- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin triendy21 ilaç reklamlarındaki öncesi ve sonrası resimleri gibi olmuş,allahım yarrebbim bizede nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim kızlar.sizlerin kilo vermenizde az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
canım istersen görüşürüz bir gün neden olmasın :)
27yasemin süper olmuşsun gerçekten. tebrikler :128: umarım ben de istediğim kiloya ulaşıp böyle güzel resimlerimi sergileyebilirim
TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM
NEDEN OLMASIN ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BEN O ILK RESIMLERIMDEKI HALLERIMDE BUNALIMA GIRMISTIM GIYECEK BISEY ALAMIYODUM KENDIME BAZILARI ABARTMA YASEMIN DIYEBILIR AMA BEN BIRDEN ALINCA KENDI TARZIMDA KIYAFETLER ALAMAMAK BENI COK UZUYODU BOL SEYLER TARZIM DEGILDI AYNALARA KUSMUSTUM 1 SENE AYNI PANTOLONLA AYNI GOMLEKLERLE DOLASTIM BIGUN GIYIM MAGAZASINDA TEZGAHTAR KIZA BU BULUZUN BI BUYUK BEDENI VARMI DEDIGIMDE KIZ A BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL DEMISTI ESIMDE YANIMDAYDI COK KIRILMISTIM76LI KILOLARDAYKEN ESIM KILO VERCEGIME INANMIYODU BEN GORUCEKSIN 60LI KILOLARA DUSUCEM DEDIGIMDE SEN ARTIK KILO VEREMEZSIN SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM BEN ESSEĞİM DIYE BAGIRICAM DEMISTIGENE COK KIRILDIM VE BU LAF BENI KENDIME GETIRDI YEMEGE ASIRI DUSUKUN BEN OYLE BIR HIRSLANDIM KI BEN BILE KENDIME SASIRDIM KILOLU OLDUGUM DONEMLERDE IC CEKEREK BU SAYFALARI OKURDUM KENDIME INANMAZDIM YOK YA BEN BECEREMEM DERDIM COK ZOR GELIRDI AMA BIYERDEN BASLAMAK GEREKIYO HA BISEY DAHA ESKI KOMSULARIMIZDAN BIRISIYLE KARSILASMISTIM KILOLU DONEMLERIMDE KADIN BANA NASILSIN DEMEDEN YASEMİN MANKENGIBIYDIN NOLMUSSUN BOLE ÖKUZ GIBI OLMUSSUN DEDIBEN GENE COK KIRILDIMVE BASLADIM DIYET VE SPORA SAHILDE YURUYUS YAPTIM EVDE ELIPTIK BISIKLETE BINDIM BISIKLET COK YORUCU OLUYO HER GUCUMUN TUKENDIGINDE BIR REMIKS CINLADI KULAKLARIMDA BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM DIYE BAGIRICAM MANKENGIBIYDIN ÖKUZ GIBI OLMUSSUN BU REMISK BENI KAMCILADI BITTIM DEDIGIM ANLARDA BENDE PKO VAR BEN ARA ARA DIYET YAPTIM ARA ARA BIRAKTIM HEDEFLERINIZ KUCUK 10 20 DEGILDE 5KILO GIBI MESELA O 5KILO SONRASINDA BI 5KILO DAHA
Ah canım benim. Çok iyi bilirim o piskolojiyi bir ara ben 70 kiloya çıkmıştım, insanlar 'nasıl sın' demeden önce kilomla ilgili yorum yapardı, hemde misafirliğe gittiğimiz yerde herkesin önünde (düşün 10 kişi falan vardı). O zamanlar 14-15 yaşlarındaydım. 'Seda yemek yapmaktan çok yemek yemeyi seviyor, belli' diye kırıcı sözler duyardım. Eşim aslında 2-3 kilodan fazla vermemi istemiyor. 5 kiloya bile zor ikna ettim. Oysa ben 15-16 kilo vermek istiyorum. Ama ben de spor ve rejime tam olarak başladım artık. Sabırla olacağını biliyorum. Hatta eşim ve daha çok annesi benim verebileceğimi düşünmüyor. Geçen gün eşim 'hep bana ' bak görcen vercem' diyorsun ama bir adım ilerleme yok' dedi ve bir kaç kırıcı laf daha ekledi o kadar kötü oldum ki, hala kendime gelemedim. Bi de kendisi de bu aralar biraz kilolu Yani ben zayıflamam lazım. Hem herkesi mosmor etmek için hem de kendime bu borcum var:106: Bazı nedenlerden dolayı şuan eşim kendi annesi ile kalıyor ben de kendi annemlerdeyim. 