Anket Kilo sorununuz oldu mu hiç ?

kilo problemi yaşadınız mı hiç

• Ankete Katılan
    94
Bi yerde okumuştum da "her bayanın kendince vermesi gereken bikaç kilosu vardır mutlaka" diye yazıyordu :icecream:

Hayatım boyunca hiç bi zaman çok zayıf olmadım zaten kemik yapımda buna müsait değil,her zaman yediklerime dikkat etmek zorundayım kaçırdığım anda onlar bana kilo olarak geri dönüyor malesef,evlendiğimden beride kilolarım hiç düşüşe geçmedi hep yükseldi ve doğumdan sonra tam bir kabus oldu şimdi doğum kilomun 10 kilosunu verdim 10 kilosu benimle birlikte aynalara küstüm resmen tabi o kiloyu verdikten sonra daha vermem gereken bi 10 daha var ama bu gidişle çok zor sanırım:((

OLdu :delphin: şöyle anlatayım :delphin:
3 sene öncesine kadar maşallah 62 kilo olduydum sonracıgıma 58 oldum çok şükür düştüm daha sonrada 52 oluverdim 1 senedir kilomu korumaktayım ama hızlı kilo verişler vücutta ayıptır sölemedi göğüslerde yumuşama ve çatlak görünümü olusturuyor o ayrı konu neyseki toparlandım şimdi

eğerki alınan1-2 kilo sorunsa evett yaşadım
ama sorun değilse hiç kilo sorunum olmadı diyebilirim
doğum yapmama rğmennn:nazar::teytey:

kilo problemim olmadığı bir dönem hayatımda olmadısenağlama
her daim balık etliyim-tatlicadiarzu-

Şöyle anlatıyım :1closedeyes:

İlkokul döneminde o kadar şişkoydumki beden eğitimi derslerinde koşamazdım ve arkadaşlarım dalga geçerdi
Psikolojim bozulmuştu
Fakat kilo vermek için hiçbir çabam olmadı :delphin:
Sonra liseye başladım lise birde yine şişmanın tekiydim delikafadulden
Lise ikiye geçeceğim yaz 10kilo kadar verdim sıkı bir diyetle 3ayda
Sonra artık iyiydi vücudum :jeyyar:
Ama şimdi yine kilo aldım eskisi gibi değilim tabiki fakat 4kilo falan versem iyi olcak delikafadulden

ah bu kilolar -tatlicadiarzu-

Benim hiç kilo derdim olmadı hayatım boyuncada 50 kilo olamadım benim derdimde bu kaydirigubbakcemile3
En fazla 48 de kalıyorum ne ettimse alamıyorum kesinlikle :sm_confused:
Evlendim yine aynı yine aynı senağlama
Şöyle balık etli hallerimi görecekmiyim acaba benneyaptımki

turuncuya katılıyorum en fazla 50 kilo oldum 51 deseniz olamadım....şuan hamileyim gene aynı hiç kilo alamadım bakalım ilerleyen aylarda nasıl olcam....

ben hic kilo sorunu yasamadim bu gune kadar.ne kadar yersem yiyeyim asla kilo almam.ole bi yapim var.tabi bu genle ilgili bisey.babam da zayif,babannem de falan iste.amma annem fazla da olmasa kilolu.69 70 vardir.dogumdan sonra belki biraz kilo alabilirim diye dusunuyorum.

benım kılo sorunum var zayıfım kılo almak ıstıyorum ama alamıyorum 4 yıl 52 kıloydum gayet guzeldı ama bırden kılo verdim.bı dahada alamıyorum ısteyerek vermedım kıloları buarada kendılıgınden verdim

turuncuya katılıyorum en fazla 50 kilo oldum 51 deseniz olamadım....şuan hamileyim gene aynı hiç kilo alamadım bakalım ilerleyen aylarda nasıl olcam....

hamileliğin ilk 5 ayında ben de hiç almamıştım canım. ama sonrasında alıyorsun ister istemezz...

evlendigim gece bronsite yakalandim ve 6ayin icinde 25kilo aldim antibiyotikle dogum kontrol hapi biarada kilo aldiriyomus megerse ama gec farketdim :( orda basladi ama sükürki orantili almisdim sadece popo yada göbekden diil daha sonrasinda 18kiloyla hamile kaldim toplam 12kg aldim 90la doguma gitdim fakat dogum sonrasi gecirdigim ameliyatdan dolayi üstüne 30küsür kilo daha aldim malesef :(
onlari verdim vermesine ama dogum kilomdan 3bucuk yildir anca 5kilosunu verebildim

ama takmiyorum cokda fazla acikcasi ne yalan söliim herseyin basi saglik

ve esimden allah razi olsunnki beni fazla kilolarimlada hafif sarkik göbegimlede yirtiklarimlada seviyo ve bana her daim kadin oldugumu hissetdiriyo

bende abur cubur meraggi oldukdan sonra zor veririm sanirim

benimde hiç kilo problemim olmadı.lise döneminde biraz kilom vardı.yani şimdiye göre.55 kilo falandım.sonra birden vermeye başladım.evlenmeye yakın 40 kiloya kadar düştüm.evlendim en fazla 43 oldum.sonra hamilelik falan derken 55 kiloyla doğuma girdim ama sonra tekrar kilom indi.kızım 7 yaşında ve ben 43 kiloyum.alamıyorumda.ne yaparsam yapayım genede kilo alamıyorum.

Back