- 23 Ağustos 2012
- 49.774
- 231.019
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Cevrem yanlis değil genel erkek algısı budur zaten.artı hangi erkek karısına kilo aldin seni begenmiyorum derki? Kadın ve erkekler farkli dusunur. Sen aldatmassin ama o gordüğü gayet düzgün bi vücut karşısında kayıtsız kalmaz.. Nerden bakarsanız bakın kilo güzel bisey değil. Aynada ordan buradan sarkan etler biz kadınları bile rahatsız ederken erkekleri neden rahatsız etmesin. Kilolu olmak güzel biseymis gibi konuşmayın. Kadınlar buradan gaz alarak hominigirtlak yemesin:))
Neden aldatılan kadınların çoğu begenilmedikleri için aldatiliyor fizikte önemli demekki.ayrıca ben fiziksel olarak aldatilmaktan bahsediyorum
Lisans eğitimimi tamamladım ,ikinci üniversite için hazırlık yapıyorumOff o kadar saçma bir sapan savunmaki...ilkokul terk sanırım.
Aldatan erkekler ve sebepleri üzerinde seninle mi konuştular da istatistik tuttun?fiziken beğenilmediği vıdı vıdı vıdı.... soruyorum; adriana lima neden aldatıldı?
Güzellik kraliçeleri,mankenler vs.neden aldatılıyor?
Ya kadın düşmanı bir kadın ya da daha yüksek ihtimal erkek üyesin
Lisans eğitimimi tamamladım ,ikinci üniversite için hazırlık yapıyorum
İstatistiktrn anlamadigin için yorum yapamicam( kendi istatigim diye bi laf etmedim yanı)
Kadın düşmanı değilim şişman kadınların kendilerine bakışlarını söylüyorum ve son olarak
Sanırım çok şişmansin çok dokunduğuna gore.
Şimdi tıpış tıpış
Kapasitem alması gerekeni aliyo sorun etme sen12.üniversite de olsa kapasiten belli.
Gayet fit im tatlım, sporla içiçe bir hayat yaşıyorum hatta.
Fakat senin gibi tiplerin aksine benim gibi olamayan insanları da önemsiyorum.
Senin gibilere bakacak olursak kilo alan eşimizi/sevgilimizi aldatabiliriz?herhalde sen böyle yapan bir kadın (!)sın.
Şimdi emekle sağdan
Yediğin şeylere dikkat etmedikçe yarım saatlik egzersizle zayıflaman imkansız. Ben zamanında abartıp 68 kilodan 44 kiloya kadar düştüm. Egzersizi yine yapacaksın ama fast foodu abur cuburları kolayı bırakacaksın. Bol bol sıvı tüketilecek. Akşam geç saatte yemek zorundaysanız sadece çorbayla idare edeceksiniz. Zamanla az yemeye alışıyor insan zaten. Bu kadar kilo verdikten sonra benim kilom 49'a sabitlendi ve yıllardır kilo almıyorum. Yani tek çözüm yeme alışkanlığının değişmesi. Egzersiz sadece vücudu sıkılaştırmak güçlendirmek için işe yarar asıl olay yediklerimizde :)
sahi mi? konuyu açan da bu durumun farkında ne gerek vardı dile getirmeye hayret bir şey
1.65 boy 68 kiloyum ama mutlu hissettigimKilon kaç boy kaç
Bende çok kilo aldım 1.70 72
Hani bazı kadınlar kendinden çok emin bi biçimde benim kocam asla yapmaz beni aldatmaz derler ya inanın benim esimde öyle sadece kendim için aynaya baktığımda koca popolu bir ben görmek istemiyorumSonrada kocam beni begenmiyolar aldatiyor :) almayın kilo efendim.iğrenç bisey sarkan o etler.
[QUpost: 44640156, member: 512467"]Cevrem yanlis değil genel erkek algısı budur zaten.artı hangi erkek karısına kilo aldin seni begenmiyorum derki? Kadın ve erkekler farkli dusunur. Sen aldatmassin ama o gordüğü gayet düzgün bi vücut karşısında kayıtsız kalmaz.. Nerden bakarsanız bakın kilo güzel bisey değil. Aynada ordan buradan sarkan etler biz kadınları bile rahatsız ederken erkekleri neden rahatsız etmesin. Kilolu olmak güzel biseymis gibi konuşmayın. Kadınlar buradan gaz alarak hominigirtlak yemesin:))
ben kiloyu savunmuyorum. karıları kilo aldı diye mızmızlanan erkekleri savunmanıza kızıyorum. en başta kendim fazlalıklarımdan şikayetçiyim. aynı şeyi tekrarlıyorum. erkeklerde gayet kilo alıyorlar. hemen beğenmeyelimmi? baksanıza sizin çevrenizde gayet karısına kilo aldın seni beğenmiyorum diyenler varmış ki aldatma kılıflarına sokmuşlar. hani biz bi yerimizden sarkan etleri görerek evlenmiyoruz bilemiyorum sizin dünya görüşünüz farklı demekki!!!
Merhaba hanımlar ...Evlendikten sonra epeyce kilo aldım .Eve geç saatte gidiyorum bir spor salonuna maalesef gidemem evde 30 dk gibi bir sürede yapabileceğim bana faydası olan egzersiz hareketleri nelerdir ?