• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Sabah pek fazla işim yoktu sayılır ( geceden herşeyi halledince iyi oldu :KK48: )
Kızlarla kahvaltı edip biraz vakit geçirdikten sonra komşu öğle kahvesine geldi ( tamda KKya girmeye niyetlendiğimde :KK48: )
Uzun zamandır görüşmemiştik ( tatildeydi kendisi ) ve fırsat bulmuşken uzun uzun sohbet ettik :KK66:
Öğleden sonrada kendime yeni aldığım ayakkabıları ufak bir tadilat yapılabilirmi diye ayakkabıcıya götürdüm ( hiç ayakkabıyı bozmayalım iade et şu şu mağazaya git benden selam söyle orada kesin ayağına göre bulursun dedi :KK66: )
Artık yarın annem onları iade edecek mecbur :KK66:
Ordanda kızları ve büyük kızın bir arkadaşını alıp Forum istanbula götürdüm :KK66:
Kendine daha şimdiden mezuniyet için abiye bakıcaktı hatun :KK48::KK48::KK48::KK48: arkadaşınıda fikir versin diye yanımıza aldık :KK66:
Rahat 2 saat AVMde dolandık durduk hatta çok istediği bir mağazaya girip bir tane abiye denedi :KK48: tabi biz düğün için dedik sonuçta mezuniyet desek bu zamanda ne mezuniyeti derler adama :KK48:
Aslında çok yakıştı ama şimdi heveslendi ya kilo vereceğim diye o yüzden mezuniyetine yakın alıcağız zaten :KK66: şimdi sadece bir heves edip giydi :)

DÖnüşte anneme geçtik direk yemeğe çağırdı diye ve daha saat 4e geliyordu diye birde şekersiz birer sütlü kahve içtik :)
Yemekten sonra eşimle babam biraz maç izlediler ve Allahtan ilk yarıdan sonra evimize geldik :KK66:

Anam kızkardeşim tatile gitti ya artık anam bana can sıkıntısından sardırır ille gel diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Yarında ille karnıyarık yapıcağım gel diye tutturdu :) gündüzde çocuğu parka götürürüz dedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tamam yemek derdim olmayacak ama her gün her günde ne yapayım orada üstelik evde olunca işim biter bitmez ne güzel kkya giriyorum :KK66: Neyse artık cepten idare etmeye çalışacağım çarşamba günü içinde çakma eltimle plan yaparım hem anamdan kaçarım hemde onla dışarda da olsak rahat rahat bızıklarım cebimi :KK48: anam eski kafalıdır biraz :KK48: fazla bızıklayınca bakıyor kim ne yazıyor diye :KK48: birşey demez ama o an fazla bızıklayıncada alınır işte benle sohbet edeceğine telefona daldın diye :KK48:

Fazlam var diyordum ya onunda sebebi anlaşıldı :KK48: bugün regl olmaya başladım :KK66: inşallah cumaya kadar biterde fazlalıklarıda atarım olmadı artık bir sonraki hafta ben eksi çıkmazsam ne ceza verirseniz razıyım :KK66:

Bu arada benim büyük kız 3 gündür cebine yüklediği iki spor programını yapıyor :KK66: yarın inşallah fazla ağrım olmazda bende başlarım ( tembihledim günde iki kere yapıyorsan bari birini birlikte yapalımda bende ufak ufak alıştırayım kendimi diye oda tamam dedi :KK66: )

Bu arada iki gündür yine menümü ihmal ettim :KK43:

İnstagramda bile paylaşmaya fırsatım olmadı ama aklıma gelmişken buraya yazayım bari :KK66:

Dün;

Kahvaltı; ( saat 11i bulmuştu maalesef )
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

Öğlen; ( saat 17:30 gibi yedik akşamla bir oldu )
6 - 7 kaşık melemen
1 kase yoğurt
1 kase salata ( orta boy )

Akşam; ( annemler çaya gelmişti )
3 bardak şekersiz çay
1 ufak kurabiye
3 ufak grissini

Bugün;
Kahvaltı;
Dünkünin aynı :)

Öğlen;
dışardaydık o yüzden sadece 4 - 5 cubuk kraker ve 1 adet yulaflı bisküvi
( ay sonu olunca dışarda yemek yemeyi aklımızdan geçiremedik :KK48:

ara;
1 şekersiz bol sütlü kahve

Akşam;
1 tabak nohut
3 yk pilav
1 büyük tabak çoban salata

ara; anamlardan dönmeden
Büyük kızımın elinden az şekerli türk kahvesi :)

İnşallah yarın daha iyi olur ve bende tekrar resimlerle paylaşırım yediklerimi :KK66:

Canım öncelikle aşılama olayını nasıl yaşadığını okudum ve cok duygulandim Gurbette ki insanların uzaktaki ettikleri dualar kabul olurmuş. Bunu gönülden söylüyorum geçen gece namaz kılarken sen geldin aklıma Allah getirtti herhalde ve Allahım inşallah en yakın zamanda yuvalarını tamamlarsin onları çok mutlu edersin dedim. En yakın zamanda hepimizin yüzünü güldür dedim canım Rabbim yüzünüzü güldürdü inşallah.

Şu instegramda sizi nasıl bulacağım ??
tebrikler canim aynen devam et....biz burda ara verdik ama devam ediyoruzz instagramda daha kolay oluyor diye genelde orada paylasimlarimiz instagrama gelmek istersen veririm hesabi..

sizde allaha emanet olun kuzumm..siteyi sorma alisamadim bu hale hala...sukur iyiymissinizz..kilo almamissinizz..kizin ve sen dua et..bugun asilamamm tapildiii...

yaaaaaa minimaxxxxx cook mrk ediyordum senii....nasilsinn..nasil oralar nasil bi yerde yasiyorsunuzz...merkezdemii...bizi unutmaa herseyii her yeri yazzz...biz bu ara yazamiyoruzz ama kizlar instagramdayizx...instagram hesabin varsa ekle bizi..diyet hesabi benimki...bu arada ani alinan bi kararla asilamam yapildi bugun..simdi beklicez 15 gun..hayirlisi hakkimizdaa...

SIRINEEEEE...NERELERDESINN...SENI MERAKK EDIYORUMM..GELINCE YAZ MUHAKKAK BISILERR...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum ;)

Dün Allahtan evi derli toparlı bırakıp yatmıştım ki bu sabah pek işim yoktu :)
Geç yatmama rağmen eşim işe giderken beni uyandırınca tekrar yatmadım ;) bir güzel kahvaltımıda ettim ;)
Öğlende de inşallah kızımla sporumuzu yapacağız ;)

Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı en kısa zamanda nasip eder inşallah ;) Aminnnnnnnn

Canım öncelikle aşılama olayını nasıl yaşadığını okudum ve cok duygulandim Gurbette ki insanların uzaktaki ettikleri dualar kabul olurmuş. Bunu gönülden söylüyorum geçen gece namaz kılarken sen geldin aklıma Allah getirtti herhalde ve Allahım inşallah en yakın zamanda yuvalarını tamamlarsin onları çok mutlu edersin dedim. En yakın zamanda hepimizin yüzünü güldür dedim canım Rabbim yüzünüzü güldürdü inşallah.

Şu instegramda sizi nasıl bulacağım ??

Canım inşallah Rabbim duanı kabul ederde WAWda yakında bizlere müjde verir ...Aminnnn

Bu arada sana özelden mesaj attım canım bizi nasıl bulacağına dair :) umarım bulursun olmadı sen mesajla instagram adını gönder biz deneriz seni bulmayı :) ki eminim bulabilirsin ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Hele şükür evime gelebildim :KK48:
Öğle yemeğinden sonra kızçelerimle yürüyerek parka gittik tabi annemide çağırdık :KK66:
Benim ufaklık Scooterıyla dolandı, bol bol oyun oynadı bizde o arada annemle şekersiz sütlü kahvemizi içtik ( hatun bir çantaya termosla kaynamış su, süt, fincanlar ve kavanoz içinde kahvesini de koymuş :KK48: )
Tabi benim büyük kız anneeee inanmıyorum yaaa falan moduna girdi ama baktı parkta millet cimlere oturup neredeyse piknik yapacak hemen lafını geri aldı :KK48: yine bari göze çarpmıyorsunuz ve bukadar abartmıyorsunuz diye :KK48::KK48::KK48:

Saat akşam 6ya kadar parktaydık ( tabi bir ileri bir geri kızı oynatmak çoğu zaman bana düştü ablamız mızıkınca :KK48: )
Dönüştede yine yürüdük ve toplamda 30 dakika yürüşüm oldu bu sayede ( az belki ama en azından bir başlangıç :KK66: )
Yarında çakma eltimle ( eşimin amca gelini ) başka bir parka gideceğiz :KK48:
Artık orada kızımı ikna edebilirsem kardeşiyle ilgilenmesi için bende çakma eltimle karşılıklıı sporumu yaparım inşallah :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :)

kahvaltı15.jpg Öğle15.jpg akşam15.jpg

Yarım saatcikte olsa yürüş yaptım bugün ama inşallah çok daha güzel sporumu yapacağım ;)
Gün içinde 2 litre su tükkettim ama yatana kadar 3 olur o ;)

Aynen oyle canimm..eger bu asilamam tutarsa sana bi dua daha soyleyecegimm..bakalim haftaya bugun tahlil veririm haftaya sali belli olur heralde..nekadar umitlenmicem desemde rabbim buyuk umitlerim ucsuz bucaksiz artiyorr...

Bak simdi yumos 19 mm di son puregon vurdurdu ve aksami catlama ignesi yaptirdi..36 saat sonra carsamba 11.30 da burda ol dedi...ama esin 9 da gelsin semen ornegini yikamaya versin dedi...
9 da esim gitti..11.30 ben gittim..labaratuardan bi siringa ve tup verdilerr..dr gittim dogumhaneye aldilar..bu arada siringa elimde kalacakmis hep sicak olsun diye..normal muayene gibi yattim ama catala..dr geldi..ben hic bakmadim..tavani izledim ama hsg gibi degil asla..yanimizda bi ebe 2 de hemsire vardi..vajinaya bisi yerlestirdi..azcik temislicem dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o arada kizlar ultrasonu getirdiler ebe gobegime ultrasonu koydu..sonra dr um ekrana baka baka bisiler dedi kizlara evet bakin rahime girdik dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o sirada elimdeki siringayi istedi..ben devamli dua ediyorumm..kizlarada dedim dua edin diye...

Hemen tamam bitti dedi...15 dk bile surmedi normal muayendde daha cok canim aciyorduu..

Yarim saat dinlen dedi..ebe sag bacagimi alip catalda sol bacagimin ustune koydu..ve ciktilar o arada bi aglamak geldi..esim gelebilirmi dedimm..cagirdilar iceri 40 dk kadar tattim..tek sorunumm..dr um asilama oncesi cok su icirtti..asilama boyunca feci tuvaletim geldii..kalkinca dr sordum hemen burda gidebilirsin dedi ve gittimm..

Kalkinca bi sivi gelecek heycanlanma dedi temixleme jeli o...bide heraksam progestan fitil verdi vajinadan...yarinda iliskiye girin dedi...bukadar oldu bitti yani...

Ozelde yaptirdimm canim...asilama 550..sperm yikama 150.. 700 tl verdik ilaclar haric...

Rabbim hakkimizda hayirlisini versinn...
:nazar::nazar::nazar: gelsin bebişleriniz inşallah canımmm
aslında yumoş büyüdüğü an hemen ben de talep etmeliymişim geçtiğimiz aylarda
nasip işte
bol su içme sebebi ekranda rahat görebilmesi için olabilir benim doktorda hep ultrason bakıyordu hep sıkışık oluyordum :)
çok teşekkür ederim olacaklar konusunda baya aydınlattın Allah razı olsun canım
heyecanlanmamak ne mümkün Rabbimiz bu tatlı heyecanını en güzel müjdelerle neticelendirsinnn
progestan rahim duvarı için bebişler tutunacak inşallahhhhhhhhhh
:KK46::KK46: aşılamada da çoğul gebelik oluyormuş bu ay çok heyecanlanmıştım olacağım diye
iğneyi nasıl aldın benim doktor yazdığı halde sayı çoktu devlet karşıladı

