• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$IMG_0009.jpg $DSCF0070.jpg $untitled.jpg $IMG_0009.jpg $DSCF0070.jpg $untitled.jpg $IMG_0009.jpg $DSCF0070.jpg $untitled.jpg bende size zayıfken kendime neler yaptım onu göstermek istedim :(((((

umarım yükleyebilmişimdir.....

Buda benim ki kilo vermeden önce 62 kilo

Tabi kolay oldu sayılmaz 6 ayda 14 kilo verdim buda 48 kilo :31: Ölecek gibiydim 500 kcal alıyordum günde vede üstüne aerobik uzun yürüyüşler egzersizler yapıyordum Neseki yaptığımın yanlış olduğunu anladım Gerçi şimdi 50 kilo olmuşumdur.Ne zamandır normal besleniyorum.Normal kilonuzun aşağısına inmeye çalışmek epey uğraş istiyor denemesenizde olur :1:

Daha vermem gereken çoooooooooooooook kilo var yolum çok uzun ama 23-24 hatta 25 kilo verip 1-2 kilosunu geri alan ben resimlerimi paylaşmak istedim. Umarım biraz olsa da heveslendirir sizi kilo verebilmek için :16:

Daha verilecek 35 kilom vaaaar :52:

Resimlerin üzerine tıklarsanız daha büyük görüntüleyebilirsiniz :16:

$benebe.JPG
$BENBENEBENE.JPG

Daha vermem gereken çoooooooooooooook kilo var yolum çok uzun ama 23-24 hatta 25 kilo verip 1-2 kilosunu geri alan ben resimlerimi paylaşmak istedim. Umarım biraz olsa da heveslendirir sizi kilo verebilmek için :16:

Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237

verdiğin kiloları azımsama canım bence. Maşallah daha zayıf hallerini de ekle buraya lütfen. Çok heveslendim. başarsamda günlüklerden bu başarı öyküleri sayfasına yükselebilsem:7: Tebrikler...

vallahi fotoları gördüğümde inanamadım gerçekten çok değişiyor insan farkındaysanız herkes zayıflayınca yüzündeki tebessüm bile değişmiş omuzları daha geride olmuş yani kendinize olan öz güvenleri geri almışsınız resmen SİZE KOCAMAN BİR TEBRİK VE DARISI BAŞIMA DİYEREK BU ŞEKİLDE BİZLERİ DE CESARETLENDİRDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :46:

Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237

değişim çok bariz bellii :nazar: umarım hedefinize ulaşırsınızz :46:

Kızlar ya resım yukledım ama kac kg oldugumu yazmayı beceremedım bıde karısık oldu kusuruma bakmayın ya bılgısayarda ayrı ayrı klasörlerden tek tek resım aradım resımlere bakmaktan gozlerım acıdı ılk resımde 76 kg 2.resımde 74kg 3.resımde 70 kg 4.73 kg 5.75 kg 6.resımde 61 kg 7.64 kg 8.58 kg

canım maşallah çok güzel olmuşsun:46::46::46:
Saç rengini öğrenebilirmiyim buaradaa:17::23:

tesekkur ederım canım ısteyen herkeze nasıp etsın allah bıde dogru duzgun resım yuklemeyı becerebılsem daha guzel olcaktıda neyse canım kılolu resımde sıyaj dıgerınde koyu kumralın uzerıne sarı balyaj var

Kızlar ben bundan 3sene once sıgarayı bıraktım ve tam 8 ayda 20kg aldım 55 kılodan 76 kgye cıktım 1senedırde cok çaba harcadım kg vermek ıcın :5: Bıde pkoluyum ama su an cok mutluyum 3 5 kılo daha vermek ıstıyorum yaza kadarburaya cok yazcak seyım varda bıraz yorgunum suan ben bu sayfaya bakıpta cok feyz aldıgım gunler oldu bu sayfa benım ıcın cok degerlı cok motıve edıcı :16:

ben spor salonuna üyeyim canım.fitness ve cardio çalışıyorum her gün.cardio çalışmak yani bisiklet koşu bandı vss yağ yakımını sağlayan bişey.fitness da sıkılaşmayı sağlıyo.bunun haricinde her gün step aerobik spining tae bo gibi grup dersleri oluyo onlara katılıyorum.bazen havuza giriyorum.kısacası her gün spor salonunda tam 3 saatimi geçiriyorum ve bu hayatımın son 7 senesi bu şekilde oldu hep.spor yapıyorsan vazgeçmeyeceksin.çünkü spor yapmak çok nankör bişey.bırakırsan 1 ay-2 ay içinde eski haline dönersin vücut hemen bırakıyo kendini.ama benim gibi 7 yıl yapıp hiç bırakmazsan hep vücudun ve kondisyonun daha iyiye gider,hiç yaşlanmazsın aksine gençleşirsin.spor yapmak harika bişey kızlar:))

merhaba talin ben senden okadar etkilendimki inanırmısın rüyalarıma giriyorsun çevremdeki herkee senden bahsediyorum keşke tanışıp görüşme imkanımız olsaydı senle arkadaş olmayı çok isterdim :34: ve abartmıyorum inan senin fotoğraflarını gördükten sonra hayatım değişti 4 kilo daha verdim daha ne dyceğimi bilmiyorum mükemmelsin:nazar:

