- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kılonu tam hatırlayamıyorum ama, 10 kg su ana kadar normal kg da olanlar ıcın normal gıbı zaten.Merhabalar kızlar...
Cankuş ben hep buralardayım canım ama yazamıyorum.ne yazayım kilo aldı başını gitti.toplamda 10 kilo aldım..
Bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım gör bak daha da iyi olacak..ben geçen hafta gittim doktora şükür şimdilik bir sorun yok 1250 gr olmuştu.doktorum minik burunlu çıtı pıtı bir kızın olacak dedi :) doğumum 9 mart sezeryan olunca tarihi de belli oldu.o günlere de kavuşuruz inşallah...
CECO süpersin takipteyim canım azmine hayranım..ben de diyorum emzirme süresinden sonra ceco gibi sahalardayım inşallah :))
slm arkadaşlar. Kk da arastırma yaparken gordum konuyu tam olarak aradıgım konuda buydu aslında. malesef bende pko luyum ve fazla kilolarım var 1.5 yıldır evlıyım ve 1 yıldır bebek ıstıyoruz gecen ekım ayında doktora gıtmeye karar verdım ve gıttım. doktor adetimin 3 yada 4. gunu gelmemı soylemıstı ve ben adet olmayı beklemeye baslamıstım.adetim her zaman kı gıbı gecıkınce beta hcg testı yapmak gectı ıcımden ve sonuc pozıtıftı :) hemen kosa kosa doktora gittim tabi bı takım testler yapıldı ve progesteron hormonu test sonucum cok dusuk bı deger cıktı ve yıkıldık tabidoktor igne ilaç verdi ve sureklı yatmam gerektıgını soyledı.benim 2-3 gun snra kanamam basladı ve hemen doktoruma gıttım doktor bu gebelıgın devam etmeyecegını ılacları bırakmamı soyledı ve daha ilaçları bırakmaya kalmadan 2 saat sonra ne yazık kı dusuk yaptım şimdi tekrar bebek ıstıyorm ama kilo vermem lazım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Sabahtan kuru fasülyemi haşlamıştım zaten onu iki dakikada soğanladım ve kendimi buraya attım
Hesapta ütü yapacaktım yalan olduartık akşam yemeğinden sonra olmadı az yaparım kalanıda yarın yaparım nasılsa ( kocam iş başında görsün hesabı )
Henüz spor yapamadım ama kesinlikle yatana kadar o spor yapılacakhem yatacağıma yakın yaparsam metabolizma sabaha kadarda çalışmaya devam eder
Aleyküm selam canım
Düşük için çok çok geçmiş olsun canım cidden çok zor birşey yaşamışsın
Rabbim inşallah en kısa zamanda mucizesini gösterir de sende yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşur kuçağına alırsınBende de pko var hatta ben ikinci kuzumu düşünmeye başladığımda öğrendim ve doktorum bana normal yolla asla çocuk sahibi olamıyacağımı çok istiyorsam tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylemişti hatta o dönem sanki hiç çocuğum yokmuş gibi oturup günlerce ağladım hatta eşim kızdı Allah sana bir evlat vermiş daha ne istiyorsun herşeyde bir hayır vardır diye Artık yapacak birşey yok bari pko için tedavi olmaya başlıyayım bari diye düşünürken 3 ay sonrasına ancak randevu aldım ve kan tahlillerim yapıldı ( hormonlara bakıldı tabiki sadece ) aradan bir kaç gün geçti regl olmayınca hatta çok az bir kanamam olunca kadındoğumcuya gittim ağrımda var diye ve Rabbim mucizesini gösterdi hamile kalmışım hatta düşük riskide vardı o dönem ve gece acile kaldırdı eşim beni o dönem önceki doktora uyuz olunca başkasına gittik ve şansıma müthiş bir doktordu hatta beni çok umutlandırdı stresden uzak dur Allahın izniyle iyi olacak diye
Endokrin doktoru sonuçları göstermek için gittiğimde tedaviye başlıyaylım ilaç yazacağım dediğinde yok ben sonuçlarımı aldım ama tedavi bekleyecek hamileyim dediğimde doktor inanamadıimkansız diyip durdu ve Rabbim dilerse imkansız diye birşey yok diyince öyle kaldı
Hani uzun lafın kısası vakti zamanı gelince senin mucizende seni bulacaktır Pko olsada olmasada
O zamana kadarda güzelce kilo vermeye odaklanki mucizen daha sağlıklı bir Anneye sahip olsun
Ben 33 yasindayim 14 yillik evliyim , 3 cocuk annesi 95 kilo ve pko hastasiyim bende 105 kilodan 95 e dustum amam almaya basladim tekrar , yeni evlendigimde 50 kiloydum 1.70 de boy dusun artik nerden nereye manken gibiydim ben , napcam offf
Ah be yavrucum calis cabala gram gram gitsin ne zor bisey pko ben biraz zor veririm hic azim denen bisey yok boyuna aliyorum kilolariSen 33 yasında 95 kilosun canı. Ben 23 yaşındayım 95 kiloyum ! Diyetisyene başladım 14 gun oldu bugun kontrolüm vardı vere vere 600 gr vermişim en az 2 kilo vermem gerekliydi nasıl sinirlerim bozuk bilemezsın diyetisyene gitmeden olmuyor canım iklakındisiplin gerek
Ah be yavrucum calis cabala gram gram gitsin ne zor bisey pko ben biraz zor veririm hic azim denen bisey yok boyuna aliyorum kilolari
Merhaba sevgili arkadaşlarım ben geldim.Kilo vermem lazım diyorum ama sadece diyorum bu ara galiba. Diyetisyene gittim, bazı testleri de yaptırmam gerekiyor, insülin direnci falan. kadın doğuma da gitmem gerekiyor, test sonucuma göre metformin verebilir belki, bir de yumurtalara faydası da varmış ama önce test yaptırmam lazım. Bir türlü fırsat bulup gidemiyorum yaa. akşam sekizden sabah sekize mesela, bir şey yeyip içmemek gerekiyormuş. onun öncesinde başka diyet yöntemleri denemeli miyim acaba doktoruma ve diyetisyenime test sonuçları ile gidene kadar ? Her hafta, "bugün ayarlayayım" diyorum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?