- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım eşim tavuk etinden saç kavurma gibi yaptı
Tavuk budunu kasaptan açtırıp aldı evde de minik minik doğradı onları
Tavukları kavurduktan sonra soğan, domates, biber ve biraz salça ekledituz, kara biber ve çok az kırmızı biberlede tatlandırdı
Gerçekten güzel bir lezzet üstelik yapımıda fazla zor değil tavsiye ederim
Canım bir ara alakli olsun diye sabahları aç karnına limonlu su içiyordum ama bu ara biraz savsakladım yine
Hee ama kahvaltı etmeden önce bir koca bardak su içiyorum ve sonra yarım saat bekleyip öyle kahvaltı ediyorum üstelik yemeklerimden 20 dakika en az öncesi ve sonrası su içmiyorumtabi yemek esnasındada içmiyorum birşey su da olsa
Aslında iyi oldu aklıma getirdinyarın yine başlıyayım suyuma limon sıkmaya
Selamun Aleyküm arkadaşlarııımmYine kendi kendime yazıyormuşum gibi oluyor ama olsun inat ettim devam edeceğim
Elbet birileri giriyordur yazmasa bile
Akşam yemeğimide bir güzel hüplettim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1232920 Eki Görüntüle 1232921
Bu saatten sonra artık ancak şekersiz çay yada şekersiz sütlü kahve ve bol bol su içerim
Gelsin eksiler
harika gidiyorsun cecoHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Eki Görüntüle 1234737
Eki Görüntüle 1234738
Akşamı büyük yayınladımki kuzum daha güzel çıksınşaka şaka yediklerim daha iyi görünsün diye yaptım
Bu arada akşam yemeğindeki pilavı ellemedim bileama patatesleri hüplettim gitti tabi kızartma değildi patatesler fırınlanmış patates
Sonra o bir kaç patates bile beni aslında sinir ettikeşke bildirim öncesi yemeseydim diye ( çok gelmedi aslında ama şimdi alıştırdım ya kendimi vicdan yaptım bir an ama sonra geçti )
Eşimde aşkım abartma yaw zaten fazla yemedin okadardan birşey olmaz dedi ama işte insülin direncinde patatesten uzak durmak gerekiyorKırk yılın başı olursa sizde benim gibi sadece bir an dert edin sonra ertesi gün eksi bildirim yapacağına çok emin bir şekilde rahatca gecenin tadını çıkarın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Malum bütün günümü annemlerde geçirdim ancak geldim
Kızkardeşim Karadeniz Tatilinden geldi ama tabi bütün yolu kendi gidip geldiği için hala kendine gelememiş
Bol bol resim çekmişler ve gerçekten bayıldım oralaraEşim seneye olmadı iki araba gidip gezelim oraları dedi
Adamcağız zaten uzun yol yapmak için bahane arıyor
Bu arada bugün babama idda karşılığında hediyeme karar verdim dedim95 kgya düştüğümde beni ve eşimi Amerikaya tatile gönder dedimde tamda beklediğim tepkiyi verdi Kızım ne işin var Amerikada, parasında değilim bari hatıra kalacak birşey iste benden dedi Annem zaten ay ne gerek var ta oralara gitmeye neyini merak ediyorsun dedi her zamanki gibi ( kadın yol tuttuğu için hiç uzun yere gitmeyi istemiyor bizide aynı sanıyor )
En sonunda bende yahu sen beni Amerikaya gönder 90 kgya düşüncede eşimle Ümreye gitmeyi düşünüyorum onuda kocam ödeyecek bak hayalim gerçekleşsin öncesinde dedim ve babam kızım Amerikaya kocan götürsün seni madem Ümreye de gitmeyi düşünüyorsunuz söz 90 kgya düş Karı koca Ümre masraflarınızı ben üsteleniyorum dedi
Gerçekten uzun zamandır düşündüğüm birşeydi Ümre ama maalesef kilomdan dolayı hiç niyetine giremedim hani gidersek sonuçta Peygamberimizin yaşadığı yerleri o kutsal topraklarını doya doya yorulmadan gezmek istiyorumSağ olsun Annemlerde Amerika zevk işi onu eşin gerekirse kredi çekip seni götürsün Ümre masraflarınızda bizden dedi
Tamam Amerikayı kabul etmediler ama en azından benim çok istediğim bir şeyi seve seve kabul ettiler
Artık çok daha büyük bir hevesle dikkatli davranmaya devam ederim bu gazla
Merhaba kızlar bugün okula başladım 1.siniflar dan kimse gelmedi okulda kitapları falan alırdım bende .kocaman okulda 3 oöğretmen olacağız şimdilik tekim. Rejime gelince çok az yediğim halde kilo vermek bir yana dursun kilo bile almışım dün epey ağladım. Dün birde nişanı vardı kuzenimin benimle evlenenler incecik taş gibi duruyo bense çok şişman. Bir an önce kendime gelmeliyim
Selamun Aleyküm arkadaşlarııımm
cecom nete girebildikçe sayfamıza da geliyorum e seni okumadan olmaz harika akıcı bir tarzın var maşallahhhhalimden geldiğince ben de katılmaya çalışıyorumm tavuk sote yani bir anlamda
