• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25:

Oyyy işlerin çoğunu yaptım az mola verip sizlere bakayım dedim :KK66:
İki gün yatmanın cezası bu bana :) tamam Allah razı olsun aç bırakmadılar beni ama ev aldı başını gitti :KK48:
Neyse yapacak birşey yok mecbur yapıcağım :KK66:

Birde eşim midesi kötü diye biraz evvel eve geldimi :KK53:
Allahtan dışarda işi varmışda bir saatliğine de olsa çıktı evden yoksa işin bittimide bilgisayar başına geçiyorsun diye inceden laf sokardı kesin :KK48:

Yarın sabahtan eşime endoskopi yapılacak o_O
2 Haftadır ne yese midesi kötü oluyor o yüzden bu sabah görüştüğümde doktoru yarın için endoskopi yapalım dedi :KK57:
Sanırım bayıltarak yapacaklar çünkü eşimde öbür türlü hayatta cesaret edip yaptıramaz :KK66:
Hiç yaptırmadım bu güne kadar şükür ama nasıl bir duygu çok merak ediyorum ( eşime artık sonrasında sorarım :KK48: )
Umarım önemli birşey çıkmaz

• Beğen
Reactions: WAW
tebrikler canim aynen devam et....biz burda ara verdik ama devam ediyoruzz instagramda daha kolay oluyor diye genelde orada paylasimlarimiz instagrama gelmek istersen veririm hesabi..

sizde allaha emanet olun kuzumm..siteyi sorma alisamadim bu hale hala...sukur iyiymissinizz..kilo almamissinizz..kizin ve sen dua et..bugun asilamamm tapildiii...

yaaaaaa minimaxxxxx cook mrk ediyordum senii....nasilsinn..nasil oralar nasil bi yerde yasiyorsunuzz...merkezdemii...bizi unutmaa herseyii her yeri yazzz...biz bu ara yazamiyoruzz ama kizlar instagramdayizx...instagram hesabin varsa ekle bizi..diyet hesabi benimki...bu arada ani alinan bi kararla asilamam yapildi bugun..simdi beklicez 15 gun..hayirlisi hakkimizdaa...

SIRINEEEEE...NERELERDESINN...SENI MERAKK EDIYORUMM..GELINCE YAZ MUHAKKAK BISILERR...

selam canım .... aşılaman hayırlı olsn inşallah bu sefer tutar canım rabbim büyük ...dualarım seninle canım içimde bir his var bu sefer tutacak rabbimin izniyle ....canım ben bir tek buraya giriyorum face twit ınstagram gibi sosyal ağlarda üyeliğim yok bir tek burada var canım eşim izin vermiyor

bugün sabah yarım simit peynir domates yedim öğlen meyve yedim elma akşam az yağlı az tuzlu taze fasulye bol salata sadece ekmek sabahları yiyorum öğlen akşam yemiyorum ......

selam canım .... aşılaman hayırlı olsn inşallah bu sefer tutar canım rabbim büyük ...dualarım seninle canım içimde bir his var bu sefer tutacak rabbimin izniyle ....canım ben bir tek buraya giriyorum face twit ınstagram gibi sosyal ağlarda üyeliğim yok bir tek burada var canım eşim izin vermiyor
Aminn..insallah canimm..aynen benim esimde izin vermiyorda ortak kullanalim diyorum arada bakiyor sonra birakiyorr...bide diyet hesabi olarak kullanicam de..kisisel resim eklemiyorum bende..sadece yediklerim ve diyet hesaplarini takip ediyorum..diyet ve spor yapanlari gordukce motive oluyor insan...

Aminn..insallah canimm..aynen benim esimde izin vermiyorda ortak kullanalim diyorum arada bakiyor sonra birakiyorr...bide diyet hesabi olarak kullanicam de..kisisel resim eklemiyorum bende..sadece yediklerim ve diyet hesaplarini takip ediyorum..diyet ve spor yapanlari gordukce motive oluyor insan...

doğrudur canım .. buraya girmeme de ırın kırın ediyordu da sonradan sonradan alıştı onun için boşver canım ...size iyi motive olmalar tatlım...miğdem guruldamaya başladı yaa saat 6 da yedim yemeğimi

saat 2 de yatıyoruz çatlıyorum o saate kadar yaaaaaaa ağlayasım gelyor bazenn

eşim saat 12 de geliyor yemek hazırlıyorum yıyor bende aç aç na bakıyorum çok zorrr:KK17::KK51::mad::mad:

eşim saat 12 de geliyor yemek hazırlıyorum yıyor bende aç aç na bakıyorum çok zorrr:KK17::KK51::mad::mad:

