Hoşgeldinbenimde insülin direncim var ve çok çok zor kilo veren bi yapım var maalesef.....
Bende hamile kalırsam öyle yapmayı düşünüyorum çok mantıklı canımYok canım 16 haftaya kadar sıkıntı olmuyor diye biliyorum ki diyetisyene gidiyorum kontrollü kilo almak için haftaya randevum var bklm o yönlendirecek elimden geldikçe bebeğe kilo olması için çabalıycam karnım büyüyor zaten hissediyorum
İnsAllah canım Rabb'im önce sağlık versinBende hamile kalırsam öyle yapmayı düşünüyorum çok mantıklı canım
İnşallah kuzumİnsAllah canım Rabb'im önce sağlık versin ❣ sağlıkla nasip olur insAllah
Bende sizin gibi pcosum bence doktorun verdiği hazır liste deyip geçmeyin çünkü insülin direnci olunca gerçekten insan zor veiyr 1 haftadır yapıyorum 2,4 vermişim ama 100 Gr yagdan.Ama bu pes etmeme engel değil Önümüzde uzun yol sabretmemiz lazım motivasyonuzu düşünmeyin hem eşinizde size destekmis bir diyetisyene muhakkak gidinMerhaba Arkadaslar,
Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama artik icime dertten fazlasi oldu bu durum.
PCOS hastasiyim tabikide yaninda getirdigi " insülin direnci" ile birlikte. Neyaparsam yapayim kilo veremiyorum, artik stressten mideme vurdu bir aydir her aksam mide bulantisi cekiyorum. Hamile kalamadigim icin tedavi gördüm ve bir ayin icinde 15 kilo aldim simdide veremiyorum geri. Diyetisyene gittim, ama hazir listeden baska birsey vermiyorlar. Önerisi olan var mi, gercekten artik neyapacagimi bilmiyorum. Düzenli beslenmeye calisiyorum, calistigim icin erkenden kalkiyorum. ( Insulin direncim icin ilacta kullaniyorum ). kafayi yemek üzereyim gercekten...
Hatta Esiminde fazlasi var, motive olmam icin oda diyete basladi, tek kalma dedi.. Ve sonuc ne biliyormusunuz?? Adam 11 Kilo verdi, ben öyle yerimde sayiyorum ...
Neler yaptınız peki verdiniz?Bende sizin gibi pcosum bence doktorun verdiği hazır liste deyip geçmeyin çünkü insülin direnci olunca gerçekten insan zor veiyr 1 haftadır yapıyorum 2,4 vermişim ama 100 Gr yagdan.Ama bu pes etmeme engel değil Önümüzde uzun yol sabretmemiz lazım motivasyonuzu düşünmeyin hem eşinizde size destekmis bir diyetisyene muhakkak gidin
Doktorumun verdiği listeyi yaptım kaçırmadim hırs yaptım ve devam edicem mutlaka günlük 3 litre su için yürüyüş falanNeler yaptınız peki verdiniz?
İnşallah canım böyle emin olursan bence devamı gelirİnanın bende defalarca diyet yaptım hiç bir zaman zayıf bir kız olmadım 85 76 arasında gittim geldim ama artık yeter dedim inşallah olucak bu sefer
Cnim en az 12kilo.aslında bizdeki hata şöyle tam vücudumuz diyete alışıyor bütün karbonhidratlari ödemeleri atıyor tam da vücuttaki yağlara sıra gelieken biz pes ediyoruz.Hoşgeldinsenin kaç kilo vermen Lazım?
demekki metobolizman yavas hizlanfiracak besinler tuket bir yerdr okumustum bence ise yarar beslenme ogununu ne bileyim baska saatlere aktar vucud belki boyle bir deisiklik isstiyor 3 lt su ic herseyin basi sudur su olunca tum organlar calisiyor bacaklarla yapilan egzersiz yap cunku tum kas sistemi bacaklardan geciyor bacagin calisirsa gobegindeki yagda gider kalcandaki yagdaMerhaba Arkadaslar,
Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama artik icime dertten fazlasi oldu bu durum.
