Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım
opuyorumnanaktan harika bir olay inan cok tsk ederim,bana cok moral verdin,benim vermem gereken kilo 35 ve yazdiklarini uygulayacagim,artik son.bu sekilde olmak istemiyorum.istedigim kiyafeti giymek ,saglikli yasam sürdürmek ,inan sizlere baktica bana moral veriyorsunuz sonsuz tskler
slm arkadaşlar bende kilolarla boğuşuyorum.aklım fikrim zayıflamakta başka birşey düşünemiyorum saplantı haline getirdim inşallah veririm.burada verenleri görünce motive oluyorum hadi hep birlikte zayıflayalım
Fotoğraf paylaşabilmem mümkün olsaydı da, kilolu halimle, kilo verdikten sonraki halimi size gösterebilseydim :) 1 senede 15 kilo verdim ve bunu tamamiyle ekmek yemeyi bırakarak başardım. Hiç ekmek yemeden sadece yemek yiyerek doyurdum karnımı ve akşam 6 dan sonra hiç yemek yemedim. Kısa sürede çok kilo verip geri almaktansa, uzun süreye yayılmış bir düzeni tercih etmenizi tavsiye ederim. 4-5 sene oldu kilo vereli ve verdiğim kiloları geri almadım. Şimdi ise sadece sabah kahvaltılarında 2 dilim ekmek yiyorum çünkü yıllardır ekmek yemediğim için demir değerlerim çok azalmış.
slm kızlar resimler için tşk derçekden süper değişimler var ben hergün sabah karar veriyorum diyete ama hep yarın söz diyorum acıkınca aklıma yemek gelince mümkün olmuyor başka bir işi galba hepimizin sıkıntısı bu ben tam bir iradesizim daha 33 yaşındayım ama annem bile benden zayıf ((((((((((
gercekten hepnz süpersnz bşarılırınızn darısı dığer arkadaslara ve bana :)
bende gecen yıl nisan-mayıs gibi almıstım hic olmadığım kadar kilolu olduğum bi dönemdi hatırlamak ble istemiorum. nerdn blebilrz ki ablamla brlkte doğum kontrol hapının sivilceler üzernde etkli olduğunu duydk ve aptl gbi hemen kullanmaya basladık ve ardından da hoop gelsn kilolar :) d.k. hapının bu etksini duymstuk ama bu zamana kadr ikmzde gayt zayıf olduğumzdan böyle bi korkumuz olmadı, tabi bu kadarını da tahmn etmemstk.. nyse ki ben fzla kullanmadım ve vermem daha kolay oldu. evt iste ablam ve bnm dkh ile aldığımız kiloları diyetle verdkten sonraki görünümlerimz.. brinci resm benim, ikncsi ablamın zyıf halleri 48-49 olmalı kilolu zamanını blmiyrm kilosunu söylemiodu kmseye kaydirigubbakcemile3
iyi vermstk fakat bn öss dolayısıyla su son bikc ayda yine aldım 52yim suan 4 kiloyu da vericm hc problm etmiyrm cnkü 58i görüp 48e düsms olmk 4 kilo da neyms dedirtiyor hihoyyyt
Gece yemelerini ve ekmeği eleyerek 5 kg. verdim.Hiç zorlanmadım.. Ama 65 ten sonrası yavaş oldu biraz.. doğru değil ama çokkkkk az yedim. Günlük yediğim 500-600 kaloriyi geçmedi hiç.Çalıştığım için zaten enerji harcıyorum.
Haftasonları da koştum ve aletli jimnastik yaptım.Hala da yapıyorum.
arkadaslar hepinizi cok tebrik ederim masallah cok güzel kilo vermissiniz iradenize hayran kaldim...bende kilo verenlerdenim yaklasik 4 yil önce basladim ilk kilo vermeye boyum 1,54 olmasina ragmen tam 70 kiloydum o zamanlar bizim evde tarti yoktu ciktim kuzenim tartisina bi baktim 70i bulmusum resmen sok oldum iste o an karar verdim kilo vermeye yoksa dahada siserdim simdi yuvarlarlardi beni...naniknanik
zaten arkadaslarimin hepside fistik gibiydi baska bir arkadasta kilo vermeye baslamistim bende öyle basladim....simdi dört yil sonra tam 22 kilo verdim beni görenler taniyamiyor sokakta cok zayiflamissin diyorlar sasip kaliyorlar...simdi suan 47 48 arasi gidip geliyorum midem ufacik kaldi herhalde artik istesemde yiyemiyorum o kadar az yiyorum ki etrafimdakiler hasta olucam diye korkuyor....cünkü biraz abartim artik kafama öyle taktim ki istesemde yiyemiyorum cünkü sanki kötü birsey yapiyorum cikolata falan yedigimde gerci yemiyorum da zaten...bazen sirf midem guruldamasin diye istemeye istemeye yiyiorum.....evdekiler cok kiziyor ama yapicak birsy yok simdide istesem yiyemiyorum...
ama eski resimlerime bakinca gercekten bu ben miyim diyorum inananin kendime olan güvenimde yerine geldi...o zamanlar dogru dürüst kimse bakmazken simdi pesimde birsürü erkek sokakta görse laf atar telefonumu isteyen....bayanssulusmile
Çok fenayım .. ruh halim bozuldu yemin ederim, bu kadar kafama takıpta ıradesız olup kılo veremedıgım için kendımden nefret etme noktasına geldım .. neolur yardım edin ( bırcok dıyet lıstesını okudum bazılarını denedım ama uzun surduremedım ya burda bazılarınız nasıl kılo verdıgını yazmamıs yazarmısın gercekten nasıl verılır bu kılola artık ınancımıda kayebttım kendıme guvenımıde ağlamak ıstıyrum
merhaba ben aranıza yeni katıldım. normalde forumlara üye olmayı sevmem ama buradaki fotoğrafları görüp de üye olmamak mümkün değil.. ben 79 kiloyla başladım 8 gün oldu aç karnına 76,4üm şu anda. yalnız ben ilaç takviyesi de alıyorum acıktığımda yemeklere saldırma huyumu engelleyemediğim için. inşallah kilo verince resimlerimi ekleyeceğim. askito fotoğraflarına hayran kaldım tebrik ediyorum :)