• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Valla canim bende kist olmasa bile yan etkileri hep devam ediyo yasadim doktorum bunu o sira ilac kullanmamaya yordu.Allahtan zayiflamamda sorun yok gram gram da olsa veriyorum cok sukur.Yalniz ilaci birakmaya karar verdim.Kendimi kendimden soguttu asiri sinir asiri hassasiyet asiri sanki dunyalar basima yikilmis hissi.Bildigin depresyob.Yurtdisinda bu ilac yuzunden olumler olmus.Doktora gidip baska bir alternatif isteyecegim.Pko duzelsin diye ne vucut ne akil sagligimdan olamam :KK43:

Aynen canım böyle etkiler gösterdyse hemen değistrsn ilacı, ama kilo verdkce düzelicegine inanıyorm bende 3 hafta önce diyetsyene basladm ikinci hafta basnda adet oldm en son martta olmstm ama deli gibi spor ve ne yazdıysa harfiyen uyguladım, ben bitkisel takviyede yaptım

İnanıyorumki kilolar gidince tamamıyla dğzelcek diyetsyn vücut yağının %5 ini verince düzelmeye baslicak dedi bakalm bi dahaki ay ne olcak

Aynen canım böyle etkiler gösterdyse hemen değistrsn ilacı, ama kilo verdkce düzelicegine inanıyorm bende 3 hafta önce diyetsyene basladm ikinci hafta basnda adet oldm en son martta olmstm ama deli gibi spor ve ne yazdıysa harfiyen uyguladım, ben bitkisel takviyede yaptım

İnanıyorumki kilolar gidince tamamıyla dğzelcek diyetsyn vücut yağının %5 ini verince düzelmeye baslicak dedi bakalm bi dahaki ay ne olcak

merhaba bende pko hastasıyım diyetisyenin verdiği diyeti rica etsem paylaşır mısın. internetten araştırdım karatay ı öneriyorlar ancak pko hastalarında insülin direnci olduğu için az ve sık beslenılmeli diye biliyorum ama karatayda ara öğün yok kararsız kaldım :)

merhaba bende pko hastasıyım diyetisyenin verdiği diyeti rica etsem paylaşır mısın. internetten araştırdım karatay ı öneriyorlar ancak pko hastalarında insülin direnci olduğu için az ve sık beslenılmeli diye biliyorum ama karatayda ara öğün yok kararsız kaldım :)

Benim kan testlerimde her sey normal cıktı insülin direnci var mı bilmiyorum acıkcaaı benim yas 21 155 boy var 66 ile baskadm 64 üm su an senin boy kilo nedir cnm soruyorum cnkü mesela bana buna göre kalori ayarladı mesela bana yazdkları sana fazla gelip kilo da yapablr ama paylasrm sorun değil benm icin

Benim adetlerim daha önceden düzensizdi kilo verince kist kayboldu ama ideal kiloma inmemiştim eskisinden iyiydim ama kiloluydum hala.Kist kayboldu ona da güvendim biraz dikkat etmedim kendime yan etkiler daha devam ederken.Biraz da kilo aldım kist tekrarladı işte :(

Şimdi adet düzensizliğim yok ama kistim var ufak ... etkiler aynen devam zaten.Ondan ilaç verdi de tövbe yani..

İnsan bir günde kendinden nefret eder mi ya ? Ben ettim..

Allah depresyon hastalarına falan sabır versin çok zormuş :( Benim bugün 4.haftam oldu yurtdışındayım diye gidemedim diyetisyenime bakalım ama yüzde kaç gitmiş yağdan mı gitmiş sudan mı :)

Benim kan testlerimde her sey normal cıktı insülin direnci var mı bilmiyorum acıkcaaı benim yas 21 155 boy var 66 ile baskadm 64 üm su an senin boy kilo nedir cnm soruyorum cnkü mesela bana buna göre kalori ayarladı mesela bana yazdkları sana fazla gelip kilo da yapablr ama paylasrm sorun değil benm icin
benim boy 1,55 kilom şuan 66 bende kendim yaptığım diyetle 70 ten 66 ya kadar düşebildim
senin diyetini uygulamak için değilde daha çok ne tarz beslendiğini öğrenmek için sordum canım :)

benim boy 1,55 kilom şuan 66 bende kendim yaptığım diyetle 70 ten 66 ya kadar düşebildim
senin diyetini uygulamak için değilde daha çok ne tarz beslendiğini öğrenmek için sordum canım :)

Benle aynı baslamıs olcaksın: )

Kahvaltı domates salatalık maydanoz marul roka böyle yesillikler 5 zeytin+3 ceviz
1 haslanmıs yumurta onu istemiyosan 1 kbrt kutusu peynir veya yarm yumurta yarm oeynir +3 ince dilim kepek ekmeği sekersz cay ben zaten seker pek kıllanmam bide meyve cayı ve zayflama cayı vermiyo kesnlkle

Öğle yemeği
Yağsız salata sebze yemeği 3 dilim ekmek
1 corba bir dilim ekmek yapıyor ekmek hakkını 1 corba iki dlm ekmekte yapablrsn

Ara öğün iki porsiyon meyve + süt veya yoğurt

Aksam 3 köfte büyüklüğünde et az sebze yemeği salata 3 dilm ekmek

Ara öğün yatmadan 1.5 saat önce üsteki ile aynı

Mesela 4 yemek kasgı nohut 1 dim ekmek yapar 2 yk pilav makarna 1 dilm ekmek yapar bu seklde değism yapablrsn

Nete besn depism listesi fln yaz cıkar

Sekerli seyler yemiyorum tuzda kullanmıyorm zaten hc atmam yemeklere flnda alıskanlğm yok pasta börek flnda yok bir saate yakn spor yapıyrm gnde

Benm liste böyle toplam 1500 kcal

Benim adetlerim daha önceden düzensizdi kilo verince kist kayboldu ama ideal kiloma inmemiştim eskisinden iyiydim ama kiloluydum hala.Kist kayboldu ona da güvendim biraz dikkat etmedim kendime yan etkiler daha devam ederken.Biraz da kilo aldım kist tekrarladı işte :KK43:

Şimdi adet düzensizliğim yok ama kistim var ufak ... etkiler aynen devam zaten.Ondan ilaç verdi de tövbe yani..

