• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşalr öncelikle hepinizi tebrik ederim sayfaların büyük bir kısmını okudum ve çok güzel başarı öyküleri var
bende hamilelikten sonra kilo aldım ve veremedim veremediğim gibi üstüne yenileri eklendi ama şuan çok rahatsızım fakat emzirdiğim için bir türlü diyet başlamaya karar veremiyorum, okuduğum sayfalarda benim gibi bir iki arkadaş vardı hatta yanlış okumadıysam biri 20 kğ vermişti şimdi benim gibi emziren anneleden yardım bekliyorum
nasıl bir diyet uyguluyorsunuz, sütünüzün kalitesi bozuluyormu, özeldende yazabilirler çünkü heran giremiyorum netye bebek yüzünden cevap verirseniz sevinirim

İdrarımdaki yağlar demişsin canım,yaptığın özel birşeymi var biraz konuyu açarmısın:)

canım benım ıdrardakı yagdan bahseden bendım ayca arkadasımız degıl canım benım az yemek cok hareket bol su ıc bak yaglar nasıl ıdrarla atılıyor:8::21:

Yasemıncm oncelıkle senı tebrık edyrm bende sayenızde 2 haftada 3 kg verdm devam edıyrm sen pkolu oldugunu soylemıssın bende 2 yıldır gebe kalamadım kılo verınce adetlerım duzelırmı hamile kalabılırmıym cok üzgünüm:110: bebegın varmı ben adette goremıyrm sende ne gıbı pkoya karsı karın oldu anlatırmısın

benım kader arkadasım evet ole bır ıhtımal var gebe kalındıktan sonra hastalıgın gecmesı kucukte olsa ole bır ıhtımal var canım 3senelık evlıyım cocugum yok maddı manevı hazır degılız benımde olurmu olmazmı bılmıyom valla:31:canım adet olamıyom demıssın doktora gıttınmı tedavı goruyomusun hormonlarını kontrol altına aldır bak nedıcem 75kılo ıken cok ugrasmama ragmen kılo verememıstım 4ay kadarda adet olamamıstım doktora gıttım dogum kontrol hapı verdı bıde ınsulın dırencını duzenlemek ıcın bır ılac verdı ben o ılacları kullandıktan sonras adetlerım duzene gırdı kılo vermeye basladım canım banım pkolularda ınsulın dırencı mutlaka kontrol altına alınmalı belkı sende ondan hamıle kalamıyon suan aklıma gelmıyo ama o ınsulın dırencını kırmak ıcın verdıgı ılac hamıle kalmayada yardımcı bır ılactı pkolular mutlaka ınsulın dırencı gelısmısmıs bı baktırın kılo veremezsınız valla ya hapın adı dılımın ucunda ya:26:canım benım bılgısayar tamırde bısey sorarsan cvp yazamayabılırım uzulme tatlım benım bır arkadasımda gebe kalamıyodu en sonunda kaldı rabbımden ıste o verır merak etme

Cnm seni takıp edıyrm ne zamandır nasıl becerdın ben pkoluyum kılo cok zor gıdıyo 75 ım 55 olmam lazım ve 3 ayım var:26:

canım benım bak gıt bı kadın doguma ınsulın dırencını kontrol altına aldır bak ben cok zorlanıyodum oncelerı pkolular aclık krızlerı yasar sureklı actır mıde dolu olsada ınsulın dırencınden dolayı aclık el tıtremelerı oluyodu doktorum bır ılac verdı hıc zorlanmadan dıyet yapmamı sagladı pko cok zor bır hastalık aclık krızlerıyle basetmek cok zor

canım benım bak gıt bı kadın doguma ınsulın dırencını kontrol altına aldır bak ben cok zorlanıyodum oncelerı pkolular aclık krızlerı yasar sureklı actır mıde dolu olsada ınsulın dırencınden dolayı aclık el tıtremelerı oluyodu doktorum bır ılac verdı hıc zorlanmadan dıyet yapmamı sagladı pko cok zor bır hastalık aclık krızlerıyle basetmek cok zor

merhaba bende pco hastasıyım ve insülin drenci mevcut diyette yardımcı ilaç hakkında bilgi verirmisin acaba benim kullandığım ilaçla aynımı merak ettim eğer mümkünse bana özelden yazarmısınız ismini ilacın teşekkürler...

mervecim artık beğen butonu varya ondan olmuştur öyle
gerçekten harika vermişsinn

fıstık baya kilo vermişsin maşallah:)tebrik ederim canım.bu arada bende sık sık açlık krizleri ve tatlı krileri yaşıyorum o yüzden verdiğim kiloları almadım ama çok çok göbeklendim.acaba bende pko varmıdır:(adet düzensizliğimde var.