:nazar::nazar::nazar: gelsin bebişleriniz inşallah canımmm
aslında yumoş büyüdüğü an hemen ben de talep etmeliymişim geçtiğimiz aylarda
nasip işte
bol su içme sebebi ekranda rahat görebilmesi için olabilir benim doktorda hep ultrason bakıyordu hep sıkışık oluyordum :)
çok teşekkür ederim olacaklar konusunda baya aydınlattın Allah razı olsun canım
heyecanlanmamak ne mümkün Rabbimiz bu tatlı heyecanını en güzel müjdelerle neticelendirsinnn
progestan rahim duvarı için bebişler tutunacak inşallahhhhhhhhhh
:KK46::KK46: aşılamada da çoğul gebelik oluyormuş bu ay çok heyecanlanmıştım olacağım diye
iğneyi nasıl aldın benim doktor yazdığı halde sayı çoktu devlet karşıladı

Canim..benim dr rapor cikartti..1500 luk doz igne catlatma ignedi...300....350 civari tuttu...

Ama bu sefer ben serophen kullandim 10 tl felandu gunde 3 tane kullandim..sonra evde kalan 300 doz ignem vardi onu kullandimm..

Canim..benim dr rapor cikartti..1500 luk doz igne catlatma ignedi...300....350 civari tuttu...

Ama bu sefer ben serophen kullandim 10 tl felandu gunde 3 tane kullandim..sonra evde kalan 300 doz ignem vardi onu kullandimm..
Canımmmm inşallah emeklerinizin mükafatını alacaksınız Rabbimiz evinizi yavrularınızın şen sesleriyle doldursun aminnnnnnnnn:KK19:
benim de rapor çıktı 1 aylıkmış çatlatma iğnemde vardı ama büyümedi işte nasip
serophenle deneyeceğim eylülde ben de inşallah

glucophage de kullandın mı kaç mg ya ben sabah akşam 1000 kullanıyorum sanırım marttan bu yana
sen nasıl kullanıyorsunnn bu baskılayabilirmi acaba benim yumoşları ya çok araştırmak sonunda üzülmek istemiyorum ama eğer 1000 çok ise de azaltmak istiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden kızlarla kendimi sokağa attım :KK66:
Daha doğrusu dün gece büyük kızım ille yarın İKEAya kahvaltıya gidelim diye tutturdu :KK48:
Hadi gönlü olsun dedim ve birlikte sabah 9da evden çıktık :KK66:
Bİrlikte güzel ve hafif bir kahvaltı ettik ( klasik kahvaltı tabağı tabi ekmeksiz yedim :KK66: )
Sonra ufaklık top havuzunda bir yarım saatcikte olsa oynarken bizde onu izledik.
Eve gelincede komşu kahveye geldi falan derken ancak buraya gelmeye fırsatım oldu :KK66:

Aslında akşam için eşim annemleri yemeğe davet edelim diyordu ama ben pek istemiyordum çünkü iki gün üst üste zaten bir aradaydık :KK48: sonra büyük kız ille gelsinler diye yalvarınca dayanamadım bari çaya davet edeyim dedim :KK48:
Maç varmış bu gece eşim babanla izleriz dedi ama maç geç başlarsa annemler kesin gelmez :KK66: sağ olsun hava karardımı dışarı çıkmayı sevmez :KK48: hiç anama çekmemişim :KK70::KK70::KK70: gece ikide gezme desinler yataktan kalkar giderim o derece :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi ben keyif yaparken büyük kız salonu toparlıyor :KK48: o şartla kabul ettim annemleri çağırmayı :KK48: sonuçta her yerde onların eşyaları ( toplamaktan bıktım şu salonu dağıtmayın demekten ben bıkmıştım onlar dağıtmaktan bıkmamışlardı :) ) Salonu toplayıp süpürge tutacak cadı :KK48: bende birazdan mutfağa girer akşamlık birşeyler yaparım :KK66: sonuçta mecbur birşeyler yiyeceğiz :KK48: canım hiç istemesede ( havalar çok sıcak olunca canım hiç istemiyor ama malum metabolizma iyice bozulmasın :KK66: )

