• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:nazar::nazar:ne güzellll burası yaaa buram buram motivayonn kokuyorr bu topiktee
tebrikelr arkadaşlarrrr

destinaaa çok güsle degişimm bravo cnm valla yaaa

ayy nebeceriksizim $DSCI2213.jpg

bu siteye yeni üye oldum ve ayağımın tozuyla burdayım arkadaşlar
ya hepinizi gördüm fotolara baktım hayran kaldım kilo gerçekten ne kadar değiştiriyoo insanı bende yarın başlıyorumm ne yapacagımı bilmiyorum ama 2. çocuğa hamile kalmak için kilo vermek istiyorum şuan 74 kiloyum neolur yardım edin motivasyona ihtiyacım varrr:79:

bu siteye yeni üye oldum ve ayağımın tozuyla burdayım arkadaşlar
ya hepinizi gördüm fotolara baktım hayran kaldım kilo gerçekten ne kadar değiştiriyoo insanı bende yarın başlıyorumm ne yapacagımı bilmiyorum ama 2. çocuğa hamile kalmak için kilo vermek istiyorum şuan 74 kiloyum neolur yardım edin motivasyona ihtiyacım varrr:79:

bol bol fotoğraflara bak ve ben de zayıflıycam diye telkin et kendini canım.bundan iyi motivasyon mu olur işte
hadi bol şans:)

ya arkadaşlar bende 7 ay önce evlendim 57 - 58 kilo arasıydım evlenmeden önce tatilde bi 3-4 kilo aldım ve o gün bugündür veremiyorum o kiloları ya bi ara 1 2 kilo falan gitti ama tekrargeri geldi 63 kilo hep sabit şuan yesemde yemesemde tartı hep 63 de.çok moralim bozuluo öle fzla yien bi insanda değilim plates yaparım yeşilçay içerim süreli ama olmuo işte yaaaaaaa .napabilirm sizce bi akıl verin bana eski kiloma dönsem yetcek bana boyum 168

destına o kadar hos gorunuyorsunkı kılo bıle yakısıyormus sana. kılonu koruman dılegımle bende yaklasık 10 kılo vermıs bırısı olaraktan kılo - yaglar =MUTLULUK dıyorum... :65: :65:

darkolive
dingiltere kraliçesi
destina

hepinizee hepinizee maşallahh tebrikler.

Eki Görüntüle 122999

Birinci resimde 93 kilo, 9 ve 10. resimlerde 100' e yakınım. 3 ve 5. resimlerde rejimin 3.ayının sonundayım 79 kiloyum. Diğerlerinde 67-68 kiloyum.

süper görünüyosun nasıl zayıfladın cnm bende doğumda aldığım kiloları verdim ama ondan öncede 10kilo fazlam var vermek istiyorum birde çok çatladı vücudum bacaklarım falan seninde çatladımı cnm kilo verdikten sonra çünkü baya bi vermişsin

merhaba arkadaslar hepinizin azmini kutluyorum... bende 16 yasındayken 60 kiloydum ama cevremdeki herkes kilomla alay ediyordu cok fazla degildi belki ama ben psikoljk olarak ufacık bi lafı bile kaldıramaz hale gelmistim sıkı bi sporla ve yediklerimden epey bi kesinti yaparak 6 ay gibi bir sürede 48 kiloya düstüm suan 21yasındayım ve bu ara 51 kiloyum istahımda epey bi arttı kilo vermek istiyorum en azından bi 49 falan olayım bölgesel zayıflıyım yeter ama iyice üsengeç oldum buradan bakarak belik motive olurum bu arada boyumda 1.66 eski fotolarımı bulursam buraya koyarım..

Ya hepinizi tebrik ederim, müthiş görünüyorsunuz. Resmen bambaska insanlar olmussunuz, müthiş bi duygudur eminim. İnsallah kilolu gunleri bi daha hiç yaşamazsınız, hep boyle kalırsınız.
Ben de bi zayıflıyım da bu dua bana da gelsin :)
Benim vermem gereken 7-10 kg kadar kilocuk var, umarım ben de sizler gibi başarıya ulasırım :97:

merhaba arkadaslar hepinizin azmini kutluyorum... bende 16 yasındayken 60 kiloydum ama cevremdeki herkes kilomla alay ediyordu cok fazla degildi belki ama ben psikoljk olarak ufacık bi lafı bile kaldıramaz hale gelmistim sıkı bi sporla ve yediklerimden epey bi kesinti yaparak 6 ay gibi bir sürede 48 kiloya düstüm suan 21yasındayım ve bu ara 51 kiloyum istahımda epey bi arttı kilo vermek istiyorum en azından bi 49 falan olayım bölgesel zayıflıyım yeter ama iyice üsengeç oldum buradan bakarak belik motive olurum bu arada boyumda 1.66 eski fotolarımı bulursam buraya koyarım..

canım ben boyuna göre çok çok normal olduğunu düşünüyorum.ama anladıgım kadarıyla sen eski haline dönem korkusu yaşadın iştahın açılınca. biraz dikkat etmen yeter bence yürüyüş de yaparsan kilonu kourusun merak etme.

destina ve talin, süper kilo vermişsiniz. diğer arkadaşlara da tebrikler.. :16:

bana da yardım edin nolur, 97 kiloyum şu anda ve zayıflamak istiyorum :( neler yaptınız, ne yediniz ? spor olarak ne yaptınız ? ben yıllardır kiloluyum hatta bu yüzden mide küçültme ameliyatı bile oldum ama sadece 10 kilo verebildim :( artık doktorlara da inancım kalmadı :( lütfen yardım edin bana da :( :43:

özelden bana ulaşın nolur :43:

Back