Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 17-18 yaslarindayken 2 bucuk ay icinde 27 kilo vermistim o zamanlar bende de hic bi yerim sarkmamisti ama tabi yasimin verdigi bi avantajdi

simdi 2 ay sonra 22 olcam ve yine yaklasik 15-20 kilo vermek istiyorum ama sarkmasindan korkuyorum :S

bi arkadasim da bu yaslarda 25 kilo vermisti ama her yeri sarkti karnindaki deriyi tutunca öyle bi sünüyo ki gercekten cok kötü görünüyo
estetik yaptirabilirmis ama hamile kaldigi zaman sorun olurmus
kiz kiloluyken gögüsleri büyük dolgundu simdi onlar bile sarkmis

sporda yaptim ama yinede böyle oldu diyo

1.5 ayda 8 kilo verdim ve bunu nesfite borçluyum. nesfit içine biraz da bal ekleyince uzun süre tok tutuyor. onun dışında da sınırsız light yoğurt, çorba ve meyve yedim. önüme yemek geldiği zaman da, kendimi çok zor tutsam da, yarısından bile daha azını yedim, nefsimi körelttim. verdiğim kiloları neredeyse 1 sene olacak hala geri almadım.

bende zayıflamayı çok denedim ama başaramadım. diyete girdim 3-5 gün veya 1 hafta sonra bozdum.
sonrasında bu zayıflama haplarına bir sürü para döktüm bir sürü hapıda denedim gene olmadı. sporu bıraktım falan fırt derken eskiden 60 kiloyu bulunca komplekse kapılıp acil diyet yapardım. şimdi 67 kiloya dayandım ve son 3 senedir böyle.boyum 163 bu nedenle aşırı kilolu durmuyorum çok şükür ama büyük bedenden giyinmeye başladım. bu 7 kilo yapıştı gitmiyor, sizler nasıl veriyorsunuz, bu haplardan falan kullanıyormusunuz acaba?

şaka gibi ya nasıl olmuş böyle naptın nasıl zayıfladın?iyiki zayıflamışsın kilo insanı yaşlı gösteriyor resmen anne kız fotosu gibi olmuş süperrr tebrikler

valla yaşlı gösteriyormuş.gerçekten anne kız fotosu gibi
helal olsun arkadaşım ya

Kizlar kilo vermek isteyenleri kadinlar kulübündeki diyet gruplarina katilmalarini tavsiye ederim.. cuma günü herkes tartilip kilosunu söylüyor.. günlük menü ve spor yaziliyor mesela.. grup olarak motivasyon saglanarak diyeti birakmamiz daha zorlasiyor. 1 aydir bu gruplardan birinde takiliyorum ve ilk defa diyetime bu kadar sadik kalarak 7 haftada 7 kilo verdim.. vermeye de devam ediyorum. ilk defa bu isi yapabilecegime bu kadar inaniyorum. diyet yapmaya karar verdiyseniz bu dediklerimi bir düsünün

Son düzenleme:
ay arkadasim sen gercekmisin yaaaaaaaaa bayildim sana bende zayiflamak istiyorum ama 1 ayda 5 kiloyu zor verdim vermem gereken en az 20 kilom daha varrrr

teşekkür ederim canım.ayda 5 kilo gayet normal zaten canım.ben de öyle pat diye vermedim zaten o 50 kiloyu.her ay3-5 kilo arası veriyodum.3 senede anca ulaştım o hale.anlayacağın acele etme sen de:)

şaka gibi ya nasıl olmuş böyle naptın nasıl zayıfladın?iyiki zayıflamışsın kilo insanı yaşlı gösteriyor resmen anne kız fotosu gibi olmuş süperrr tebrikler

valla yaşlı gösteriyormuş.gerçekten anne kız fotosu gibi
helal olsun arkadaşım ya

teşekkür ederim arkadaşlar.ne yaptım ettim zayıfladım işte:)darısı size olsun

ayranı yoğurdu ihmal etmeyin derim ben. kalsiyumun zayıflarken yağları yakmada etkili olduğunu biliyorum..

yani maranki hocan dedi diye uzmanların dediklerini yok mu sayalım. Az az sık sık diye boşuna mı söylüyorlar. kusura bakma ama bilimden uzak hiçbir şeyi doğru kabul etmiyorum