İnsan bir günde kendinden nefret eder mi ya ? Ben ettim..

Allah depresyon hastalarına falan sabır versin çok zormuş :KK43: Benim bugün 4.haftam oldu yurtdışındayım diye gidemedim diyetisyenime bakalım ama yüzde kaç gitmiş yağdan mı gitmiş sudan mı :)

Hadi bakalım gidince sonucu yazar msn merak ettm ins hepsi yağdr :)

Benle aynı baslamıs olcaksın: )

Kahvaltı domates salatalık maydanoz marul roka böyle yesillikler 5 zeytin+3 ceviz
1 haslanmıs yumurta onu istemiyosan 1 kbrt kutusu peynir veya yarm yumurta yarm oeynir +3 ince dilim kepek ekmeği sekersz cay ben zaten seker pek kıllanmam bide meyve cayı ve zayflama cayı vermiyo kesnlkle

Öğle yemeği
Yağsız salata sebze yemeği 3 dilim ekmek
1 corba bir dilim ekmek yapıyor ekmek hakkını 1 corba iki dlm ekmekte yapablrsn

Ara öğün iki porsiyon meyve + süt veya yoğurt

Aksam 3 köfte büyüklüğünde et az sebze yemeği salata 3 dilm ekmek

Ara öğün yatmadan 1.5 saat önce üsteki ile aynı

Mesela 4 yemek kasgı nohut 1 dim ekmek yapar 2 yk pilav makarna 1 dilm ekmek yapar bu seklde değism yapablrsn

Nete besn depism listesi fln yaz cıkar

Sekerli seyler yemiyorum tuzda kullanmıyorm zaten hc atmam yemeklere flnda alıskanlğm yok pasta börek flnda yok bir saate yakn spor yapıyrm gnde

Benm liste böyle toplam 1500 kcal

teşekkürler canım klasik diyet menülerinden
ben ara öğün yapmıyorum sanırım yapsam iyi olacak :) tebrik ederim hergün spor yapabiliyorsun :)
regl düzensizliği var mı sende

Tabi ki de yazarım :) Senin boyun-kilon ne kadar bilmiyorum ama sen de gittiğinde yazarsan sevnirim.Güzel sonuçlar almasak da moral olur hem:)

155 boy 66.2 ile basladm 64.1 im cuma gnleri tartılıyrm yazarm tabikide :)

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım insülin direncim var dr ilaç verdi ama içemedim çok kötü yaptı beni gncel kilom 68 boyumsa 1.60 ilk hedef 62 olmak

155 boy 66.2 ile basladm 64.1 im cuma gnleri tartılıyrm yazarm tabikide :)
Tamam canım :)

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım insülin direncim var dr ilaç verdi ama içemedim çok kötü yaptı beni gncel kilom 68 boyumsa 1.60 ilk hedef 62 olmak

Ben de ilacı mecbur bırakmak zorunda kaldım :( sen ne kullanıyordun ?

Tamam canım :)

Ben de ilacı mecbur bırakmak zorunda kaldım :KK43: sen ne kullanıyordun ?
gluph.. diye başlıyordu içince kendimi hiç iyi hissetmiyordum dr da zorlamanın anlamı yok dedi.Aslında kilo vermeye yardımcı oluyor diye ısrarla kullanmak istemiştim ama olmadı .kilo verince düzene giriyor reglim.O yüzden kilo vermem lazım

gluph.. diye başlıyordu içince kendimi hiç iyi hissetmiyordum dr da zorlamanın anlamı yok dedi.Aslında kilo vermeye yardımcı oluyor diye ısrarla kullanmak istemiştim ama olmadı .kilo verince düzene giriyor reglim.O yüzden kilo vermem lazım
ilk bir hafta yarım yarım iç vücudu alıştırana kadar + mutlaka tok karnına iç ;)

Ben diane 35 kullanıyordum ama yaramayınca ailemin de ısrarıyla kestim baya ters etki yaptı çünkü.Şimdilik bir ilaç vermedi mi doktorun ?

Ben diane 35 kullanıyordum ama yaramayınca ailemin de ısrarıyla kestim baya ters etki yaptı çünkü.Şimdilik bir ilaç vermedi mi doktorun ?
bende uzun süre o ilacı kullandım ama artık bünyem kaldırmıyor içince çıkarıyorum.Kilo verince adetlerim düzene girdiği için öncelikle kilo vermeye çalışacağım ilaç en son tercihim olacak drumda onay verdi

bende uzun süre o ilacı kullandım ama artık bünyem kaldırmıyor içince çıkarıyorum.Kilo verince adetlerim düzene girdiği için öncelikle kilo vermeye çalışacağım ilaç en son tercihim olacak drumda onay verdi

Anladım hakkında hayırlısı olsun :)

Back