• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrhblr kızlar öncelikle tebriklerrr :lepi: bende doğumda 85 kiloyu gördüm oysa önce incecikdim (55 dim) sonra bi karar aldım neoluuyaa dedim kendi kendime bi silkelendim ve şuan 60 kiloyum ve hala plates+yürüyüş+dance'a dwm tabi bunların hepsini ewde yapıyorum bebeğim olduğu için,ben öle bi diet keşfettim ki daha önce duymadım böle bişy deneyen arkadaşlarım 21 günde 17 kilo verdiler 5 günde 5 kilo gibi bşy yani soran olursa yazarım,bende herkes gibi pazartesi başlıycam adettendir:jeyyar:gelişmeleri yazarım bi 7-8 kilo vermem lazım başarılar banaaa:)))

haticecim tabiki bilmek isterim paylaşırsan çok makbule geçer .............

arkadaşım monti diyeti nedir açarmısın lütfen bende kilo veremeyenlerdenim 10 kilo fazlam var ama gitmiyo 2 yıl kadar önce106 kiloydum önce diyet sonra üzüntülerle 85 e düştüm am artık veremiyorummmmmmmmmm:kedi:a.s.

maşallah hepiniz taş gibi olmuşsunuz tebrik ederim opuyorumnanaktan
İnşallah bende şu fazlalıklarımdan biran önce kurtulurum :)
birde kızlar şimdi gün içinde hep farklı kilolarda çıkıyoruz ya en doğru kilomuz sabah kalktığımzda olan mıdır? :)

çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)

resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.
arkadaşlar bnada acil yardım nasıl verdiniz

kızlar bende hamileyken 19 kilo aldım ve suan 79 kiloyum 2 sene önce 68 kiloydum daha 11 kilo vermem lazım ama bu kiloda takıldım ya fazlada diyet yapamıyorum emzirdiğim için 4 buçuk ay oldu doğum yapalı 20 kilo çok güzel verdim ama şimdi kaldım 79 kiloda boyum 1.65 sizce kaç kilo olmalıyım kızlar ve diyetisyene gitmelimiyim malum emziriyorumda ne yapayım kızlar ya yardım edin??????:84:

kızlar bende hamileyken 19 kilo aldım ve suan 79 kiloyum 2 sene önce 68 kiloydum daha 11 kilo vermem lazım ama bu kiloda takıldım ya fazlada diyet yapamıyorum emzirdiğim için 4 buçuk ay oldu doğum yapalı 20 kilo çok güzel verdim ama şimdi kaldım 79 kiloda boyum 1.65 sizce kaç kilo olmalıyım kızlar ve diyetisyene gitmelimiyim malum emziriyorumda ne yapayım kızlar ya yardım edin??????:84:

selam canım boyun 165 ise kilonun 55 olması gerekir..

Canım boyun 1.65 ise kilonun kaç olması gerektiği senin kas yapına yaşına,yağ oranına göre değişebiliyor.
mesela ben diyetisyene gidip profosyonel destek aldım bu konuda ve benim boyum 1.65 kilomun 58 ile 60 arası olması benim için idealmiş..Ve gerçektende 58 kiloda gayet zayıf 60 kiloda çok iyi görünüyorum..Çünkü kemiklerim çok kalın ve kas oranım yüksek...
Bu arada doğum kilolarını bol bol emzirerek verirsin hiç üzülme ben tam 33 kilo verdim:3:

sağolun kızlar ya ozaman bende hemen bi diyetisyene gidiyim en kısa zamanda zaten sütümün artması içinde bol bol su içiyorum

resim355.jpg

doğumdan sonra 96 kiloyum

süpersin vallah ne kadar çok kilo almışsın bende almıştım ama sen benden daha çok almışsın ama suan bende zayıfsın ve çok güzel görünüyosun benimde yüzüm çok değişmişti senin ki gibi şişmişti sanki ben değildim ama normale döndüm birde bu kadar çok kilo vermişsin çatlakların oldumu ben 20 kilo verdim bacaklarım çatladı en çok sinir olduğum diz kapağımın arkasındakiler senine böyle oldumu cnm ve kaç ayda verdin kilolarını diyetisyenemi gittin cnm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHarikasın süper olmuşsun tebrikler.