Canım o saatte çok acıkmış oluyorsan sende kendine şöyle güzel bir bardak tarçınlı süt yada ayran yapsan ;) hem aç yatmamış olursun hemde metabolizmaya zararı olmayan şeyler ;)

Canım o saatte çok acıkmış oluyorsan sende kendine şöyle güzel bir bardak tarçınlı süt yada ayran yapsan :KK66: hem aç yatmamış olursun hemde metabolizmaya zararı olmayan şeyler :KK66:

mutfağa gitmeye korkuyorum inanki :1: bir çay kaşığı tarçın yutarım birazdan

teşekkürler cecocum ilgin için sen kaç kiloya düştün canım

waw hayırlısı olsun ınsaallah. sen kızın mı dedın ben mı yanlıs anladım:)
henuz cınsıyetı bellı degıl. once tabı saglıklı olsun. aöa gonlumdekı kızdı Allah bılıyor. ama erkek hıssedıyorum kuvvetlı bır sekılde:)
buyuk ıhtımal bır sonrakı randevuda bellı olacaktır. yazarım:)
sarraf arada yaz merak edıyorum:)
alıntı yapamadım malesef. telden kullanmaya o kadar alısmısım kı...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez :oops:
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedi o_O kendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş ;)
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş :KK66:
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi :KK48:
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında :KK70:
O halini keşke kameraya çekseydim gerçekten çok şekerdi o hali :KK70::KK70::KK70:
Kikirdeyip durdu :KK70: hatta bir ara aşkını ilan edip tutturdu bir öpücük versene diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittik :KK48: eşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım :KK70::KK70::KK70:

Şükür önemli birşey çıkmadı;
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi ;)
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş ;) )

Öğleden sonra onun dışarda işleri oluncada bende kızlarla kendimi anneme attım.
Yemeğimide orada yedim :KK48: kahve faslından sonrada kendimizi çocuklarla parka gittik ;)
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik ;)

Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım :KK66:
Çok şükür bu günüde hasarsız atlattım sayılır ;)

teşekkürler cecocum ilgin için sen kaç kiloya düştün canım

Canım maalesef ben bu topiğin yüz karası sayılırım :KK48:
108 kgyla hamile kalmıştım ve 103 kiloyla doğuma girmiştim :KK66: yani 9 ayda sık sık ve az yiyerek bol hareket ederek 5 kg vermiştim ama aptal kafam kızımı 2 sene emzirme döneminde aman çocuğa süt olsun diye 120 kgya çıktım :KK57:
Sonra bir ara kendi çabamla 10 kg verip spor salona yazıldım ve 3 ayda spor salonu yardımıyla 96 kgya kadar düşmüştüm :KK22::KK22::KK22::KK22: sonra nasıl bir kafa yaşadıysam kendimi manken falan sandım herhalde :KK48: yok Ramazandı Tatildi derken kendimi bir anda 124.5 kg da buldum :KK61::KK61::KK61:
3 hafta evvel tekrar kendimi sirkeleyip karatayımsı birşeyler yapmaya başladım ve 3 kg ancak verebildim :KK57: tabi bu kadar kilolu olunca sporda yapamıyordum yoksa biraz daha fazla giderdi diye düşünüyorum ;) ama önümüzdeki pazartesi itibaren inşallah kızçelerimle birlikte sporada başlıyacağız evde ( bir iki güne regl olacağım ama eminim sonrasında daha az çıkacaktır tartı ;) )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Canı
Zayıflamaya cbaslayinca en önemlisi ipin ucunu bırakmamak sende sakın bırakma ama senin yeri de olsam diyetisyend kesin giderdim diyetisyene gidince insan kendini zorunlu ve dsiplinli kılıyor onun icin bence gitmelisin yimese sen bilirsin troit bezlerin çalışmıyor olabilir

Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez :oops:
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedi o_O kendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş ;)
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş :KK66:
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi :KK48:
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında :KK70:
O halini keşke kameraya çekseydim gerçekten çok şekerdi o hali :KK70::KK70::KK70:
Kikirdeyip durdu :KK70: hatta bir ara aşkını ilan edip tutturdu bir öpücük versene diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittik :KK48: eşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım :KK70::KK70::KK70:

