Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

İki gün aradan sonra tekrar merhabalar

Dün sabahtan baya işim vardı zaten hadi akşamda rahat rahat girer sohbet ederim derken eşimin kuzenleri çat kapı yaptılar Biri yarın sabaha karşı Londraya benim görümcenin yanına uçuyor 15 günlüğüne ve eşim birşeyler almıştı giderken götürsün diye onları almaya gelmiş erkek olanda bunu duyunca bende geliyorum birazdan diye mesaj atmış hatta yengem birşeyler hazırlayabilirmi demiş kızıma ( ana babası hala akçayda çocuk ev yemeğine hasret kalmış )
Neyse biz akşamlık yemeğimizi yemiştik ki haber gelince hemen girip onlara birşeyler pişirdim ( biz akşamlık sadece öğleden kalanları yiyince nasılsa eşim yok diye yemekte yapmamıştım )
Hadi onlar yemeklerini yedikten sonra şekersiz sütlü birer kahve içtik ve bol bol sohbet ettik tabi o arada bakma şansım yoktu ama aklım hep buralardaydı
Kız yarın uçacağı için zaten fazla oturmadı ( 11 gibi gitti ) oğlan yenge dayımı görüp öyle giderim diyince eşiminde gelmesi 12yi geçince az daha sohbet derken baktık saat 1i geçiyor eee o saattede ben 19 yaşında da olsa çocuğu evine salmam

Tabi oradan buradan sohbete devam ederken ( çocuğun konuşmaya ihtiyacı varmış ) yaptık saati 3
Bende tabi baygın düştüm ama sabah yine 10a doğru uyandığımda baktım benim büyük cadıyla kuzen uyumamışlar bile oturup benden sonra oyun konsoluyla oynamışlar ve sabahı yapıncada bari kahvaltı edip öyle yatarız demişler Kahvaltıdan sonrada kuzen az daha oturdu ( anam aramasaydı hadi bekliyoruz gel diye kesin daha otururdu ) O gider gitmezde duşumu alıp mecbur anneme geçtim beni bekliyorlar diye ve iki günlük bir devamsızlık rekorum oldu

Neyseki bu akşam eşim rahat veriyor bana içerisi sıcak diye oda balkonda oturuyor banada tembihledi bu gece uyumada sabah 4de uyandır beni kuzeni havalanına bırakacağım diye
Kızcağız arkadaşlarına rica etmiş ama bir iki tanesi kıvırmış diğerinden de kesin cevap alamamış bende kızdım hatta aşk olsun burada dayın dururken niye onlara söylüyorsun diye Artık onu bıraktıktan sonra direk şirkete gider oradaki koltukta bir iki saat daha uyurum dedi
Baya bir yorulacak uykusuz kalacak belki ama sevaptır sonuçta o saatte genç bir kıza ne halin varsa gör denmez
Ben dün dayın götürür diyince inanılmaz sevindi kuzum yaa Gerçekten eşimin o iki kuzeninide kendi evlatlarım gibi görüyorum ikisede daha 15 sene içinde bir kere bile bana tek bir ters laf etmediler ( ki başkalarına yeri geldimi canları sıkılan bir durum olduğumu çata çat laf söylerler )

SAğ olsunlar hep derler yengeciğim sen birtanesin diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Kusura bakmayın bugün pek uğrayamadım ama iki gündür yoğundum ve üzerine birde kabızlık eklenince bugün kafası kesilmiş tavuk gibi oradan oraya dolandım durdum
Biraz iş birazda el işi yaptım belki kafam dağılır diye ama yok ne kabızlığımın sıkıntısını unuttum nede başka şeyleri Neyseki biraz daha iyiyim şu anda

Bu arada bugün eşimin şirketteki iş arkadaşı bana faceden yazmış ( sözde kankam )
Annesi beni çok sevmişti en son ona yemeğe gittiğimizde ve ille bizede buyursun gelsin demiş
Bizi yemeğe davet etmek istiyordu o zaman ( aynı akşam annesi kendi demişti hatta ben demiştim hasta annenizle uğraşıyorsunuz zahmet etmeyin çok isterseniz bir gün çaya geliriz diye ) ama ben 5 çayı iyidir zahmet vermeyelim diyince dün yazmış bana işte haftaya cumartesi annem 5 çayına davet etti diye
Eşime demiş hani müsaitseniz buyrun gelin diye oda beni hanımların içinde işim ne Banuya söyle araba altında istiyorsa o gelir caya demiş
Tabi ben davete değilde eşimin o şekilde demesine sevindim demekki gerçekten eskisi kadar can ciğer muhabbeti yok onunla
Henüz karar veremedim gitsemmi gitmesemmi diye ama annesi gerçekten çok kaliteli bir bayan ve anannesinede hasta ziyareti yapmış olurum diye düşündüm hani hatır için bir kere git sonra nasılsa zırt pırt görüşmek zorunda değilsin diyince kankam bari hasta ziyaretiyle sevaba gireyim diyorum
Akşam eşimle görüşeyim ona göre sana haber veririm dedim ( hani haftasonu için başka ne gibi bir planımız olur diye anlaşırır sana yazarım dedim

Bakalım artık kararımı yarın vericeğim

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Bugün resim yok

Sabah; ( büyük kızım hazırladı sağ olsun )
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
4 adet ceviz

Öğle;
acıkmadım çok fazla ama yine aç kalmamak adına
1 adet turp
1 adet salatalık doğrayıp yedim

akşam üzere canım çok tatlı çekti ( sanırım regl yaklaştı )
bende 5 adet hurma yedim ( biraz fazla kaçtı sanırım ama deli gibi canım istedi tatlı ve başka birşey yeseydim daha kötü olacaktı )

Akşamlık;
4 adet köfte
bir kase hakiki zeytinyağlı marul salatası

2 - 3 saat evvelde bir büyük bardak ayran içtim

Bir kaç gündür instagramdada resim paylaşmayı savsaklayınca böyle oluyor ben yarından itibaren yine hepsinin resmini çekeceğim diye şartlandırayım kendimi ki gitsin şu kilolaar

Hele şükür gelebildim
Şu an evi görmenizi isterdim
Eşimin kuzeni bugün gelicek diye evin işlerini iyice bitirdim olurda yatıya kalırsa hazırlıklı olayım hemde daha rahat onunla ilgilenelim diye Akşam yemeğine bizdeydi tabi ve şu anda eşim ve kuzen oyun konsolunda maç yapıyorlar tabi öyle sessiz sakin değil hani iki yaramaz küçük çocuk gibi birbirlerine sataşarak ve şakalaşarak

Kızımda arkadaşlarını dizi izlemeye çağırmıştı onlarda odadan salona geçtiler ille hep beraber Jenga oynayalım diye hadi çok istiyorlar diye eşim ve kuzende maça ara verip bizlerle Jenga oynadılar Tabi baya bir gırgır şamata oldu hatta en son baktım bunlar yeter demeyecek hadi siz bensiz devam edin dedim kaçtım

Şu anda bir yandan o düşen tahtaların sesleri bir yandan Tvdeki oyunun maç sesleri
Başım şişti aslına ama bir yandanda cıvıl cıvıl oluncada hoşuma gidiyor

Hemen aklımdayken menümü bildireyim hemide resimli

Gün içinde 1 şekersiz sütlü kahve, 2 litre su ve 2 adet şekersiz çay içtim
Sanırım önümüzdeki hafta regl olacağım bugün inanılmaz şiş hissediyorum kendimi neyse oda geçer nasılsa aynen devam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahtan beri bir türlü uğrama şansım olmadı
Dün gece malum eşimin kuzeni bizdeydi tabi yatıya kaldı. Normalde yatak odasının kapısı bizim devamlı acıktır ama o geldiğinde doğal olarak kapatıyoruz Gecede tam yatak odasının camını bari açayım hava girsin diye düşünürken bir baktım taktırdığımız sineklik gevşemiş ve devamlı açılıyor
Tabi bu durumda camıda açıp yatamadam ya böcük möcük gelirse diye ve sabaha kadar havasız odada uyumak zorunda kaldım Sabahta bir uyandım başımda bir ağrı

Hadi birazdan geçer hadi birazdan geçer derken şu saatte kadar geçmedi
Hatta öğleden sonra annem ve kızkardeşlerimle sahile indik hem piknik gibi birşey yaparız diye hemde biraz temiz hava iyi gelir diye ama maalesef geçmedi gitti.
Akşam üzere gelincede az uzanayım dedim yok yine geçmiyor bende bari sizlere bir bakayım dedim.
Belki başka bir şeye odaklanırsam başımın ağrısını unuturum

Sabahtan beri ancak uğramaya fırsatım oldu
Gece baş ağrısı yüzünden baya geç yattım ama şükür şu anda ağrım kalmadı
Kahvaltıdan sonra evi toparla duş al derken ancak gelebildim

Bugün malum benim büyük cadının ilk günü ve büyük ihtimalle yine bir sürü kitapla gelecek eve
Her sene olduğu gibi gece geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım
Kızkardeşimin ikizlere henüz kitapları verilmedi ( onlar malum 1 hafta erken başladılar ) ama eğer bugün yarın onlarında kitapları dağıtılırsa onlarda benim ellerimden öpecek
Geçen gün defterlerini kaplamak için annemle yollamıştı Kız okul zamanı hiç kitap kaplamadınmı dedimde nasıl gülüyor unuttunmu benimkileride sen kaplıyordun diye

Aslında çok severim kitap kaplamayı ama şu son 3 senedir büyük kızın aşırı derece kaplanacak kitapları oluyor üstelik defterlerine de hazır kap kullanmıyorum çok çabuk yırtılıyorlar diye

Bakalım hanimefendi öğlende gelince birlikte defterlerini ve lazım olan diğer şeylerini almaya gideceğiz markete
Allahtan akşamlık yemeğimde hazırda sıkıntı yapmam onu bari

Şükür kavuşturana

Tam 3 saattimi kitap kaplamayla geçirdim
Anam bu sene 2 ders daha ilave olunca anında kitap sayısı çoğaldı.

Öğlende markete alışveriş için bir çıktık pir çıktık
Hepsini aynı yerden alalım diye Real e gittik ama bazı şeyleri orada bulamayınca yine sonunda müdavimi olduğumuz kırtasiyeyede uğradık
Sağ olsun küçük cadıda kendini yırttı banada defter banada kitap falan diye
Alışveriş arabasına koyduk çaktırmadan bir kısmını geri koyarız diye ama maşallah nasıl bir göz varsa her defasında ablasını yakalayıp kıyameti kopardı koyma geriye alıcağım onları işte bende ders çalışacağım diye

En son gittiğimiz kırtasiyede ona eli kaleme alışsın diye birinci sınıflılar için olan bir set ve bir güzel yazı defteri gibi birşey aldım Bari oyun bahanesiyle eli kaleme alışsında seneye başlarsa anaokuluna zorluk çekmesin Bizim ana okulunda maşallah daha ana okulunda yazmayı öğretmeye başlıyorlar çocuklar 1.ci sınıfta zorlanmasınlar diye

Şu anda bir yandan size yazarken bir yandan büyük kızın ingilizce ödevine yardım ediyorum ilk günden derslere başladılar diğer yandanda küçük cimcime ille banada bak güzel olmuşmu diyip duruyor
Bu kız okula başladığında sanırım çok hırs yapacak şimdiden ablasını fesatlandığına göre

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşıyorumki iyi örnek olayım

Bunlar kahvaltım ve akşam yemeğim
Zeytinlerim devamlı zeytinyağında olduğu için iyice süzüp öyle koydum ama sanki öbür türlü daha görüntüde güzel yemeside zevkli

Akşam yemeğimin görüntüsü pek hoşuma gitmedi şimdi bakınca ama lezzeti gayet güzeldi

Bu arada yarın akşamlık yeşil mercimek yemeğimi yapsam diye düşünüyorum adaşım ne dersin
Daha doğrusu Annemin iki gündür hafif göğsünde ağrı varmış ve hanımefendi yeni söyledi sağ koluna ve sırtınada vuruyormuş ( Allah korusun kalp krizi belirtileri gibi geldi bana ama telefonda hazırlan doktora gidiyoruz diye ısrar ettiysemde inatçı keçi yok diyip durdu )
Yarın kahvaltıdan sonra ona gitmeyi düşünyorum hem biraz işini yapayım ( iki gündür yapamıyormuş ) hemde büyük ihtimalle yemeğini falan da yapmışken akşam yemeğine kalırım ( onlarda nasılsa yeşil mercimeği yerler )
Bugün kurtuldun ama yarın kaçarın yok ağrın devam ederse kesin gidiyoruz doktora dedim kadın doktordan nefret ediyor şimdi gidersem bir sürü şey çıkar diyip duruyor ona göre öylede öleceğiz böylede ne gerek var doktora gidip kendini kurçalatmaya deli etti beni hatta kızkardeşimide arattım bastır da şunu götüreyim diye ama ikna olmamış aksine ağlamaya başlamış neredeyse ben gitmek istemiyorum dinleneyim geçer üşüttüm sanırım diye

ARtık ya orada yada kendi evimde yeşil mercimek yaparım diye düşündüm ama emin olamadım bir an ne dersiniz karataycılar yanlışmı biliyorum yoksa yeşil mercimek serbestti diye

Ahanda bunlar kapladığım kitaplar iki tepe resmen

Bugün sabah 7ye 10 kala yataktan çıktım
Gece erken yatınca iyice uykumu almış ve enerjik bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda bir güzel yaptım küçük cimcimemle

Allahtan geceden bütün mutfak ve salonuda bitirdim de şu anda işim pek yok bir tek yatak odasında bir iki birşey var toparlanacak onlarıda birazdan hallederim sonrada kendimi doğru anama atarım artık onda iş çoktur nasılsa hem bana hareket olur hemde kadıncağız biraz daha dinlensin

İNşallah herkes için bol eksili ve az kalorili bir gün olur

Anamıda dolaşıp evime döndüm ve anında mutfağa daldım akşam yemeğini ateşe koymak için
Şimdide hazır yemek pişecekken sizlere bir bakayım dedim

Şükür annemde önemli birşey yokmuş sadece geçen gün duş aldıktan sonra saçını kurutmadan yatıp öğlen biraz uyumuş tabi camda açık olduğundan rüzgarı yemiş kulunç oluşmuş
Kas gevşetici krem sürdüm birde havlu ısıtıp yerleştirdimde biraz rahatladı
TEmbihledim akşamda babama yaptır aynı şekilde inşallah bir iki güne kalmaz birşeyi kalmaz

Sağ olsun temizlik yapayım dediğim halde aman boşver evde birşey yok dedide yırttım
Bende fırsat o fırsat seccademi şükür sonunda bitirebildim
Bir iki gün sonrada artık diğerine başlarım ( bir tanede ufak cimcimeme yapayım hatıra belki ileride üzerinde namaz kılarlarda bende ucundan eccük sevap alırım )

Birazdan paylaşmayı deneyeceğim inşallah olurda sizlerde görürsünüz

İşte bunlarda seccademin resimleri hem çok zevkli oluyor ( tabi ben bir kenara atınca uzadı yoksa gerçekten insan eline alınca bırakamıyor ha bir çiçek daha ha bir çiçek daha diye )

Demin tam topiğe girecekken bir baktım yine forumda güncelleme var anam güncelleye güncelleye bitiremediler

Hemen aklımdayken yediklerimide bildireyim

Kahvaltıda melemen sabaha sabah çok iyi geldi

Kahvaltıdan 2 saat sonrada bir güzel Türk kahvemi içtim

Akşam yemeğinde de yeşil mercimek ve karışık salata ( soğanlı )

Gün içinde 2 litre suyu kesin geçmişimdir Şu andada koca bir kupayla yeşil çayımı içiyorum ( uzun bir aradan sonra ilk kez )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabahta dün olduğu gibi karga kahvaltısını etmeden uyandım
İki gecedir 12ye gelmeden yatınca sabah 6 da uyanmak gerçekten zor değilmiş ama tabi bünye paso uyumaya alışmış olduğundan 9a doğru hafif bir uyuklama hali oluşabiliyor hele birde sabah haberlerini koltuğa uzanıpta izlenmeye kalkışınca ama onada anında bir Türk kahvesi keyfiyle çözüm bulmuş durumdayım

İnşallah bundan sonra her sabah gün benim için 6da en geç 6 buçukta başlıyacak malum zayıflamanın en önemli noktalarından biride sabah erken kalkıp metabolizmayı uyandırmadan geçiyor
Akşam yatmadan evvelde salonu ve mutfağı da iyice toparlayınca ancak yatak toplama işi oluyor ve resmen günden çok daha fazla keyif alıyorum ( tabi günde bitmiyor çabucak )
Şu anda küçük kuzum hala uyuyor ( oda 6da uyanıp iki dolandı sonra sütünü verincede anında benim yatağıma da olsa gidip uyudu ) Oda uyandığında hemen onada karataya uygun kahvaltısını hazırlayıp bugün sadece bir evi süpürüp çamaşır yıkıyacağım

Akşamlık menümün adında koydum şükür
Belki bugün hava çok serin olmazsa öğleden sonra cimcimeyi parka götürmeyi düşünüyorum birde büyük ihtimal ikinci seccadeyede başlarım bugün

Hee bu arada unutmadan söyleyeyim
Dün yine bir güzel yoğurdumu mayaladım ve bir sürahiye salatalık dilimleyip birde bol limon sıktım ( limonun kabukları çok kurumuştu o yüzden içine dilimlemedim sadece suyunu sıktım ) üzerine suyumuda doldurup geceden alkali suyumuda hazırladım oda akşama kadar üzerine ilave edile edile bitirilecek
Hatta pazara çıktığımda taze nane ve maydanozda alıp eklerim salatalıklara bir dahakine birde elmaylada denemeyi düşünüyorum hem alkali oluyormuş hemde tatlı isteğini yok ediyormuş Bakalım şifa niyetine deyip içiyorum ( limon ve salatalıklısı çok güzel bence ) umarım faydasınıda görürüm

Ben işlerimi bitirdim çamaşır makinesinin durmasını bekliyorum şu anda
Anam erken kalkınca pek bir hamarat gördüm kendimi eskiden olsa şu saatte yatağımı bile düzeltmemiş olurdum

İnşallah bundan sonra hep böyle devam edecek
Öğleden sonra kızı parka çıkarmayı düşünüyordum ama kızkardeşime kahve içmeye gidiceğim sonra birlikte ikizleri okuldan alıp turşuluk malzemelerimizide alıp eve yollanacağız
Yarın bir akrabanın evinde mevlüt olduğundan bizim buranın pazarına çıkamıyacağım bari alalımda Cuma günü annemde Turşularımızı kurarız en sağlıklısından ( karataya uygun tabiki )
İnşallah pançarda vardır da bu sene bir kaç kavanozda pançar kurmayı düşünüyorum

Aranızda pançar turşusu kuran varsa tarifini bekliyorum
Malum nette çok yazılar var ama işte bildiğim birilerinin denemiş olması benim için daha önemli

Nasılsa akşam yemeğimde belirlendi hatta gitmeden bulgur pilavımıda yaparım büyük ihtimal En azından gelince hemen bir salata yapar köfteleri pişiririm ve vakit geç olmadan yemeğimizide yeriz eşim gelince

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Yine benden başkası uğramamış ama neyse ben kendi kendimede anlatırım elbet gelen olur

Ay bugün öğleden sonra geç saatte kardeşime gittik ya gitmez olaydım
Kaç haftadır oranın pazarına çıkmayan biz hadi turşu bahanesiyle orayada gidelim dedik ya biz daha yeğenleri almaya gittiğimizde ( pazarlığı dönüşte yapalım akşam üzere fiyatlar daha uygun olur dedik ) sen yağmur çiselemeye başladı NOrmalde bayılırım yağmurda yürümeye ( ki zaten yağmaya başlamadan bile baya hızlı yürüdüm spor yerine geçsin diye üstelik cimcimeyide çocuk arabasına oturttum ( seneye zaten mümkün değil sığmaz ) hani pazarda kaybolmasın arabada bağlı otursun diye

Hazır az yağarken yeğenlerin okuluna yetişelim diye hızlı hızlı yürümeye başlamıştık gibi resmen sanki gök delindi tabi benim kuzu nasıl bağırıyor anneeeciğimmmm ben yağmuru çok seviyorummmmmm çok güzel diye o an sığınacak bir yerde bulamayınca koşmaya başladım çocuk arabasıyla
Hemen bir yer bulunca sığındık ama tabi o ana kadar af edersiniz tumanıma ( bildiğin don yani ) kadar ıslandım Kuzunun tentesi vardı ama onunda bacaklar şırp ıslak oldu ( Allahtan hava serin diye kalın kot giydirmişim yoksa şortla falan çıksa kesin zatüree Allah korusun )
Okuldan yeğenleri aldığı gibi kızkardeşim benim cimcimeyi de alıp eve koşturdu ve hepsini sırayla önce sıcak duş aldırıp bir güzel giydirmiş hasta olmasınlar diye

Gelincede zaten yemek faslı falan derken ancak uğramaya fırsat oldu
Fakat inanılmaz yorulmuşum bugün hani utanmasam 1 saat sonra yatacağım ama yine 11i beklerim yoksa bu seferde iyice tavuklarla yatmaya alışırım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün anneme kahvaltımın resmini gösterince böyle oldu anam bunların hepsini senmi yedin kız o peyniri ben iki günde yerim dedi Dedim şekerim ben Karataya uygun besleniyorum ve 2 öğün yapıyorum tabiki kahvaltım krallar gibi olmalı hadi bakalım o 5 kgyu bu şekilde verdiysen iyimiş dedi

