Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı derttyim sizinle. Geçen yıl birden öyle hırslanmistim 1 hafta sürdü sadece. Şimdi işte spor salonuna gidiyorum arkadadlarimda destekci ama yok yani hep motivasyon kırıklığı var
ben bugün için randevu aldım.akapunktur içinbakalım nasıl olacak.isterseniz bir yerlerden bizde destek verebiliriz birbirimize.

merhaba herkese. ben hem burda yeniyim , hemde bu kilo verme işinde.

hiç hesap etmemişim kilomu bu zamana kadar, dizlerim ağrıyor bir kaç haftadır , tartıya çıktım 87 kiloyu gösteriyor. 4 yıl önce 57 di. 30 kilo ne yaaa oldum bir anda. sağlık problemi olarak sadece demirim düşük ve yumurtalığımda kist var her bayanda olabileninden.

aslında beni görüntüm rahatsız etmedi çok belkide ondan yeltenmedim ama şimdi dizlerim ağrıyor. sağlığımı ve yaşam kalitemi etkiliyor yani. diyet yapıcam diyorum ertesi gün bozuyorum. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum. yaşım 22 ve boyumda 1.65..

merhaba arkadaşım, diyet grupları bölümünden daha fazla faydalanabilirsin, burası kilo verenlerin fotoğraf paylaştığı bir bölüm, cuma zayıflama yarışmaları var, onlara dahil olabilirsin, daha faydalı olur.

bir yerden başlamak önemli canım.bunu farkettim.içimde mucizevi bir değişim olsun da diyete başlayayım diye boşuna şişman aşamışı bunca yıl.kendi üstüne gitmeyince ipin ucu fena kaçıyor.

merhaba , bende 3 gün önce başladım az yiyorum ama zor olmuyor değil :) şimdilik ii gidiyor 1 haftanın sonunda anlıycam işe yarıyormu 8 kg vermem gerek.motivayonum düşüyor tabi evdekiler oldukça fazla yiyor gözümün önünde ama başarıcam inş.

Muhtesemsin canım boyum uz aynı şuanki kilom 86 hedefim 68 di ayyy seni görünce ne hevealendim

Bende koycam buraya resmimi zayıflayıp!

Motive ettiniz kızlar teşekkürler.

Hoş bu boğaz bendeyken o 13 kilo biraz zor

Merhaba kızlar ben ideal kiloma çok uzağım şuan ama ben de spor ve sağlıklı beslenmeyle 82 kilodan 75 kiloya düştüm yaklaşık bir iki aylık süreçte. Daha bir 20 kilo daha vermem gerekiyor ama yine de paylaşmak istedim

Bende yaklasik 1 sene icerisinde tam sene olmadi 8-9 ay gibi bir surede 117 den 87 ye dustum.yani 30 kiloda benden gitti.hedef 57 ler olmasa da 65-70 e raziyim
çok güzel vermişsiniz tebrikler:) peki azimler iradeler ne durumda?:) bi 15-20 daha :)

çok güzel vermişsiniz tebrikler:) peki azimler iradeler ne durumda?:) bi 15-20 daha :)
Valla aynen devam cok sukur.yolum uzun tabi.15 de olur 20 de 25 de :) birakmak yok asla.o kadar yol katettim geri alacak kadar kendimi kaybetmem diye dusunuyorum.kacamaklarim olmuyor degil ama hemen toparlanip ertesi gun dengeliyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.biz elimizden geleni yapalim gerisi O'na kalmis.
diyet gunlukleri bolumunde saglam bir topigimiz var full motiveyle devam ediyoruz.
Allah nasip ederse zayiflama sonucunda gogus kucultme ameliyati olucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…