teşekkür ederim canım:)

maşşallah maşşallah kız 50 kiloyu nasıl verdin ben 10 kilo eremedim sen maşşallah 50 kilo yollamışsın tanrım kendimden utanıyorum

teşekkürler canım ama lütfen unutma ki 50 kilo vermek 10 kilo vermekten inan daha kolay.verilecek kilo miktarı azaldıkça zayıflamak da zorlaşıyor çünkü:)

Süper görünüyorsunuz.10 yaş gençleşmiş gibisiniz inanın.Darısı başıma umarım ben de verebilirim.Tebrikler!!!opuyorumnanaktan
evet gerçekten gençleştiğimi hissediyorum.yaşıma kimse de inanmıyo zaten.31 yaşındayım ama herkes 25 filan sanıyo.kilo insanı çok değiştitiyo bu kesin:)
darısı başına canhım

tebrikler talin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:69:
:71:

arkadaşım talin süper olmuşsun maşallah allah nazardan saklasın bu apaaçık bir değişim süreci lütfen 5o kiloyu nasıl verdin bize açarmısın bizde kilo verip kendimizle barışık yaşamak istiyoruz şimdiden teşekkürler ben 106 kilodan 84 e kadar düştüm 2 senede ama 1 yıldır veremiyorum deliricem şimdiden saol

arkadaşım talin süper olmuşsun maşallah allah nazardan saklasın bu apaaçık bir değişim süreci lütfen 5o kiloyu nasıl verdin bize açarmısın bizde kilo verip kendimizle barışık yaşamak istiyoruz şimdiden teşekkürler ben 106 kilodan 84 e kadar düştüm 2 senede ama 1 yıldır veremiyorum deliricem şimdiden saol

teşekkür ederim canım.senin de verdiğin kilo az değil doğrusu.sen de benim gibi azmetmişsin eminin başaracaksın
benim 6 senedir hala devamlı olarak yaptığım 2 şey var.bir tanesi her gün mutlaka 1 saat de olsa spor yapmak.ikincisi de akşamları 6 dan sonra yemek yememek...bu ıkısını uyguladığınız sürece bence ne olursa olsun kilo veriyorsunuz.saat 6 da akşam yemeği yenilince ne yerseniz yiyin yatacağınız saate kadar hazmediyorsunuz çünkü.mesela ben şimdi yediklerime çok da dikkat etmıyorum.artık istediğim kilodayım çünkü.bu yüzden nasıl olsa akşam yemeğimi 6 da yiyorum.pizza da yesem yatana kadar bunu hazmediyorum.kilo vermesem de almıyorum en azından.ilk başlarda zorlanıyorsunuz kızlar çünkü çok erken bi yemek saati.sonra acıkıyorsun mutlaka.ama sonraları bünye alışıyo.inanın herşey alışkanlık.mesela ben çok severdim televizyonun karşısına geçiyim ohh dizimi seyrederken patlamış mısırımı cipsimi kuruyemişimi kolamı alıyım keyif yapıyım.rejime başladıktan sonra çok zorlandım bunları yapmadığım için.alışkanlıklardan zor vazgeçiliyo ama başardım.çünkü ya aynalarla barışacaktım ya da yemeklerle.şişko olmak istemıyordum ve değilim
sormak istediğiniz bişeyler olursa her zaman cevap yazarım
herkese bol şans
sevgiler:71:

teşekkür ederim canım.senin de verdiğin kilo az değil doğrusu.sen de benim gibi azmetmişsin eminin başaracaksın
benim 6 senedir hala devamlı olarak yaptığım 2 şey var.bir tanesi her gün mutlaka 1 saat de olsa spor yapmak.ikincisi de akşamları 6 dan sonra yemek yememek...bu ıkısını uyguladığınız sürece bence ne olursa olsun kilo veriyorsunuz.saat 6 da akşam yemeği yenilince ne yerseniz yiyin yatacağınız saate kadar hazmediyorsunuz çünkü.mesela ben şimdi yediklerime çok da dikkat etmıyorum.artık istediğim kilodayım çünkü.bu yüzden nasıl olsa akşam yemeğimi 6 da yiyorum.pizza da yesem yatana kadar bunu hazmediyorum.kilo vermesem de almıyorum en azından.ilk başlarda zorlanıyorsunuz kızlar çünkü çok erken bi yemek saati.sonra acıkıyorsun mutlaka.ama sonraları bünye alışıyo.inanın herşey alışkanlık.mesela ben çok severdim televizyonun karşısına geçiyim ohh dizimi seyrederken patlamış mısırımı cipsimi kuruyemişimi kolamı alıyım keyif yapıyım.rejime başladıktan sonra çok zorlandım bunları yapmadığım için.alışkanlıklardan zor vazgeçiliyo ama başardım.çünkü ya aynalarla barışacaktım ya da yemeklerle.şişko olmak istemıyordum ve değilim
sormak istediğiniz bişeyler olursa her zaman cevap yazarım
herkese bol şans
sevgiler:71:

