Bende de inanılmaz unutkanlık var ama en son b12ye baktırdığımda doktor bir ilaç verdi bu bittikten sonra devamına gerek yok demişti ama tabi baya oldu
İnşallah kilo verdikce adetinde düzene girer canım
Bak önce kafanda kesin kararını ver ve kendini mümkün oldukca telkin et ben kesinlikle kilo vereceğim diye
İnan ben bir ara kilo vermem durduğunda her gün defalarca kendime aaa ben diyete ihtiyaç hissetmiyorum canımda tatlı birşey istemiyor sadece sağlıklı beslenerek çok çok güzel kilolar vereceğim diye
İnanılmaz ama bir kaç gün sonra kendimi çok daha hafif hissetmeye başladım ve bir baktım 500 grda olsa ufak ufak gidiyor kilo
He arada ben sapıttığımda kilo verme duruyordu ama o benim kabahatimdi sonuçta
Banada 1000 grlık glukofen vermişti doktor
İlk etapta ilaçını düzenli tüketip bol su iç ve sonra ufak ufak beslenmeyide hayatına dahil etmeye calış
Çocuklarla oyun oynama bahanesiyle sporunda aradan çıkartabilirsin
mesela onlar ayaklarına oturur sende o arada onlara şaklabanlık yaparak mekik çekebilirsin
yada ufak olanı bir yukarı bir aşağı kol çalışabilirsin
Ben Spor salonuna başlamadan evvel evde arada da olsa leslie yapıyordum ve bilgisayarı önüme alıp hadi diyordum kızıma
birlikte yapıyorduk kaldır bacak indir bacak diye
Şimdi haftanın 4 günü o beni spora uğurluyor sporunu yap gel diyor tabi gelirken bana çikota al demeyi ihmal etmiyor
bende hep tamam diyorum ama almadan dönüyorum çünkü en azından çocuklarımız bizim çektiğimiz eziyeti çekmesin
Canım hiç o konuda kendini kasma
herşeyde bir hayır vardır
RAbbim vakti zamanı gelince sanada inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip edecektir
Ben ikinci kızıma 108 kiloyla hamile kalıp 5 kilo vermiştim doğuma kadar
doktor bile şaşırmıştı çünkü hiç kısmadım aksine dünyaları yedim
ama protein ağırlıklı ve sadece sağlıklı şeyler
He doğumdan sonra insülin mereti yüzünden inanılmaz tatlı krizlerine girip 120ye kadar çıktım 1 sene içinde
RAbbim kimsenin başına vermesin ama o 2 li haneleri bile görmek çok büyük mutluluktu
RAbbim isteyen herkese o güzel duyguyu ( annelik ) yaşatır inşallah tez zamanda