Akşamda salatayi aile boyu yaptım ama bir dahakine sadece kendime yapacağım salatanın yarısından çoğu kaldı sağ olsun eşim yemedi, büyükde içine çok az turp ve havuç rendeledim diye yemedi, ufaklık zaten sırf salatalıklarını ayıklar Keşke çok az yapsaydım diye kızdım hatta sonuçta hem günah hemde israf neyse ders oldu bana hem salça olurlarsada vermeyeceğim salatamdan

Arada sabah 9da bir çok çok az şekerli Türk kahvesi ( iyice şekersiz içemiyorum maalesef ille 1 çay kaşığı kadar ekleyecğeim )
Kardeşimde de sütlü ama şekersiz kahve içtim ( saat 16 gibiydi ve acıkmaya başlarken bastırdı açlığımı )

Gün içinde 2.5 litre kesin suyum var ve hala içiyorum

İçtiğim suyun tamamı salatalıklı ve limonluydu ama bir daha yaparsam sırf limonlu yapacağım çünkü yazık günah o salatalıklar suda bekledikçe içi iyice su oluyor ve yenmeyecek gibi oluyor ( günah kahvaltıda onun yerine çiğ yerim salatalığı ve üzerine suyumu içerim )

Tam bir saattir dibimde bık bık konuşan bir küçük cimcime var

Akşam üzere büyük kıza bulaşık makinesin boşaltmasını söyledim oda oflayıp poflayınca biraz söylendim doğal olarak artık genç kız oldun başka iş yaptırmıyorum bari ona oflama diye.
Küçük cimcimenin nasıl içine oturduysa biraz düşündükten sonra başladı konuşmaya

Neymiş efendim ablası çok yanlış yapmış artık ona terbiye koymak ( terbiye vermek demek istiyor tabi ) gerekiyormuş Bundan sonra o ablası ne zaman terbiye koymaya uymazsa ona ceza verecekmiş
En iyisi odasına bir Mola paspası koymak lazımmış kurallara uymadığında üzerinde oturup yaptığını düşünsünmüş yada olmadı sandalye koyalımmış odasına ki terbiye koymayı yapmazsa onda otursunmuş

Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen ama inatla 1 saattir aynı mevzuda fikir üretiyor
Peki sen terbiye koymaya uymazsan o zaman ablan sanada mola paspasına otur derse ne olucak diyorum hemen yoooo ben terbiye koymaya uyarım Anneciğim unuttunmu ben senin Kahramanınım hep Peki Anneciğim derim, sen ne istersen yaparım, seni hiç üzmem hem bir kitapta okumuştum Kahramanlar Annelerini hiç kızdırmazlar hep Terbiye koymaya uyarlar demezmi

VAlla bu kız bizim anamızı ağlatacak ileride şu halleriyle
Halada hadi git odasına ablacığa terbiye koy diyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bu sabah düne nazaran biraz geç uyandım sabah 07:15de
Aslında saatimi 6ya kurmuştum ama gece bir ara 04:30da lavaboya uyandım ( artık nasıl su içtiysem ) hatta o ara yatmasammı diye düşündüm ama sonra kendi kendime abartma sonuçta uykuyada ihtiyacın var dedim ve tekrar yattım tabi bu sefer saati duymadım ve benim akıllı kızım okula giderken uyandırmamış beni

Neyse ki çok geç uyanmadımda hemen aç karnına 2 bardak suyumu içip kahvaltımı hazırladım
Dün nasıl yorulduysam artık ( belkide o yüzden saati duymadım ) şu anda bacaklarım ağrıyor demekki iyi spor olmuş bana dünki koşturmaca

Biraz keyif yapıp öğlene doğru hazırlanıp akrabamızın mevlüdüne gideceğim
Akşamlıkta bir aksilik olmazsa ya mercimek çorbası yada tarhana yaparım diye düşünüyorum hatta gitmeden bile pişirebilirim geldiğimde hazır olsun diye yanınada yoğurt ve salata yaparım sanırım

oynakbasi34 cum madem kimse uğramıyo , bari ben uğramışken yorum yapiim , MAŞALLAH çok güzel gidiyorsun arkadaşım, azmin daim olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…