Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlarrr ablalarım kardeşlerimmmmm 1 yıl nişanlı kaldım 6 aydır evliyiym kayınvalidemi çok çok seviyorum ama bana bi kötülük yaptı veeeeeee 1.5 yılda bana 10 kilo aldırdı. artık kilo veremiyorum herkesin şikayet ettiği gibi vermeye çalıştıkça da alıyorum. bana yardım edin ne ile başlayabilirirm acelem yok yavaş yavaş da olsa nasıl kilo veriririm bir akıl verin lütfennnnnnnnnnn

canımm cok uzuldum ama yapma boyle bak ıstersen sana yardımcı olurum 4-5 ayda 70 e ıner fıstık gıbı olursun kararını verırsen bana ozelden ulas olurmu ve uzulme sakın

merhaba arkadaşlar bende resim eklemek istedim 2.resimdeki sag basta bendeniz 72 kılo iken,1.resimde 63 kıloyum ,b u g ün itibariyle niyet ettim 58'e inş..

Eklentiler

• $381581_265605320164219_35650592_n (1).jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 192
  • $544053_125969044234663_1650645427_n.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 202
Eki Görüntüle 590342 Eki Görüntüle 590343
ben dietisyene gittim ve pilates yaptım cok cok az defarmasyonla 27 kilo verdim sımdı hala arada dıetısyenımle gorusuyorum kilo kontrolu ıcın :)

maşallah size. bende 29 kilo verdim bol spor yapıp sağlıklı beslenerek. abur cubur hiç ama hiç yemedim.
isteyince neler oluyor öyle değilmi. şimdi 7 kilo daha vermek istyorum ama artık çok zor gidiyor.
yağ azaldıkça çok yavaş veriyorum..
bende de azıcık deformasyon oldu.
ee o kadar kilolyu vermek kolay değil öyle değil mi?
ama maşallah benim eski ve yeni halime çok benziyorsunuz.

yarın bende başlıcam 67 kiloyum 1.60 boyum var 53 olana kadar devam resimleri gördükçe gaza geldim.2 çocuk üst üste olunca böyle oldu

Sevgili duduu, aynı durumdayız. 1.64 boy 68 kilo üst üste 2 çocuk sezaryenle. biri 2,5 biri 15 aylık. inşallah zayıflayabiliriz.

tebrik ediyorum canım harika olmuşsun
kısa zamanda mini etekli fotolarını görmekten mutluluk duyarım
başarılar dilerim :103::103::103::103:

tebrik ederim. darısı başıma..
bir şey sormak istiyorum. mesajlarınızın altında görünen kilo kaybını anlatan koşan kadın yolunu nasıl koyuyorsunuz?

merhabalar dukan diyetine başladım 20 gün oldu.. kilo kaybım 2!!! çook yavaş ilerliyorum. normal mi? tecrübeli olanlar yazabilir mi?

kizlar bnde zayifllamayi istiyorum hemde cok suan 84 üm hedefim 60 basaricam insallah bende buraya resimlerimi aticam en kisa zamanda artik yemek yok saglikli hayat ve spor var yeter artik kendime bu kadar iskence ettigim bu kilolar yüzünden butun pskolajim bozuldu ya dogumdan sonra 66 ya düstüm ama dikkat etmememeye basladiktan sonra birden 75 sonra 80 sonra 84 üm simdi dur demezsem 100 olcam

artik incelme vakti

merhaba arkadaşlar
benimde kilolarımla başım dertte..20 ocak pazar günü başladım diyetime ve spor yapmaya.70 kilo ile çıktığım bu yolda 66.7 ile devam ediyorum çok çoookkkk kararlıyım verecem ve kurtulacam şu fazlalıklardan..bende kilom 55 e düşünce atacam bu siteye fotoğraflarımı. herşeyi beynimizde bitirmek gerekiyormuş ve ben bunu başardım sanırım..yazacam ara ara verdiğim kiloları..Allah yardımcımız olsun bayanlar :)

11 gunde 4 kıloyu nasıl verdınız ?
ne yaptınız yazarmsınız

52 ile evlendim.61 ile hamile kaldım.90a çıktım.şuan 72 kg'yım.
geçen akşam yemekte.eşime kendisine eşlik etmek amaçlı yediğimi, aslında tok olduğumu söyledim.
bana cevabı: daha 100 kg olmana var. hele bi 100 kg ol.diyete başlarsın.
gözlerimden alevler çıktı resmen.kararlıyım diyet ve spora başlayacağım.bebeklerim küçük ve yalnız bakıyorum.düzensiz beslenmeden bıktım.
ama kararlıyım yaza 52 olacağım. ''öncesi'' resimlerim hazır.''sonrası'' umarım güzel olur da paylaşırım burada.

