Buda benden, siskoyken de cok tatlisin diyorlardı ama insan kendini aynada Fit görmekten keyif alıyor :) fark 20 kg 👏👍Eki Görüntüle 1026981
Harikaaa ya nasıl verdin .)
Bencede süper olmuş süpersin darısı bizlerinde başına:))
Slm arkadaşlar! !! Ben 113 kg dan 82 kg ye kadar düşmüş biriyim. Bunu nasıl başardığıma gelince; evdeydim 3 - ay kadar. Yani çalışmmıyordum bi ara. Çok sıkı sağlıklı beslendim. Her gün ama her gün 1 saat tempolu yürüdüm koşu bandında. Sonunda 31 kg vermiştim. 1 yıl istediğin gibi yedim içtim giyindim hiç almadım kilo...
Bu arada boyun 177 olduğundan sporun da etkisi ile çok fit görünüyordu. Sonra geçtiğimiz ocak Şubat aylarında tüp bebek tedavisine başladık. Sorun bende değildi ancak kullandığım ilaçlar hormonlar ve evde yatttığım 2 hafta hop 90.6 kg oldum. Simdi 3 gundur gundz abartmadan kahvaltı ve öğle yemeğimi falan yiyorum en az 2 lt su içiyorum. Ancak akşam 5 ten sonra su dışında birsey yiyip icmiyorum. Ama üç gündür gram verilmez mi yaa gram dahi veremiyorum. Sabah sinirimden aagladim. Neden olabilir zamanla verebilir miyim ? Ilaclarin etkisini mi atamiyorum? ne yapsam arkadaşlar? Eskisi gibi spor yapamıyorum en fazla haftanın 3 günü. Çünkü eve gelene kadar 8 oluyor. Ee yemek yap vs bittiyorum haliyle
Eki Görüntüle 845833
7 ayda bu hale gelmiştim ama şuan 6 kg fazlam var kızlar. diyete başladım tekrar
Buda benden, siskoyken de cok tatlisin diyorlardı ama insan kendini aynada Fit görmekten keyif alıyor :) fark 20 kg 👏👍Eki Görüntüle 1026981
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1038928
Cok uzun ugrasilardan sonra basardim, gercekten zayiflamak mumkun, ben 15 kilo verdim ama daha fazlasini isteyenler icin de mumkun
2.5 aydir diyetteyim verdigim kilo ceyvelimdede gozuktugu gibi 5 kilobaslarda cok iyi gifiyodum ama spor ve diyeti ihmal etmeme ragmen kaldim gitmiyo artik moralim cok bozuluyor sabrim kalmiyorr
Sizler basarmissiniz ne yapmam lazim bu duraklamalari nasil atlatabilirim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
azminize,başarılarınıza hayran kaldım bende bilgisayar başında oturmaktan 20 kilo almışım kendime acıyorum neredeyse nasıl kilo versem diye düşünüyordum ki beni motive edecek olan sizleri fark ettim :) yakın zamanda verdiğim kilolarla önce / sonra yapıp sizinle paylaşmak istiyorum bende :)
2.5 aydir diyetteyim verdigim kilo ceyvelimdede gozuktugu gibi 5 kilobaslarda cok iyi gifiyodum ama spor ve diyeti ihmal etmeme ragmen kaldim gitmiyo artik moralim cok bozuluyor sabrim kalmiyorr
Sizler basarmissiniz ne yapmam lazim bu duraklamalari nasil atlatabilirim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sakın kendını bırakma arkadaşım kılo vermenın bir süre sonra durması direnç noktasını gösteriyormuş yanı buda diyet ve düzeninin doğru şekilde olduğunu söylüyor,2,5 ayda 5 kılo en normal ve sağlıklısı,,sakın pes etme,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?