• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$FILE0090.JPG

$ikili...JPG
$buda geçer (108).JPG
bu 73 küsürkenki göbeğim $buda geçer 73kg.JPG Eki Görüntüle 363966 bunuda daha dün çektim

süpersin triendy21 ilaç reklamlarındaki öncesi ve sonrası resimleri gibi olmuş,allahım yarrebbim bizede nasip etsin inşallah

27yasemin süper olmuşsun gerçekten. tebrikler :46: :128: umarım ben de istediğim kiloya ulaşıp böyle güzel resimlerimi sergileyebilirim :31:

TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM
NEDEN OLMASIN ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BEN O ILK RESIMLERIMDEKI HALLERIMDE BUNALIMA GIRMISTIM GIYECEK BISEY ALAMIYODUM KENDIME BAZILARI ABARTMA YASEMIN DIYEBILIR AMA BEN BIRDEN ALINCA KENDI TARZIMDA KIYAFETLER ALAMAMAK BENI COK UZUYODU BOL SEYLER TARZIM DEGILDI AYNALARA KUSMUSTUM 1 SENE AYNI PANTOLONLA AYNI GOMLEKLERLE DOLASTIM BIGUN GIYIM MAGAZASINDA TEZGAHTAR KIZA BU BULUZUN BI BUYUK BEDENI VARMI DEDIGIMDE KIZ A BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL DEMISTI ESIMDE YANIMDAYDI COK KIRILMISTIM:43:76LI KILOLARDAYKEN ESIM KILO VERCEGIME INANMIYODU BEN GORUCEKSIN 60LI KILOLARA DUSUCEM DEDIGIMDE SEN ARTIK KILO VEREMEZSIN SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM BEN ESSEĞİM DIYE BAGIRICAM DEMISTI:47::47:GENE COK KIRILDIM VE BU LAF BENI KENDIME GETIRDI YEMEGE ASIRI DUSUKUN BEN OYLE BIR HIRSLANDIM KI BEN BILE KENDIME SASIRDIM KILOLU OLDUGUM DONEMLERDE IC CEKEREK BU SAYFALARI OKURDUM KENDIME INANMAZDIM YOK YA BEN BECEREMEM DERDIM COK ZOR GELIRDI AMA BIYERDEN BASLAMAK GEREKIYO HA BISEY DAHA ESKI KOMSULARIMIZDAN BIRISIYLE KARSILASMISTIM KILOLU DONEMLERIMDE KADIN BANA NASILSIN DEMEDEN YASEMİN MANKENGIBIYDIN NOLMUSSUN BOLE ÖKUZ GIBI OLMUSSUN DEDI:53:BEN GENE COK KIRILDIM:14:VE BASLADIM DIYET VE SPORA SAHILDE YURUYUS YAPTIM EVDE ELIPTIK BISIKLETE BINDIM BISIKLET COK YORUCU OLUYO HER GUCUMUN TUKENDIGINDE BIR REMIKS CINLADI KULAKLARIMDA:15: BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL:41: SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM DIYE BAGIRICAM:27: MANKENGIBIYDIN ÖKUZ GIBI OLMUSSUN :37:BU REMISK BENI KAMCILADI BITTIM DEDIGIM ANLARDA BENDE PKO VAR BEN ARA ARA DIYET YAPTIM ARA ARA BIRAKTIM HEDEFLERINIZ KUCUK 10 20 DEGILDE 5KILO GIBI MESELA O 5KILO SONRASINDA BI 5KILO DAHA :emir_bebek:

