İdrarımdaki yağlar demişsin canım,yaptığın özel birşeymi var biraz konuyu açarmısın:)
Yasemıncm oncelıkle senı tebrık edyrm bende sayenızde 2 haftada 3 kg verdm devam edıyrm sen pkolu oldugunu soylemıssın bende 2 yıldır gebe kalamadım kılo verınce adetlerım duzelırmı hamile kalabılırmıym cok üzgünümbebegın varmı ben adette goremıyrm sende ne gıbı pkoya karsı karın oldu anlatırmısın
Cnm seni takıp edıyrm ne zamandır nasıl becerdın ben pkoluyum kılo cok zor gıdıyo 75 ım 55 olmam lazım ve 3 ayım var:26:
canım benım bak gıt bı kadın doguma ınsulın dırencını kontrol altına aldır bak ben cok zorlanıyodum oncelerı pkolular aclık krızlerı yasar sureklı actır mıde dolu olsada ınsulın dırencınden dolayı aclık el tıtremelerı oluyodu doktorum bır ılac verdı hıc zorlanmadan dıyet yapmamı sagladı pko cok zor bır hastalık aclık krızlerıyle basetmek cok zor
Eki Görüntüle 374062 Eki Görüntüle 374065 sonunda bende fotoğraflarımı koymaya karar verdim ben 23kilo verdim ama daha vermem gereken 16 kilo var
mervecim artık beğen butonu varya ondan olmuştur öyle
gerçekten harika vermişsinn
aşkolsun size yaa tam 23 kilo verdim bir allahın kulu tebrik etmedi
canım benım bak gıt bı kadın doguma ınsulın dırencını kontrol altına aldır bak ben cok zorlanıyodum oncelerı pkolular aclık krızlerı yasar sureklı actır mıde dolu olsada ınsulın dırencınden dolayı aclık el tıtremelerı oluyodu doktorum bır ılac verdı hıc zorlanmadan dıyet yapmamı sagladı pko cok zor bır hastalık aclık krızlerıyle basetmek cok zor
Gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz,tebrik ederim.Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla göbek kısmı neredeyse kalmamış
canım nasıl becerdiğimCnm seni takıp edıyrm ne zamandır nasıl becerdın ben pkoluyum kılo cok zor gıdıyo 75 ım 55 olmam lazım ve 3 ayım var:26:
özellikle trıendy 21 idolüm yani 2 çocuk doğurmuş fıstık gibi incecik ben daha bi çocukta dombili oldum:)
allah iyiliğini versin kız,bende ciddi ciddi kızdın sandımçok teşekkürederim yaa de yinede yorum farklı oluyor
canım nasıl becerdiğimbaşarı öykümde yazıyo istersen okuyabilirsin, çok uzun hikaye şimdi tekrar anlattırma bana,2 çocuk canavar valla rahat vermiyolar şuanda bilee
ya utandırdınız beni çok teşekkür ederim geçen bayabi dombili bi kadın vardı eşimin iş arkadaşının karısının ablası yeni tanıştıydık daha düğünde,bana daha gençsiniz siz 2çocuğu hangi ara dere yaptınız demesinmi,4yıllık evliyiz 23 yaşındayım dedim,ardından bide ''ben utandım ya dedi ben 15yıllık evliyim 1kızım var sadece ve halim (dombiliyim) malum dedi,sen genç kız gibisin maşallah dedi valla ogün herkeze anlata anlata bi hal oldum,doğumlardan sonra 80 kilo olduğuma kimse inanamadı
allah iyiliğini versin kız,bende ciddi ciddi kızdın sandım
tebrik edilmezmi 23 kilo buuu[/ e yaniiii
kızlar hepinizi tek tek tebrik ederim gerçekten süpersiniz.. vee kararlıyım şuraya bende fotoğraflarımı koyucam ve ailemde herkes benim kilo verişimi konuşacak hepsine kapak olsun dalga geçtikleri kelimeleri hala unutmadım..çok moral verdiniz bana seviyorum sizi..!!
ben de burdaki fotolara bakıp bakıp iç geçirirdim.
şimdi kendi zayıflamış halimi burda paylaşıyorum :)
nerden nereye...
isteyince ve sabır edince olmaz diye bir şey yok.
kolay gelsin...
talinin resimlerini bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz??
ben de yoruldum kilolu olmaktan( bakıp umutlanayım istiyorum...
ben dönüp de gerideki sayfalara bakmadım doğrusu ama silinmemiş olması gerekiyo canım.ayrıca kendime ait bi konu da var talinin başarı öyküsü diye oradan da bakabilirsin :)talinin resimlerini bulamadım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz??
ben de yoruldum kilolu olmaktan( bakıp umutlanayım istiyorum...
canım ilk sayfada var ordan bakabilirsin ben bu kilolarımın çoğunu ondan ilham alarak verdim harika biri bayılacaksın
ben dönüp de gerideki sayfalara bakmadım doğrusu ama silinmemiş olması gerekiyo canım.ayrıca kendime ait bi konu da var talinin başarı öyküsü diye oradan da bakabilirsin :)
canım ya utanırıyosun beni çok sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?