Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Misafirlerimi uğurladım mutfağımıda toparlayıp hemen kendimi yine buraya attım
Akşam çok güzel geçti ama tabi ben felaket yoruldum
Küçük kuzum pastasını Allahtan beğendi ve bütün gece yerinde duramadı

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım;
Bugün resim yok yoğunluktan yemeğe bile zor vakit buldum ama yarın yine resimli olucak bildirimlerim

Sabah felaket bir halde görünce evi kendime tabak hazırlamaya bile vakit ayıramadım

1 avuç ceviz içi ( 5 en fazla 6 ceviz )
2 haşlanmış yumurta

arada;
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; ( saat 15:30 gibi )
4 adet ızgara tavuk köftesi
domates
salatalık

Akşam; hem acıkmamıştım hemde akşam kızın pastasından çok az da olsa yerim diye akşamlık yemedim

Saat 19:00da herkes gelmişti ve çok gece kalmadan hemen pastayı kestik
1 incecik dilim framboğazlı pasta yedim
1 avuçtan az fazlada leblebi ( bir iki tanede fındık )

Tabi bol bol şekersiz çay ve su içtim
Bu arada bir ara çaktırmadan tartıya çıktığımda az da olsa eksi gördüm ( pastadan önce )
İNşallah yarın sabahtan itibaren yine eski düzenime döner Pazarteside Allahın izniyle leslie Bacıylada barışırım haftada 3 gün yapsam yine faydası olur nasılsa

Dün okadar telaşım içinde tekrar yoğurdumu mayaladım
Yine çok güzel tutmuş şükür

Evde işim yok bir tek çamaşır yıkanması lazım ama onuda yarına bırakıcağım malum yağmur bastırıyor dünden beri ve balkonun dışına seremiyorum içeride serince sinir oluyorum hem kurumak bilmiyor hemde sanki acık havada kurumayınca rutubet kokuyormuş gibi geliyor bana

Anam millet ne yapıyor sabahtan akşama kadar internette bilimiyorum benim canım sıkılıyor ve yapacak birşey bulamıyorum
Şekersiz sütlü kahvemi içene kadar az daha takılayım olmadı şu yarım kalan seccadeyi çıkartıp işliyeyim hazır eşimde yokken yoksa ben savsaklamaya devam edersem değil kızların ceğizine ancak torunlara yetişir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Aslında bu saate kimseyi bulamıyacağımı biliyorum ama yinede bakmadan yatmak istemedim
Akşam üzere eşim hadi hazırlan pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla dedi
TAbi bana gezme olsun
Gündüz yağmur yağmış olmasına rağmen Eyüp Sahile gittik tabi giderken küçük cadı Scooterini büyük cadıda patenlerini yanına aldı alan müsait diye
Deli gibi kayıp durdular bir ara erkekler basket oynadılar tabi bizim kuzularda onlarla birlikte
Yemeği eşim yaptı ( saç kavurma )

Uzun zamandır görüşemediğimiz bir arkadaşımız daha geldi eşiyle BOl bol acık havada sohbet ettik ve gülmekten karnımıza ağrılar girdi ( eşimin iki arkadaşıda paten kaymayı denediler tabi ortaya çıkan görüntü inanılmaz komikti )

Saat 1e geliyordu eve geldik ondan sonrada tabi hadi piknik sepetini boşalt, kuzuları yatır ve salonu topla derken şimdi yeni işim bitti eşim yatmıyormusun diyince bende aaa oynak başı olarak takıma bakmadan yatamam dedim sağ olsun oda öyle çok yorulmuştu ki hiç ağzını acıpta ulen bu saate başlarım senin oynak başılığına bile diyemedi sabah erken kalkıp işe gideceği için anında yattı

Bu arada bir ara hanımlarla erkekleri bırakıp yürüyüş yapalım dedik ( malum akşam yemeği biraz gecikti mecbur biz gidip pişirene kadar ) bari yediklerimizi yakalım dedik
Baya ileriye gittiğimizde spor aletleri ve çocuk parkına deng geldik ( bizim oturduğumuz yer dümdüz paten ve bisiklet kullanılacak bir alana yakındı )
Halatlardan kocaman bir tırmanma kulesi yapmışlar tabi ben içimdeki çocuğa söz geçirebilirmiyim hemen totoşumu kaldırıp kuleye tırmanmaya başladım Nasılsa karanlıkta kimse görmiyor diye doyasıya eğlendim oraya çıkacağım diye debelenirken Arkadaşın oğluda peşimize takılmış 12 yaşında Nasıl gaz veriyor hadi banu abla az daha yukarı diye Yükseklik korkuma rağmen neredeyse ta tepeye çıktım ve yüksekliği bir 4 - 5 metre vardı Hatunlarda bana uydular peşimden tırmandılar

Baya terledim tabi, hazır gaza gelmişkende bütün spor aletlerini kullandım ( trampolin bile koymuşlar ona bile bindim ve inanılmaz eğlenceliydi )
Yarım saatten fazla birde spor yaptık güzelcene
Dönüşte arkadaşın oğlu paten kayarken hadi yarışalım dedim ( nasıl bir çoşku olduysa )
Çocuk patenlerle yanımda deli gibi kayarken bende eşlerimizin olduğu yere kadar deli gibi koştum
Vardığımda üzerimdeki Tshirt şırpıslaktı Allahtan soğuk olursa diye birde gömlek almıştım yanımada hasta olmayayım diye hemen onu giydim üzerime

Bundan sonra haftada bir de olsa oraya gitmeye karar verdik ama olurda arkadaşlar kıvırırsa eşimle gideceğiz hem çocuklar çok eğlendi hem ben inanılmaz bir performans sergiledim
Pazartesi spora başlarım derken bugünden nasip oldu
Yarın her yerim ağrımazsada Leslie bacıyla öpüşüp barışacağım 15 -20 dakikaylada olsa başlamam fayda sağlıyacaktır

Hemen aklımdayken bende oynak başı olarak yediklerimi paylaşayım

Ondan sonrada yatarım malum çok geç oldu

Sabah eşim bir gece önce Yemek kanalında bir ahçının pide üzerine yaptığı pratik pizzanın ekmekle olanını denedi
Aslında 6 haftadır ağzıma ekmek sürmüyordum ama çakma pizzayı denemeden olmazdı
Serçe parmağımdan bile ince kesti tabi benim için ekmeği ( nasıl becerdiyse kardeşimin Trabzondan getirdiği tam tahıllı köy ekmeğiydi )

Öğlen geç saatte hafif bir acıkma hissedince kendime koca bir kase ayran yaptım kabuğuyla rendeledim hatta

Akşamda eşimin yaptığı saç kavurmadan yedim bol salatayla daha sonrada sırf şekersiz çay
Millet çekirdek çitledi ben bir tane bile ağzıma sürmedim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dün nasıl yorulduysam tabi birde çok geç yatınca biraz geç uyandım yine
Sabah kalktığımda baktım benim cimcimede hala uyuyor inanılmaz hoşuma gitti çünkü normalde karga kahvaltısını etmeden uyanırdı ama çocuk nasıl yorgun düştüyse daha yeni uyandı
Birde nasıl eğlendiyse tek gözü kapalı yanıma gelip Anneciğim ben orayı çok beğendim yine gidelimmi demezmi bayıldım o haline
Kahvaltı için yumurtalarım haşlanırken hemen burayada bakayım dedim

Selamun Aleyküm arkadaşlarııımm

cecom nete girebildikçe sayfamıza da geliyorum e seni okumadan olmaz harika akıcı bir tarzın var maşallahhhh alimden geldiğince ben de katılmaya çalışıyorumm tavuk sote yani bir anlamda
afiyetler olsunn bayılıyorum senin tabaklarına bana baya ilham oldu teşekkür ediyorumm
gelelim bana bu alkalli su cecom bende işe yaradı gerçi cumadan bu yana grip beni yatırdı ama
öncesinde içtiğim karbonatlı suyun etkisini bugün sabah gördüm vee 88 olmuşum çooooooooooooook sevindimuzun zamandır bunu görmemiştim
inşallah hayırlısıyla daha da incelebilirizz

harika gidiyorsun ceco
resim çekimlerin de güzel miniş se tadı olmuş yemeklerin hehe
afiyetler olsun patates fırınsa çok kalorili değildir canımmm yaw
ben bu sabah simir hüplettim uzunzamandır yemiyordum şifa olsun artık ilaçlarımı içtim yatcam şimdi

ceco inşallahh canım çok sevindim bendee inşallah nasip olur

Bndr sessiz takipçinizim.bgn diyete başladim.instagramda daha aktifim 15_kilo_vermeliyim eklerseniz

