- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Dediğin gibi canım hayırlısı Ümidimizi yitirmiyoruz İnşallah Rabbim sana o müjdeyi vermeyi nasip edecek
Insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğin gibi canım hayırlısı Ümidimizi yitirmiyoruz İnşallah Rabbim sana o müjdeyi vermeyi nasip edecek
canımmmmmmmmm acele etmeee ya geç dölleme olabilir ??Kizlarrrr..ben sonucumu aldim..kanda baktirdim..negatif... hayirlisi..
bu resim ekleme işi süper ceco yemeğin ismi nedirNeyse aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugünki menüm;
Eki Görüntüle 1231952 Eki Görüntüle 1231953
Öğlen dışardayken yarıma yakın simit yedim sadece oda anamın ısrarları üzerine
Bu saate kadarda 2 litre su tamamdır ama daha 1 litre daha içerim inşallah yatana kadar
ceco alkalli su da yapıyor musun sen ???Neyse aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugünki menüm;
Eki Görüntüle 1231952 Eki Görüntüle 1231953
Öğlen dışardayken yarıma yakın simit yedim sadece oda anamın ısrarları üzerine
Bu saate kadarda 2 litre su tamamdır ama daha 1 litre daha içerim inşallah yatana kadar
bu resim ekleme işi süper ceco yemeğin ismi nedir
ceco alkalli su da yapıyor musun sen ???
ceco ben her yazdıgını okuyorum. ama halen telden gırıs yapamadıgım ıcın yazamıyorum. lutfen yazmaya devam et:)
valla hedıye secımın ne guzelmıs. kılolar da gıdıyor. yurtdısı yakındır:)
bende uc dort gundur yarım kg ya yakın eksılerde cıkıyorum. cok sevınıyorum sımdıye kadar boyle oldugu ıcın. umarım bundan sonrası da cok daha ıyı olur:)