Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Sanirim temizlik yapiyosun , aslinda bende bi taraftan is yapiyorum , kolay gelsin

Az bir şey işim kaldı onuda halledeyimde bir tek ütülerim kalsın onlarıda oturduğum yerde yaparım nasılsa
Bir saat sonra en geç işim biter yine damlarım nasılsa

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın sabah kızkardeşimle İKEAda kahvaltı edeceğiz
Cevizimi ve haşlanmış yumurtamı yanımda götürmeyi düşünüyorum nasılsa çocuklar yanımızda onlar başka birşey yemiyor ayağına yatarım
Dönüştede Anneme gitmek istiyoruz artık ben ancak akşam gelebilirim
Beni özleyin Anacığımmmmmm

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün Akşam 11i az geçe yatınca okadar güzel uykumu almışım ki sabah 6 buçukta daha saatim çaladan uyandım
Tekrar yatıp uyursam yine serseme dönerim diye kalkıp hemen şekersiz kahvemi yaptım
Evden çıkmama daha bir saat olunca birde sizlere bakayım dedim

Bu arada yanımda götürmek için yumurtalarımıda haşladım şimdi orada yumurta varmı yokmu bilmiyorum varsada kim bilir ne zaman haşlanmıştır ve nasıl yumurtadır diye yanımda götürmeyi tercih ediyorum
Cevizimide ufak bir poşete koyacağım birazdan
Hiç birşeyin sağlıklı beslenmemi bozmasına müsaade etmemem lazım ki yılbaşına kadar hedefimi tutturayım ondan sonra inanıyorum çok daha kolay gidecek kilolar ( motivasyonda tavan olunca )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz şekersiz bir Türk kahvesi saat 07:00de

Sabah 10da kahvaltım bitmişti ( malum İKEA geç açılıyor )

Öğlen Annemlerde 7 - 8 Mercimek köftesi yemiştim bol marulla ( 14:30 gibi yani leptine başladıktan bir yarım saat sonra )

Akşamlık sırf ayranmı içsem diye sordum ama bir saat sonra acıkınca nasılsa Leptin bozuldu aç kalmaya gerek yok diye düşünüp saat 19:00da limonlu turp eşliğinde kıymalı yumurta yedim

İnşallah akşam yemeğimi yediğime pişman olmam yarın geçen gün gördüğüm rakamı görürüm inşallah...Aminnnnnnnn

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın malum tartı günü iyice uykumu alayımda inşallah yarın yine geçen günki rakamı görüp bayram ederim eksilerde bildirim yaparız inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına

Bu hafta maalesef kilom sabit ama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek

Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye )

Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin ben emin olamiyorum da

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi

Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım )

Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi

Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu )
1 büyük bardak ayran

Evet kızlar fikrinizi alayım

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade

Cadının oyuncaklarını toplayayımda bir iki çamaşır var serilecek onlarıda halledip yatayım artık malum sabah 6da yine gün başlıyacak benim için

Sabah çocukları Anneme bırakıp 10 gibi Bursaya doğru yola çıkacağız
Gidip eşimin kuzenine süprizimizi yapıp 1 gece kalıp döneceğiz ama yine cepten bakmaya çalışırım

Allaha emanet olun
kocaman öpüyorum

Sabah yine uğrarım sanırım yola çıkmadan

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şekersiz sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim ondan sonra zaten oturup kahvaltımı ediceğim sonrada sıpaları uyandırıp Anneme bırakıp yola çıkacağız zaten

Bu arada sabah yine dayanamayıp tartıldım tam 1 kg fark var dünki sonuçla

Hemen hazır liste yayınlanmamışken güncel bildirim yapıyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg
Fark; - 1 kg

Toplam giden; 13.1 kg

Şimdilik hedef; 110 kg
Spor; 4 gün ev içinde o geçenlerde yayınladığım hareketler

Su zaten her gün en az 2.5 litre içiyorum
İnşallah yılbaşı gecesine kadar hedefime ulaşırımda bir sonraki hedefimi yeni yılın ilk günü belirlerlim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebildimmmmm

Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik ve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim

Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim Yola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi ama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum itiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince

Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık şükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık

Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür sabah yine 06:15de uyanabildim büyük kızı okula uğurladıktan sonrada hemen şekersiz sabah kahvemi yaptım ve kendimi buraya attım

Kahvemi içip hazır cimcime uyurken şöyle sıcak bir duş alayım kendime gelmek için sonrada hemen kahvaltı
Bugün biraz iş yapıp sonrada küçük kuzumla öğlende spor yapmaya niyetliyim
Kesinlikle toparlamam lazım yumuş yerlerimi hem daha çok belli olur kilo verdiğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik

Şükür bugünüde hazarsız atlattım hatta birazdan menümüde paylaşırım

Az daha menümü yazmayı unutuyordum

Sabah;
2 yumurtadan omlet
1 turp
1 havuç
8 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir

ara; şekersiz Türk kahvesı

Öğle; ( Annemin ısrarıyla )
1 kase çorba
çok az turp ve havuç salatası

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
bol turp ve havuç salatası

Neyse bana müsaade gidip yatayım malum sabah erken uyanacağım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm

Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktım Büyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım

Bu arada Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr

1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz

Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem )

selamlaaaarrrr
yılın ılk karı dustu sukurler olsun. Rabbım rahmetını bereketını uzerımızden eksık etmesın.amın.

banu abla yakında before after larını beklerız:) harıkaa...

gelelım bana...
bahsetmıstım ya, ıkı hafta gerıde ıdı bebegımın kılosu. 25 ındekı randevuda 1600 gr oldugunu ogrendık. dr yıne normale gore degerlerı dusuk dedı ama boyu kemıklerı dıger tum olcumlerı onde oldugu ıcın kılosu o zaman gerı sayılmıyormus. hatta boyu posu ıyı dıyor doktor:) ve dogum tarıhım bır hafta erkene alındı. hayırlısı bakalım. evde sureklı tartılıyorum. dr gıtmeden onnce 111.8 ıdım doktorda tam 113.5 geldım. bu kadar fark olur mu bılmıyorum. bazen 400 gr oynuyodu ıkı tartı arasında. ama ben kendıme aldım gıbı hıssetmıyorum:) bakalım kac ıle bıtırecegız...

sarraf burdasın degıl mı:) haydı sende sıra sımdı:)

elamün aleyküm kızlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım
Hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

Normalde Bezelyenin şeker oranı yüksek diye pek yapmam hani ancak senede ya 1 yada 2 Özlemişim

Bu arada mutfakta saat 18:00 itibariyle kapandı bundan sonrada sadece su, soda ve kahve tüketilecek

Canım inan çok sevindim iyi olmana
Kuzunun az ufak olmasına fazla takılma canım sonuçta minyon tiplide olabilir şükür sağlığı yerinde gerisi önemli değil
Doğum tarihinde zaten bir 15 gün yanılma payı var her zaman
Kiloyada takılma sonuçta her tartı farklı oluyor sen kendini iyi hissediyorsan gerisi önemli değil
Rabbim hayırlısıyla bir avazda kuzunu sağlıcakla kuçağına almayı nasip etsinde sen nasılsa verirsin kiloları

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye )

Bu gece ailecek evdeyiz Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz yani PYjama Terlik Televizyon
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum

Merhabalar kızlar...
Cankuş ben hep buralardayım canım ama yazamıyorum.ne yazayım kilo aldı başını gitti.toplamda 10 kilo aldım..
Bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım gör bak daha da iyi olacak..ben geçen hafta gittim doktora şükür şimdilik bir sorun yok 1250 gr olmuştu.doktorum minik burunlu çıtı pıtı bir kızın olacak dedi :) doğumum 9 mart sezeryan olunca tarihi de belli oldu.o günlere de kavuşuruz inşallah...
CECO süpersin takipteyim canım azmine hayranım..ben de diyorum emzirme süresinden sonra ceco gibi sahalardayım inşallah :))

An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz

Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim

Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu

Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar

Hemen onun resimin de koyuyorum

Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla

Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah

Bir değişiklik olursada bildirim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…