öyle cnm
senin boyun kilon kaç diyet yapıyorsun sanırım
evet kullanıyorum canım ilk kullanmaya başladığımda 5-6 sene önce doktorum bana tok içeceksin falan demedi sabah akşam içeceksin dedi bende sabah 8 akşam 8 içmeye başladım o kadar kötü oldum ki yemek yiyemez hale geldim yemek kokusu duyduğum zaman midem bulanıyordu kısa sürede 5-6 kilo verdim. sonra öğrendimki bu şeker hapıymış ve yemeklerden sonra kullanılırmış :) eczacım uyardı bu ilaç ilk kullanımda çok yan etki gösterir yarım yarım iç dedi :) neyse dönem dönem içmeyi bıraktım bu süre zarfında hangi doktora gitsem bana bu ilacı verdiahh cnm öyle böyle değildi ya içince fena oluyorum.Evde olsam iyide işte tam bir zombi gibi dolanıyorum
hem dr hiç dozunu falan ayarlamaktan bahsetmedi ya niye ki acep
sen kullanıyormusun
ahh cnm boyun cok güzel ama maşallah bence hiç geç kalmış değilsin hemen bugün başla dikkat etmeye biz biraz dezavantajlıyız hastalığımızdan ötürü ama bu bahane olmamalı hemen 1-2 günlük ödem atıcı bişeyler yap moralin yerine gelsinEvet yapıyorum da ben işin ucunu kaçıranlardanım bakıyorum başlığa 60küsür kilolar görüyorum utanıyorum
Boyum 174
Kilom şu an itibariyle 88.9
ilacın ismini ilk defa duydum bu gidişle daha cok kullanırız senin kilo durumun nasıl pekievet kullanıyorum canım ilk kullanmaya başladığımda 5-6 sene önce doktorum bana tok içeceksin falan demedi sabah akşam içeceksin dedi bende sabah 8 akşam 8 içmeye başladım o kadar kötü oldum ki yemek yiyemez hale geldim yemek kokusu duyduğum zaman midem bulanıyordu kısa sürede 5-6 kilo verdim. sonra öğrendimki bu şeker hapıymış ve yemeklerden sonra kullanılırmış :) eczacım uyardı bu ilaç ilk kullanımda çok yan etki gösterir yarım yarım iç dedi :) neyse dönem dönem içmeyi bıraktım bu süre zarfında hangi doktora gitsem bana bu ilacı verdi
bekarken diane 35 de kullandım. evlendikten sonra cyclo proginova kullandım
kullanmadığım ilaç yok sanırım
cyglo doğum kontrol hapı gibi ama koruma etkisi yok gebelik isteyenlerde adet düzenleyici olarak veriyorlar :)ahh cnm boyun cok güzel ama maşallah bence hiç geç kalmış değilsin hemen bugün başla dikkat etmeye biz biraz dezavantajlıyız hastalığımızdan ötürü ama bu bahane olmamalı hemen 1-2 günlük ödem atıcı bişeyler yap moralin yerine gelsin
ilacın ismini ilk defa duydum bu gidişle daha cok kullanırız senin kilo durumun nasıl peki
ahh cnm boyun cok güzel ama maşallah bence hiç geç kalmış değilsin hemen bugün başla dikkat etmeye biz biraz dezavantajlıyız hastalığımızdan ötürü ama bu bahane olmamalı hemen 1-2 günlük ödem atıcı bişeyler yap moralin yerine gelsin
ilacın ismini ilk defa duydum bu gidişle daha cok kullanırız senin kilo durumun nasıl peki
canım bende de aynı rahatsızlık vardı korunmadım, iki yıldır bebek de yok. Doktor doğru demiş, şansına :)Mrb arkadaşlar bende pco hastasıyım. On beş gün sonra düğünüm var. Düğün öncesi kontrole gittim hastalık devam ediyor. Doktor tabiki kilo vermen lazım dedi. Benim sorum şu evlenir evlenmez çocuk istemiyorum doğum kontrol hapı kullanayım dedim. doktor zaten senin skıntılı kullanma hamile kalırsanda şansına dedi ne dersiniz. Bi önerisi olan varmı. Hamile kalmak için uğraşan tedavi gören oldumu. Tşkler.