Canım sanada kolay gelsin
İnşallah çok güzel bir eğitim yılı olur senin ve arkadaşların için
O minicik kuzulara ne güzel şeyler öğreteceksiniz ne mutlu size

Harikasın canım inşallah çok daha aşağılarınıda göreceksin ben inanıyorum
Darısı benimde başıma

Bndr sessiz takipçinizim.bgn diyete başladim.instagramda daha aktifim 15_kilo_vermeliyim eklerseniz

Aramıza hoşgeldin o zaman
Hemen ekliyorum seni instagramdan da hem oradan birbirimizide yeri geldimi uyarırız anında

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu Şimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım

Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyor neymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyim senin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla

Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışım hiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bile Eminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz

Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerim olursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur

Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım

Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptım Tabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt

Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtim bir dahakine denerim artık

Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim

Ceco canım diyetin süper vallahi seni hergün takip ediyorum böyle devam edersen sonucun harika olacak....ben de karatayla 20 kilo vermiştim şimdi malum alma safhasındayım ama inşallah doğumdan sonra karatayla veririm...seni bütün kalbimle destekliyorum takipteyim canım....

Çok sağ ol canım
Eğer bir hatam olursada mutlaka uyar beni canım cidden çok memnun olurum
İnşallah sağlıklı birşekilde kilolarımdan kurtulurum
Bence sende hiç kafana takma eminim doğumdan sonra çok çok güzel kilolar vereceksin biraz protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım en azından daha az kilo alırsın sakın kasma kendini hamileliğin tadını çıkar emin ol en güzel zamanların ve hiç unutmayacağın bir süreç

Ben başaracağından eminim..sana nacizane tavsiyem bir kaç kilo daha verdikten sonra öğününü ikiye düşürebilirsin bende çok faydası olmuştu.karatay hoca da iki öğünden yana ama vücudun alıştıktan sonra sporla da desteklersen senden iyisi yok canım.kitaplarını okumanı çok isterim neler var neler yanlış bildiğimiz....

Hamarat ceco emeğine sağlık bir dönem ben de başlamıştım seccadeye baya emek dikkat istiyor modeline göre
yemek harika görünüyor bayadır yapmamıştım mor lahana salatası akşama yapayım
sen hiç ekmek tüketmiyorsun sanırım bu sabah ben de
hiç tüketmedim acıkıyorum azcık
hemen az şekerli kahveme döneceğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün gece nedense yine deli danalar gibi yatakta döndüm durdum bir türlü uyku tutmadı birde eşim o arada hafif uyanır gibi olunca adamla yatak içinde sohbet etmeye başladım daha doğrus ben konuştum o uyuklayarak ancak hıııı tabi diyip durdu En son saatine baktı ve 03:30'u görünce lan karı yeter çenene tüküreyim sabah işe gideceğim diyip döndü totoşunu
Tabi ona göre geç uyandım daha doğrusu sabah 8de eşim işe gittikten sonra benim küçük cadı 4 - 5 kere anneciğim hadi kalk dedi 6.cısında uyku sersemi Allah aşkına bir gün rahat ver be dedim oda verdı benimde uykudan uyanmam 11i buluyordu Neyse kahvaltıyla öğle bir oldu bugün

Annemler iki gündür köydeydi dün gece dönmüşler bende bugün onları dolaşmaya gidiceğim bakalım ne yapmışlar hem benim arabayla gitmişlerdi onuda geri alayım gündüz kafamız esince hadi şuraya gidelim diyemiyorum araba olmayınca
ASlında her yere otobüs minibüs var ama çoğu arkadaşım çok ters yerlerde oturuyorlar üstelik ikide çocukla bazen arabayla gitmek hem daha rahat hemde daha uyguna geliyor

Benim seccade yarısından çoğu bitti şükür ve çok güzel oldu bitince burada da paylaşırım inşallah
Ben yaklaşık 7 haftadır ekmek ağzıma sürmüyorum ( sadece iki kere yedim oda tam tahıllı ekmekti )
Artık alıştığım için çok fazla ekmeksizlik hissetmiyorum şükür
Eşim arada işte iki dilim de olsa yemek istiyor ama ona bile izin vermiyorum çocuklar bile alıştı

Maşallah ekmeksiz bir yaşam
yani ben de çok yemem tercihim tambuğday unu ekmeğidir lakin sabah kahvaltımda 2 dilim mutlaka vardır
eşim ekmeksiz doymaz yani maşallah size
paylaşırsan sevinirim bu kadar emekli bir şey çok güzeldir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…