2 ayda 15 kilo verdim. öyle özel bişi yapmadım kilo vermek için ama gerçekten çok az yedim sabah 1,2 tane tuzsuz peksimet peynir zeytin normal kahwaltılık şeyler yiyodum şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama bunu sölemeliyima.s kahwe aşığı insanım gözümü ilk açtığımda içtiğim şeydir onu bile şekersiz içiorum süt zaten normaldede kullanmazdım ama eğer kullanan warsa süttozu acayip kalorili die biliorum olabildiğince normal süt kullanırsanız faydalı olur onun haricindede akşamları annem ne yemek yaptıysa çok az emeksiz yiyodum domatez,yoğurt,salatalık,yeşillik,limon tarzı şeyleri sınırsız istediğim an tükettim ama akşam 7 den sonrada meywe bile yemedim walla..
pirinç lapasını hemen hemen herhafta 2 ün yaptım çok iyi werdiriyo kilo aklında olsunyerimseniben
1,2 ay böle dewam ettim sonra gitti zaten şimdi hala dewam ediorum ama tabi bukadar ayrıcalıklı yapmıorum doğrusunu söliyimnaniknanik
he tabi sporda önemli elinden gelebildiğince ewde spor yapmaya çalış canın istemezse hiçbişi yapamadın aç müziği zıpla oyna dur:dance: o bile işe yarıyo öenmli olan kanın hareketlensinn..
benim yaptıklarım walla bukadar sizde bunları öenri olarak kabul edebilirsin işe yarıyo yaniii umarım hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız şekerlerrr:1hug: