• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı derttyim sizinle. Geçen yıl birden öyle hırslanmistim 1 hafta sürdü sadece. Şimdi işte spor salonuna gidiyorum arkadadlarimda destekci ama yok yani hep motivasyon kırıklığı var
ben bugün için randevu aldım.akapunktur içinbakalım nasıl olacak.isterseniz bir yerlerden bizde destek verebiliriz birbirimize.

merhaba herkese. ben hem burda yeniyim , hemde bu kilo verme işinde.

hiç hesap etmemişim kilomu bu zamana kadar, dizlerim ağrıyor bir kaç haftadır , tartıya çıktım 87 kiloyu gösteriyor. 4 yıl önce 57 di. 30 kilo ne yaaa oldum bir anda. sağlık problemi olarak sadece demirim düşük ve yumurtalığımda kist var her bayanda olabileninden.

aslında beni görüntüm rahatsız etmedi çok belkide ondan yeltenmedim ama şimdi dizlerim ağrıyor. sağlığımı ve yaşam kalitemi etkiliyor yani. diyet yapıcam diyorum ertesi gün bozuyorum. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum. yaşım 22 ve boyumda 1.65..

hiç hesap etmemişim kilomu bu zamana kadar, dizlerim ağrıyor bir kaç haftadır , tartıya çıktım 87 kiloyu gösteriyor. 4 yıl önce 57 di. 30 kilo ne yaaa oldum bir anda. sağlık problemi olarak sadece demirim düşük ve yumurtalığımda kist var her bayanda olabileninden.

aslında beni görüntüm rahatsız etmedi çok belkide ondan yeltenmedim ama şimdi dizlerim ağrıyor. sağlığımı ve yaşam kalitemi etkiliyor yani. diyet yapıcam diyorum ertesi gün bozuyorum. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum. yaşım 22 ve boyumda 1.65..

merhaba arkadaşım, diyet grupları bölümünden daha fazla faydalanabilirsin, burası kilo verenlerin fotoğraf paylaştığı bir bölüm, cuma zayıflama yarışmaları var, onlara dahil olabilirsin, daha faydalı olur.

bir yerden başlamak önemli canım.bunu farkettim.içimde mucizevi bir değişim olsun da diyete başlayayım diye boşuna şişman aşamışı bunca yıl.kendi üstüne gitmeyince ipin ucu fena kaçıyor.

2 ayda 15 kilo verdim. öyle özel bişi yapmadım kilo vermek için ama gerçekten çok az yedim sabah 1,2 tane tuzsuz peksimet peynir zeytin normal kahwaltılık şeyler yiyodum şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama bunu sölemeliyima.s kahwe aşığı insanım gözümü ilk açtığımda içtiğim şeydir onu bile şekersiz içiorum süt zaten normaldede kullanmazdım ama eğer kullanan warsa süttozu acayip kalorili die biliorum olabildiğince normal süt kullanırsanız faydalı olur onun haricindede akşamları annem ne yemek yaptıysa çok az emeksiz yiyodum domatez,yoğurt,salatalık,yeşillik,limon tarzı şeyleri sınırsız istediğim an tükettim ama akşam 7 den sonrada meywe bile yemedim walla..

pirinç lapasını hemen hemen herhafta 2 ün yaptım çok iyi werdiriyo kilo aklında olsunyerimseniben

1,2 ay böle dewam ettim sonra gitti zaten şimdi hala dewam ediorum ama tabi bukadar ayrıcalıklı yapmıorum doğrusunu söliyimnaniknanik

he tabi sporda önemli elinden gelebildiğince ewde spor yapmaya çalış canın istemezse hiçbişi yapamadın aç müziği zıpla oyna dur:dance: o bile işe yarıyo öenmli olan kanın hareketlensinn..

benim yaptıklarım walla bukadar sizde bunları öenri olarak kabul edebilirsin işe yarıyo yaniii umarım hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız şekerlerrr:1hug:
merhaba , bende 3 gün önce başladım az yiyorum ama zor olmuyor değil :) şimdilik ii gidiyor 1 haftanın sonunda anlıycam işe yarıyormu 8 kg vermem gerek.motivayonum düşüyor tabi evdekiler oldukça fazla yiyor gözümün önünde ama başarıcam inş.

evet yaşım 25 boyum 171 bende 85 kiloydum şuan 61 oldum. 3 ayda verdim bu kiloyu..
eski fotom yok ama yeni fotomu paylaşayım sizinle..
gitmediğim dr kalmadı artık herşeyin beyinde bittiiğini kendi kendime kilomu vereceğime söz verdim.. artık bıkmıştım bol bol giyinmekten oramı buramı saklamaktan... yaptığım tek şey kahvaltıda bir dilşm ekmek az penir az zeytin domates salatalık.
ara öğünlerde ise layt yoğurt çorba ve ben gece çalışan biri olarak çok zor oldu bneim içinn akşam 6 dan sonra layt yoğurt meyva yedim.. keisnlikle başka bişey yemedim biraz aç kaldım midem ağrıdı ama verdim.. günde 2litre su içtim ve istediğim kiloya ulaştım.. hedefim 55 ... hayırlısı diyelim.

Muhtesemsin canım boyum uz aynı şuanki kilom 86 hedefim 68 di ayyy seni görünce ne hevealendim

Bende koycam buraya resmimi zayıflayıp! :rolleyes:

Motive ettiniz kızlar teşekkürler. :KK25:

Hoş bu boğaz bendeyken o 13 kilo biraz zor :KK35:

Merhaba kızlar ben ideal kiloma çok uzağım şuan ama ben de spor ve sağlıklı beslenmeyle 82 kilodan 75 kiloya düştüm yaklaşık bir iki aylık süreçte. Daha bir 20 kilo daha vermem gerekiyor ama yine de paylaşmak istedim :KK16:
6fd619f9-6258-491e-b836-f9673b0ae753.jpg

Bende yaklasik 1 sene icerisinde tam sene olmadi 8-9 ay gibi bir surede 117 den 87 ye dustum.yani 30 kiloda benden gitti.hedef 57 ler olmasa da 65-70 e raziyim :KK66:
çok güzel vermişsiniz tebrikler:) peki azimler iradeler ne durumda?:) bi 15-20 daha :)

çok güzel vermişsiniz tebrikler:) peki azimler iradeler ne durumda?:) bi 15-20 daha :)
Valla aynen devam cok sukur.yolum uzun tabi.15 de olur 20 de 25 de :) birakmak yok asla.o kadar yol katettim geri alacak kadar kendimi kaybetmem diye dusunuyorum.kacamaklarim olmuyor degil ama hemen toparlanip ertesi gun dengeliyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.biz elimizden geleni yapalim gerisi O'na kalmis.
diyet gunlukleri bolumunde saglam bir topigimiz var full motiveyle devam ediyoruz.
Allah nasip ederse zayiflama sonucunda gogus kucultme ameliyati olucam...

Back