afiyetler olsunn bayılıyorum senin tabaklarına bana baya ilham oldu teşekkür ediyorumm
gelelim bana bu alkalli su cecom bende işe yaradı gerçi cumadan bu yana grip beni yatırdı ama
öncesinde içtiğim karbonatlı suyun etkisini bugün sabah gördüm vee 88 olmuşum çooooooooooooook sevindimuzun zamandır bunu görmemiştim
inşallah hayırlısıyla daha da incelebilirizz
Bndr sessiz takipçinizim.bgn diyete başladim.instagramda daha aktifim 15_kilo_vermeliyim eklerseniz
Canım sanada kolay gelsin
İnşallah çok güzel bir eğitim yılı olur senin ve arkadaşların için
O minicik kuzulara ne güzel şeyler öğreteceksiniz ne mutlu size
teşekkür ederim ceco devamı da gelecektir hayırlısıyla inşallah
waw nasıl nerelerde ??
Harikasın canım inşallah çok daha aşağılarınıda göreceksin ben inanıyorum
Darısı benimde başıma
Aramıza hoşgeldin o zaman
Hemen ekliyorum seni instagramdan dahem oradan birbirimizide yeri geldimi uyarırız anında
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bileEminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz
Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerimolursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur
Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım
Eki Görüntüle 1238610 Eki Görüntüle 1238611
Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptımTabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtimbir dahakine denerim artık
Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim
Ceco canım diyetin süper vallahi seni hergün takip ediyorum böyle devam edersen sonucun harika olacak....ben de karatayla 20 kilo vermiştim şimdi malum alma safhasındayım ama inşallah doğumdan sonra karatayla veririm...seni bütün kalbimle destekliyorum takipteyim canım....
Hamarat ceco emeğine sağlık bir dönem ben de başlamıştım seccadeye baya emek dikkat istiyor modeline göreSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bileEminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz
Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerimolursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur
Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım
Eki Görüntüle 1238610 Eki Görüntüle 1238611
Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptımTabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtimbir dahakine denerim artık
Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim
Hamarat ceco emeğine sağlık bir dönem ben de başlamıştım seccadeye baya emek dikkat istiyor modeline göre
yemek harika görünüyor bayadır yapmamıştım mor lahana salatası akşama yapayım
sen hiç ekmek tüketmiyorsun sanırım bu sabah ben de
hiç tüketmedim acıkıyorum azcık
hemen az şekerli kahveme döneceğim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün gece nedense yine deli danalar gibi yatakta döndüm durdumbir türlü uyku tutmadı birde eşim o arada hafif uyanır gibi olunca adamla yatak içinde sohbet etmeye başladım daha doğrus ben konuştum o uyuklayarak ancak hıııı tabi diyip durdu En son saatine baktı ve 03:30'u görünce lan karı yeter çenene tüküreyim sabah işe gideceğim diyip döndü totoşunu
Tabi ona göre geç uyandımdaha doğrusu sabah 8de eşim işe gittikten sonra benim küçük cadı 4 - 5 kere anneciğim hadi kalk dedi 6.cısında uyku sersemi Allah aşkına bir gün rahat ver be dedim oda verdı benimde uykudan uyanmam 11i buluyordu Neyse kahvaltıyla öğle bir oldu bugün
Annemler iki gündür köydeydi dün gece dönmüşler bende bugün onları dolaşmaya gidiceğim bakalım ne yapmışlar hem benim arabayla gitmişlerdi onuda geri alayımgündüz kafamız esince hadi şuraya gidelim diyemiyorum araba olmayınca
ASlında her yere otobüs minibüs var ama çoğu arkadaşım çok ters yerlerde oturuyorlar üstelik ikide çocukla bazen arabayla gitmek hem daha rahat hemde daha uyguna geliyor
Benim seccade yarısından çoğu bitti şükür ve çok güzel oldubitince burada da paylaşırım inşallah
Ben yaklaşık 7 haftadır ekmek ağzıma sürmüyorum ( sadece iki kere yedim oda tam tahıllı ekmekti )
Artık alıştığım için çok fazla ekmeksizlik hissetmiyorum şükür
Eşim arada işte iki dilim de olsa yemek istiyor ama ona bile izin vermiyorumçocuklar bile alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?