Size önerebileceğim en güzel ilaç inofolic. Bunu herkese söylüyorum, polikistik overde yumurta kalitesini artırıyor bir de folik asit var içinde. Ben onu kullanarak hamile kaldım
öyle cnm
senin boyun kilon kaç diyet yapıyorsun sanırım
Evet yapıyorum da ben işin ucunu kaçıranlardanım bakıyorum başlığa 60küsür kilolar görüyorum utanıyorum
Boyum 174
Kilom şu an itibariyle 88.9
evet kullanıyorum canım ilk kullanmaya başladığımda 5-6 sene önce doktorum bana tok içeceksin falan demedi sabah akşam içeceksin dedi bende sabah 8 akşam 8 içmeye başladım o kadar kötü oldum ki yemek yiyemez hale geldim yemek kokusu duyduğum zaman midem bulanıyordu kısa sürede 5-6 kilo verdim. sonra öğrendimki bu şeker hapıymış ve yemeklerden sonra kullanılırmış :) eczacım uyardı bu ilaç ilk kullanımda çok yan etki gösterir yarım yarım iç dedi :) neyse dönem dönem içmeyi bıraktım bu süre zarfında hangi doktora gitsem bana bu ilacı verdi
bekarken diane 35 de kullandım. evlendikten sonra cyclo proginova kullandım
kullanmadığım ilaç yok sanırım
ahh cnm boyun cok güzel ama maşallah bence hiç geç kalmış değilsin hemen bugün başla dikkat etmeye biz biraz dezavantajlıyız hastalığımızdan ötürü ama bu bahane olmamalı hemen 1-2 günlük ödem atıcı bişeyler yap moralin yerine gelsin
Kızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
Yaş 25 kilo 70 ilaçlardan dolayı bikaç ay içinde 63 kilodan bu kiloya ulaştım.
Yoğun olarak basen var bende ve cok mutsuzum böyle.
Pkoluyum ayrıca ve çocuk sahibi de olmak istiyorum. Ama bu kilolarla zor. İdeal kiloda ulaşana kadar sizlerleyim.
Koşu bandinda günde 30 dk kadar 5. Seviyede yürüyorum diyetin yanında. Sizce yeterli mi bu spor.
canım bende de aynı rahatsızlık vardı korunmadım, iki yıldır bebek de yok. Doktor doğru demiş, şansına :)
Size önerebileceğim en güzel ilaç inofolic. Bunu herkese söylüyorum, polikistik overde yumurta kalitesini artırıyor bir de folik asit var içinde. Ben onu kullanarak hamile kaldım
bir duvar afişinde sporun,kilo vermenin polikistik over i %97 azalttığını okudum
kilo vermek lazım hem beden hem de bebek için
umarım isteyen herkes bebeğine en kısa sürede kavuşur
Bende istiyorum kilo vermek
Hosgeldinizzzz kizlarrr....bende zayıflıyorum dr um söyledi ve bu ay inofolic ve glifor kullanıyorum sizin durumunuz neydi biraz bahsedermisiniz bende düşünüyorum acaba ilk aydan işe yarar mı bu inofolic diye
Hosgeldinizzzz kizlarrr....
Ben muzmin bi pkolu olarak..yazdiklarinizla ilgili bikacsey diyebilirimkii...kesinlikle kilo vermenin faydasi var...pko uzerine.. arti muhakkak glukofenn...cocuk dusunenlerde infolik...ikiside zararli ilaclar degill...infolik bi tur vitamin...cocuk dusunenler icin faydali..yumurtanin kalitesini arttiriyor...
Pkoyu ogrendigimde 104 kiloydum..dr kilon pkodan daha buyuk bi hastalikdedi...82 ye kadar inmisim ve bu topiki actik...sonrasinda 74 e kadar indim...1 yil kadar..76...78 arasi takildim..fakat son bikac aydir gordugum tup bebek tedavisinde kullandigim ilaclarinda etkisiyle yine 82 oldum..ve yine..yeniden kilo vermeye calisiyorum..
Sizlerede tavsiyem muhakkak dengeli beslenerek kilo verin ve boooll booolll yuruyunn...
aynen öyle canım ben de şu an 78 kiloyum 60 lara inmek istiyorum şuan inofolic e başladım ve glifor kullanıyorum ve günde 1 saat yüürüyorum birlikte birbirimize destek olalım ve birlikte zayıflayalım yalnız topiğin canlanması lazım ne kadar katılım olsa o kadar destek oluruz birbirimize cuma günleri tartı günü yapalım kızlar ve buraya yazalım
diyet gruplarını öneririm size kızlar
3 pkolu arkadaşın kilo vererek hamile kaldığını haber aldım geçen hafta hem motive ediyorlar hem destek oluyorlar
ben 4-5 kilo verdim şimdiye kadar o gruplar sayesinde son zamanlar salladım sallamasam belki daha fazla gidebilirdi :)
Aynen kizlar kilo vermek ise yariyor..bu topiki actigimizda 2013 du..bikac kiloyla bile kendiliginden hamile kalan arkadaslarimiz oldu...
Benim gibi inatci pkosu olan bikac arkadasimiz hala devam ediyoruz...instagramda paylasimlara basladik o yuzden burayi ihmal ettikk..
Kilo bildirim gunlerimiz cumaydi...ama haftasonlari cozutuyoruz diye pazartesi gunlerine aldik...
Burdada deneyelim devam edebilirsek bigun belirler liste yapariz yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?