supersınız
arkadaşlar bende resim koydum fakat 95 kiloluk resmim yok
bende 35 kilo verdim yukardaki resim 78 diğeri ise 70 kiloluk halim 60 kiloya düştüm fakat 60 kiloda çok zayıf görünüyorum kimse 60 olduğumu inanmıyor 50 kilosun diyorlar spor yaptığımdan olacak herhalde 95 kilodayken koymak isterdim ama yok
hiç bir ilaç kullanmadım zayıflama ilaçlarına karşıyım mutlaka spor yapın yoksa 95 kilodayken 60 kiloya 3 ayda biraz zor inerdim mutlaka yürüyüş yapın ben her gün sabah ve akşam yürüyordum
merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 171047
Eki Görüntüle 171048
Eki Görüntüle 171049
Eki Görüntüle 171050
Eki Görüntüle 171051
Eki Görüntüle 171052
Eki Görüntüle 171053
Eki Görüntüle 171054
Eki Görüntüle 171056
Eki Görüntüle 171057
Eki Görüntüle 171058
Eki Görüntüle 171059
Eki Görüntüle 171060
Eki Görüntüle 171061
Eki Görüntüle 171064
Eki Görüntüle 171067
çok teşekkür ederim canım.muhteşem değişim olmuş tebrik ederim işallah bizde başarabiliiriz. çok heveslendim seni görünce paylaşımın için sağol arkadaşım
hepinizin resmine tek tek baktım . azmınız çok hoşuma gitti inşallah bende başarabilirim resim koymanız insanı çok motive ediyo bende başarabilirim diyo insan inanın ŞİŞMAN İNSANLARLA ZAYIF İNSANLARIN KEMİKLERİ AYNI KALINLIKTA ben bunu kendime felsefe edinerek bende zayıfalayabilirim bunu başarabilirim diyorum çocukluğumdan beri şişman olsamda bi şekilde kılo alıp verip idare ediyodum evlenirken 70 ile 75 arasıydım evlendikten sonra 86 oldum ve o kiloyla hamıle kaldım ve 103 kilo ile doğum yaptım şuan 96.4 kiloyum bu güne kadar hep kendime bahaneler urettim yok şu şöyle olsun ondan sonra yok bu böyle olsun bak busefer kesin zayıflıcam bu seferde zayıflamazsam bidaha diyet yapmıcam hep başa döndum ama bu sefer bahane yok bu yaz bu kiloları eritip kışında koruyup artık bırdahakı yazlarda hep zayıf olmak istiyorum bu kararı almamda burdakı resimlerin çok yararı oldu bi nevi vesile oldu sizlere çok teşekkür ediyorum bende zayıflayıp buraya resimlerimi koyucam herkeze sabır ve zayıf günler diliyorum .....
teşekkür ederim hepinize:))
bu ilk kilolu halim kızlar:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum
canım ne güzel düşünmüşsün resimlerini buraya koymayı.harika görünüyorsun.bir kez daha tebrik ederim..
Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum
süper değişim tebrik ederim umarım tekrar geri almazsın tam gaz devam
canım çok güzel görünüyorsun tebrik ederim senin boyun kaç çünkü 78 kiloya göre çok zayıf duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?