Son düzenleme:
TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM
NEDEN OLMASIN ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BEN O ILK RESIMLERIMDEKI HALLERIMDE BUNALIMA GIRMISTIM GIYECEK BISEY ALAMIYODUM KENDIME BAZILARI ABARTMA YASEMIN DIYEBILIR AMA BEN BIRDEN ALINCA KENDI TARZIMDA KIYAFETLER ALAMAMAK BENI COK UZUYODU BOL SEYLER TARZIM DEGILDI AYNALARA KUSMUSTUM 1 SENE AYNI PANTOLONLA AYNI GOMLEKLERLE DOLASTIM BIGUN GIYIM MAGAZASINDA TEZGAHTAR KIZA BU BULUZUN BI BUYUK BEDENI VARMI DEDIGIMDE KIZ A BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL DEMISTI ESIMDE YANIMDAYDI COK KIRILMISTIM:43:76LI KILOLARDAYKEN ESIM KILO VERCEGIME INANMIYODU BEN GORUCEKSIN 60LI KILOLARA DUSUCEM DEDIGIMDE SEN ARTIK KILO VEREMEZSIN SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM BEN ESSEĞİM DIYE BAGIRICAM DEMISTI:47::47:GENE COK KIRILDIM VE BU LAF BENI KENDIME GETIRDI YEMEGE ASIRI DUSUKUN BEN OYLE BIR HIRSLANDIM KI BEN BILE KENDIME SASIRDIM KILOLU OLDUGUM DONEMLERDE IC CEKEREK BU SAYFALARI OKURDUM KENDIME INANMAZDIM YOK YA BEN BECEREMEM DERDIM COK ZOR GELIRDI AMA BIYERDEN BASLAMAK GEREKIYO HA BISEY DAHA ESKI KOMSULARIMIZDAN BIRISIYLE KARSILASMISTIM KILOLU DONEMLERIMDE KADIN BANA NASILSIN DEMEDEN YASEMİN MANKENGIBIYDIN NOLMUSSUN BOLE ÖKUZ GIBI OLMUSSUN DEDI:53:BEN GENE COK KIRILDIM:14:VE BASLADIM DIYET VE SPORA SAHILDE YURUYUS YAPTIM EVDE ELIPTIK BISIKLETE BINDIM BISIKLET COK YORUCU OLUYO HER GUCUMUN TUKENDIGINDE BIR REMIKS CINLADI KULAKLARIMDA:15: BU BULUZ SIZIN GIBI KILOLU BAYANLARA GORE DEGIL:41: SEN 60LI KILOLARA DUS BEN BALKONA CIKIP BEN ESSEGIM DIYE BAGIRICAM:27: MANKENGIBIYDIN ÖKUZ GIBI OLMUSSUN :37:BU REMISK BENI KAMCILADI BITTIM DEDIGIM ANLARDA BENDE PKO VAR BEN ARA ARA DIYET YAPTIM ARA ARA BIRAKTIM HEDEFLERINIZ KUCUK 10 20 DEGILDE 5KILO GIBI MESELA O 5KILO SONRASINDA BI 5KILO DAHA :emir_bebek:

Ah canım benim. Çok iyi bilirim o piskolojiyi :59: bir ara ben 70 kiloya çıkmıştım, insanlar 'nasıl sın' demeden önce kilomla ilgili yorum yapardı, hemde misafirliğe gittiğimiz yerde herkesin önünde (düşün 10 kişi falan vardı). O zamanlar 14-15 yaşlarındaydım. 'Seda yemek yapmaktan çok yemek yemeyi seviyor, belli' diye kırıcı sözler duyardım. Eşim aslında 2-3 kilodan fazla vermemi istemiyor. 5 kiloya bile zor ikna ettim. Oysa ben 15-16 kilo vermek istiyorum.:9: Ama ben de spor ve rejime tam olarak başladım artık. Sabırla olacağını biliyorum. Hatta eşim ve daha çok annesi benim verebileceğimi düşünmüyor. Geçen gün eşim 'hep bana ' bak görcen vercem' diyorsun ama bir adım ilerleme yok' dedi ve bir kaç kırıcı laf daha ekledi :14: o kadar kötü oldum ki, hala kendime gelemedim. Bi de kendisi de bu aralar biraz kilolu:41: Yani ben zayıflamam lazım. Hem herkesi mosmor etmek için hem de kendime bu borcum var:106: Bazı nedenlerden dolayı şuan eşim kendi annesi ile kalıyor ben de kendi annemlerdeyim. 2ay böyle idare etmek mecburiyetindeyiz :105: ama o zamana kadar ben de zayıflayıp onu şaşırtmak istiyorum :9: :38:Hedef konusunda ben 3 kademelik hedef yaptım kendime. Önce ilk 5kilo sonra yine 5kilo sonra en son kalan 5kilo :21: Benim şansıma kolay kilo alıyor ama çabuk da veriyorum :16:

