Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha vermem gereken çoooooooooooooook kilo var yolum çok uzun ama 23-24 hatta 25 kilo verip 1-2 kilosunu geri alan ben resimlerimi paylaşmak istedim. Umarım biraz olsa da heveslendirir sizi kilo verebilmek için
Daha verilecek 35 kilom vaaaar
Resimlerin üzerine tıklarsanız daha büyük görüntüleyebilirsiniz
Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237
Daha vermem gereken çoooooooooooooook kilo var yolum çok uzun ama 23-24 hatta 25 kilo verip 1-2 kilosunu geri alan ben resimlerimi paylaşmak istedim. Umarım biraz olsa da heveslendirir sizi kilo verebilmek için
Daha verilecek 35 kilom vaaaar
Resimlerin üzerine tıklarsanız daha büyük görüntüleyebilirsiniz
Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237
canım maşallah çok güzel olmuşsun
canım maşallah çok güzel olmuşsun
Saç rengini öğrenebilirmiyim buaradaa
ben spor salonuna üyeyim canım.fitness ve cardio çalışıyorum her gün.cardio çalışmak yani bisiklet koşu bandı vss yağ yakımını sağlayan bişey.fitness da sıkılaşmayı sağlıyo.bunun haricinde her gün step aerobik spining tae bo gibi grup dersleri oluyo onlara katılıyorum.bazen havuza giriyorum.kısacası her gün spor salonunda tam 3 saatimi geçiriyorum ve bu hayatımın son 7 senesi bu şekilde oldu hep.spor yapıyorsan vazgeçmeyeceksin.çünkü spor yapmak çok nankör bişey.bırakırsan 1 ay-2 ay içinde eski haline dönersin vücut hemen bırakıyo kendini.ama benim gibi 7 yıl yapıp hiç bırakmazsan hep vücudun ve kondisyonun daha iyiye gider,hiç yaşlanmazsın aksine gençleşirsin.spor yapmak harika bişey kızlar:))
Eki Görüntüle 362719 Eki Görüntüle 362727 Eki Görüntüle 362723 Eki Görüntüle 362726 Eki Görüntüle 362720 Eki Görüntüle 362721 Eki Görüntüle 362722 Eki Görüntüle 362751 Eki Görüntüle 362750 Eki Görüntüle 362749 Eki Görüntüle 362748 Eki Görüntüle 362746 Eki Görüntüle 362747 Eki Görüntüle 362745 Eki Görüntüle 362752 Eki Görüntüle 362761 Eki Görüntüle 362760 Eki Görüntüle 362759 Eki Görüntüle 362762
Eki Görüntüle 311069
Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence
merhaba talin ben senden okadar etkilendimki inanırmısın rüyalarıma giriyorsun çevremdeki herkee senden bahsediyorum keşke tanışıp görüşme imkanımız olsaydı senle arkadaş olmayı çok isterdim ve abartmıyorum inan senin fotoğraflarını gördükten sonra hayatım değişti 4 kilo daha verdim daha ne dyceğimi bilmiyorum mükemmelsin
merhaba talin ben senden okadar etkilendimki inanırmısın rüyalarıma giriyorsun çevremdeki herkee senden bahsediyorum keşke tanışıp görüşme imkanımız olsaydı senle arkadaş olmayı çok isterdim ve abartmıyorum inan senin fotoğraflarını gördükten sonra hayatım değişti 4 kilo daha verdim daha ne dyceğimi bilmiyorum mükemmelsin
evet evet kesinlikle bende sana katılıyorum
diyete başlamadan önce hergün kk ya girip talinin fotolarına bakardım
onun sayesinde diyete başladım şimdiye kadar 16 kiloya yakın verdim
ama durmak yok inşallah dahaçok verecem