Şükür önemli birşey çıkmadı;
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi ;)
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş ;) )

Öğleden sonra onun dışarda işleri oluncada bende kızlarla kendimi anneme attım.
Yemeğimide orada yedim :KK48: kahve faslından sonrada kendimizi çocuklarla parka gittik ;)
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik ;)

Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım :KK66:
Çok şükür bu günüde hasarsız atlattım sayılır ;)

Canım maalesef ben bu topiğin yüz karası sayılırım :KK48:
108 kgyla hamile kalmıştım ve 103 kiloyla doğuma girmiştim :KK66: yani 9 ayda sık sık ve az yiyerek bol hareket ederek 5 kg vermiştim ama aptal kafam kızımı 2 sene emzirme döneminde aman çocuğa süt olsun diye 120 kgya çıktım :KK57:
Sonra bir ara kendi çabamla 10 kg verip spor salona yazıldım ve 3 ayda spor salonu yardımıyla 96 kgya kadar düşmüştüm :KK22::KK22::KK22::KK22: sonra nasıl bir kafa yaşadıysam kendimi manken falan sandım herhalde :KK48: yok Ramazandı Tatildi derken kendimi bir anda 124.5 kg da buldum :KK61::KK61::KK61:
3 hafta evvel tekrar kendimi sirkeleyip karatayımsı birşeyler yapmaya başladım ve 3 kg ancak verebildim :KK57: tabi bu kadar kilolu olunca sporda yapamıyordum yoksa biraz daha fazla giderdi diye düşünüyorum ;) ama önümüzdeki pazartesi itibaren inşallah kızçelerimle birlikte sporada başlıyacağız evde ( bir iki güne regl olacağım ama eminim sonrasında daha az çıkacaktır tartı ;) )

Kizlar yumos buyumemistii..sonanda buyudugunu gorunce dr hemen asilama dedi ve bugun yaptikk..simdi 15 gun sabirla beklicezz nasip kismet bundan sonrasi...
cümleten S. Aleyküm hepinizi özledimmmmm bir ara geldim açılmadı site değişmiş
hayırlı olsun güzel olmuş böyle

wawwwwwwww
canım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ya maşallah nasıl büyüdüü aşılama hemen yapıldı sen takipte miydinn
ben bayadır gelemedim
iğneye rağmen büyümedi yumoşum haftada gün izledik geç gelişti sonra da artık 17. gün daha hala 15 mm de kalınca doktor tüp bebek merkezine gidebilirsiniz dedi ya o kadar üzüldüm ki
normalde büyüyen kendi kendine gelişen çatlayan döllenen yumurta tahlillerde 2.3 -3-3- 5 .5 ,--- çıkan beta değeri vardı ama geç büyüyüp geç döllendiği için rahimde tutunamadığını tahmin ettiğimden izleyip erken büyütüp aşılama istedim
ya olmadı çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmm saatlerce kendime gelemedim:KK61::KK61:
eşimde çok üzgün sen o kadar menos iğle yedin hormon aldın bozdun diyor o da artık bir süre ilaç izleme falan yok dedi

sana binlerce maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:canım kaç kg oldun nasıl büyüttün yumoşu ne içtin ne yedin bana da söyle
kendim için moralim çok bozuk ve senin için çok sevindim hep dualarımdasın :KK19::KK46::KK46: olacak inşallah bebişin yorma kendini folikasitini all

instagrama benim uyumlu telefonum yok ondan gelmedim pc den yüklenir mi bilemedim
bu ara teknolojiden uzağım artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25:

Sabahtan beri ancak uğrayabildim :KK66: malum eşler evde olunca işler hiç bitmiyor :KK48:
Öğlende minik kuşumun bir elbisesi aklıma geldi onu giydireyim dedim ama nereye kaybolduysa bulamadım :KK48:
Hatta işi abartıp bütün dolabını indirdim yere :KK70:
Zaten düzenliyecektim bari o elbisesinide bulayım dedim ama nafile o_O
Bakmadığım yer kalmadı ama yinede bulamadım :KK57:

