• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
handeor kutlarim canim seni..
dilerim kalan 10 kiloyuda verirsin..
yanniz son fotonuza asik oldum bennn :asigim:
siz ana kiz ayni tisörtümü giydinizz yahuuu.. masallahhh cok shekerrrrr

teşekkür ederim kızlar ya gerçekten moral oldu, hepiniz diyettemiziniz?, ben hala başlayamadım ya bi başlasam bu sefer sonuna kadar gidicem hafiften azalttım ama :((

kg verme çabanı azmini okudum.tbr..bende bugün başladım.darısı başıma..ama inanki çokda güzel olmuşsun

handeor selam ben de 71,5a çakıldım kaldım :umursamaz: eskiden bu kadar az yesem hemen farkederdi şimdi gram gram gidiyor ne kötü yaaa....

Forumu baştan sona okudum bayanlar hepiniz mükemmelsiniz.İradenize hayran kalmamak mümkün değil.Ben de yeni evlendim maalesef 3 ayda 3 kilo aldım.Almaya da devam ediyorum.Sizlerin resimleri bana moral kaynağı oldu.Şu dakikada yediklerime dikkat edip bende zayıflamaya karar verdim.Resimlerimi de en kısa zamanda sizlerle paylaşmak istiyorum.Dikkatimi çeken bir nokta varki zayıflayan arkadaşların eskiye oranla duruşunda bile kendine bir güven gelmiş ne güzel:lepi: HANDEOR gerçekten harikasınız resimleriniz yani kızınız ve siz çok tatlısınız .Darısı başımayerimseniben

canım bu doğumdan önceki halim, halen bu halime dönemedim malesef,

ama sevindirici bi haberim var kızlarr çokk mutluyumm.......... spora başladım nihayet pazar günüüü ve diyete bu sefer yılmak yokk

Arkadaşlar fotoğraf boyutlandırmada sorun yaşadığınızda veya başka bir problemde lütfen bölüm yetkililerine ulaşın...
büyük fotoğraflar sayfa yapısını bozduğu için mesajlarınıda gözükmememektedir..

dikkat etmeniz gereken bir noktada burada sohbet etmemek olacaktır... fotoğraflara ve arkadaşlarımıza tebriklerinizi dile getirebilirsiniz fakat uzun uzadıya sohbeti lütfen başka bölümde veya özel mesaj sistemi ile yapmaya dikkat ediniz...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHarikasın süper olmuşsun tebrikler.
sany0215w.jpg

bu fotoğrafta 100 kiloya yakındım(105 kiloyu görmüş biri olarak)

dsc01463k.jpg

artık 55 kiloyum.neredeyse 50 kilo verdim kızlar:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHarikasın süper olmuşsun tebrikler.

maşşallah maşşallah kız 50 kiloyu nasıl verdin ben 10 kilo eremedim sen maşşallah 50 kilo yollamışsın tanrım kendimden utanıyorum

Süper görünüyorsunuz.10 yaş gençleşmiş gibisiniz inanın.Darısı başıma umarım ben de verebilirim.Tebrikler!!!opuyorumnanaktan

handeor canım seni canı gönülden tebrik ediyorum :hooray: en kilolu ve enzayıf resmin arasında çok fark var.bu kilolardaki takılmalar hakkında da taylan kümelinin bi konuşmasını dinledim herkesin zayıflarken takıla bildiği bir kilo eşiği olabiliyormuş.bazıları 2 haftada bazıları 2 ayda atlatabilirmiş.bende 72 yi 2 ayda ancak geçmiştim.o kilo eşiği alınan kaloriyle vücudun yaktıgı kalorinin eşitlendiği zamanda olurmuş.o dönem yapmamız gereken sporu dahil edip yakılan kaloriyi arttırmakmış.umarım hedefine saglıcakla ulaşırsın canım.bu arada kızında çok tatlı maşallah :nazar:

kızlarrrrrrr uzun zamandır burayı takıp edıyorum :)) hos gozle gorulur cıddı bır sekılde kılo veremedım daha ama bende resım eklemek ıstedım belkı motıve olurum :D
gözle görülür olmasada 5 kılo verebıldım ancak 1,5 ayda :((

80 kıloydum . ağustosun başları gbydı.
38385981644656536216.jpg

buda 75 1 hafta öncekı halim
65626717539991302983.jpg

WooooooooooooooooooooW harikasınız hepiniz.. keyifle gezdim topici alkisalkisalkis .. kendim başaramasamda başarabilenleri görmek bile nasıl gaz verdi anlatamam =) tebrikler..

Kızlar muhteşemsiniz hepiniz:)
tebrik ederim hepinizi.
bende en kısa zamanda şu kilocuklarımı verip fotolarımı koyacam :)

ilk işim kilo verip fotoğraf eklemek olacak:) ayrı ayrı tebrik diyorum epinizi.. gerçekten hayran kaldım.. muhteşemsiniz.. kilo insanın en çok özgüvenini etkiliyor. ve fotoğraflara baktığımda ilk onu farkettim. önceki haliniz ve sonraki arasında kilonun yanında o kadar büyük bi fark var ki,. kilolu halinizde mutsuz ve çekingen bi hava var adeta. ama kilo vermiş halinizz bombaa gibi, ben dee varım diyor:D

mrhblr kızlar öncelikle tebriklerrr :lepi: bende doğumda 85 kiloyu gördüm oysa önce incecikdim (55 dim) sonra bi karar aldım neoluuyaa dedim kendi kendime bi silkelendim ve şuan 60 kiloyum ve hala plates+yürüyüş+dance'a dwm tabi bunların hepsini ewde yapıyorum bebeğim olduğu için,ben öle bi diet keşfettim ki daha önce duymadım böle bişy deneyen arkadaşlarım 21 günde 17 kilo verdiler 5 günde 5 kilo gibi bşy yani soran olursa yazarım,bende herkes gibi pazartesi başlıycam adettendir:jeyyar:gelişmeleri yazarım bi 7-8 kilo vermem lazım başarılar banaaa:)))

Back