Ah canım benim. Çok iyi bilirim o piskolojiyi :59: bir ara ben 70 kiloya çıkmıştım, insanlar 'nasıl sın' demeden önce kilomla ilgili yorum yapardı, hemde misafirliğe gittiğimiz yerde herkesin önünde (düşün 10 kişi falan vardı). O zamanlar 14-15 yaşlarındaydım. 'Seda yemek yapmaktan çok yemek yemeyi seviyor, belli' diye kırıcı sözler duyardım. Eşim aslında 2-3 kilodan fazla vermemi istemiyor. 5 kiloya bile zor ikna ettim. Oysa ben 15-16 kilo vermek istiyorum.:9: Ama ben de spor ve rejime tam olarak başladım artık. Sabırla olacağını biliyorum. Hatta eşim ve daha çok annesi benim verebileceğimi düşünmüyor. Geçen gün eşim 'hep bana ' bak görcen vercem' diyorsun ama bir adım ilerleme yok' dedi ve bir kaç kırıcı laf daha ekledi :14: o kadar kötü oldum ki, hala kendime gelemedim. Bi de kendisi de bu aralar biraz kilolu:41: Yani ben zayıflamam lazım. Hem herkesi mosmor etmek için hem de kendime bu borcum var:106: Bazı nedenlerden dolayı şuan eşim kendi annesi ile kalıyor ben de kendi annemlerdeyim. 2ay böyle idare etmek mecburiyetindeyiz :105: ama o zamana kadar ben de zayıflayıp onu şaşırtmak istiyorum :9: :38:Hedef konusunda ben 3 kademelik hedef yaptım kendime. Önce ilk 5kilo sonra yine 5kilo sonra en son kalan 5kilo :21: Benim şansıma kolay kilo alıyor ama çabuk da veriyorum :16:

canım benım ınsanlar bole patavatsız ıste bugune kadar ne bır ınsanın kalbını kırmadım dusunmeden hıc konusmadım cunku bır ınsanın kalbını kırdımmı yastıga basımı koyupta rahat uyuyamam don babam don ıcım sızlar ama ınsanlar dusunmuyo vıcdansızlar gecen ablamların ısyerıne gıttım ordakı bı kadın benı gorunce bagıra bagıra sen ablandan daha guzelsın mankengıbısın ablan hıc sana cekmemıs kılo falan verme cabası yok baksana dıye bagırarak konusuyo ablam duymuyo sanıyo halbukı duyuyo o an ıcım nasıl sızladı anlatamam olurmu oyle sey ablam benden bın kat guzel ınsan nasıl bakarsa ole gorurmus dedım ablama baktım gozlerı doldu ıcım parcalandı:43:bole ınsanların gerızekalı oldugunu dusunuyorum:47::47::47:benım esımınde masallahı var gobegı ondan onde gıdıyo:9:ama bızamanlar ben kıloluyken benı begenmıyodu:19: ben 17 kılo falan verdım beım yerımde baskası olsa 30kılo kesın verırdı sen zorlanmıcaksın ozaman neguzel
bende 76 ıken 70 tı hedefım 70 ken 65 tı 65 ken 60tı 58 ekadar dustum nasıpse yaza 55 hatta 53 olmak ıstıyom:16:

Gerçekten resimler çok şaşırtıcı.Tebrik ediyorum.:nazar:Benim de vermem gereken 10 kg var.64 üm şuan.Hedefim 54 kg a düşmek.Yaza kadar inşallah vereceğim.