11 gunde 4 kıloyu nasıl verdınız ?
ne yaptınız yazarmsınız

merhaba Tandoorii.tabi yazarım ne demek biraz geç oldu ama kusura bakma.bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim yine aynı kiloyla ozaman bana bir diyet listesi vermişti tabi ben yine bir pazartesi başlayıp salı günü bırakmıştım ama listem hep duruyordu.yapmam gerektiğini biliyordum yaşım genç çünkü ve bir çocuğum var 2. çocuğuda düşünüyorum artık eğer dedim 70 kilo ile hamile kalırsam 93-95 kilo ile doğuma giderim 80 kiloda bana kalır (oğlumda 60 kilo ile hamile kalıp 83 le doğum yaptığım için böyle bir orantı kurdum).e yazında tatil olunca bu kiloyla sahilde eziyet edeceğime kendime kesin kafaya koydum kilo vermeyi.siteleri gezerken kadınlar kulübüyle tanıştım :) ve bırakamadım kadınlar okadar güzel olmuşlarki kilolarını verince hepsine bayıldım ve bende böyle olmalıyım dedim kendime ve hemen siteye üye oldum.diyetle sporu bir arada yürütüyorum kesinlikle kaçamak yapmıyorum kendimi ödüllendirmiyorum. sporumu evde yapıyorum hem bölgesel hem koşu ha buarada spor yaparken bacaklarımı ve kollarımı jelatin ile sarıyorum üzerinede çöp poşetini giyiyorum gögüs altından sıkıca bağlıyorum üzerine taytımı ve uzun kollu ince bir tişört giyiyorum onun üzerine de eşorfman takımı giyiyorum daha sonra 1 saat deliler gibi spor yapıyorum nasıl terlediğimi anlatamam.diyet ne kadar önemliyse sporunda bi okadar önemli olduğuna kesin kesin inananlardanım ben.diyetimde ise sabahları aç karnına limonlu ılık su sonra 9 lu çay (aktarımdan aldım kendisi yapmış paketini 15 liradan satıyor güvenilir bir yer) içiyorum.buarada 9 çayın faydası varmı bilmem ama psikolojimi rahatlattığı kesin.ekmek olarak tam tahıllıyı tercih ediyorum eğer yoksa hiç ekmek tüketmiyorum.(zaten listemdeki 1 dilim ise yarım yada hiç 2 dilim ise 1 dilim yada hiç olarak tüketiyorum ekmeğimi) diyet listemde olmasına rağmen akşam ara öğübü olarak 2 porsiyon meyve ben şimdiye kadar 2 veya 3 kez yemişimdir oda bir porsiyon.zaten acıkmadıysam ve dışardaysam ara ögün tüketmiyorum.öğlen sebze tükettiysem akşam mutlaka et tüketiyorum yada tam tersi.şeker tuz unu tamamen çıkardım hayatımdan.herşeyin dogalı daha güzelmiş bu diyette onu farkettim.ve benden tavsiye pazartesi kesinlikle başlamayın diyete ve ben özellikle regl dönemimde başladım çünkü kansızlık var bende dolabımda mutlaka çikolata bulunur benim dedimki bu dönemde irademe yenilmezsem bir daha hiç yenilmem ve öylede oldu.kolayı günde 2.5 ltresinin tamamını içen ben artık buzdolabına bile sokmuyorum(ne kadar yanlışlarım varmış)ama zararın neresinden dönersek kar.buzdolabımı boşalttım sadece ihtiyacım olanı alıyorum ve onu tüketiyorum sabah kahvaltımda 1 tatlı kaşığı pekmez tüketiyorum diyetisyenin önerisi o hem şeker ihtiyacımı karşılıyor hem de kansızlık için(önceden pekmezi gördüğümde midem bulanırdı).şuanda sadece verdiğim 4 kiloyla ne kadar farketmişsin diyorlar inşallah 15 kiloyu verince dahada mutlu olacam.eşim ve oğlum bile spor yapıyor artık bendeki bu değişimi görünce oğlum bende artık beyaz ekmek yiyip şişman olmak istemiyorum diyor :) evimize artık beyaz ekmek almıyoruz.hayatım düzene girdi resmen öğlen uyanıp kahvaltı yapan (artık en geç 8-9) günde 2 öğün ama ne yemekler hatta bununlada kalmayıp akşam çayının yanına ne aklına geliyorsa onları yiyen ben artık hepsini hayatımdan atmış bir şekilde hem vücudumu mutlu ediyorum hem beynimi.ve ayrıca öğrendimki beynim beni yönetiyormuş önceden o istiyor diye çikolata yemek meyve tatlı vs vs zamansız tüketen bir insandım ama artık ihtiyacım olanı gerektiği kadar tüketiyorum. :) :) :) mutluyum artık hemde çok umarım başlarsınız diyete ve spora..bu yolda hep beraber ilerlemek ve sağlıklı yaşam sürmek ümidiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…