2ay böyle idare etmek mecburiyetindeyiz :105: ama o zamana kadar ben de zayıflayıp onu şaşırtmak istiyorum Hedef konusunda ben 3 kademelik hedef yaptım kendime. Önce ilk 5kilo sonra yine 5kilo sonra en son kalan 5kilo Benim şansıma kolay kilo alıyor ama çabuk da veriyorum
talin chocolate süpersinizburayı her açtığım da sizlerin resimlerine bkmadan geçmiyorum bana da birşeyler söyleyin ne olursunuz 28 yaşında 88 kiloda kaldımm
keşkeeeeeeee ben mersinde oturutorum bigün al kocanı oğluşunu tatile gelin beklerim
talinnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmişte muzaffer kuşhanın kitabundan öğrendim ve hep dikkat ediyorum karbonhidrat ve proteini karıştırmıyorum demişsinn hala ayn fikir demiisn bide bu konu hakında biraz bilgi verirmiisin hal bu şekildmei kilo veriyorsun
evet canım karbonhidrat ve proteini karıştırmak yok.cısss :) çünkü iki grup da birbirine çok ters.ikisi aynı anda yenildiği zaman beraber hazmedilmeleri ve yakılmaları bazen günler bile sürebiliyor.ben hala aynen devam ediyorum.hatta vejeteryen oldum gibi bişey zaten o yüzden sıkıntı çekmiyorum.lütfen siz de dikkat edin proteinle karbonhidratı ayırın
Eki Görüntüle 362719 Eki Görüntüle 362727 Eki Görüntüle 362723 Eki Görüntüle 362726 Eki Görüntüle 362720 Eki Görüntüle 362721 Eki Görüntüle 362722 Eki Görüntüle 362751 Eki Görüntüle 362750 Eki Görüntüle 362749 Eki Görüntüle 362748 Eki Görüntüle 362746 Eki Görüntüle 362747 Eki Görüntüle 362745 Eki Görüntüle 362752 Eki Görüntüle 362761 Eki Görüntüle 362760 Eki Görüntüle 362759 Eki Görüntüle 362762
Sagolasin canim benim 76 kilodayken bu sayfalara az bakmadim bakip bakip ant ictim bende zayiflicam diye umut verdi bfıstık olmuşsun resmen tebrik ederimmmm:)
ben sizi tanıyo gibiyim. bursalı mısınız yada bursada bulundunuz mu hiç?çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)
önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
http://img89.imageshack.us/my.php?image=tombiliktb6.jpg
şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
http://img132.imageshack.us/my.php?image=incelikmk8.jpg
düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.
Sagolasin canim benim 76 kilodayken bu sayfalara az bakmadim bakip bakip ant ictim bende zayiflicam diye umut verdi b
Urdaki resimler bana umutsuzken 15 kilo vermek imkansiz gelirken tanistim kk ile feyz aldim neden olmasinki basarabilirim bende dedim eskiden guzel bir fizige sahiptim sigarayi birakinca kilolar aldi basini gitti ben kendimi begenmez oldum guzel fizikli birini gordummu uzulurdum silkelendim ve kendime geldim sen bakmayacaksin baktiracaksin dedim kadin isterse herseyi basarir yeterki istesin