Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam son soru, bebeğin kaç aylık? yani ben de sezeryanla doğum yaptım, 3 ay doldu diye yarım mekik çekmeye başladım 1 haftadır. salı doktora gideceğim bakalım içerde hasara yol açmış mıyım?

oğlum 7 aylık ama ben gebeliğimde 25 kilo almıştım yani hamile kaldığımda 80dim ve doğuma 105 ile gittim beni gören üçüzlere gebeyim sanıyordu o yüzden ameliyatım çok zor geçti hala oturup kalkarken bile batıyor işte bu benim 8 aylık halim çok fena olmıştum ama oğlumda 5 kilo doğdu birzda normal aslında

Son düzenleme:
anladım canım. benim ameliyat da sorunlu oldu ama bu göbekle daha fazla yaşayamazdım. başladım mekiğe...bakalım salı soracağım doktora zarar vermiş miyim diye

iyi akşamlar bende sezaryanla doğum yaptım oğlum 3 aylık 69 la hamile kaldım şuan 62 kiloyum bu 2. sezaryanım doğumdan 2 hafta sonra leslii yapmaya başladım ne göbek ne başka fazlalık hiç birşey kalmadı

ilk resimde 80 üstüyüm. 81 falan olabilirim. 89dan düşmüş halim o.
ikincisin de 69 kiloydum. şimdi 66 kiloyum daha zayıfım yani.

toplamda 23 kilo verdim. 11 kilo daha vermek istiyorum.

Son düzenleme:
Yasemıncm oncelıkle senı tebrık edyrm bende sayenızde 2 haftada 3 kg verdm devam edıyrm sen pkolu oldugunu soylemıssın bende 2 yıldır gebe kalamadım kılo verınce adetlerım duzelırmı hamile kalabılırmıym cok üzgünüm bebegın varmı ben adette goremıyrm sende ne gıbı pkoya karsı karın oldu anlatırmısın

süper süper süper gerçekten harika
randomcum önceden bukadar çok kilolu göründüğünü bilmiyordum şimdi gerçekten süper olmuşsun

verirsin canım sen bu azimle tebrikler

çok teşekkür ederim kızlar :)

denizcim evet gayet şişmandım. koca bi göbek var baksana. neyse ki geçti bitti bunların hepsi.

kalanı da vericem inşallah. allah önce sağlık sihhat versin de..

Cnm seni takıp edıyrm ne zamandır nasıl becerdın ben pkoluyum kılo cok zor gıdıyo 75 ım 55 olmam lazım ve 3 ayım var:26:

özellikle trıendy 21 idolüm yani 2 çocuk doğurmuş fıstık gibi incecik ben daha bi çocukta dombili oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…