Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
İki gün aradan sonra tekrar merhabalar
Dün sabahtan baya işim vardı zaten hadi akşamda rahat rahat girer sohbet ederim derken eşimin kuzenleri çat kapı yaptılar
Biri yarın sabaha karşı Londraya benim görümcenin yanına uçuyor 15 günlüğüne ve eşim birşeyler almıştı giderken götürsün diye onları almaya gelmiş
erkek olanda bunu duyunca bende geliyorum birazdan diye mesaj atmış hatta yengem birşeyler hazırlayabilirmi demiş kızıma ( ana babası hala akçayda çocuk ev yemeğine hasret kalmış
)
Neyse biz akşamlık yemeğimizi yemiştik ki haber gelince hemen girip onlara birşeyler pişirdim ( biz akşamlık sadece öğleden kalanları yiyince nasılsa eşim yok diye yemekte yapmamıştım )
Hadi onlar yemeklerini yedikten sonra şekersiz sütlü birer kahve içtik ve bol bol sohbet ettik
tabi o arada bakma şansım yoktu
ama aklım hep buralardaydı
Kız yarın uçacağı için zaten fazla oturmadı ( 11 gibi gitti ) oğlan yenge dayımı görüp öyle giderim diyince eşiminde gelmesi 12yi geçince az daha sohbet derken baktık saat 1i geçiyor
eee o saattede ben 19 yaşında da olsa çocuğu evine salmam
Tabi oradan buradan sohbete devam ederken ( çocuğun konuşmaya ihtiyacı varmış
) yaptık saati 3
Bende tabi baygın düştüm ama sabah yine 10a doğru uyandığımda baktım benim büyük cadıyla kuzen uyumamışlar bile
oturup benden sonra oyun konsoluyla oynamışlar ve sabahı yapıncada bari kahvaltı edip öyle yatarız demişler
Kahvaltıdan sonrada kuzen az daha oturdu ( anam aramasaydı hadi bekliyoruz gel diye kesin daha otururdu
) O gider gitmezde duşumu alıp mecbur anneme geçtim beni bekliyorlar diye ve iki günlük bir devamsızlık rekorum oldu
Neyseki bu akşam eşim rahat veriyor bana
içerisi sıcak diye oda balkonda oturuyor banada tembihledi bu gece uyumada sabah 4de uyandır beni kuzeni havalanına bırakacağım diye
Kızcağız arkadaşlarına rica etmiş ama bir iki tanesi kıvırmış diğerinden de kesin cevap alamamış bende kızdım hatta aşk olsun burada dayın dururken niye onlara söylüyorsun diye
Artık onu bıraktıktan sonra direk şirkete gider oradaki koltukta bir iki saat daha uyurum dedi
Baya bir yorulacak uykusuz kalacak belki ama sevaptır sonuçta o saatte genç bir kıza ne halin varsa gör denmez
Ben dün dayın götürür diyince inanılmaz sevindi kuzum yaa
Gerçekten eşimin o iki kuzeninide kendi evlatlarım gibi görüyorum
ikisede daha 15 sene içinde bir kere bile bana tek bir ters laf etmediler ( ki başkalarına yeri geldimi canları sıkılan bir durum olduğumu çata çat laf söylerler
)
SAğ olsunlar hep derler yengeciğim sen birtanesin diye