harikasınız..harikasınız....harikasınızz...
öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım :)
önceden kilo verip sonradan almış biri olarak kilo verenleri cani gönülden kutluyorum.ve diyorumki kilolu olmak kesinlikle bir hastalık. en büyük psikolojik travma yas .meslek..kültür..maddiyat hiç farketmez kilolu insan pskolojisi hepsinde aynı benim hayatımda bir çok şeyi yaşayamamı sağladı hem zayıflığı hem şişmanlığı bilen biri olarak ..insanların bakışlırını o bitmek bilmek bilmez bilmiş yorumlara mağruz kalan ayyy yüzün çok güzel ama birazcık zayıf olsan yorumlarını sayısız duyan biri olarak zayıflayan ve buna niyetli olan arkadaşlarım süpersiniz ..size bayılıyorum ... edindiğim tecrübeye göre maneviyatın bir numaralı savunucusu olsamda bu dünyada dış görünüş HERŞEY.eğer şişmansan insanlar sana istediği yorumu yapabilir şakayı yapabilir ciddiye almayabilir ki zaten onların gözünde ultra iradesiz birisin kısacası herşeyi her lafı kaldırabilirsin sen..oysa ki etrafındaki çoğu kızdan veya kadından daha güzelsindir zekisindir maheretlisindir ama şişmanlık onları ezer gecer.. eminimki bilg basında zayıflayan arkadaşlarımızın resimlerine bakıp delicesine gaza gelip bende başlıycam yaparım diyoruz ya...YAPARIZ hemde bal gibi yaparız bizde yaparız arkadaşlar hemde alasını en güzelini en süperini sakın umutsuzluğa kapılıp olmaz demeyin ben çok yaptım bunu umutsuzluğa kapıldım yok olmuyo dedim kendimi eve kapattım sakınn düşünsenize bi zçoğu insandan farklıyız bikere irade örneğiyiz bir öğün yemeyince ayılıp bayılıp size akıl veren insanlardan daha öndeyiz ben 45 kilo verdim bazı sorunlardan geri aldım şimdi 12 kilo tekrar verdim devam ediyorum ..şişmanlık benim tüm hayat doluluğumu neşemi mutluluğumu alıp götürdü bu yüzden şimdi kendimi toparladım ve bunun olmasına izin vermiycem kendime güvenip sahalara geri dönicem ;) bir şeye başlamak istiyorsanız sakın durmayın bakın görün bugün başlayıp bakmıssınız 10 kilo vermiş bu yazıları tekrar okuyosunuz yemekler biyere gitmiyo arkadaşlar ama hayat gidiyo yasayacağımız şeyler gidiyo takrar arkadaşlırımı kutluyorum hepiniz fıstık gibi olmussunuz bekleyin bizi bizde sizin kafileye katılıcaz yakında ;))

dış görünüş HERŞEY.eğer şişmansan insanlar sana istediği yorumu yapabilir şakayı yapabilir ciddiye almayabilir ki zaten onların gözünde ultra iradesiz birisin kısacası herşeyi her lafı kaldırabilirsin sen..oysa ki etrafındaki çoğu kızdan veya kadından daha güzelsindir zekisindir maheretlisindir ama şişmanlık onları ezer gecer..DEMİŞ HOUSEİZMİR,ÇOKDA DOĞRU SÖYLEMİŞ.BOYUM 1,63 VE 80 KİLOYUM,HER HAFTA DİYETE BAŞLAYACAĞIM DİYORUM AMA BİRTÜRLÜ GELMİYOR O PAZARTESİ,FAKAT ARKADAŞLAR OKUYUNCA GAZA GELDİM VALLAHİ.BUNDAN 2 YIL ÖNCE 69 KİLOYDUM.1 YIL ARALIKSIZ SPORA GİTTİM İŞ ÇIKIŞLARI VE 13 KİLO VERDİM.SPORSUZ HAYATA DÖNÜNCE SONUÇ 80 KG.:( AMA YAZ GELİYOR BÖYLE OLMAZ,YÜRÜYÜŞÜM GİYİM TARZIM HAREKETLERİM DEĞİŞTİ.YARIN BOL SU İÇMEYLE VE AKŞAMLARI HAFİF GIDALARLA VE SPORLA BAŞLIYORUM İNŞALLAH.
BENİM BİR SORUM OLACAK,ÖĞLENLERİ ŞİRKETTE YEMEK SEÇME GİBİ BİR LÜKSÜM YOK,HAZIR ÇORBALARIN KALORİSİ KONUSUNDA BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR.HEM ÇABUK ÇORBA(Bardak),HEMDE EVDE YAPTIĞIMIZ HAZIR ÇORBALAR.TABLDOT YEMEKTENSE SALATA AYRAN VE ÇORBA DÜŞÜNÜYORUM BİR DİLİM tam tahıllı EKMEKLE.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

talin chocolate süpersiniz:16:burayı her açtığım da sizlerin resimlerine bkmadan geçmiyorum bana da birşeyler söyleyin ne olursunuz 28 yaşında 88 kiloda kaldımm

niye 88 kiloda kaldın kız.devam vermeye.büyük ihtimalle metabolizma şaşkınlığa uğrayıp savunmaya geçmitir.pes etme sakın inat etmeye devam.vermeye devam edersin :)

keşkeeeeeeee ben mersinde oturutorum bigün al kocanı oğluşunu tatile gelin beklerim:16:

inşallah canım:)

