- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 cum madem kimse uğramıyo , bari ben uğramışken yorum yapiim , MAŞALLAH çok güzel gidiyorsun arkadaşım, azmin daim olsun inşAllah
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Çok şükür bugünde erkenden uyanmayı başardım
Herkese öncelikle hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa hepinize hayırlı olarak en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh.....
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün Cuma malum bildirim günüilk ve tek bildirimde benden gelsin bari
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 119.4 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; - 800 gr( Rabbime şükürler olsun ufak ufakta olsa gidiyor )
Toplam giden; 5.7 kg
Şimdilik ilk hedef: 110 kg ( hedefleri şimdilik yakın tutuyorum ki motivasyonum düşmesin)
Spor; 2 x yürüyüş yarımşar saat ( daha doğrusu koşturmacadan yürüyüş çıkmış oldu)
Maşallah harikasın ceco
adım sayarı aile sağlık merkezleride veriyor annemde almıştı bana da
hem kalori ne kadar yaktığını da gösteriyor baya güzel gelmişti anneme ben kullanamadım spor yokki
iyice saldım yetişemiyorum akşam bir bakıyorum saat 22:00 olmuş sonrada uykuya teslimim sabah zor kalkıyorum yoksa
son bahar ben gibi bir teraziye uyku getiriyor bol bol
yemeklerin bana da ilham oluyor canım sabah kahvaltıma ceviz incir üzüm ve kavrulmamış badem de ekliyorum tabi uzun uzadıya bir kahvaltı anca pazar günleri olabilir nöbet yoksa o da
yemeklerini de izliyorum çok teşekkürler güzel paylaşımların için
bu arada kardeş de olsa demek hep böyle durum herkes kendi çocuğunu özgür büyütme peşinde gelecekte güçlü dursun niyetiyledir sanırsam
minik prensesin üzülmesin incinen o olsa da gelecekte çok güçlenecek eminim
6.hafta ve giden neredeyse 6 kg hemde aç kalmadan maşallahın varEvet canım adım sayar konusunu duymuştumda unutmuşum
Banada bugün bir arkadaşım hatırlattı ve inşallah salı günü gidip alacağım ( pazartesi çok kalabalık oluyor ) eğer ellerinde de yoksa artık nasılsa şu vitamin değerlerimede gitmişken baktırayım dedim onların sonuçuna gittiğimde isterim derim doktoruma
Ben en azından günde kaç adım attığım bileyim ( evdeyken yada dışardayken karşılaştırma şansım olsun )
Valla ben 6 haftayı bitirdim Karataylave inan çok iyi hissediyorum kendimi
Günde iki kere besleniyorum ( ama tabaklarımı görüyorsun hiç kuş kadar yemiyorum)
İşlenmiş gıdalardan uzak duruyorum elimden geldiğince
İstersen sende bir araştır gerçekten çok dinç hissediyorum kendimi
5 Gündürde sabah 6da uyanıyorum akşamda en geç 23:45de yatıyorumİnan eskiden sabahlara kadar uyku girmezdi gözüme ama artık çok güzel uyuyorum
Hem bak menü derdide yokbenden kopya çekersin
Benim toplam 5.7 kg gitti o arada ( ki spor yapsam kesin dahada fazla giderdi ama totoşu kaldıramadım)
merhaba arkadaslar
nasılsınız?
bız cok sukurler olsun ıyıyız. 15 eylulde randevumuz vardı. cok guzel gectı sukurler olsun. bır ay ıcınde o kadar buyumus kı ınanamadım:)
cınsıyetını ogrenemedım. bacak bacak ustune atmıs yaramazım bır turlu de ındırmedı:) beklıycez gene bır ay:) olsun bu heyecan da guzel. neyse kı hala kg almadım. ınanamıyorum ve cok sevınıyorum. evlatcım fıt yapacak annesını:))
bızde durumlar sımdılık boyle...
merhaba arkadaslar
nasılsınız?
bız cok sukurler olsun ıyıyız. 15 eylulde randevumuz vardı. cok guzel gectı sukurler olsun. bır ay ıcınde o kadar buyumus kı ınanamadım:)
cınsıyetını ogrenemedım. bacak bacak ustune atmıs yaramazım bır turlu de ındırmedı:) beklıycez gene bır ay:) olsun bu heyecan da guzel. neyse kı hala kg almadım. ınanamıyorum ve cok sevınıyorum. evlatcım fıt yapacak annesını:))
bızde durumlar sımdılık boyle...
6.hafta ve giden neredeyse 6 kg hemde aç kalmadan maşallahın var
karatayın faydaları çok sanırım ben tam buğday ekmeği olmadan kahvaltı yaparsam çok acıkıyorummm
yumurta her sabah ağır olurdu malum burası Akdeniz sıcaklar kalmadı sayılır artık yapabilirim köy yumurtamı bekliyorummm en azından 1 adet yerim haşlanmış dinç tutuyor gerçektende
bu aralar işlenmiş tatlı yedim hemen fark etti tartı ve kestim anında ingiliz karbonatlı suyumu içiyorum günde 1 lt içmeye çalışıyorum arkadaşlar hep sen baya kilo verdin diyor baskül de göremedim ah hamur işi
neyse artık şifa olsun diyelim
diyafram nefesi almaya çalışıyorum ceco sağlık için bir araştır bunu da spor kadar etkiliymiş
karatayı araştıracam senden de kopya çekiyorum hehe ellerine emeğine sağlık Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?