glucophage de kullandın mı kaç mg ya ben sabah akşam 1000 kullanıyorum sanırım marttan bu yana
sen nasıl kullanıyorsunnn bu baskılayabilirmi acaba benim yumoşları ya çok araştırmak sonunda üzülmek istemiyorum ama eğer 1000 çok ise de azaltmak istiyorum

Ewet canim 1 aylik..ve bidaha cikartmak icin 1 ay daha lazim sen kac doz almistin..1500 doz hakkimiz var hepsini aldinmi..varsa azcik..klomen basla..ikiside ayni serophenle...sonra ignen varsa 3.4 gunde igne yaparsin..o ay dolmus olur o arada...bidahaki aya yine cikartirsinn..

Glukofende ictimm..onun negatif bi zarari olmaz infolikde iciyordum aklima geldikce...ama onceki 2 ay yumoslarim 13 mm de catlayinca infoligi sebep gorup gunde 1 e indirdimm..
Son gunlerdede hic icmedim..simdide folbiol kullaniyorumm...

Ewet canim 1 aylik..ve bidaha cikartmak icin 1 ay daha lazim sen kac doz almistin..1500 doz hakkimiz var hepsini aldinmi..varsa azcik..klomen basla..ikiside ayni serophenle...sonra ignen varsa 3.4 gunde igne yaparsin..o ay dolmus olur o arada...bidahaki aya yine cikartirsinn..

Glukofende ictimm..onun negatif bi zarari olmaz infolikde iciyordum aklima geldikce...ama onceki 2 ay yumoslarim 13 mm de catlayinca infoligi sebep gorup gunde 1 e indirdimm..
Son gunlerdede hic icmedim..simdide folbiol kullaniyorumm...
inofolic pcos için yapılmış öyle okumuştum ben de zaman zaman aç karnına almaya başladım yine
geçen ay doktorum faydasını görmedik alma demişti ama keşke alsaydım dedim yumoşlar büyümeyince
iğnem hiç kalmadı hepsini kullandık :((((( 1275 ya keşke geri kalanını da verseymiş o zaman ayda mı okadar doz hakkımız oluyor _? glukofeni 1000 i ikiye kırayım içeyim bir de arkadaşın biri imom omega içiyor bebek için çok iyiymiş
bir araştır canımmm yumurta için
bende aldım :) kan değerlerim yükselecek bu gidişle :)
ya bugün baya işler yaptım evde nasılsa 19.gün hala 15 mm de kalmıştı
kahverengi lekem oldu bugün o büyümeyen yumoş kendi kendine hallere girmemiştir sanırım
çok isteyince böyle kafam karışıyor işte 23. günü yumoşun
sabah doktora gideceğim duruma göre hayırlısı bakalım

Akşam yemeğimiz baya oldu yiyeli ama ancak geldim ;)

Bugün resimli değil menü bildirimim :)
yarın inşallah ;)

Sabah; ( İKEAda kahvaltı ettik ;) tabağımdaki reçel, bal ve tereyağını ellemedim tabi ekmeksiz yedim birde ;) )

1 büyük parça beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
3 dilim salatalık
3 dilim domates
8 zeytin ( tuzsuz )

Ara;
1 büyük bardak ayran

Öğlen;
1 kase ev yapımı tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 ufak tabak salata

Akşam;
5 - 6 YK ev yapımı erişte ( üzerine az beyaz peynir )
3 YK zeytinyağlı barbunya
Az birşey ton balığı

Gün içinde 2 litre su tüketildi artık yatana kadar 1 litre daha içilir :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK15:

Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah

Hepinize hayırlı cumalar

Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım ;)

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg :KK76::KK76::KK76:

Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun ;) Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti ;) bakalım önümüzdeki ay ne olucak ;) her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi :D:D:D:D

Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı ;) hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime ;) yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum :KK66:
Umarım hep böyle devam eder ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK15:

Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah

Hepinize hayırlı cumalar

Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg :KK76::KK76::KK76:

Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun :KK66: Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti :KK66: bakalım önümüzdeki ay ne olucak :KK66: her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi :D:D:D:D

Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı :KK66: hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime :KK66: yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum :KK66:
Umarım hep böyle devam eder :KK66:
:KK9::KK9::KK9: Harikasın cecoo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize bol enerjili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68::KK68::KK68:

Bu sabah eşim yine arabasıyla uğraşacağı için erkenden kaçtı :KK48:
Kendi arabasını satacağı için ufak tefek değişiklikler yapıyor fiyatı düşürmek zorunda kalmasın diye :KK48:
Küçük kuzumla kahvaltımızı yaptık birde sizlere bakayım dedim :KK66:

3008.jpg

Bugün benim küçük kuzumunda doğum günü :KK68::KK68::KK68::KK68:

Ne mutlu bana ki böyle önemli bir günde Rabbim kuzumu kuçağıma almayı nasip etti :KK66:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım ;)

Aslında sabah çok geç kalkmadım sayılır ama onu yap bunu yap derken benim kahvaltı biraz geçikti ;)
Tabi uyanır uyanmaz önce 1 koca şişe suyumu içtim ve sonrada yarım saat içinde kahvaltımı hazırlamaya başladım ;)

kahvaltı18.jpg akşam17.jpg

Sabah eşim sağ olsun bana harçlık bırakmadan evden kaçınca ( para bırakmamak için kaçtın diyorum gülüyor :KK48: ) yine peynirsiz kaldım ama bir önceki gün yoğurtla tüketince hoşuma gitti ;)
Tabi yoğurt evde kendim mayaladığımdan ;) artık hazır almıyoruz şükür ;)

Öğlen yemeğini çekemedim daha doğrusu az birşey barbunya kalmıştı onu hüplettim ( tam 4 yk kadar ;) )

Akşamda annemde semizotu vardı ;) aslında hiç pirinçsiz yapıyordum genelde kendime ama ben gelmeden hatun pişirmiş bende birşey diyemeden yanında bir koca kase cacıkla götürdüm :KK48:

Şu an çok şükür açım :KK48::KK48::KK48::KK48:
Yani demekki fazla kaçmamış :KK66:

İki gündür hep ot yiyorum yarın artık kesin protein almam lazım :mad: ben etobur bir insanım yeterrrrrrrrrrr diye bağırtacak yoksa adam beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün Pazar münasebetiyle biraz geç uyandım :KK66:
Uzun zaman aradan sonra ilk kez bu kadar gec ve dinç uyandım :KK48:
Kahvaltıdan sonra biraz iş yaptım sonrada hadi eşim bilgisayar başına geçti hemen demesin diye koltuğa az uzanıp onunla birlikte belgesel izleyeyim dedim dediğimle kaldım :KK48::KK48::KK48::KK48:
Uyumuşum :KK70::KK70::KK70::KK70:

İki saat uyuduktan sonra hadi biraz daha iş yaptım yemek hazırlıyayım derken akşam yemeğimizi hazırladım ;)
Akşam yemeğinden sonrasına kadar herşey çok güzeldi ama sonradan eşimin aklına uyup 1 adet gofret yedim :mad::mad::mad::mad: yemez olaydım :mad: sanırım kan şekerim fazla yükseldi şu anda felaket halsiz hissediyorum kendimi.
Eşime bana ilişme az kafa dağıtayım belki şu uyku hali üzerimden gider bahanesiyle pc başına attım kendimi :KK48:
Bir daha tövbe tatlı yemem ;)

Kizlarrrr..ben sonucumu aldim..kanda baktirdim..negatif... hayirlisi..

Dediğin gibi canım hayırlısı :KK66: Ümidimizi yitirmiyoruz :KK66: İnşallah Rabbim sana o müjdeyi vermeyi nasip edecek :KK65:

Back