tatlım çok güzel olmuşsun tebrik ederim inş. bende istediğim kiloya ulaşırım bu yolda iradeli bir şekilde ilerliyorum bakalım :))
şaka gibi ya nasıl olmuş böyle naptın nasıl zayıfladın?iyiki zayıflamışsın kilo insanı yaşlı gösteriyor resmen anne kız fotosu gibi olmuş süperrr tebrikler
ay arkadasim sen gercekmisin yaaaaaaaaabayildim sana bende zayiflamak istiyorum ama 1 ayda 5 kiloyu zor verdim vermem gereken en az 20 kilom daha varrrr
şaka gibi ya nasıl olmuş böyle naptın nasıl zayıfladın?iyiki zayıflamışsın kilo insanı yaşlı gösteriyor resmen anne kız fotosu gibi olmuş süperrr tebrikler
valla yaşlı gösteriyormuş.gerçekten anne kız fotosu gibi
helal olsun arkadaşım ya
ayranı yoğurdu ihmal etmeyin derim ben. kalsiyumun zayıflarken yağları yakmada etkili olduğunu biliyorum..yenıden merhabalar; ayranı ben tercıh edıyorum aksam yogurt var menude 1 porsıyon yogurt yada 2 porsıyon ayran dedı dıyetısyen ben yogurtu pek sevmedıgım ıcın ayranı tercıh edıyorum acayıp doygunluk hıssı verıyor.o şekılde bakalım bu cumartesı kontrolum var heyecanlıyım baya :)
kıslar bende bi aralar 72 kiloydum boyum 1,60 . şimdi 58 kiloyum . herşey kendi elimizde ... bol su ,hareketli yaşam ve karnınız tam doymadan kalkmak ve bunu bir anlık değilde yaşam tarzı haline getirmek gerek.
ben çok sık az yerdim fakat peygamberimiz 2 öğün yermiş. ve maranki hocamda bangır bangır bağırıyo sık sık yemek zararlı diye. artık bende 2 öğün yiyiorum . kepekli ekmek tüketilecekmiş yine peygamberimizin hadisi şerifi var . hele onu okuduktan sonra hiç ağzıma almıyorum beyaz ekmeği ve zararları o kadar çokki hayretler içinde kaldım okuyunca . sizde internette araştırın kıslar. birdeeee şu an kozmik temizlik yapıyorum metobolizmam hızlansın diye .... daha da verirsem kilo yazarım.
resim koyamıyorum dışarıdan zararlı canlılar girebiliyo biliyosunuz :))))
Talincim bu sayfanın rekortmeni sensinherkes süper vermiş ama sen neredeyse evrim geçirmişsin şok şok en çokta hani ayda 3-5 arası kilo verdim demişsin ya o çok hoşuma gitti azim ne kadarda önemli:44:senden bazı tavsiyeler almak istiyorum.mesela hiç metabolizman yavaşlamadımı bazı aylar vermekte zorlandınmı?bu durumda ne yaptın da vermeye devam ettin?birde egzersiz planın nasıldı?ben 10-15 kilo arası vermeyi düşünüyorum.bana nasıl bir egzersiz programı önerirsin?sabah ve akşam yarım saat hızlı tempo yürüyorm şimdilk başka bişey yapmıyorum sence bu yeterli olurmu bana?bu arada 29 yaşındayım boyum 160 kilom 61
[ı]kizlar bende kendi resimlerimi eklim ama ben vermedim aldim
Kötü örnek olarak ekliyorum fotolari aradaki farka bakin tam 20 kilo var insani ne kadar degistiriyo ya
Ilk iki resimde 74 kiloyum sonuncu resimde 94
simdi tekrar vermeye basladim 88 oldum sükür gidiyo yavas yavas :)[/ı]
Eki Görüntüle 145805 Eki Görüntüle 145806 Eki Görüntüle 145807
bende 1 hafta öncesi 74 kiloydum.ama sen 74 kiloyken baya zayıf görünüyorsun.boyunu öğrenebilirmiyim canım.
kizlar bende kendi resimlerimi eklim ama ben vermedim aldim
kötü örnek olarak ekliyorum fotolari aradaki farka bakin tam 20 kilo var insani ne kadar degistiriyo ya
ilk iki resimde 74 kiloyum sonuncu resimde 94
simdi tekrar vermeye basladim 88 oldum sükür gidiyo yavas yavas :)
Eki Görüntüle 145805 Eki Görüntüle 145806 Eki Görüntüle 145807
evet fotoğraflar arasında çok fark var.. keşke hep ince kalabilsek. eski fotoğraflarıma bakıyorum iç geçiriyorum. umarım sağlık ile ince hallerimize dönmek nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?