destina ve talin, süper kilo vermişsiniz. diğer arkadaşlara da tebrikler..
bana da yardım edin nolur, 97 kiloyum şu anda ve zayıflamak istiyorumneler yaptınız, ne yediniz ? spor olarak ne yaptınız ? ben yıllardır kiloluyum hatta bu yüzden mide küçültme ameliyatı bile oldum ama sadece 10 kilo verebildim artık doktorlara da inancım kalmadı lütfen yardım edin bana da
özelden bana ulaşın nolur
ya arkadaşlar bende 7 ay önce evlendim 57 - 58 kilo arasıydım evlenmeden önce tatilde bi 3-4 kilo aldım ve o gün bugündür veremiyorum o kiloları ya bi ara 1 2 kilo falan gitti ama tekrargeri geldi 63 kilo hep sabit şuan yesemde yemesemde tartı hep 63 de.çok moralim bozuluo öle fzla yien bi insanda değilim plates yaparım yeşilçay içerim süreli ama olmuo işte yaaaaaaa .napabilirm sizce bi akıl verin bana eski kiloma dönsem yetcek bana boyum 168
Eki Görüntüle 141191
işte buda benim değişimim:))))
tebrik ederim diğdem gerçekten çok kilo vermişsin ve incecik olmuşsun. :)
inşallah bir daha eski haline geri dönmezsin.
Eki Görüntüle 141191
işte buda benim değişimim:))))
günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok
sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..
10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği
2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi
öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt
akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir
akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..
bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla
şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)
[/
yarın bende bu diyete başlıyorum :87: 5 kilo fazlam var yanlz sabah 6 da işe gidiyorum baya bir erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım evde.:2: normalde okulda gidip saat 8 de simit yerdim of iyice kilo aldım inş vericem hepsini
canım öncelikle tebrikler.... böyle iğneleyici sözler çok işe yarıyor aslında yoksa biz kilolarımızla yaşayıp gidicez ben çokta kilolu değilim ama herzaman arkadaşlarımdan daha kiloluydum balık etliyim yani 1.60 boyum var en son ramazan bayramında 63 kiloya çıkmıştım ve çevremdekilerin zayıflıklarıyla övünmeleri beni motive etti diyete başladım tabi bunda eteklerimin bellerinin sıkmaya başlamasıda etkili oldu çünkü belim herzaman inceydi ve ben artık belimdende kilo almaya başlamıştım neyse başladım herşeyden ama az az yiyerek 3 ayda 55 kiloya düştüm sonra yoğun bir döneme girince bıraktım şimdi 58 kiloyum ama çevremdekiler hala nekadar zayıflamışsın diyor bu okadar güzel bir duyguki bu hafta tekrar başladım inşallah... yaza kadar bir 5 kilo daha verirsem süper olacak zayıflamak isteyenlere benden nacizane bir tavsiye açlık diyetleri yapmayın ömür boyu sürdürebilecek gibi diyet yapın az az herşeyden yiyin mesela misafirlikte önünüze kısır poğaça börek pasta dolu bir tabak geldiğinde kibarca tabağınızı mutfağa götürün ve hepsinden bir lokma kesin kısırınızı yada salatanızı afiyetle yiyin(ben öyle yaptım) kısacası yemekten tam doymadan kalkın zamanla zaten yedikleriniz fazla gelmeye başlıyor ve az şeyle doyuyosunuz bunun yanında yeşil çay için hergün enaz yarımsaat yürüyün ve bolca su için enaz 1.5 lt işte fit kalmanın ve zayıflamanın en basit yolu sevgilertam 93 kilodan 72ye indim
ben abur cuburu çok yiyordum hepsini kestim ekmek yemiyorum şeker hiç yok yürüyüşe çıkıyorum uykumu düzene soktum ki ben çok uyuyordum şuan 5 veya 6 saat uyku yetiyor günlük yaklaşık 3lt su içiyorum yeşil çay içiyorum
aslında zayıflamak zor değilmiş bende bunu anladım isteyince oluyor buzamana kadar hep ''kilo veremiyorum''larla kandırmışım kendimi ama bir baktım ki istediğim kıyafeti alamıyorum alıp giysemde yakışmıyor arkadaşlar aileler hepsinin alaycı bir yaklaşımı ve en son eşimin tombişim bunlar sende kalıcı daha fazla almada vermeni beklemiyorum demesi beni zayıflamam için kararlı kıldı ve bana tombişim diyen eşim şuanda inanamıyor
eee yeterki kadın istesin :)))))))))))
günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok
sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..
10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği
öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt
akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir
akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..
bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla
şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)
canım sen müthiş görünüyosun yaaa şuan kaç kilosun boyun kaç falan filan
yaaaa bende yaza böyşe zayıf girmek istiyoruuuuuuuuuuuummmmmm şu 10 kiloyu bi versem offf offfff
merhaba arkadaslar ;ben antıdepresan kullanımından sonra bır yıl ıcınde 15 kılo aldım.8 ay byunca sadece sporla 6 kılo verdım ewlendım sporu bıraktım falan 3unu sımdı gerı almısım yanı su 12 kılo falan vermem lazım. pazartesı dıyete basladım dıyetısyen kontrolunde ama dıyetısyenı pek begenmedım.hıc verecekmısım gıbı gelmıyor.harfıyen uyuyorum lısteye tecrubelerınıze dayanarak lıstem hakkında yorum yaparmısınız. ılk hafta boyle sora degıstırecegım dedı bakalım ,yedıklerım soyle;
sabah kalkınca 3 adet k.kayısı + 2 su bardagı ılık su
kahvaltı 8 de ; 2kk beyaz peynır (yumurta yemıyorum ondan fazla )
2 dılım kepek ekmegı
sınırsız sogus domates vs
yarım bardak sut (çay ıcmıyorum )
10.da ara ogun meyve
12-13 de ogle yemegım;
dısardan yemıyorum ewde yaptıgım 1 tatlı kasıgı z.yagı ıle yapılmıs pırasa yada karnıbahar yada kabak vs o gun ne varsa sebze yemegı yanı (4 kasık dedı dıyetısye ama ben 6 falan yıyıyorum)
1 kase çorba (bunu dısardan soyluyorum mercımek,sehrıye,yogurt,prınc vs o gun ne varsa)
ekmek yok
bol salata yagsız (marul roka domates havuc turp vs yada brokolı salatası)
2 kofte kadar ızgara et (kofte tavuk balık vs)
15-15:30 gıbı ara ogun 1 orta boy portakal yada yarım ayva yıyoyorum
aksam yemegı 19.30 da yyorum malesef o saatlerde ewde oluyorum ;
1 kase çorba+ 1 dılım k.ekmegı yada çorba yok 2 dılım k.ekmegı
4-5 kasık o bahsettıgım 1 tatlı kasıgı z.yagı ıle yapılmıs sebze yemegı
1 bardak ayran (300 ml cıvarı)
bol salata
21.21:30 da yıne bır ara ogun
meyve (100 gr kadar kucuk bı elma portakal vs ne varsa)
yarım su bardagı sut
gun ıcınde 2 fınca yesıl cay
2.5 lt su
çay ıcmedıgım ıcın glen yemegınden sonra tek keyfım 1 orta turk kahvesı
menum bu sekılde cok kararlıyım sporla destekleyemedıgım ıcın uzuluyrum ama en kısa zamanda cozum bulucam ona.sızce nasıl basarabılırmıyım boyle gıderse.şımdıden cok tesekkurler yorumlarınız ıcın.sevgılıer
:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?