Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar bu topik benim ilham kaynağım ben daha yolun başındayım şimdilik 87 den 72.9 düştüm ama ilk hedefim mini etek giymek, ben hedeflerimi kiloya değil giysilere göre belirliyorum. daha önceki hedefim yeşil pantolon giyebilmekti ve gerçekleştiridim. şimdi ise tamamen bacaklarıma güvenmek son 12 kilo vereceğim ama zorlanıyorum bir de fotoğraflarıma yapacağınız yorumları merak ediyorum.Eki Görüntüle 581011 Eki Görüntüle 581012 ilk fotoğrafta 87.5 kiloyum ikincide 74 kiloyum
BENDE 90 kg den 70 kg ye dustum bır ara resım yuklerım. azmın elınden hıc bısı kurtulmuyormus bunu ogrendımm
Eki Görüntüle 590342 Eki Görüntüle 590343
ben dietisyene gittim ve pilates yaptım cok cok az defarmasyonla 27 kilo verdim sımdı hala arada dıetısyenımle gorusuyorum kilo kontrolu ıcın :)
Tebrıkler çok doğru söylemişsiniz ve guzel beslenmışsınız darısı basıma
Tesekkur ederim amin guzelim darisi sana insallah :))
tebrik ediyorum çok harika olmuşsunu ve çok genç gözüküyorsunuz
vaaaaaavvvvvvv! kız anam nolmuş sana boyle. nasıl başardın. tebrik ediyorum valla. darısı bana olsun. süper olmuşsun. sevgiler...
Fotolar harika canım.Tebrik ediyorum canıgönüldenBende burda topikte zayıfladım ama kollarım yüxzüm bacaklarım popom küçück kaldı amma velakin göbegim hala senn resmdeki gibi sivri(hamile)göbegi gibi.Zayflayınca dahada sivrildi sanki.Bacaklam inceldikçe göbegm dahda belirginleşti.Sen göbegn için bişi yaptın mı yoksa zayfladıkça o kendiliginden mi dümdü
z oldu:44: