Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Neyse aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugünki menüm;

Öğlen dışardayken yarıma yakın simit yedim sadece oda anamın ısrarları üzerine

Bu saate kadarda 2 litre su tamamdır ama daha 1 litre daha içerim inşallah yatana kadar

bu resim ekleme işi süper ceco yemeğin ismi nedir

Canım eşim tavuk etinden saç kavurma gibi yaptı
Tavuk budunu kasaptan açtırıp aldı evde de minik minik doğradı onları
Tavukları kavurduktan sonra soğan, domates, biber ve biraz salça ekledi tuz, kara biber ve çok az kırmızı biberlede tatlandırdı
Gerçekten güzel bir lezzet üstelik yapımıda fazla zor değil tavsiye ederim

ceco alkalli su da yapıyor musun sen ???

Canım bir ara alakli olsun diye sabahları aç karnına limonlu su içiyordum ama bu ara biraz savsakladım yine
Hee ama kahvaltı etmeden önce bir koca bardak su içiyorum ve sonra yarım saat bekleyip öyle kahvaltı ediyorum üstelik yemeklerimden 20 dakika en az öncesi ve sonrası su içmiyorum tabi yemek esnasındada içmiyorum birşey su da olsa
Aslında iyi oldu aklıma getirdin yarın yine başlıyayım suyuma limon sıkmaya

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Aslında sabah kahvaltı faslından sonra burayada uğrayacaktım ama tam yazacakken komşu ablam kahve içmeye geldi bende kahvemi içip geldim

Bir sürü ütüm ve önce yemeğimi akşamlık ateşe koyup onlara girişeceğim
Artık akşama kadar bitireyimki akşam KKya girme şansım olsun yoksa benimki yine söylenir
Yarın inşallah öğlende eşimin yanına gideceğim iş yerine
Dün akşam ya aşkım gel hem buradaki mağazalara bak hemde birlikte bir öğle yemeği yiyelim dedi
Baya uzun zaman oldu iş yerine gitmeyeli gidip bir görüneyim

Gerçi burayada gelen giden benden fazla yok sanırım ama olsun inatla menü paylaşımında bulunmaya devam edeceğim belki sadece okuyup gidenler vardır da onlara ufacık bir faydam dokunur inşallah

Yine kendi kendime yazıyormuşum gibi oluyor ama olsun inat ettim devam edeceğim
Elbet birileri giriyordur yazmasa bile

Akşam yemeğimide bir güzel hüplettim

Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bu saatten sonra artık ancak şekersiz çay yada şekersiz sütlü kahve ve bol bol su içerim
Gelsin eksiler

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese az kalorili ve bol eksili bir gün diliyorum

Sağ olsun benim küçük cadı yine erkenden uyandırdı beni bende suyumu içtim biraz kendime gelene kadar sizlere bir bakayım dedim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hava kapatıp ufak ufak atıştırmaya başlayınca parkta ancak 2 saat oturup dönebildim
Annem yine sağ olsun Termosunu kapıp gelmiş acık havada içtik sütlü kahvelerimizi
Benim kuzuda iyi koşturdu artık gece kesin erkenden baygın düşer

Birazdan akşam yemeği için mutfağa gireceğim inşallah ama önce sizlere bir bakayım dedim

Akşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attım sağ olsun bulaşık makinesi
Eşimde sağ olsun yine arkadaşına uğramış tabi aramasam haberim olmayacak
Biz o zaman seni beklemiyoruz diyip anında tabaklarımzı hazırladım ve kızçelerle yemeğimi yedim
Öbür türlü boşu boşuna gecıkecekti üstelik günde 2 öğün yapınca akşam üzere az da olsa insan acıkıyor

Şimdi kedi gibi saate bakıyorum bir yarım saat geçsede suyumu dilediğim gibi içsem diye

Hazır aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım bugün

Sabah kıymalı yumurta, peynir, zeytin ve yeşil biber ( domates salatalığım yoktu o an )
Akşamda hakiki zeytinyağla pişmiş ( tabi az ) taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı ve havuç salatası

Öğlende hafif acıkır gibi olduuğumda da yarım bardak ayran içtim
Kahvaltıdan 1 saat sonra türk kahvesi
Öğleden sonra ( ayran faslından 1 saat sonra ) 1 fincan sütlü kahve şekersiz tabi

