merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var eyer buraya resim yüklersem sonrasında silinebiliyormu çünkü koyup sonra pişman olmaktan korkuyorum :26:
Eki Görüntüle 371488 Eki Görüntüle 371489
bunlarda benim hallerim kızlar; ilk resim hamilelikten önce 65 kiloyum ikinci resim doğumdan hemen sonra 96 kiloyum sonra geçen sene verdikten sonraki hallerim gri elbiseli 64,6 kiloyum sonra annemi babamı kaybettim yine aldım 75,6 oldum etekli olanda 73 falandım heralde, kasından beri diyetteyim şu an yine 65 oldum ama bu sefer hedefim 58 inşallah başarabilirim.İsteğen herkes istediği kiloya ulaşır inşallahhhh
hayırcanım silinemiyo,iyi düşün taşın öyle koy,,ama msela bizler gibi yüzünü karalayarak gizleyebilirsin,,ozaman silmek zorundada kalmazsın,kimse kim olduğunu görmez
cevabın için çok teşekkürederim bu arada sana diyecek sözüm yok maşallah fıstık gibi olmuşsun hayatında ne değişti z<ayıfladıktan sonra
kesinlikle haklısın canım bende iki haftadır falan diyet yapıyorum ve kilolar resmen gidiyo çok mutlu oluyorum.ben her zaman kiloluydum o yüzden çok merak ediyorum zayıflayınca nasıl olucam:)bende senin gibi ve burdaki başarmış tüm arkadaşlarım gibi fotolarımı koyucam
:44:inanki bu soru bana ilk defa senin tarafından soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedimbana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal ldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın bpiskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediği giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nsıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
ne kadar güzel duygular bunlar çok mutlu oldum senin adını seni hiç tanmıyorum ama inanki yazın bana gaz verdi benim 6 gün oldu başlayalı açlık maçlık hissetmiyorum şuanda tebrik ederim benimde hayalim beyaz pantolon ahhh iç geçirdim yine inş bende senin kadar zayıflarımdaistediklerimi elde ederim
:44:inanki bu soru bana ilk defa senin tarafından soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedimbana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal ldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın bpiskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediği giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nsıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
Tabiki canim benim kilo dedigin neki yeterki iste inan bana insan gordukce cok motive oluyo ayyyyy inanirmisin idrar ysptiktsn sonra yag tabakalarima bakip dururdum gordukce 300500 300 500 diye gobek atardim insan idrarina bakipta sevinc cigliklari atarmi bugunlrri cok hayal ettim cok bekledim mini etekte giyerim sortta kimse karismasin ben hakettim 76dan 58e dustum dahada vericem
eminim verirsin canım hemde nasıl haketmişsin giymeyiben bi zayıfliyim tüm mağazalar bana çalışacak zaten
Eki Görüntüle 374062 Eki Görüntüle 374065 sonunda bende fotoğraflarımı koymaya karar verdim ben 23kilo verdim ama daha vermem gereken 16 kilo var
kızz göbek nasıl gittiiii?
daha va yaa tam gitmedi
kızz giden nasıl gitti
yürüyüş yapıyorum ekmek yerine pekismet yiyiyorum akşamları yemiyorum başka özel bi karın hareketi yapmadım hiç çünkü sezeryanla doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?