91 kiloydum akupuntura gttim dengeli ve sağlıklı beslendim yüryüş yaptım bol bol da su içtim az az sık sık herşeyden yedim şimdi 65 kiloyum 2 yıl önce başlamştm doktorum şimdi kilomun normal oldgnu söyledi halada sık sık beslenıyorum bünyem alştı arkdşlar bi başlyan kararlı olun sıkın dişinzi alştgnz zamn o szi bırakmayacak

Eklentiler

• $333876_125340487589128_100003395320545_110624_1201186153_o.jpg
    $333876_125340487589128_100003395320545_110624_1201186153_o.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 122
Eki Görüntüle 311069

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence :3:

Vallah süper chocolate.:nazar: Eşime resimlerini gösterdim inanmıyor, aynı kişi değil bu diyor. Kocam hala inanmıyor:9: Annem de inanamadı.:46: Benim 15-16 kilo vermem lazım. Resimlerin insanı acayıp motive ediyor. Daha doğrusu burdaki başarılı hanımların resimlerini görmek insanı acayip gaza getiriyor :10: bravo bravo bravo hepinize :46: :nazar: :kkk:

merhaba talin ben senden okadar etkilendimki inanırmısın rüyalarıma giriyorsun çevremdeki herkee senden bahsediyorum keşke tanışıp görüşme imkanımız olsaydı senle arkadaş olmayı çok isterdim :34: ve abartmıyorum inan senin fotoğraflarını gördükten sonra hayatım değişti 4 kilo daha verdim daha ne dyceğimi bilmiyorum mükemmelsin:nazar:

evet evet kesinlikle bende sana katılıyorum
diyete başlamadan önce hergün kk ya girip talinin fotolarına bakardım
onun sayesinde diyete başladım şimdiye kadar 16 kiloya yakın verdim
ama durmak yok inşallah dahaçok verecem

evet evet kesinlikle bende sana katılıyorum
diyete başlamadan önce hergün kk ya girip talinin fotolarına bakardım
onun sayesinde diyete başladım şimdiye kadar 16 kiloya yakın verdim
ama durmak yok inşallah dahaçok verecem

çok teşekkür ederim kızlar.sizlerin kilo vermenizde az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
canım istersen görüşürüz bir gün neden olmasın :)

talin chocolate süpersiniz:16:burayı her açtığım da sizlerin resimlerine bkmadan geçmiyorum bana da birşeyler söyleyin ne olursunuz 28 yaşında 88 kiloda kaldımm

fotoğrafları gördüm bazı arkadaşlar inanılmaz değişmişler sanki yaşları ileriye değil geriye gitmiş,
ben de kendi psikolojimden bahsedeyim biraz,uzun boylu olduğum için 7o kg altı hiç olmadım,bu ağırlıktayken 38 beden giyiyordum,
zamanla hamilelikler rahatlık derken 90 ları buldum,doğru beslenmeye hep kulak tıkadığım için olsa gerek ilaçlarla bi vermeye 7 kg verip bi almaya 10 kg aldım,araya giren ,açlıktan ağlamayla sonuçlanan şok diyetler vs. vs vs. 90 larda hep sabit kaldım,aslında gazetelerde,tvlerde uzmanlar bas bas bağırıyorlardı....ZAMANA YAYIN,ŞOK DİYET YAPMAYIN,BESLENME ALIŞKANLIĞINIZI DEĞİŞTİRİN VE BUNU YAŞAM TARZINIZ HALİNE GETİRİN!diye,ama nedense benim kilo vermek için hep az zamanım vardı,o yüzden hiç veremedim kulak tıkadım,şimdi sanki bir uykudan uyanmışım gibi hissediyorum kendimi, yiyeceklerin kalorilerini kafamda hesaplıyorum onu yiyeceğime bunu yiyeyim daha az kalori alırım diyorum mesela,yaşam tarzımı değiştireli 14 gün oldu 3,5 kilo nasıl gitmiş anlayamadım,görenler Aaaaa ne kadar zayıflamışsın demiyor mu işte o zaman çok doğru yolda olduğumu anlıyorum,biraz biraz azaltarak şekere veda ederek ama bunu acitasyon yapmadan sonra yiyecekmişiz gibi erteleyerek başarabiliriz,benim kiolalınca gıdımçıkıyor bi de çirkinleşiyorum,1 kilo bile versem gıdı azalıyor o yüzden insanlara çok zayıflamışım gibi geliyo.bu yola baş koyan tüm hanımlar GAZANIZ MÜBAREKOLSUN....

Back