Akşama kadar 2 litre su bitti ama devamı gelir nasılsa

Nasıl bir görüntü manyaklığıysa bendeki şimdi keşke tabaklara kırmızı bir dilimde olsa domates koysaymışımda görüntü daha güzel olsaymış derken buldum kendimi

Gelen giden yok ama ben yinede yediklerimi paylaşmak istiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiiiii

Öğlende işlerim tam çok az kaldı derken bir baş ağrısıyla 1 saatten fazla uzandım
Sağ olsun büyük kız kalan işlerin bir kısmını yaptı
Tam kendime geldim derken eşim aradı hadi şirkette kimse kalmadı atlayın gelinde buradaki mağazalara bakalım dedi Tabi benim kızlarda analarına çekmişler gezme diyince bir 5 dakikada hazırlanıp çıktık
Allahtan fazla trafik yoktu da rahat gittik iş yerine
Tam 1 saatten fazla mağaza mağaza gezdik yani bana iyi yürüyüş oldu

Hadi akşam yemeğinide dışarda yiyelim diyince hayır diyen olmadı doğal olarak
Daha 1 saat olucak eve geleli ve şükür çok fazla kaçırmadım dışarda da olsak

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Akşamı büyük yayınladımki kuzum daha güzel çıksın şaka şaka yediklerim daha iyi görünsün diye yaptım

Bu arada akşam yemeğindeki pilavı ellemedim bile ama patatesleri hüplettim gitti tabi kızartma değildi patatesler fırınlanmış patates

Sonra o bir kaç patates bile beni aslında sinir etti keşke bildirim öncesi yemeseydim diye ( çok gelmedi aslında ama şimdi alıştırdım ya kendimi vicdan yaptım bir an ama sonra geçti )
Eşimde aşkım abartma yaw zaten fazla yemedin okadardan birşey olmaz dedi ama işte insülin direncinde patatesten uzak durmak gerekiyor Kırk yılın başı olursa sizde benim gibi sadece bir an dert edin sonra ertesi gün eksi bildirim yapacağına çok emin bir şekilde rahatca gecenin tadını çıkarın

Kızlarrrrrrrr bakın bugün instagramda takip ettiğim diyetisyen ne tarifi yayınlamış

Ben ilk fırsatta yapacağım bunu hem eminim çok lezzetlidir hemde faydası varmış

Zayiflatan domates corbasi

Malzemeler: 50 gram kıyma 1 adet soğan 2 domates 1 kabak 1 havuç Yarım fincan bulgur Biraz ıspanak Yarım bağ maydonoz Hazırlanışı: 50 gram kıyma ile soğan kavrulur,domates rendelenir.Domates suyunu çekince içine 1,5 litre su ilave edilir.Üzerine diğer sebzeleri ilave edin.Pişirin,isterseniz mikserden geçirin.Öğlen ve akşam bu çorbayı içerseniz,metebolizmanız daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzde olanların hepsini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn

Hayırlı Cumalar diliyorum

Gece baya bir geç yattım ama bildirim günü diye nasıl bir heycan yaptıysam eşim işe giderken bende kalktım
İnşallah bundan sonra uyku düzenime daha çok dikkat edeceğim öbür türlü leptinden faydalanamıyacağım yoksa

Hemen aklımdayken bildirimimi yapıp kendimi duşa atıyorum anamın işi belli olmaz birazdan arar belki kalktınızmı hadi gelin diye
Öğlende de küçük kuzumun pasta siparişini vermeye gidiceğim bir ara ama tabi böyle bir sonuçtan sonra Pazar akşamı pastadan incecik de olsa bir dilim yermiyim onu bilmiyorum

Evetttttt lafı uzatmadan bildirimime geçiyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 120.5 kg
Bu hafta; 119.4 kg
Giden; - 1.1 kg

Toplam giden; 5.1 kg
Spor; maalesef yok ama en kısa zamanda oda dahil olucak inşallah
Hedef; şimdilik 99 kg

