Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkur ederım luck love sızce aksam yemegı agır mı bıraz.bırde meyve ve sutu zorla ıcıyorum gece.ıcmesem ne olur.bırde aksam ogun bıraz azaltayım mı bılmıyorum.

rica ederim..hayır akşam yemeği ağır değil,zaten diyetisyen sizi şu konuda uyarmıştır sanıyorum..1 kase çorba=1 dilim ekmek yerine geçiyor.1 kase derken küçük bir kaseden bahsediyorum tabi.onun dışında 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek doyurmaz diye düünüyorum,yani sebze yemekleri hafif oluyor zaten ama 1 kase çorba ile desteklendiğinde ise yetiyor.ben sadece ayranı anlayamadım..ayranda yağlı bir besin bence akşam yemeğinden çıkarın.süt olarak ta yağsız light sütleri tercih edin ve tercihen gece yatmadan önce 1 bardak için ayrıca tok tutuyor :)
tesekkur ederım luck love sızce aksam yemegı agır mı bıraz.bırde meyve ve sutu zorla ıcıyorum gece.ıcmesem ne olur.bırde aksam ogun bıraz azaltayım mı bılmıyorum.

yenıden merhabalar; ayranı ben tercıh edıyorum aksam yogurt var menude 1 porsıyon yogurt yada 2 porsıyon ayran dedı dıyetısyen ben yogurtu pek sevmedıgım ıcın ayranı tercıh edıyorum acayıp doygunluk hıssı verıyor.o şekılde bakalım bu cumartesı kontrolum var heyecanlıyım baya :)

hayırlısı olsun..Umarım beklediğiniz sonuçları alırsınız kontrolünüzde :)

evet canım o fotoğrafın sahibi sensen sana dedim harika görünüyosun çünkü :)bende hiç olmadığım kadr kilo aldım 70 kilo oldum ve isveç diyetine başladım.5.günüm bugün zorlanmıyorum diyeti yaparken..bol bol su içiyorum ve 3 kilo gitmiş..13 günün sonunda kalori sayarak yemeye baslıycam..insallah bende istediğim şu 10-15 kiloyu veririm.yazın bikini giymek istiyorum artıkkkk

evetttt o fotoğrafın sahibi benimmm :)) tekrar teşekkürler..senin yaş ve boyun kaç ona göre denklem kuralım :) sana da bir öneride bulunayım bu arada,suyu günde 2,5 litreden fazla sakın tüketme,fazlası çok zararlı..isveç diyetinin içeriğini bilmiyorum ama umarım sağlığın etkilenmez..başarılarının devamını dilerim ama 5 günde de 3 kilo fazla onu da belirtmek isterim..çünkü ben hızlı kilo verimine bağlı olaraktan aşırı sıkıntı yaşadım ve hala ara ara yaşıyorum..örnek olsun dersen onuda yazabilirim..( her yediğim şeyden sonra doğruca lavaboya koşup istifra etmek )

lucky love senin boyun ve yaşını öğrenebilirmiyim?benimde 10-12 kilo kadar vermem gerekliboyum 160 civarı yaşım 29.doğum sonrası çok kilo aldım 48 ile evlendim şimdi 62ye kadar çıktımyaza kadar 50 olmak istiyorum.sauna eşofman,koşu bandı ve titreşimli zayıflama kemeri aldım şimdi sıra diyette bana ne tavsiye edersin?

boyum 1,68 yaşım 28.bende 52 kilo ile evlendim 1 yılda 65 kiloya çıktım maalesef..65 kilo ile hamile kaldım ve hamilelikte 14 kilo aldım.doğumdan sonra verir gibi oldum ama çok saldım kendimi ve kilo veririm derken baktım ki 2 mislini almışım ve vermek içinde hiç uğraşmadım 2 yıl kadar,resmen kendimle küsmüşüm onu anlıyorum şimdilerde..10-12 kilo vermen gerekmiyor bence kilon çok değil,55 kiloya düşsen yeter diye düşünüyorum.sauna eşofmanla 2-3 ay kadar hem yürüyü yapıp,hem gece yatarken giydim aşırı terledim ama bu havalarda terletmez diye düşünüyorum.ter kaybından dolayı bol bol su içtim.koşu bandı da çok güzel bak sauna eşofmanlarını giyip,koşu bandını kullanırsan inanılmaz etkisini görürsün.bende o titreşimli zayıflama kemerlerinden aldım ancak çalışma mantığını anlayamadım,olmadı yani ve şu an sıfır kutusunda dolapta duruyor..ayrıyetten ben bir güzellik merkezine haftada 2 kez pasif jimnastiğe gidiyorum o da sıkılaşma açısından çok fayda sağlıyor bana..tatlıyı ve gereksiz aperatifleri kestinizmi,doymadan sofradan kalktınızmı,bol ekmek-pilav-makarna tüketmedinizmi ve bunları yaparken sporla destekledinizmi işe yarıyor..bol kalorisiz günler dilerim :)