[QUOTEhouseizmir
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Mar 2012
harikasınız..harikasınız....harikasınızz...
öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım :)
önceden kilo verip sonradan almış biri olarak kilo verenleri cani gönülden kutluyorum.ve diyorumki kilolu olmak kesinlikle bir hastalık. en büyük psikolojik travma yas .meslek..kültür..maddiyat hiç farketmez kilolu insan pskolojisi hepsinde aynı benim hayatımda bir çok şeyi yaşayamamı sağladı hem zayıflığı hem şişmanlığı bilen biri olarak ..insanların bakışlırını o bitmek bilmek bilmez bilmiş yorumlara mağruz kalan ayyy yüzün çok güzel ama birazcık zayıf olsan yorumlarını sayısız duyan biri olarak zayıflayan ve buna niyetli olan arkadaşlarım süpersiniz ..size bayılıyorum ... edindiğim tecrübeye göre maneviyatın bir numaralı savunucusu olsamda bu dünyada dış görünüş HERŞEY.eğer şişmansan insanlar sana istediği yorumu yapabilir şakayı yapabilir ciddiye almayabilir ki zaten onların gözünde ultra iradesiz birisin kısacası herşeyi her lafı kaldırabilirsin sen..oysa ki etrafındaki çoğu kızdan veya kadından daha güzelsindir zekisindir maheretlisindir ama şişmanlık onları ezer gecer.. eminimki bilg basında zayıflayan arkadaşlarımızın resimlerine bakıp delicesine gaza gelip bende başlıycam yaparım diyoruz ya...YAPARIZ hemde bal gibi yaparız bizde yaparız arkadaşlar hemde alasını en güzelini en süperini sakın umutsuzluğa kapılıp olmaz demeyin ben çok yaptım bunu umutsuzluğa kapıldım yok olmuyo dedim kendimi eve kapattım sakınn düşünsenize bi zçoğu insandan farklıyız bikere irade örneğiyiz bir öğün yemeyince ayılıp bayılıp size akıl veren insanlardan daha öndeyiz ben 45 kilo verdim bazı sorunlardan geri aldım şimdi 12 kilo tekrar verdim devam ediyorum ..şişmanlık benim tüm hayat doluluğumu neşemi mutluluğumu alıp götürdü bu yüzden şimdi kendimi toparladım ve bunun olmasına izin vermiycem kendime güvenip sahalara geri dönicem ;) bir şeye başlamak istiyorsanız sakın durmayın bakın görün bugün başlayıp bakmıssınız 10 kilo vermiş bu yazıları tekrar okuyosunuz yemekler biyere gitmiyo arkadaşlar ama hayat gidiyo yasayacağımız şeyler gidiyo takrar arkadaşlırımı kutluyorum hepiniz fıstık gibi olmussunuz bekleyin bizi bizde sizin kafileye katılıcaz yakında ;)) ][/QUOTE]

duygularıma tercüman olmuşun vallaha bende yoruldum hep birileriyle kıyaslanmaktan, hiç alakamın olmadığı insanlardan kilomla ilgili yorum duymaktan ,memlekete her izne gitiğimde kendimi beğendirme çabası içinde olmaktan yani beni daha nasıl zayıf görebilirler yada şişman ama nasıl şık olabilirim diye yorulmaktan ooo bunaltıcı korseleri toparlayıcıları izin boyunca giymekten hep giyemediğim şeylere imrenmekten daha neler neler anlatmakla bitmez ama daha önce beceremedim ama bu sefer kararlıolmak istiyorum çok zor değil biliyorum :19:

