Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cok uzun ugrasilardan sonra basardim, gercekten zayiflamak mumkun, ben 15 kilo verdim ama daha fazlasini isteyenler icin de mumkun

merhaba. bilirim o duyguyu. bi iştahla yediklerini azaltıp diyete başlarsın ama gram fark olmaz bazen. ama sakın yılmayın. çünkü azimle devam edince mutlaka gitmeye başlayacaklar. başlangıçlar hep zor oluyor diyetlerde. sonra patır patır gerisi geliyor. spora asılın. yemeyi bikaç günlük çok çok aşağı çekin vücud şaşırsın. sonra zaten yavaş yavaş gider. ya da isteğe göre hızlı hızlı. bir de daha önceden diyet yapmış vücud çok dirençli oluyor. hiçbişe yemesen gene vermicek oluyor bazen. direnmek lazım. illa ki gelir gerisi. bozmayın moraliniz. verenler nasıl veriyor onu düşünün.

Ayy supersiniz hepiniz. Ben de 22 kilo vermiştim ama hamile kalınca devam edemedim şimdi benimki var ve ben o verdiğim kiloların hepsini geri aldım 😳 bebeğim 9 aylık oldu artık tekrar diyete baslamaliyim. Resimler beni baya motive etti 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vuhhhu burdaki hanımlar bir harika maş. Nasıl bu kadar azimle böyle oldunuz arkadaşlar...

Süpersiniz... Çok güzel olmuşsunuz. Darısı diğer bayanların başına...

felaket gaza geldimmmmmmmmmmmmmm ne güzel bir konu

işten cıksamda biran önce yürümeye cıksam..

boyum 1.65 kılom 63 hedefım 55 56 olmak :) bıraz kılo vermeye baslayınca bende yuklerım resım

azminize,başarılarınıza hayran kaldım bende bilgisayar başında oturmaktan 20 kilo almışım kendime acıyorum neredeyse nasıl kilo versem diye düşünüyordum ki beni motive edecek olan sizleri fark ettim :) yakın zamanda verdiğim kilolarla önce / sonra yapıp sizinle paylaşmak istiyorum bende :)

2.5 aydir diyetteyim verdigim kilo ceyvelimdede gozuktugu gibi 5 kilo baslarda cok iyi gifiyodum ama spor ve diyeti ihmal etmeme ragmen kaldim gitmiyo artik moralim cok bozuluyor sabrim kalmiyorr
Sizler basarmissiniz ne yapmam lazim bu duraklamalari nasil atlatabilirim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun canım almada yavaş yavaş verirsin.

olsun canım koyarsın resmini de.

sakın kendını bırakma arkadaşım kılo vermenın bir süre sonra durması direnç noktasını gösteriyormuş yanı buda diyet ve düzeninin doğru şekilde olduğunu söylüyor,2,5 ayda 5 kılo en normal ve sağlıklısı,,sakın pes etme,,

ilk iki resim 82kilo
kırmızı kıyafetli resimde 67kilo
daha öncede resim paylaşmıştım
isteyınce oluyor doğumdan sonra verdiğim 15kilo bu tekrar paylaşmak istediim

Dogru soyluyorsun diyete basladigimda 14 kilo hedefim vardi 1 sene icinde vermeyi planladim ki geri almayim .Fakat burdaki topiclerde herkesin ayda 4 kilo ve fazlasini verdigini gorunce yaptiklari diyete bakinca motivasyonum dusmeye basladi bende onlarin yaptigini yapiyorum ve cogu spor yapmadan sadece dikkat ederek verdim diyor.saglikliyim troid vs problemim yoktu 1 sene once demekki herkesin bunyesi bir degilmis diyip asla bozmadan devam ediyirum.ben gunluk 800 kal gecmiyodum az kalori alimindada vucut aclik uyarisi verip kilo vermeyi durdururmus dun okudum .simdi taktik degistirip oyle devam edecem zorda olsa verecem ben bunu cok istiyorum.

Senin resimlerini gorunce inanamadim tbrk ediyorum ..sen nasil verdin peki duraklamalarda neyaptin canim

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…