Bu arada babacığım sağ olsun beni zayıflamaya motive etmek için uzun zamandır kızım sen kilo ver karşılığında ne istersen ben sana alacağım diyip duruyor
Sırf bana değil tabi kardeşim ve kızımada malum demişti; kızkardeşim beğendiği 3lü bir altın set isterim demişti ve söz verdiği 15 kilonun 6 sını verdi 3 ayda Benim büyük kızada dilediği bir laptobu alacak oda söz verdiği 15 kgnun 3ünü verdi daha ancak Bende geçen gece yine uykusuz kaldığımda ulen nasılsa vermeye başladım bende artık istediğimi belirliyeyim dedim ve kararımı verdim ne isteyeceğime Amerikayı çok merak ediyordum küçüklüğümden beri ama maşallah turlar kişi başı 3 000 TL falan eee sonuçta ben çok daha fazla kilo vermem gerekiyor o yüzden hediyemde biraz daha pahalı birşey olsada olur sanırım tabi tek gidemiyeceğime göre bugün babama diycem Babacığım eğer 95 kgya düşersem beni ve kocamı Amerika Turuna göndersene ya la diye
Eminim sırf ben daha çok motive olayım diye kesin kabul eder bende işte o zaman daha büyük bir iştahla asılırım beslenmeye

ceco ben her yazdıgını okuyorum. ama halen telden gırıs yapamadıgım ıcın yazamıyorum. lutfen yazmaya devam et:)
valla hedıye secımın ne guzelmıs. kılolar da gıdıyor. yurtdısı yakındır:)

bende uc dort gundur yarım kg ya yakın eksılerde cıkıyorum. cok sevınıyorum sımdıye kadar boyle oldugu ıcın. umarım bundan sonrası da cok daha ıyı olur:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Malum bütün günümü annemlerde geçirdim ancak geldim
Kızkardeşim Karadeniz Tatilinden geldi ama tabi bütün yolu kendi gidip geldiği için hala kendine gelememiş
Bol bol resim çekmişler ve gerçekten bayıldım oralara Eşim seneye olmadı iki araba gidip gezelim oraları dedi
Adamcağız zaten uzun yol yapmak için bahane arıyor

Bu arada bugün babama idda karşılığında hediyeme karar verdim dedim 95 kgya düştüğümde beni ve eşimi Amerikaya tatile gönder dedimde tamda beklediğim tepkiyi verdi Kızım ne işin var Amerikada, parasında değilim bari hatıra kalacak birşey iste benden dedi Annem zaten ay ne gerek var ta oralara gitmeye neyini merak ediyorsun dedi her zamanki gibi ( kadın yol tuttuğu için hiç uzun yere gitmeyi istemiyor bizide aynı sanıyor )
En sonunda bende yahu sen beni Amerikaya gönder 90 kgya düşüncede eşimle Ümreye gitmeyi düşünüyorum onuda kocam ödeyecek bak hayalim gerçekleşsin öncesinde dedim ve babam kızım Amerikaya kocan götürsün seni madem Ümreye de gitmeyi düşünüyorsunuz söz 90 kgya düş Karı koca Ümre masraflarınızı ben üsteleniyorum dedi
Gerçekten uzun zamandır düşündüğüm birşeydi Ümre ama maalesef kilomdan dolayı hiç niyetine giremedim hani gidersek sonuçta Peygamberimizin yaşadığı yerleri o kutsal topraklarını doya doya yorulmadan gezmek istiyorum Sağ olsun Annemlerde Amerika zevk işi onu eşin gerekirse kredi çekip seni götürsün Ümre masraflarınızda bizden dedi
Tamam Amerikayı kabul etmediler ama en azından benim çok istediğim bir şeyi seve seve kabul ettiler
Artık çok daha büyük bir hevesle dikkatli davranmaya devam ederim bu gazla

Bu arada hesapta Pazar akşamı annemler çaya geliceklerdi ya Pasta siparişini verdim ama eve gelince eşim ya erken bir araya gelelim ertesi gün iş var falan diyince bende eee o zaman yarın akşam yapalım şu kutlamayı dedim aradan çıksın hemde herkes rahat rahat otursun sonuçta ertesi gün pazar diye
Aslında kendime iş çıkardım ( yarın rahat rahat temizlik yapacakken bütün güne hem temizliği hemde kuzu için hazırlığı tıkıştırdım )
Hemen pastaneyi aradım onlarda Allahtan tamam dedilerde yarın akşam çaya annemler gelicek, KVyide aramayı unuttum yarın sabah ararım kızkardeşim zaten annemdeydi haberi var Bir tek karşı komşuya sabah haber vericeğim ( aslında hediye istermiş gibi olmasın diye direk hadi gel demeyi düşünüyordum ama kadın pazar akşamı yapıcağız diye biliyordu şimdi aniden gel desem kızar madem erkene aldın banada haber verseydin kuzumun hediyesini zaten alacaktım diye )

