Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu siteye yeni üye oldum ve ayağımın tozuyla burdayım arkadaşlar
ya hepinizi gördüm fotolara baktım hayran kaldım kilo gerçekten ne kadar değiştiriyoo insanı bende yarın başlıyorumm ne yapacagımı bilmiyorum ama 2. çocuğa hamile kalmak için kilo vermek istiyorum şuan 74 kiloyum neolur yardım edin motivasyona ihtiyacım varrr:79:
Ben de ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile2
Önceki halim :Şimdiki halim:
ya harikasn nasıl verdğini yazarmısın lütfen
darkolive süpersiniz tebrikler darısı başıma(
ya harikasn nasıl verdğini yazarmısın lütfen
Eki Görüntüle 122999
Birinci resimde 93 kilo, 9 ve 10. resimlerde 100' e yakınım. 3 ve 5. resimlerde rejimin 3.ayının sonundayım 79 kiloyum. Diğerlerinde 67-68 kiloyum.
darkolive
dingiltere kraliçesi
destina
hepinizee hepinizee maşallahh tebrikler.
merhaba arkadaslar hepinizin azmini kutluyorum... bende 16 yasındayken 60 kiloydum ama cevremdeki herkes kilomla alay ediyordu cok fazla degildi belki ama ben psikoljk olarak ufacık bi lafı bile kaldıramaz hale gelmistim sıkı bi sporla ve yediklerimden epey bi kesinti yaparak 6 ay gibi bir sürede 48 kiloya düstüm suan 21yasındayım ve bu ara 51 kiloyum istahımda epey bi arttı kilo vermek istiyorum en azından bi 49 falan olayım bölgesel zayıflıyım yeter ama iyice üsengeç oldum buradan bakarak belik motive olurum bu arada boyumda 1.66 eski fotolarımı bulursam buraya koyarım..