ilk 2 gün bendede kusma hissi oldu aslında ama inan alıştım diyete ve canım diyetteki yiyecekleri bile istemiyo..yemem gerektiği için yiyorum 2 litre su içiyorum ama bol bolda wc çıkıyorum..boyum1.65 kilom 70 di.bu sabah tartıldığımda 67 gösterdi..ama bnm mayısa kadar en az 10 kilo vermem gerektiği için böle bi diyet uygulamayı seçtim...şu 13 gün bitsin sonra yavaş yavaş vermeye çalışıcam ki giden kilolar geri gelmesin..ve sağlıklı beslenmeyi düşünüyorum artık yağlı yemekler beyaz ekmek kola gibi şeyleri hayaımdan çıkarmak istiyorum..veeee hedefim 55 kilo zaten boyuma göre ideal kilomda 54 müş..inşallah senin gibi bende başarır..sağlıklı bir vücuda,güzel görünen bi bedene kavuşabilirim...ama kesin kararlıyım gidecek bu fazlalıkalr... :80:

kesin kararlıyım diyorsan o işi olmuş-bitmiş bil zaten :) ama yinede o kusma hissi doğduysa eğer;çok dikkatli ol derim..Ben aylardır çekiyorum o sıkıntıyı ve biliyorsunuz ki devam ederse bu rahatsızlık en sonunda ölüme kadar götürüyor insanı..En son diyetisyenimin önerisiyle bir psikologla görüştüm ve bana koyduğu teşhis şu oldu..yemekten sonra yediğim için pişman oluyormuşum,kilo alacam korkusuyla çıkarma hissi uyanıyormuş bende..haklıydı,evet yediğim en ufak şeyden sonra bile neden yedim diye pişmanlık hissi doğuyordu.Aşmaya başladım zamanla..İnşallah tamamen kurtulacağım..Sağlıklı beslenmeye karar vermişsin,zaten onu yapıp bahsettiğin şeyleri hayatındna çıkarırsan otomatikman kilo vereceksin..kendini çok zorlama derim..

desteğin için çok teşekkür ederim canımm benim..inan artık eşim bile bişey yerken onda şu kadar kolari var bunda şu kadar yeme bence diyorum...sonrada şimdiye kadar neden dikkat etmedim neden bu kadar çok yedim diye kendime kızıyorum..oysa incecik olmak hiçte zor değilmiş... :44:

...................................

Son düzenleme:
Şu anlatıklarınız varya ben bunları düzenli olarak hergün yapıyorum ama olmuyorum geçen sene mayıs ayından beri hergün yürüyorum. Günde 6 kilometre ekmek yemiyorum zaten senelrdir makarna pilav haftada 1 kere 1 tabak belki yiyorum... Ama olmuyor kendini kandırıyorsun diyorsunuzdur belki ama kandırmıyorum 2.5 sene önce 82 kilodan 52 kiloya düştüm ve evlenince ilk 4 ayda 14 kilo aldım ve bu günekadarda 73 kiloya ulaştım bu yaptıklarınızı yapıyorum ama kilo veremiyorum sadece almıyorum.... İnanın size şuan bunları sinirden ağlıyarak yazıyorum ne yaparsam yapıyım olmuyor kendimden nefret ediyorum ozamanda kilolarımıyürüyerek vermiştim şimdi vücudum bu aç kalmalara alışık bu yapılan yürüyüşlere alışık dengesi bozuldu galiba iğce iş yerindeki arkadaşlarım çevremdekiler sen yemiyorsun neden şişmansın diyorlar bende anlamıyorm ki. Sizlere sadece içimi dökmek istedim. Çok mutsuzum piskolojim bozuldu iyce ne yapçamı şaşırdım elam sirkeli suda içtim aylarca ama gr oynamadı... Çok üzgünüm çok

evet bende bunca zamandır neden bekledim neyi bekledim diye kendime çok kızıyorum..eşim karışmıyordu kilo verip vermemem konusunda ama meğer içten içe kilo kaybetmemi istiyormuş :)) pek bir memnun şu anda :))

neden olmadığını söyleyim..kendi ağzınızla söylemişsiniz psikolojim bozuldu diye..diyet yapmaya başladığımda veremiyorum işte diyordum..çevremdekiler kafanı takarsan ve böyle durmadan sayıklarsan kilo veremiyorum diye istersen 4 ay aç kal,spor yap veremezsin katiyyen dediler çünkü iş beyinde bitiyor..yapabilirim-kilo vereceğim-ben zayıfım-dahada zayıflayacağım gibi mesajları beyne ulaştırırsan eğer beyinde bu sefer o yönde vucuda hükmetmeye başlıyor

ay inanmiyorum kac kilo verdin?

iki farkli insan gibi

canim sende sarkma falan oldu mu hic?
ben kilo verince göbegim falan sarkar diye korkuyorum

50 kilo verdim canım toplamda.sarkmadım çünkü spor yaparak verdim kiloları.sarkmak bi yana acaip sıkılaştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…