Talincim bu sayfanın rekortmeni sensinherkes süper vermiş ama sen neredeyse evrim geçirmişsin şok şoken çokta hani ayda 3-5 arası kilo verdim demişsin ya o çok hoşuma gittiazim ne kadarda önemli:44:senden bazı tavsiyeler almak istiyorum.mesela hiç metabolizman yavaşlamadımı bazı aylar vermekte zorlandınmı?bu durumda ne yaptın da vermeye devam ettin?birde egzersiz planın nasıldı?ben 10-15 kilo arası vermeyi düşünüyorum.bana nasıl bir egzersiz programı önerirsin?sabah ve akşam yarım saat hızlı tempo yürüyorm şimdilk başka bişey yapmıyorum sence bu yeterli olurmu bana?bu arada 29 yaşındayım boyum 160 kilom 61

kizlar bende kendi resimlerimi eklim ama ben vermedim aldim
kötü örnek olarak ekliyorum fotolari aradaki farka bakin tam 20 kilo var insani ne kadar degistiriyo ya

ilk iki resimde 74 kiloyum sonuncu resimde 94
simdi tekrar vermeye basladim 88 oldum sükür gidiyo yavas yavas :)

kızlar ya bişey sorcam bu konularda cahilim sanırım. ya buzlu kurbağa resimleri var önceki resimler hep kurbağalanmış neden

teşekkür ederim canım.metabolizmam zaman zaman tabiki zayıfladı.hatta bi ara tamamen durma noktasına gelmişti.uzun bi süre bünyem inat etti veremedim.ama pes etmeden devam edince o sınırı da aşabildim.vücut çok kilo verince sistem otomatikman kendini korumaya alıyo çünkü.direniyo kilo vermemek için.dayanıp sabredince ve devam edince bi süre sonra mücadele edemıyo ama.önemli olan onu başarabilmek sanırım.ben 7 yıldır her gün spor salonuna gidiyorum canım.oradaki hocalar beni yönlendiriyolar hep.her ay ölçüm yaptırıyorum verdiğim kiloya yağ oranına göre filan programımı sürekli ddeğiştiriyolar.spor yaparken kullanılan yağ yakıcılardan kullandım bi ara.çok faydasını gördüm.artık yağ oranım çok düüşük.ilk başta kilo vermeye yağ yakmaya yönelik bi egzersiz yapmalısın canım.o da cardio çalışarak yani bisiklet ya da yürüyüş yapark olur.her gün düzenli olarak tempolu yürüyüş yap mutlaka
gördüğüm kadarıyla boyun ve kilon normal aslında canım.çok kilo vermen egerek yok senin.benim de boyum 1.60 ve kilom 57.artık vermıycem ben de.ama şunu söyliyim verilmesi gereken kilo miktarı azaldıkça zorluk derecesi de artıyo.hiç moralini bozmadan devam et ve en önemlisi akşam yemeklerini 6 da ye.emin ol çok işe yarar
öpüyorum.bol şans

talincim çok teşekkürler tavsiyelerin içinben eskiden hep çıtıpıtı bir tip olduğum için bu halime alışmam çok zor kendimi çok çirkin hissediyorum o yüzden en az 10 kilo vermem şartevet haklısın kilo azaldıkça verme de zorlaşıyor maalesef.ben 3 gündür düzenli beslenip egzersiz yapıyorum.daha önce sıkı diyetler yapıp 3-5 kilo verdim ama kaslarımdan ve sudan gittiği için hüüüp diye geri geldi kilolar.bu kez kararlıyım tıpkı senin gibi az ama öz bir şekilde 3-4 ay gibi bir sürede formuma kavuşacağıma inanıyorum.tek korkum metabolizmamın inat edip benle savaşması .:18:kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra sauna eşofmanlarımı giyip yarım saat koşu bandında çok hızlı bir yürüyüş yapıyorum ve kendimi banyoya su gibi atıyoruminşallah yaza fıstık gibi olmak istiyorum.şans dileğin içinde ayrıca teşekkür ederim

bende 1 hafta öncesi 74 kiloydum.ama sen 74 kiloyken baya zayıf görünüyorsun.boyunu öğrenebilirmiyim canım.

bende 1 hafta öncesi 74 kiloydum.ama sen 74 kiloyken baya zayıf görünüyorsun.boyunu öğrenebilirmiyim canım.

boyum 1.72 canim herkes öyle diyo kilomu pek göstermiyomusum
aslinda normal kilom 65 di yani 2-3 sene önce 65-66 kiloydum ama o halimin fotosu yok format atinca silindi :)

evet fotoğraflar arasında çok fark var.. keşke hep ince kalabilsek. eski fotoğraflarıma bakıyorum iç geçiriyorum. umarım sağlık ile ince hallerimize dönmek nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…