Benim küçük cadı geçen gün TVde bir ışıltılı Denizkızı Barbie Reklamı gördüğünde dönüp komşu ablama Nİsa bana bundan alırmısın dedi resmen kız ayıp öyle hem Abla de en azından hemde hediye istenmez dediysemde sen karışma anne o benim Nİsam o bana alır dedi Kadıncağızda ertesi gün gitmiş aramaya zaten hediye alıcaktım bari gönlüne göre olsun demiş ama nasıl bir reklamsa millet geldiği gibi bitirmiş o barbieleri haftasonu gelicek demişler hatta ben Abla ne gerek var sen sadece çaya gel maksat kuzunun gönlü olsun dediğim an benimki yine odadan fırladı sen karışma anne Nİsa bana almak istiyorsa bırak alsın demezmi sonrada döndü kadına bak Nisa böyle ışıltılı deniz kızı biliyorsun dimi hani ben sana Reklamda göstermiştim ya heh işte ondan al bana dedi

VAlla çekeceğim var bu kızdan istediğini her türlü elde ediyor fetbazlığı ve şirinliğiyle

Bazen kendi kendime konuşuyormuş gibi oluyorum ama biliyorumki mutlaka birileri yazmasada gelip okuyacak yazılanları
Eğer minicik bir katkım oluyorsa ne mutlu bana

Bu arada pes etme canım eminim yavaş yavaşda olsa seninde kiloların gidecek benim yolum çok uzun olduğu halde ben pes etmiyorum ve inanıyorum bu kilolar gidicek

Abooowwww az daha menü bildirimi yapmayı unutuyordum

Hemen bugünki menümü paylaşayım

Kahvaltıyı kardeşimin gelişi şerifine annemde yaptık oda sağ olsun sabah sabah yağsız tavada mücver yapmış aslında çok severim ve yağsız tavada olduğu halde sadece 2 tane tadımlık yedim sonuçta az da olsa içinde un var diye düşündüm

Akşamda hamsi tava vardı ama sağ olsun yine annem yağ şişesini tavaya gösterip geri çektiğinden gönül rahatlığı ile yedim tabi yanında da bir kazan salata

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabahtan beri ayaklarım totoşuma vurup duruyor
Gece her yeri toparladımda yattım ( tabi benim yatmam oldu 2 ) sabahta ona göre baygın düşmüşüm ve gözümü bir açtığımda gözlerime inanamadım
Benim küçük cimcime herkesten evvel kalkmış benim dün gece saatlerce uğraşıp topladığım salonu bir güzel dağıtmış
Eşim nasıl gülüyor ben sabah sabah söylenince cimcimede demezmi ama anneciğim hepiniz uyuyordunuz bende biraz oyun oynadım sonrada sıkıldım kahvaltı ettim diye ( kahvaltı dediğide buzdolabında labne vardı onu almış salona ekmekde bulamayınca onu bir güzel parmaklayarak yemiş )
Sütü çıkarmış salona ama biberonunu açamamış bardaklarada uzanamayınca onuda sehpa üzerinde bırakmış
Bütün oyuncaklar ve yapbozlar da salona itinayla serbiştirilmişdi

Şimdi gülüyorum ama o an tabi cıldırdım ulen ne bizi uyandırmadın kendi başına iş yaptın diye oda anneciğim sen yorulma diye ben yaptım diyor bide

Neyse hemen kendime 2 yumurta haşladım 1 avuçta ceviz yedikten sonra hemen işlere giriştim tabi hızımı alamayıp hadi birde buzdolabını temizliyeyim dedim ve daha yeni işim bitti şükür
Bir tek duş almak kaldı ama onu biraz dinleneyim öyle yaparım çünkü şu an değil duş almak üzerimi bile çıkarmaya halim yok bir tek parmaklar çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…