- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
cok gecmıs olsun banu ablaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün başlayan Nezlem beni doğru dürüst uyutmadı bilehatta okadar çok hapşırıp burnumu silmek zorunda kaldım ki karikatürlerdeki Ayyaşlar gibi kızardı burnum
Bir ara aklıma geldide ColdMix sürdüm yakamada biraz rahatladım ama eşimi rahatsız etmemek için salonda yattım
Adamcağız daha yeni gripten kurtuldu ( bir gün işede gitmedi ) şimdi birde Nezle olursa belli olmaz Patronun işi ( bu ara nedense baya bir asabiymiş)
Birde tabi benim çektiğimi çekmesin kocacıkım
Tansiyonumda düşük diye çok fazla limonlu suda içemiyorum şimdilik ama bu mikrop bir şekilde atılacak
Kendime gelmek için yine şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve birazdan zorlada olsa birşeyler yiyeceğim
cok gecmıs olsun banu abla
Geçmiş olsun Ceco Allah şiflar versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadımEşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi
Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşimebaktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor
Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrıhemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın
Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah bol bol eksiler görürüm Tartıda
Geçmiş olsun Ceco Allah şiflar versin
Maşallahın var yine Allah neşenizi daim eylesin canm benim
yarın güzel neticeler gelir inşalalh
ben mi hala toparlanamadım kilo da ufak ufak gidicek kendimi incitmemek için hareketim yok çok
Ceco maşallah iyi kilo veriyorsun peki kıyafetlerinden bayağı fark etti mi ??? yada seni görenler ayyy kilo vermişsin bayağı diyorlar mı değişimler neler anlatsana ... Yada en önemlisi eşin fark ediyor mu benim eşim kilo alsamda versem de hep bana aynısın diyor sinir oluyorum...)
Kizlarr...ben ilk tup bebek denememide yaptimm..malesef negatiff...deger katlandi 15 e kadar geldi..ama simdi dusuyor..sanirim kimyasal gebelik dicek dr.. en son gittigimde 15 di ilaclari arttirdi..7 nin ustu gebelik olusmus oluyor dedi..bende biraz umitlenmistim..ama degerim 8 e dusmus bugun..vardir bundada bir hayir..rabbim serinletsin yureklerimizi..cok zor..
Merhaba arkadaslar bende pko hastasiyim ve kiloluyum sizinle devam etmeyi cok isterimBenide araniza alin
Cok mutlu olurumGünaydın canım
HOşgeldin
Maalesef uzun zamandır benden başkası yok ve inatla ben paylaşmaya devam ediyorum
Sende bana eşlik edersen inşallah yeni arkadaşlarda katılır aramıza ve burası biraz daha şenlenir
Cok mutlu olurum
Ben 33 yasindayim 14 yillik evliyim , 3 cocuk annesi 95 kilo ve pko hastasiyim bende 105 kilodan 95 e dustum amam almaya basladim tekrar , yeni evlendigimde 50 kiloydum 1.70 de boy dusun artik nerden nereye manken gibiydim ben , napcam offfAnammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün)
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli
Kendimi sana tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım
Bende maalesef insülin direnci ve pko hastasıyım
15 sene evvel evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdumve maalesef seneler içinde hiç farkına varmadan kilo alıp durdum hatta defalarca diyet yapmama rağmen kilo veremeyince acıkcası baya bir saldım kendimi
Büyük kızıma hamileyken 26 kg aldım ( öncesinde de bir 15 kg falan aldım sanırım ) 92 kgla doğuma girdiğimde bundan daha kötü olamam diye düşünürken büyük konuşmuşum meğer
Ben kilo vermeye çabaladıkça daha çok kilo aldım ve küçük kızıma hamile kaldığımda 108 kgdum
Ki Pko olduğumuda ikinci kuzuya niyetlendiğimde öğrendim ve doktor bana tedavi olmadan asla çocuğun olmaz demiştitam hem tedavi olayım hemde kilo vereyim diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim
Doktor bile inanamadı normal yolla hamile kaldığımatüpmü, aşılamamı diye sorup durdu hatta imkansız olamaz falan dediğinde Rabbim ol dediyse olur doktor hanım demiştim
Şükür ikinci hamileliğimde tam 5 kg verdim ama bu seferde 103 kgla doğum yapmış olmama rağmen kilo vereceğime yine inanılmaz kilolar aldım ( 2 sene kuzuya Annesütü verince aman süt olsun diye homini gırtlak yedim durdum içim bayıldıkça) ve 120 kgyu gördüm
Bir ara 96lara kadar düştüm ama akılsız başım yine manken olmuşcasına havalanınca fazlasıyla geri geldi ve ben 124.5 kgla resmen rekorumu kırdım
Tamam ben şu TVdekiler gibi yatağa makum olacağım, dahada kilo alıp vinçle evden çıkarılacağım gibi saçma düşüncelere daldım( nasıl abarttıysam ki beni gören doktorlar bile kilomu söylediğimde boyum ufak olduğu halde inanamıyorlardı okadar olduğuma )
En sonunda 4 ay evvel defalarca başka diyetler deneyip başarısız olduktan sonra Karatay yapmaya başladım ve şükür 12 kg gittiyavaş yavaşda olsa yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum
Bu arada karataya başladıktan sonra berbat olan bütün tahlil sonuçlarım şu anda doktorun demesi mükemmel ve hiç bir şekilde ilaç kullanmak zorunda değilim( şeker ve kolestrol için )
Allahın izniyle herşeyin çok daha iyi olacağınada eminim
SEnde biraz kendinden bahsedersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?