Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler canım,çok güzel bi değişim.ama umarım spor da yapıyorsundur.dikkat et sarkma)

teşekkürederim yaa ama fırsat buldukça yapıyorum küçük bebeğim var çok engel oluyor arada biryürüyüş yapıyorum bazen netten bişeyler bakıyorum öyle düzenli yapamıyorum birde ben sezeryanla doğum yapmıştım karnım çok sarkık

yavaş yavaş gidecektir merak etme canım.ben de malesef sezeryenle doğum yapmak zorunda kalmıştım.alt karında dikiş izinin olduğu yerde malesef bi şşlik ve sarkma daha oğrusu deri fazlası kalıyor.ne yapıysam yapıyım kurtulamadım

aynı tarif ettiğin gibi benimde öyle bi sorunum var ama maşallah senin fotoğraflarında hiç öyle sarkık bi karın görünmüyor aksine çok sıkı bi vicudun var maşallahama ben öyle değilim karnım çok kötü ya bu arada 3 kilo daha verdim şimdi 78kioyum

canım benım sagolasın msjnı yenı gordum canım o gobegı erıtmek ıstıyosan spor yapıcan devamlı spor yapıcan bak eser kalıyomu bı doktora gorun baksın bakalım pko varmı olabılır belkıde vardır:26:

çok güzel zayıflamışsınız ya ne güzel ben şu iştahımı bir türlü bastırıp zayıflayamıyorum

Selam kızlar bende burdaki resimler ve başarı öyküleri sayesinde 4 ayda 15 kilo verdim. Şimdi de resmimi paylaşmak istiyorum. Şuan hala devam ediyorum vermem gereken 7 kilom var. Eki Görüntüle 403471

radomlife süpersinn yaa
eskii halinii şimdii gördümmm çokk güzel olmuşsunn sankii senden bir insan daha çıkmış gibi

kilo cetvelini nasıl koyabilirim:26:yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler

kusura bakmayın pek çıplak foto koyan yok gerçi ama,cesaret ettim koydum iştetefe koyabilirsiniz beni,rahatsızlık verdiysem affolaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…