kilo verdiren programım

roosemarry34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
19
84
3
37
Merhaba arkadaşlar sağlıklı doğru beslenerek kilo vermeyi isteyen ben bu şekilde bir yöntem yapıyorum
Sabah aç karnıma büyük bir bardak limonlu su
Kahvaltım süzme peynir 1 porsiyon aldığım ürün sütaş süzme kare şeklinde 1 karesi yetiyor 7-8 adet zeytin yeşillik çeşitleri domates salata bol yiyorum ve haşlanmış 1 yumurta 2 dilim ekmek kahvaltı en önemli öğün sıkı Hafif besinli normal bir kahvaltı yapıyorum ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim bol tahıllı tercih ediyorum sabah 8 de kahvaltı yapıyorum daha sonra ev işlerimi yapıp ara öğün olarak mandalina yiyorum Ve SPOR ZAMANIM LESLİ 3 MİL YAPIP DUŞUMU ALIP öğleden sonra acıkacağım akşama kadar idare etmesi için bir su bardağı süte yarım muzu ezip üzerine bol tarçın ekleyerek tüketeceğim Akşama yemekte köfte yapacağım bulgur pilavı ve salata tabi akşam yemeğimiz 7 de bizim evde akşam yemekten sonra çay keyfi yapıp saat 23 te yarım saat PLATES yapacağım.
GÜN İÇİNDE 2 LİTRE Yİ GEÇEN SU TÜKETİMİNİ MUHAKKAK YAPACAĞIM Bugün ki beslenme programım böyle sevgilerle

günaydın listeniz çok güzel hayırlı olsun inşallah güxelce kilo berirsiniz zaten hayatamızdan abur cuburu hamur işlerini vs çıkarıp su ve hareketi ekleyince dengeli beslenince sağlıklı veriliyor inşallah hep birlikte zayıflarız

Teşekkür ederim ecem hanım başımıza ne geldiyse hareketsizlik ten geldi hamur işi abur cubur yerken hareket etmemiz kilo olarak kaldı inşaallah Bool eksiler görelim sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…