merhaba talınn senı oyle buyuk bır gururla hayranlıkla ızlıyorumkı
canı gonulden tebrık edıyorum senı canım. ınsallah bıdaha hıc almazsın
o kıloları canımm. keske senın ıcınde olan azımmın şöyle mınnacık kadarı
benım ıcımede gelse artık yoruldum vede sıkıldımm ömrumde dıyet yapmadıgım
zayıflamaya ugrasmadıgım bır dönem varmı bılmıyorum hıc hatırlamıyorum
o 50 lı kıloları nezaman gectım nasıl gectım onu bıle bılmıyorum okadar
bunaldımkı artık bıran evvel uzerımden gıtsın bu yaglar ıstıyorum ama olmuyor ıste
yapamıyorum bır gun yapıyrum ıkıncı gun bırakkıyorum ne olucak nasıl olucak
bılemıyorum ama ınsallah allahım senın ıcındekı azımın %5 ı kadarınıda bana verır
tekrar tebrık ederım talıncım harıka gorunuyorsunn

merhaba talınn senı oyle buyuk bır gururla hayranlıkla ızlıyorumkı
canı gonulden tebrık edıyorum senı canım. ınsallah bıdaha hıc almazsın
o kıloları canımm. keske senın ıcınde olan azımmın şöyle mınnacık kadarı
benım ıcımede gelse artık yoruldum vede sıkıldımm ömrumde dıyet yapmadıgım
zayıflamaya ugrasmadıgım bır dönem varmı bılmıyorum hıc hatırlamıyorum
o 50 lı kıloları nezaman gectım nasıl gectım onu bıle bılmıyorum okadar
bunaldımkı artık bıran evvel uzerımden gıtsın bu yaglar ıstıyorum ama olmuyor ıste
yapamıyorum bır gun yapıyrum ıkıncı gun bırakkıyorum ne olucak nasıl olucak
bılemıyorum ama ınsallah allahım senın ıcındekı azımın %5 ı kadarınıda bana verır
tekrar tebrık ederım talıncım harıka gorunuyorsunn

canım benim çok teşekkür ederim.sürekli rejim yapmanın ne kadar sıkıcı bi durum olduğunu ben de çok iyi biliyorum inan.ama sanırım ben artık böyle yaşamaya alıştım.sadece kilo verene ve istediğin kiloya ulaşana kadar böyle rejimn yapacağını düşünmelisin bence.istediğin kiloya geldiğinde geriye sadece dikkat etmek kalıyor
sana tavsiyem akşam yemeklerini 6 da yemen.inan bu bile çok şeyi değiştirecektir kilonda..
aynada kendine beğeniyle bakmak kadar güzel birşey yok buna inan.herşeye değer.aç kalmaya da,hatta hiç yemek yememeye de:))
öptüm kocaman

ben 17yaşındayım,75 kiloyum.sürekli hırs yapıyorum tamm diyorum kilo vericem ama ertesi o hırsım gidiyo yiyorum sporda yapmıyorum sürekli uyuyorum fazla uykuda klo aldırıyormuş ama uyumadan vazgeçemiyorum.spor yapmadanda hiçbşey olmıcanı biliyorum 1 gün yürüsem ertesi gün bırakıyorum.yazın fitnessa başldım 4 gün gittim bıraktım üşendiğim için napıcam bilmiyorum üniye gidicem üniye yepyeni bi kız olarak başlamak istiyorum çünkü artık çok bıktım burda zayıflıyanları gördüm helal olsun hepsine başarılrnın devamını dilerim.
bide bişey sormak istiyorum kilo verdikten sonra oluşan çatlaklar zamanla gidermi yoksa kalır mı ve üst bacak bölgesinde çok zayıflama olurmu?bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim hepinize başarılar

Back