Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önceki halim 70 kilo ve şimdiki halim 57 kilo...
doğum sonrası 70 kiloydum kızım 4 aylık olunca 65 kilo oldum ve sonra diyete başladım kızım şimdi 6 aylık ve ben 57 kiloyum... 2 kilo daha verip 55 olmak istiyorum ama bu aralar durdu kilo vermem çünkü spor yapamıyorum çalışıyorum ve gün içinde çok fazla yoruluyorum...adımsayar aldım kendime...onunla ölçeceğim kendimi...
bnm sütüm diyet yapsam da oluyor o yüzden sıkıntı çekmedim...

ilk iki fotoda 112 kiloydum arkadaşlar. 3. fotoda 92 kilo 4. fotoda ise 88 kiloyum arkadaşlar. ama ben yoluma devam ediyorum. 13 kilo daha verip bırakmayı düşünüyorum. belli oluyr mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

slm kizlar ben 22 yasindayim kizimin dogumundan sonra baya bi kilo aldim, hep rejime baslicam baslicam dedim ama bi turlu baslayamadim
ilk once beynime yerlestirdim kilo vermeliydim isin ucunda yaz tatili vardi, kendimi motive etmeye basladim
rejime basladigimda 75 kiloydum (bu arada boyum 1.60) 1 mayisda rejime basladim ama okadar guzel bi rejimdiki olum rejimi degildi benimki kendinle barisik olan bi rejim. ustelik oyle spor aktivitelerim falanda yoktu isim geregi butun gun büroda oturuyorum siz dusunun yani ben bile kimildaman kilo verdiysem
Ney mi yaptim
1. Saat 6'dan sonra yemek yok, yogurtda olsa meyvede olsa kesinlikle yok, sadece su icebilirim
2. gunde en az 2litre su
3. beyaz ekmek yok
4.Cips, kola, sekerli yiyecek icecek, cikolata,yok pasta yok borek yok pogaca bunlara hayir (haftada bi gun yiyebilirsiniz)
5. meyve yiyin
6. disaridan yemeyin
7. normal gunluk yediginiz yemekleri yiyin (cok abartili yagli olmasin ama normal yagli, seker, tuz'a devam ama kisarsaniz ne mutlu size ben tuzu ve sekeri az bise kistim, neden devam yaglilara derseniz, yaptigimiz rejim olumcul degil insan vucudunun yagada ihtiyaci var)
bunlar en onemlilieri
simdide 2foto koyucam aradaki farka bakin diye
Birinci fotoda 75 kg
Ikincisinde 63

Daha net foto koymayi denedim ama boyutu buyuk oldugu icin yuklemiyo elimde bunlar vardi

Eklentiler

• $Gare central.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 223
  • $20072012349.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 258
tebrik ederimmm

Tebrıkler çok doğru söylemişsiniz ve guzel beslenmışsınız darısı basıma

diyet için kendimi motive etmeye çalışıyordum. bu sayfa süper. 8 kilo versem yeter. zayıflayanları görünce hırslandım şimdi.
ayrıca evin birkaç yerine diyetle ilgili motive edici, uyarıcı yazılar ve zayıf halimin fotolarını asmayı düşünüyorum.
hepiniz çok güzel zayıflamışsınız ve harika görünüyorsunuz. darısı bana.

Son düzenleme:

yaa sen ne harika bir bayanmışsınn arkadaşımm seni burda gördüğüme çok sevindimm inann kilolu halinn abla zayıf halinde çıtır bir kzı gibii olmuşş
darısı bana senin gibii olmak

yaa sen ne harika bir bayanmışsınn arkadaşımm seni burda gördüğüme çok sevindimm inann kilolu halinn abla zayıf halinde çıtır bir kzı gibii olmuşş
darısı bana senin gibii olmak

ay çok teşekkür ederim karabiberim...
desteklenmek güzel bişey şimdi 56.3 kiloyum...:))
darısı sana cnm bnm...güzel arkadaşşım...

ayrıca kızına da çok geçmiş olsun okudum ve üzüldüm....bazen öyle kazalar olabiliyor...

Super ya bambaska biri olmussunuz!
boylarimiz ayni, benim kilom 67'den 63.5 oldu, 58 olmak istiyorum. umarim basaririm. ilham aldim sizden tesekkurler!
Bu arada yaglar ilginc geldi, ben hic denemedim boyle bir yontem daha once. Bacaklarim cok kalin benim, ozellikle baldir kismi,
elimle vurdugumda lombur lombur sallaniyor..ordaki et kutlesini azaltmak istiyorum, cop poseti ve yag sistemi ise yarar mi acaba bacak bolgesinde de?

Cok tesekkurler

Ben de zayıflamaya çalışıyorum.. Senelerdir.. Ama aldığım kararları sadece 1 hafta uygulayabiliyorum.. Bu bölümdeki hikayeleri okudukça, resimleri gördükçe hem çok mutlu hem de çok motive oluyorum.. Çirkin kadın diye bir şeyin olmadığını gösteriyor aslında bu resimler.. Tebrik ediyorum hepinizi..

burda resimleri görünce gerçekten çok özeniyorum bir azim geliyor sonra uygulamaya gelince yine olmuyor
vereceğim kilo 5-6 kilo civarında ama bir türlü şu boğazımı tutup beceremiyorum

Arkadaşlar ege unıversıtesınde dıyetısyene gıden muayne olan bırılerı varsa bana proseduru basınızdan gecenlerı sonuclarını actıgım konu baslıgı altında bana anlatırmısınız????

tebrik ederim, darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaa

Herkese selamlar..
Arkadaşlar ben de 87 kilodan 64 kiloya büyük zorluklar sonucunda düştüm.. Resimlerimi eklemek istiyorum ancak malesef beceremedim..
birkez daha uğraşacagım, belki bu sefer olur..

mesajnasıl yazıyorsan aynı öyle yapacaksın alt tarafda eklenti ekle kısmı var canım oraya tıkla resimlerini oradan rahatlıkla yükleyebilirsin bizde görmüş oluruzbende 88 ile başladım şimdi 78 kiloyum bu sitede arkadaşların paylaştıgı resimler cok etkili oluyor bende oluyor yanı hırs yapıyorum:)

ayyy paylaşmalara doyamıyorum , hadi hanımlar mutsuz olmayın daha fazla , hemen bugün başlayın bambaşka bi hayata.. inanın hayatımda sadece kendim için yaptığım en iyi şey kilo vermek oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…