- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
23 haftadayım 5 kilo aldım decavit ve ferro senol kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maden suyu yasakmı ıcınde mınarel cok yararlı olacağını dusunuyrumBenim doktorumda aynı yasak listesini uyguluyor bende ama m.suyu içiyorum birtek bu yasağı çiğniyorum![]()
Sade maden sodasi icmende sorun olmaz. 1 sise icebilirsin. Meyvalilarindan icmeni onermezler ama.Benim doktorumda aynı yasak listesini uyguluyor bende ama m.suyu içiyorum birtek bu yasağı çiğniyorum![]()
Kızlar kaç kilo aldığınızı yazarken önce kaç kilo ile başladığınızı yazmalısınız. Çünkü zaten normal kilo alma değerleri şu şekilde;
Zayıf kişiler 13-17, orta kilolular 11-15, kilolular da 7-9 civarında aralıklar veriliyor uzmanlar tarafından
Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum işte... Benimki 15i geçer gibi ama bakalım bekleyip göreceğizönerilen kilo alma tablosu ilk 3 ay haftada 400 gr ikinci üç ay haftada 250 gr son üç ay haftada 400 gr olarak okumuştum.Bence toplamda 15 i geçmemek gerekiyor.bende paketli gıda yemiyorum ekmeği çok çok azalttım.Hamur işi arada oluyor tabiki malesef mutfaklarımızda yerleşmiş bir alışkanlık ama yinede çok sınırlamak gerekiyor bence.sabahları 2 yada 1 yumurta ve mutlaka süt yoğurt yiyiorum.haftada en az bir kez balık yemeye çalışıyorum.Ama lütfen abur cuburdan uzak duralım arkadaşlar bebeğimize çok fazla zararı var gerçekten
ben de 9. haftaya giriyorum iştah denen bısey kalmadı kuru gıdılar yemekten tuvalete cıkamaz oldum gun oldu tık yok mide bulantısı yasamıyorum azaldı gectıgımız hafta hafif vardı sımdı yok denecek kadar azBenimde iştahım çok açık kızlar şimdiden şiştim sanki nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Tecrübeli biri olarak bize mi soruyorsun bu soruyuKızlar 9 hafta 3 gunluk gebeyim. ogluma 58 hamile kalip 68 ile 33 haftada dogum yaptim. Simdi ikinci gebeligim, 64 ile hamile kaldim suanda 63 kiloyum.1 kilo vermisim, dikkat ediyorum. EKMEK falan yemek istemiyorum ama bazen de arada dayanamiyorum. Sizce kac kilo almak gerek ya. 2 hamileligim cok kilo alirmiyim acaba
Ay bismillah hatta Zayıflamış:))ye ayol okdr bişey olmaz tadını çıkarKızlar 9 hafta 3 gunluk gebeyim. ogluma 58 hamile kalip 68 ile 33 haftada dogum yaptim. Simdi ikinci gebeligim, 64 ile hamile kaldim suanda 63 kiloyum.1 kilo vermisim, dikkat ediyorum. EKMEK falan yemek istemiyorum ama bazen de arada dayanamiyorum. Sizce kac kilo almak gerek ya. 2 hamileligim cok kilo alirmiyim acaba
Tecrübeli biri olarak bize mi soruyorsun bu soruyu![]()
Ilk baslarda bulanti istahsizlik cok yasadim hala da yasiyorum.sanirim.ondan.Ay bismillah hatta Zayıflamış:))ye ayol okdr bişey olmaz tadını çıkar