kızlar bence kendimize bir topik açalım orda gereken bütün motivasyonu sağlarız benimde vermem gereken 20 kilo kadar fazlalığım var birbirimize inanıp devam edersek bence başarıya ulaşırız
ablam söledi dün.
selülit yapmadığından eminim , zamanında diyetisyenimde söylemişti.
iyi geldiğini dün duydum
benim 6 kg 800 gram vermem ilazım.
mart sonuna kadar 53 olmayı planlıyom bakalım
senin işin daha kolay hiç sıkma kesin verirsin
kilo vermek dünyanın en kolay işi ..
en zoru ise o kiloyu korumak1,5 ay önce 57 ye düştüm 1 ay içinde 62 oldum
ayarsız bi bünyem var :)
yemek yemeye aşığım ama bu yaz sahiller beni bekler[/QUOTE
senin gb bende bu yaz o bikinileri giymessem eger adım seda deil
kızlar topik işine ne diyorsunuz beraber açalım mı?
canım topik derken ne demek istedin anlamadım ben bilmiyorum tam çünkü
canım bu yazdığımız yerde kilo verdikten sonra ki resimler paylaşılıyor ben de diyorum ki bizde kendimize ayrı bir yer açsak hepimiz oraya yazsak hem motive oluruz hem kilo veririz hem de bu yazdığımız yeri işgal etmemiş oluruz
YEMEKTEN SONRA İÇME 1-2 SAat sonra iç
kilo vermek dünyanın en kolay işi ..
en zoru ise o kiloyu korumak1,5 ay önce 57 ye düştüm 1 ay içinde 62 oldum
ayarsız bi bünyem var :)
yemek yemeye aşığım ama bu yaz sahiller beni bekler
evet canım aslında benim bi topiğim var isterseniz oraya bir göz atın beğenmezseniz tekrardan yine açarız aşşağıda ki linkten bakabilirsinizbana uyar nie olmasın sen açabilirmisin bütün yazıştıgımız arkadaşlarda gelir bence öyle deilmi kızlar cevap bekliyorum hepinizden
öyle yapmayı eneyeyim bakalım .. Bende haşlanmış yumurtalarımı yedm geldim ve çok tokum :))
ohh miss bende çok tokum midemde rahat bundan bi hafta önce öyle yemeğinden sonra masada otururken zorlanıryodum mide tıka basa olduğu için
1,5 lt su içmem lazım hadi sende doldur bardakları))
ahh şu yeşil çayı bi yapabilsem, bende tarçını tüketmek için çayın içine 1 çubuk tarçın atıyorum. Ama şimdi bi türk kahvesi iyi gider...
ahh şu yeşil çayı bi yapabilsem, bende tarçını tüketmek için çayın içine 1 çubuk tarçın atıyorum. Ama şimdi bi türk kahvesi iyi gider...
yeşil çayı bir hafta sürekli iç sonra alışıyorsun inan bana içmen lazım çünkü bir hafta sıkıntı geçirirsin kilo vermeyi iki kat hızlandırıyor çünkü
sen hep demlememi içiyorsun yoksa sallamada kullanıyormusun ? Kullanıyorsan hangi marka ona göre bende başlamaya çalışayım..
alışma aşamasında büyülü bohça yaseminli yeşilçay içtim onla alıştım sende kullan kesin beyenirsin ben birde yeşil çayın içine çilek çayı portakal çayı felan ekledim sonra onları azalta azalta alıştım şimdi demleme yapıyorum demlide olsa şekersiz içiyorum tadıda çok güzel soğusa bile bırakmam bardakta içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?