• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
medicalparktaki randevuma gittim. dytsyen beni bi makinanın üzerine çıkardı, yağ kas oranı bakıldı, fazladan 13 kilo yağ çıktı makine metobolizma hızımı da ölçtü, günde sadece 1200 kalori yakabiliyomuşum? yuh pes ve oha bana!yani su içsem yarıyomuş bana, pko metobolizmayı yavaşlatan bi hastalık...liste çok klasik, 2 dilim az yağlı peynir, 5 adet zeytin sınırsız domates-salatalık falan,, yalnız METABOLİZMAYI HIZLANDIRAN şeyleri söyledi..... 1. zencefil 2. keten tohumu 3. koyu yeşil renkli sebzeler 4. tarçın ve en önemlisi de sabah kalkınca 2 bardak ılık su+ 2 adet kuru kayısı... gelişmeleri paylaşıcam ..sevgiler

canım fatih medıkal parka mı gittin bende gitmek istiyorum muane ücreti nekadar ssk geçerlimi cecap bekliyorum çünki bende gitmeyi çok istiyorum

miraay. şuan tam 72 kiloyum ve ayın 1inde spora başladım hergün bi bucuk saat tempolu yürüyüş yapıyorum çok fazla yemek yemiyorum zaten umarım senin gibi olabilirim okadar harika gözüküyorsunki gerçekten çok etkilendim bna biraz yardımcı olursan çok sevinirim umarım hemen görürsün bu msjımı benneyaptımki

birileri bana yardımcı olsun lütfen çok istiyorum kilo vermeyi çok az yememe rağmen kilo almak okadar canımı sıkıyoki yürüyüüşe ek olarak bana tavsiye edebilceğiniz şeyler varmı?

bayanlar harikasınız darsı başıma bugün eşimle iddaya girdik 1ay sonuda 8nisanda 4 kilo vermiş olmam lazım inş başarabilirim sizi gördüm gaza geldim.çok gazmanım çok dikkat etcem yediğime içtiğime eskiden hiç etmem gittiğim yerde iki menü yiyen bi insnım ben.resmen öküz gibi yemek yiyorum,şu anda oldum bi dana:D gerçi şu da var benim yediğimi başkası yese gideceği yere yuvarlanıp rahatça yürümeden gidebilirdi:D verebilirim dimi kızlar:(

verebilirim dimi kızlar motivasyona ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar öncelikle bu siteye üye olduğum için çok mutlu oldum resim koyan arkadaşlar gercekten birçok insanın umudunu geri getiriyorsunuz eminimki bu resimler bi çok kişiyi kilo vermeye inancak hale getircektir bende öyle bu resimlerden sonra kesinlikle karar verdim 55 kiloya kadar inmek istiyorum

sonam kapoor 1,5 senede 35 kilo vermis.yani 90 kilodan 55 kiloya.bulabildigim resimler.
ilk resimler bulabildigim en kilolu hali.alttakiler zyiflamis hali.ama süper motivasyon örnegi

img716.yfrog.com/img716/261/sonambeforeandafter.jpg

img709.imageshack.us/img709/6447/sonamafter.jpg

Eklentiler

• $sonambeforeandafter.jpg
    $sonambeforeandafter.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 224
  • $sonamafter.jpg
    $sonamafter.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleme:
çok başarılısınız ne güzel.ben de zayıflamak istiyorum 6-7 kilo falan ama beceremiyorum ki.yaa ne yapıcam ben.erken kalkıp dersaneye gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum ben.eve geldiğimde acıkmış oluyorum ve genelde abur cubur tüketiyorum.artık kilomdan utanmaya başladım.herkes incecik ben fil gibiyim öff.saçma sapan zayıflama ilaçlarından da denedim tık yok.hepsi para tuzağı.kendimi mutsuz hissediyorum.

selam herkese..bu forumdaki ilk mesajım bu arkadaşlar:)
aranıza yeni katıldım ancak siteyi uzun zamandır takip ediyordum...
gelelim kilo konusuna..
bence bu sitede çok güzel bir dayanışma var, kadın dayanışması,ve bu dayanışma motivasyon konusunda da kendini gösteriyor.Birçok kişi resimlerini paylaşmış,ve bu resimler insanda kilo verme isteğini arttırıyor, resimlerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,sayenizde ben de artık kilo verip burda resimlerimi paylaşmak için istekliyim,2 ay sonra 10 kilo vermiş halimle karşınızda olcam,beni bekleyin anacım,baaaayy:) opuyorumnanaktan

bitterhande bekliyoruz en yakın zamanda senden de foto tamamı canım ama ben eminim sende mükemmel bir şekilde kilo vereceksin bekliyoruz arkadaşım

merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum arkadaşların bu azimleri beni teşvik etti asla zayıflayamam sanıyordum ama resimleri görünce şevke geldim bu gün itibari ile başlıyorum ben de başarımım resimlerini sizlerle paylaşacağım
diyete başlayanlara hep beraber allah kolaylık versin diyorum

beren ya sen nası kilo verdin o kadar??:(( bize de anlat tekrar .valla ne yapacağımı bilemiyorum :((

beren ya sen nası kilo verdin o kadar??:(( bize de anlat tekrar .valla ne yapacağımı bilemiyorum :((

canım ben nasıl kilo verdiğimi formda paylaşmıştım istersen oradan okuyabilirsin
bide inandıktan sonra yağamıyacağız birşey yok bence bide arkadaşım bak sana şunu söyleyeyim eğerki ben kilo verebildiysem herkes verebilir çünkü ben o kadar üşengeçtimki bu konuda hergün biraz daha ertelerdim diet olayını
yani istersek hepimiz yapabiliriz ben buna inanıyorum canım inşallah sende başaracaksın :enbuyukkk:

ya ne güzel vermişsiniz kiloları bende 75 kg yum 1,70 boyum bel ve göbek kısmı problemli geçen yıl 5 kg 3 ayda zor vermiştim yürüyüşlere başladım 2 gündür

arkadasim
cok harika,:nazar:degmesin.inan kac gündür moralim yerine geldi,cünki yanliz degilim .opuyorumnanaktan

Back