- 18 Ekim 2012
- 100
- 2
- 48
bende şuanda 90 kiloyum boyum 171 çeşitli sebeplerden dolayı pskolojim bozuldu üstüne bide kilolar gelince iyce bunalımlardayım esime bugün attığım en son mesaj beni beğenmiyosan boşanalım oldu durumum o kadar vahim yani kendimi beynimi toplayıp düzelmem lazım yoksa sonum kötü olacak en son ne zaman etek aldımı hatırlamıyorum artık hiç olumlu şeyler gelmiyo aklıma
merhaba arkadaşlar bende resim eklemek istedim 2.resimdeki sag basta bendeniz 72 kılo iken,1.resimde 63 kıloyum ,b u g ün itibariyle niyet ettim 58'e inş..
maşallah meleğim harikasın canım
Eki Görüntüle 590342 Eki Görüntüle 590343
ben dietisyene gittim ve pilates yaptım cok cok az defarmasyonla 27 kilo verdim sımdı hala arada dıetısyenımle gorusuyorum kilo kontrolu ıcın :)
maşallah meleğim harikasın canım
yarın bende başlıcam 67 kiloyum 1.60 boyum var 53 olana kadar devam resimleri gördükçe gaza geldim.2 çocuk üst üste olunca böyle oldu
tebrik ediyorum canım harika olmuşsun
kısa zamanda mini etekli fotolarını görmekten mutluluk duyarım
başarılar dilerim :103::103::103::103:
merhaba arkadaşlar
benimde kilolarımla başım dertte..20 ocak pazar günü başladım diyetime ve spor yapmaya.70 kilo ile çıktığım bu yolda 66.7 ile devam ediyorum çok çoookkkk kararlıyım verecem ve kurtulacam şu fazlalıklardan..bende kilom 55 e düşünce atacam bu siteye fotoğraflarımı. herşeyi beynimizde bitirmek gerekiyormuş ve ben bunu başardım sanırım..yazacam ara ara verdiğim kiloları..Allah yardımcımız olsun bayanlar :)
11 gunde 4 kıloyu nasıl verdınız ?
ne yaptınız yazarmsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?