Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
supersınız
kesınlıkle spor bende 75 kıloyum 70 ın altındasın dıyorlar :)
kesınlıkle sporu bırakmamak lazım

bende zamanında 63 kiloyken inat edip diyetle 47 ye kadar düştüm nasıl o kadar zayıflamış bazen kendime şaşırıyorum demekki baya inat etmişim şişmanken gerçekten hayattan soyutlamıştımkendimi değil bişler giymeyi dışarı çıkmayı bile istemiyordum.kendimi adeta eve kapatmıştım ama kilo verdikçe kendime güvenim gelmye başlamıştı kiloluyken resim çektirmeyi bile sevmiyordum o yüzden eklicek resim bulamadım o halimi

Hergün açıyorum yeni resimler görmek içinBende bir ara 96 dan 65 e düşmüş halimi koymuştum ama bir türlü 64 ten 58 lere indiğim fotoğrafı koyamadım çünkü inemedim:))
Hadii ya yeni resimler yok mu motive olmam lazım lütfen ekleyin kızlarrr yok mu zayıflıyan

ben de hergün sabah işe gelir gelmez açıp bakıyorum güzel haberlerinizi görmek için.ama yoook hani

muhteşem değişim olmuş tebrik ederim işallah bizde başarabiliiriz. çok heveslendim seni görünce paylaşımın için sağol arkadaşım

muhteşem değişim olmuş tebrik ederim işallah bizde başarabiliiriz. çok heveslendim seni görünce paylaşımın için sağol arkadaşım
çok teşekkür ederim canım.
bir de kesinlikle yılmayın mutlaka gider kilolarınız yeter ki siz isteyin ve de çaba sarfedin.

umarım herşey dilediğin gibi olur canım.
zayıflama kararı almakla zaten ilk adımı atmışsın önemli olan da bu. gerisi sabır ve azimle bir şekilde geliyor inanın.

Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum

teşekkür ederim hepinize:))
bu ilk kilolu halim kızlar:))
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Kaç zamandır fotoğraflarını kk'da görüyorum fakat bir türlü yazma fırsatım olmamıştı..Daha ben bu maratona başlamadan fotoğraflarını görmüş,hayran kalmış ve kendimden utanmıştım.
Öncelikle azminden dolayı yürekten tebrik ediyorum ama şunu da söylemek istiyorum ki gerçekten çok güzel bir kadınsın
Kiloluyken bile bir şey kaybetmemişsin güzelliğinden ama zayıf halim tam şirine olmuş
Başarı öykünle bir çok kişiye örnek olduğuna eminim,darısı başıma ve sana da binlerce kez maaşallah

canım ne güzel düşünmüşsün resimlerini buraya koymayı.harika görünüyorsun.bir kez daha tebrik ederim..

süper değişim tebrik ederim umarım tekrar geri almazsın tam gaz devam

canım çok güzel görünüyorsun tebrik ederim senin boyun kaç çünkü 78 kiloya göre çok zayıf duruyorsun

süper değişim tebrik ederim umarım tekrar geri almazsın tam gaz devam

Çok teşekkürler, almamak için elimden geleni yapacağım
Aynen tam gaz devam

canım çok güzel görünüyorsun tebrik ederim senin boyun kaç çünkü 78 kiloya göre çok zayıf duruyorsun

Canım boyum 1.77. Onun avantajını yaşıyorum diyette. O yüzden hedefim 70 zaten daha azı çirkin olur

AcapellaSoul;
Canım çok iyi görünüyorsun boyun uzun belli çünkü şuan bile bence çok iyisin..Yani dedğin gibi 70 olursan eminim harika olursunn..Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…