• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra sıkılaşmak için neler yapıyorsunuz?

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar kilo verdikten sonra sıkılaşmak için neler yapıyorsunuz ? ben 1.60 boyunda 49 kiloyum. hala kendimi kilolu olarak görüyorum çevremdekilere söylediğimde de anoreksiya olduğmu düşünüyorlar. ama gördüm ki sıkılaşmaya ihtiyacım var. spor salonuna gitmek istiyorum ama kilo verirsin daha kötü olur falan diyorlar ki pek vakit ayıramam. günlük olarak ufak tefek yapabileceğim birşeyler var mı ??

psikolojik olarak destek almalısınız, hala kendinizi kilolu görüyorsunuz ve olduğunuz kilo 79-89 değil, 49!
kilosunu takıntı yapan insanlar ölüme kadar gidiyor ve üstelik çevrenizde oluşan ortak bir kanı varsa, onları dinlemelisiniz.

kızlar kilo verdikten sonra sıkılaşmak için neler yapıyorsunuz ? ben 1.60 boyunda 49 kiloyum. hala kendimi kilolu olarak görüyorum çevremdekilere söylediğimde de anoreksiya olduğmu düşünüyorlar. ama gördüm ki sıkılaşmaya ihtiyacım var. spor salonuna gitmek istiyorum ama kilo verirsin daha kötü olur falan diyorlar ki pek vakit ayıramam. günlük olarak ufak tefek yapabileceğim birşeyler var mı ??

Bikaç bişey hatırlıyorum bununla ilgili ama yine de yanlış yönlendirmiş olmayayım.uzman tv de bununla ilgili videolar var.onlardan yararlanabilirsin.

Kilonuz gayet iyi ama bazılarının eti sıkı değildir derler. Pilates öneririm. Gerçekten işe yarıyor

ya evet etim pek sıkı değil birde 10 kg verdiğim için vücudumuz kilo kaybedince sıkılaşma gereği duyuyoruz. 49 dan fazla görünüyorsun 52-53 gibi duruyorsun diyenler oldu çok fazla kimse demedi ama insan takılıyor. kilo kaybettiğim için sıkı görünmüyorum haklı olabilirler. peki bu plates topunu nereden temin edebilirim ?

psikolojik olarak destek almalısınız, hala kendinizi kilolu görüyorsunuz ve olduğunuz kilo 79-89 değil, 49!
kilosunu takıntı yapan insanlar ölüme kadar gidiyor ve üstelik çevrenizde oluşan ortak bir kanı varsa, onları dinlemelisiniz.

yok tabiki o kadar abartmıyorum ama daha önce bir kilo verme geçmişim var vücudumun toparlanmaya ihtiyacı var lütfen sakin olun :)))

Ben de 1.60 boyundayım 52 kilom..biraz fazla geliyor ama en az 50 olurum..

Kilon çok iyi hatta 1 kilo alsan tam olursun.. Sıkılaşmak için önce günlü 15 dakika egzersizle başla, bir kaç gün sonra 30dk çıkartırsın. En çok nerenden rahatsızsan ona yönelik çalış..Mekik çek,tv izlerken yere otur uzat bacaklarını esneme hareketleri yap,ayaklarına doğru uzan. ufak ağırlıklar kaldır,su şişesi gibi...

Back