• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ya bu konuya keske daha fazla katilimlar olsa,sayfalar ilerledikce ilerlese,motivasyon denizi olsa burda....

ideal kilosuna ulaşan arkadaşlar lütfen resimlerinizi ve neler yaptığınızı paylaşabilirmisiniz :16::16::16::16:

Merhaba.. Bende aranıza yeni katıldım sayılır uzun zamandır burayı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Bende kilo vermek istiyorum hatta şuanda diyetteyim ve spora yazıldım daha önceden kilo vermişliğim var ama bu belirli bir seviyeye gelince durdu ve kendime güvenim neredeyse gitti denebilir. Fotoğrafları görünce benimde yeniden kilo verebileceğim düşüncesi daha da bir arttı. Bana da yardımcı olursanız bildiklerinizle çok sevinirim :)

hanımlar bu topik benim ilham kaynağım ben daha yolun başındayım şimdilik 87 den 72.9 düştüm ama ilk hedefim mini etek giymek, ben hedeflerimi kiloya değil giysilere göre belirliyorum. daha önceki hedefim yeşil pantolon giyebilmekti ve gerçekleştiridim. şimdi ise tamamen bacaklarıma güvenmek son 12 kilo vereceğim ama zorlanıyorum bir de fotoğraflarıma yapacağınız yorumları merak ediyorum. $img_1968-001.jpg $071020121365-001.jpg ilk fotoğrafta 87.5 kiloyum ikincide 74 kiloyum:16:

hanımlar bu topik benim ilham kaynağım ben daha yolun başındayım şimdilik 87 den 72.9 düştüm ama ilk hedefim mini etek giymek, ben hedeflerimi kiloya değil giysilere göre belirliyorum. daha önceki hedefim yeşil pantolon giyebilmekti ve gerçekleştiridim. şimdi ise tamamen bacaklarıma güvenmek son 12 kilo vereceğim ama zorlanıyorum bir de fotoğraflarıma yapacağınız yorumları merak ediyorum.Eki Görüntüle 581011 Eki Görüntüle 581012 ilk fotoğrafta 87.5 kiloyum ikincide 74 kiloyum:16:

tebrik ediyorum canım harika olmuşsun
kısa zamanda mini etekli fotolarını görmekten mutluluk duyarım
başarılar dilerim :103::103::103::103:

BENDE 90 kg den 70 kg ye dustum bır ara resım yuklerım. azmın elınden hıc bısı kurtulmuyormus bunu ogrendımm:34::34:

BENDE 90 kg den 70 kg ye dustum bır ara resım yuklerım. azmın elınden hıc bısı kurtulmuyormus bunu ogrendımm:34::34:

bende şuanda 90 kiloyum boyum 171 çeşitli sebeplerden dolayı pskolojim bozuldu üstüne bide kilolar gelince iyce bunalımlardayım esime bugün attığım en son mesaj beni beğenmiyosan boşanalım oldu durumum o kadar vahim yani kendimi beynimi toplayıp düzelmem lazım yoksa sonum kötü olacak en son ne zaman etek aldımı hatırlamıyorum artık hiç olumlu şeyler gelmiyo aklıma:43::43::43::43::43::43::43:

$247247_10150194988850939_6483348_n.jpg $250060_10150194988075939_1981916_n.jpg
ben dietisyene gittim ve pilates yaptım cok cok az defarmasyonla 27 kilo verdim sımdı hala arada dıetısyenımle gorusuyorum kilo kontrolu ıcın :)

zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.çok çok güzelleşmişsiniz hepiniz, kilo insanı fazlasıyla değiştiriyo:7:

yarın bende başlıcam 67 kiloyum 1.60 boyum var 53 olana kadar devam resimleri gördükçe gaza geldim.2 çocuk üst üste olunca böyle oldu:(

2 cocukdan sonra boyle ısen bence cok ıyısın yaa ama azım cok onemlı bırakmıycaksın hıc :)

Fotolar harika canım.Tebrik ediyorum canıgönülden:16:Bende burda topikte zayıfladım ama kollarım yüxzüm bacaklarım popom küçück kaldı amma velakin göbegim hala senn resmdeki gibi sivri(hamile)göbegi gibi.Zayflayınca dahada sivrildi sanki.Bacaklam inceldikçe göbegm dahda belirginleşti.Sen göbegn için bişi yaptın mı yoksa zayfladıkça o kendiliginden mi dümdü
z oldu:44:

nasıl yaptınız söyleye bilirmisiniz

tebrikler hanimlar, hepiniz ipince olma yolundasiniz masaAllah :nazar: ...umarim bir gun bende buraya foto yerlestirebilirim :1:

benim dogumdan sonraki kilolarim var. tam olarak nasil veririm bilemiyorum, emzirdigim icinde tabiiki...1,5 ay sonra filan dogum iznim bitiyor..o zamana kadar birazcik zayiflamak istiyorum aslinda...ise duba gibi baslamak istemiyorum :9::9:

diyet seklinizide anlatirsaniz iyice gaza gelicem bende sayenizde... :16::16:

Back