PCOS hastasiyim tabikide yaninda getirdigi " insülin direnci" ile birlikte. Neyaparsam yapayim kilo veremiyorum, artik stressten mideme vurdu bir aydir her aksam mide bulantisi cekiyorum. Hamile kalamadigim icin tedavi gördüm ve bir ayin icinde 15 kilo aldim simdide veremiyorum geri. Diyetisyene gittim, ama hazir listeden baska birsey vermiyorlar. Önerisi olan var mi, gercekten artik neyapacagimi bilmiyorum. Düzenli beslenmeye calisiyorum, calistigim icin erkenden kalkiyorum. ( Insulin direncim icin ilacta kullaniyorum ). kafayi yemek üzereyim gercekten...
Hatta Esiminde fazlasi var, motive olmam icin oda diyete basladi, tek kalma dedi.. Ve sonuc ne biliyormusunuz?? Adam 11 Kilo verdi, ben öyle yerimde sayiyorum ...
Evet inanılmaz yavaştır, bacak egzersizlerin daha atkiliolduğunu bilmiyordumteşekkür ederimdemekki metobolizman yavas hizlanfiracak besinler tuket bir yerdr okumustum bence ise yarar beslenme ogununu ne bileyim baska saatlere aktar vucud belki boyle bir deisiklik isstiyor 3 lt su ic herseyin basi sudur su olunca tum organlar calisiyor bacaklarla yapilan egzersiz yap cunku tum kas sistemi bacaklardan geciyor bacagin calisirsa gobegindeki yagda gider kalcandaki yagda
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende masa başı çalışıyorum, insülin direncim ve pcos hariç başka bir değerimde sıkıntı yok sizin adınıza sevindim şuan nasıl kilo vereceğinizi biliyorsunuz öneriniz için tşk ederimInsulin direncini yenen biri olarak yaziyorum. Ustelik pcos ve hipotroidide. Ben de yillarca ugrastim ve bir turlu verememistim. Her yil 10 kg ekleniyordu. Neler denedim ama son yillarsa hareket bile edemiyordum. Surekli yorgun ve halsizdim. Sonra dr.umu degistirdim. Troid ve glicophage in dozajini ayarladi. Ben kahvalti asla yapmazdim. En buyuk hatammis. Her sabah yine kahvalti yapamadim ama 1 tane haslanmis yumurta yedim. Sekeri sifira yakin biraktim. Nescafe cok icerdim onu turk kahvesiyle degistirdim. Evw ekmek almadim.Diger ogunlerim ayniydi. Masa basi calistigim icin hareketi arttiramadim. Ama aksam 8 den sonra bisey yememeye gayret ettim.sadece bunlarla kilo vermeye basladim. Pcos icin sadece 1 kere sogan kuru yaptim ve kurtuldum. Kilo verdikce enerji gelmeye basladi.1 yilda 12 kg gitti. Sadece bunlarla. Uyku duzenim cok yoktu. Gec yatip gec kalkmaya meyilliyim. Dr.um demisti ki kacta yatarsan yat sabah erken kalk o kahvaltiyi yap sonra geri uyuyorsan uyu. Insulin direncinin cok ac kalmamasi gerekli. Bir de bir hamileligim var sonlanmak zorunda kalan. Hayatimda gordugum en yuksek kilodayken kalmistim. Onun stresle baglantili oldugunu dusunuyorum. Ozellikle iliski sirasinda acaba bu sefer oldu mu sorusu cok gereksizmis onu anladim. Ne zaman tup bebege karar verdim o ay kendiliginden hamile kalmistim. Uzun oldu biraz ama bu derdi yasayan ancak halden anlar. Yazmak istedim.
Bir de ekleme yapayim. Dr.um demisti ki ayda 1 kere tartil. Bu en buyik motivasyon. Adet bittikten sonraki ilk sabah ac tartiliyordum. Sadece kilo aldigimi hissedersem kendimi durdurmak icin arada tartildim.
Haha aynı biz. Evlendikten sonda eşim 10 kilo almıştı ben 15Merhaba Arkadaslar,
HahahHaha aynı biz. Evlendikten sonda eşim 10 kilo almıştı ben 15
Sonra birgün bana geldiler dedim ki tamam artık buraya kadar zayıflıyoruz. Ama şu moddayım:
Eşimden cılız bir tamam geldi.
İki ay sonra eşim on kilo vermişti. Bu konuşma geçeli bir buçuk yıl oldu benim fazlam 20 ye çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?