zayıflayınca onlarda küçülüyor:) ben 100 takıyodum şimdi 85:)Valla aynen devam cok sukur.yolum uzun tabi.15 de olur 20 de 25 de :) birakmak yok asla.o kadar yol katettim geri alacak kadar kendimi kaybetmem diye dusunuyorum.kacamaklarim olmuyor degil ama hemen toparlanip ertesi gun dengeliyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.biz elimizden geleni yapalim gerisi O'na kalmis.
diyet gunlukleri bolumunde saglam bir topigimiz var full motiveyle devam ediyoruz.
Allah nasip ederse zayiflama sonucunda gogus kucultme ameliyati olucam...
canım neler yaptın neler yedin haftana ne kadar spor yaptın ne kadar sürede verdin özel bi kür yaptın mı biraz çok soru soruyorum ama canım heycanlandım90-57 :)
Hepsinin cevabi basari oykumde canim:) ayrintilari mesaj olarak da sorabilirsincanım neler yaptın neler yedin haftana ne kadar spor yaptın ne kadar sürede verdin özel bi kür yaptın mı biraz çok soru soruyorum ama canım heycanlandım
canım göremedim ki başarı öykünüHepsinin cevabi basari oykumde canim:) ayrintilari mesaj olarak da sorabilirsin
:)canım göremedim ki başarı öykünü
Harikasiiniz tebriklerrr
Masallah cokkk guzelvermissinizzz tebrik ederimmbuda benden kızlar öncesi 99.küsür sonrası 82
Vauuv.Bu da benim fotoğrafım 96 dan 66 'ya... :) :)
176yım 60kiloyum yıl 2014 sağda,175 75kiloyum yıl 2012 solda :)
Ne kadar güzel kilo vermişsiniz.
Vala hırsımdan verdim ben çok çabuk gaza geliyorumNe kadar güzel kilo vermişsiniz.
Vallaha ben de çok hırslıyım ama sadece hırsla olmuyor bu işler tatlım. Yaşın kaç ki?Vala hırsımdan verdim ben çok çabuk gaza geliyorum
Sevgilim yüzünden verdim yok vermezsen bırakır giderim gibi şeyler sinirimden aç gezdim yemedim :) 21Vallaha ben de çok hırslıyım ama sadece hırsla olmuyor bu işler tatlım. Yaşın kaç ki?
OYY DARISI BANAİNŞALLAH.96 DAN98 E ÇIKTIM BENDE 2 HAFTADA.Bu da benim fotoğrafım 96 dan 66 'ya... :) :)
inşallah kısa sürede verirsiniz sizde :))OYY DARISI BANAİNŞALLAH.96 DAN98 E ÇIKTIM BENDE 2 HAFTADA.
Vovvvv harikasiniz yaaBu da benim fotoğrafım 96 dan 66 'ya... :) :)
çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)
önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?