Cnm seni takıp edıyrm ne zamandır nasıl becerdın ben pkoluyum kılo cok zor gıdıyo 75 ım 55 olmam lazım ve 3 ayım var:26:
canım nasıl becerdiğim:23: başarı öykümde yazıyo istersen okuyabilirsin,:34:çok uzun hikaye şimdi tekrar anlattırma bana,2 çocuk canavar valla rahat vermiyolar şuanda bilee:52::52:
özellikle trıendy 21 idolüm yani 2 çocuk doğurmuş fıstık gibi incecik ben daha bi çocukta dombili oldum:)
:17::17:ya utandırdınız beni çok teşekkür ederim:17:geçen bayabi dombili bi kadın vardı eşimin iş arkadaşının karısının ablası yeni tanıştıydık daha düğünde,bana daha gençsiniz siz 2çocuğu hangi ara dere yaptınız demesinmi,4yıllık evliyiz 23 yaşındayım dedim,ardından bide ''ben utandım ya dedi ben 15yıllık evliyim 1kızım var sadece ve halim (dombiliyim) malum dedi,sen genç kız gibisin maşallah dedi valla ogün herkeze anlata anlata bi hal oldum,doğumlardan sonra 80 kilo olduğuma kimse inanamadı:12:
çok teşekkürederim yaa de yinede yorum farklı oluyor :1:
allah iyiliğini versin kız,bende ciddi ciddi kızdın sandım:1:
tebrik edilmezmi 23 kilo buuu:46::46::nazar:

canım nasıl becerdiğim:23: başarı öykümde yazıyo istersen okuyabilirsin,:34:çok uzun hikaye şimdi tekrar anlattırma bana,2 çocuk canavar valla rahat vermiyolar şuanda bilee:52::52:

:17::17:ya utandırdınız beni çok teşekkür ederim:17:geçen bayabi dombili bi kadın vardı eşimin iş arkadaşının karısının ablası yeni tanıştıydık daha düğünde,bana daha gençsiniz siz 2çocuğu hangi ara dere yaptınız demesinmi,4yıllık evliyiz 23 yaşındayım dedim,ardından bide ''ben utandım ya dedi ben 15yıllık evliyim 1kızım var sadece ve halim (dombiliyim) malum dedi,sen genç kız gibisin maşallah dedi valla ogün herkeze anlata anlata bi hal oldum,doğumlardan sonra 80 kilo olduğuma kimse inanamadı:12:

allah iyiliğini versin kız,bende ciddi ciddi kızdın sandım:1:
tebrik edilmezmi 23 kilo buuu:46::46::nazar:
[/ e yaniiii

kızlar hepinizi tek tek tebrik ederim gerçekten süpersiniz.. vee kararlıyım şuraya bende fotoğraflarımı koyucam ve ailemde herkes benim kilo verişimi konuşacak hepsine kapak olsun dalga geçtikleri kelimeleri hala unutmadım..:54: çok moral verdiniz bana seviyorum sizi..!!

kızlar hepinizi tek tek tebrik ederim gerçekten süpersiniz.. vee kararlıyım şuraya bende fotoğraflarımı koyucam ve ailemde herkes benim kilo verişimi konuşacak hepsine kapak olsun dalga geçtikleri kelimeleri hala unutmadım..:54: çok moral verdiniz bana seviyorum sizi..!!

ben de burdaki fotolara bakıp bakıp iç geçirirdim.
şimdi kendi zayıflamış halimi burda paylaşıyorum :)
nerden nereye...

isteyince ve sabır edince olmaz diye bir şey yok.
kolay gelsin...

ben de burdaki fotolara bakıp bakıp iç geçirirdim.
şimdi kendi zayıflamış halimi burda paylaşıyorum :)
nerden nereye...

isteyince ve sabır edince olmaz diye bir şey yok.
kolay gelsin...

ne kadar çok kilo vermişsin canım ya resimlerin nerdeee bakıp bnede iç geçirmek istiyorum:14::14::14::14:

talinin resimlerini bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz??
ben de yoruldum kilolu olmaktan :(( bakıp umutlanayım istiyorum...

talinin resimlerini bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz??
ben de yoruldum kilolu olmaktan :(( bakıp umutlanayım istiyorum...
ben dönüp de gerideki sayfalara bakmadım doğrusu ama silinmemiş olması gerekiyo canım.ayrıca kendime ait bi konu da var talinin başarı öyküsü diye oradan da bakabilirsin :)
canım ilk sayfada var ordan bakabilirsin ben bu kilolarımın çoğunu ondan ilham alarak verdim harika biri bayılacaksın

canım ya utanırıyosun beni çok sağol:)

ben dönüp de gerideki sayfalara bakmadım doğrusu ama silinmemiş olması gerekiyo canım.ayrıca kendime ait bi konu da var talinin başarı öyküsü diye oradan da bakabilirsin :)

canım ya utanırıyosun beni çok sağol:)

ay yok valla az bile söylüyorum harikasın eşin benzerin yok maşallah:nazar:bu arada bende fotoğraf paylaşmıştım istersen bak senin yorumun çok önemli benim için:1:

Back