[

duygularıma tercüman olmuşun vallaha bende yoruldum hep birileriyle kıyaslanmaktan, hiç alakamın olmadığı insanlardan kilomla ilgili yorum duymaktan ,memlekete her izne gitiğimde kendimi beğendirme çabası içinde olmaktan yani beni daha nasıl zayıf görebilirler yada şişman ama nasıl şık olabilirim diye yorulmaktan ooo bunaltıcı korseleri toparlayıcıları izin boyunca giymekten hep giyemediğim şeylere imrenmekten daha neler neler anlatmakla bitmez ama daha önce beceremedim ama bu sefer kararlıolmak istiyorum çok zor değil biliyorum :19:[/QUOTE]

hepimizin ortak derdi tatlım ben psikolojinin bu durumda çok önemli olduğuna inanıyorum ve en yakınlarınız acımasız bir halde yorumlar yapabiliryorlar iyi niyetli olduklarına şüphe yok ama ..şişmansan kimse anlamaz kim isterki böyle görünmek herkes hep en güzelini hep iyisii ister bazıları bunu yapar gözünün önündede gerçeklştirir bazılarıda hayal kurar yerinde sayar ben olayın mantığını çözdüm bu şekilde mutsuzum hep hastayım güçsüzüm kendimi göztermek istiyorum ama herşeyin önünde kilo engel tabikide hayat dolu olmalı zayıflar hep öyle der amaaaan herşey kilomu daha ne dertler var ;) allah daha kötüsünü vermesin ama bu kilo mikrop bişi heryerde sennle markette okulda işte bayramda evde heryerde gitmiyo ..ve eğer şişmansan senn tüm derdin ve tasan EVET kilo evet görünüş kimse anlamaz o durumdan utanmanın üzülmenin sıkılmanın karnınana ağrılar girmenin ne demek olduğu anlatmayında zaten uygulayın ve gösterin ispatlayın kendinizi ..zaten ..umutsuzluğa yorumlar düşürür insanı halbuki herşeyide bilir şişman insan farkındadır zaten en çok koyan o değilmi insana?? potansiyelini gizlemek örtmek!! kafayı rahatlatın tüm kötü yorumlardan herşeyden arındırın değinki kendinize şimdi böyleyim 3 ay sonra böyle olucam ..bu görünüşle kaç 3 ay gecirdiniz ve yemek yerken vicdan azabı çektiniz!! bence sende herkeste istediği kiloya düşer hep söyle düşünmüşümdür bir kadın için kötü bir görünümden iyi bir görünüme geçiş yapmak hemde dikkat çekiceksin herkes sana ozamanda yorum yapacak ve emin ol zerre akıllarında kalmayacak eski hallerin evliysen eşinin tavrı değişecek birinden hoşlanıyosan onun dikkatini çekeceksin etrafındakiler bakışları değişip vaybe başardı yaptı diyecek en güzelide bide kendini ispatlamışın yaa o güvenle alışverişe çıkıp gezmelere gidip istediğini giyebiliryosun tadından yenmez...DÜNYAN DEĞİŞİR.. yasadım ben süper bir duygu tavsiye ederim sizede.ben şimdi gene toplamda 15 kilo verdim yılmıycam ben nelere efor sarf ettim nelere üzüldüm dayandım açlıkmı benden daha önemli .. insanları zerre umursayan ve takan biri değilimdir ama an geliyo takıyosun üzülüyosun çünkü yaşıyosun etrafındakilerle an geliyo yılıyosun ...yakında bende resimlerimi koyucam bu yola baş koymuş herkese diyorumki eminim benden büyüklerimde küçüklerimde vardır akıl vermek gibi bir niyetim asla yok ama !sakın yılmayın beklemeyin hemen başlayın benden yana bir destek olursa bende yardımcı olurum unutmayın !!! biz bu dünyada dış görünüşümüz kötü şekilde yaşamayı başarmısız insanların bakışlarına mağruz kalmışız zayıflamakta neymiş herkese bol bol güç irade diliyorum ;)

talinnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmişte muzaffer kuşhanın kitabundan öğrendim ve hep dikkat ediyorum karbonhidrat ve proteini karıştırmıyorum demişsinn hala ayn fikir demiisn bide bu konu hakında biraz bilgi verirmiisin hal bu şekildmei kilo veriyorsun

talinnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmişte muzaffer kuşhanın kitabundan öğrendim ve hep dikkat ediyorum karbonhidrat ve proteini karıştırmıyorum demişsinn hala ayn fikir demiisn bide bu konu hakında biraz bilgi verirmiisin hal bu şekildmei kilo veriyorsun

evet canım karbonhidrat ve proteini karıştırmak yok.cısss :) çünkü iki grup da birbirine çok ters.ikisi aynı anda yenildiği zaman beraber hazmedilmeleri ve yakılmaları bazen günler bile sürebiliyor.ben hala aynen devam ediyorum.hatta vejeteryen oldum gibi bişey zaten o yüzden sıkıntı çekmiyorum.lütfen siz de dikkat edin proteinle karbonhidratı ayırın:34:

evet canım karbonhidrat ve proteini karıştırmak yok.cısss :) çünkü iki grup da birbirine çok ters.ikisi aynı anda yenildiği zaman beraber hazmedilmeleri ve yakılmaları bazen günler bile sürebiliyor.ben hala aynen devam ediyorum.hatta vejeteryen oldum gibi bişey zaten o yüzden sıkıntı çekmiyorum.lütfen siz de dikkat edin proteinle karbonhidratı ayırın:34:

çok haklısın bende hızla kilo vermeye devam ediyorum ben 65 kilo ile evlendim 2009da sonra 1 düşüğüm oldu zaten ne olduysa ondan sonra oldu birden 80i gördüm tartıda 4 ay sonrada tekrar gebe kalınca ve üstünü üstlük gebelik şekeri 300leri bulunca 105 kilo oldum malesef ama seni gördükten sora çok inanıyorum vereceğime şimdi 82 kiloyum yanı 23kilo verdim tabi bebekle beraber ama hedef 65 kendime hiç yeni kıyafet almıyorum zayıflıycam ve o kıyafetlerimin içine girecem ve senin gibi fotoğraflarımı koyacam bu siteye işallah ama bunun yüzde 90ısenin sayende olacak seni gerçekten çok çok çok çok çok tebrik ediyorum mükemmelsin

fıstık olmuşsun resmen tebrik ederimmmm:)
Sagolasin canim benim 76 kilodayken bu sayfalara az bakmadim bakip bakip ant ictim bende zayiflicam diye umut verdi b
Urdaki resimler bana umutsuzken 15 kilo vermek imkansiz gelirken tanistim kk ile feyz aldim neden olmasinki basarabilirim bende dedim eskiden guzel bir fizige sahiptim sigarayi birakinca kilolar aldi basini gitti ben kendimi begenmez oldum guzel fizikli birini gordummu uzulurdum silkelendim ve kendime geldim sen bakmayacaksin baktiracaksin dedim kadin isterse herseyi basarir yeterki istesin:kkk:

çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)

önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
tombiliktb6.jpg
http://img89.imageshack.us/my.php?image=tombiliktb6.jpg

şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
incelikmk8.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=incelikmk8.jpg

düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.
ben sizi tanıyo gibiyim. bursalı mısınız yada bursada bulundunuz mu hiç?

Sagolasin canim benim 76 kilodayken bu sayfalara az bakmadim bakip bakip ant ictim bende zayiflicam diye umut verdi b
Urdaki resimler bana umutsuzken 15 kilo vermek imkansiz gelirken tanistim kk ile feyz aldim neden olmasinki basarabilirim bende dedim eskiden guzel bir fizige sahiptim sigarayi birakinca kilolar aldi basini gitti ben kendimi begenmez oldum guzel fizikli birini gordummu uzulurdum silkelendim ve kendime geldim sen bakmayacaksin baktiracaksin dedim kadin isterse herseyi basarir yeterki istesin:kkk:

kesinlikle haklısın canım bende iki haftadır falan diyet yapıyorum ve kilolar resmen gidiyo çok mutlu oluyorum.ben her zaman kiloluydum o yüzden çok merak ediyorum zayıflayınca nasıl olucam:)bende senin gibi ve burdaki başarmış tüm arkadaşlarım gibi fotolarımı koyucam;)

Back