Kızkardeşime ödünç vermiştik acaba geri vermedide benmi unuttum diye onu bile aradım oda yok ben anneme geldiğimde getirmiştim çok oluyor sana geri vereli dedi :KK48:
Hadiii bu seferde annemi aradım :KK48:
Oda demezmi kim bilir nereye tıktınız bende yok diye :KK48:

Hadi neyse dedim kendimizi dışarı attık yeğenlere doğum günü hediyesi almak için :KK66:
İkisinede alt üst birer takım yaptım ve düşündüğümden biraz fazla para harçadım :KK48:
Eve gelince elbise arayışına devam ettim ama evin içinde bakmadığım yer kalmadı o_O kim bilir kimin evinde üstümüzü terledi diye değiştirdik de unuttuk :KK57:
Neyse elbet çıkar meydana hayır seneye yazada olmaz bari bu sene dilediği gibi giysim dedim oda olmadı :KK43:

Allah bilir gözümün önünde bir yerlerdedirde ben görememişimdir :KK48:
Çıkar elbet meydana :KK48:

Biraz sonrada hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz doğum günü için :KK66:
Aslında doğum günleri iki gün sonra ama onlar tatile gideceğinden erken kutlayacağız bu sene ;)
Bugün kardeşimin eşinin doğum günü, yarın evlilik yıldönümleri bir sonraki günde çocukların doğum günleri :KK70:
İstese ayarlayamaz insan :KK48:

wawwwwwwww
ben bayadır gelemedim
iğneye rağmen büyümedi yumoşum haftada gün izledik geç gelişti sonra da artık 17. gün daha hala 15 mm de kalınca doktor tüp bebek merkezine gidebilirsiniz dedi ya o kadar üzüldüm ki
normalde büyüyen kendi kendine gelişen çatlayan döllenen yumurta tahlillerde 2.3 -3-3- 5 .5 ,--- çıkan beta değeri vardı ama geç büyüyüp geç döllendiği için rahimde tutunamadığını tahmin ettiğimden izleyip erken büyütüp aşılama istedim
eşimde çok üzgün sen o kadar menos iğle yedin hormon aldın bozdun diyor o da artık bir süre ilaç izleme falan yok dedi

sana binlerce maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:canım kaç kg oldun nasıl büyüttün yumoşu ne içtin ne yedin bana da söyle
kendim için moralim çok bozuk ve senin için çok sevindim hep dualarımdasın :KK19::KK46::KK46: olacak inşallah bebişin yorma kendini folikasitini all

instagrama benim uyumlu telefonum yok ondan gelmedim pc den yüklenir mi bilemedim

Canım sende moralini bozma ;) Rabbim inşallah sanada ve tüm özlemini çeken bayanlarada en kısa zamanda mucizelerini gönderecektir....Aminnnn

İstagrama pcden de giriliyor ama sanırım oradan ancak takip edebiliyorsun hani resim yükleme olmuyor diye biliyorum hani varmış onada ek bir program ama ben yükleyip denemediğim için şudur diyemiyorum ;)
Tabi istersen sen yinede bir hesap aç bilgisayardan en azından bizi takip eder sohbetimize ara ara katılırsın bilgisayardanda olsa ;) sonuçta ille resim paylaşmak şart değil ;)

wawwwwwwww
ben bayadır gelemedim

Yaaa sirinee butunn aklim fikrimm sendeydii yaa..nerdesin boyle merakta biraktinn benii....

neysee kizmicamm..bu sitemimde seni ozledigimden..
Girmedim bende bi sure sirf uzaklasayim diye ama olmadii...

canim hic uzme kendinii...bu bunye isi bi ay oluyor bi ay olmuyorrr...bak ben kac aydir igne kullaniyorum..puregon...75 doz kullandim ilk ay..yumos oldu dogal deneyin dedi..

2. Ay 14 m de kaldi dozu yukseltmedi 14. Gun kaliteai bozulmistur dedi birakti..

1 ay ara verdik...yine basladim 100 dozla..ilk kontrolde yumos var kucuk dedi 2. De 15 tane yumos vardi igneyi kesti..3 yumos buyudu biri 13 mm de catlayinca digerlerine zedelendi asilama yine iptaldi..

sonra dediki femara diye bi ilac var onu kullanalim..ondada buyumedi 14 mm felan kaldi...

ramazanda ara vericem dedim..o arada meryem suresini okudum 41 gunn..

ama olmadi tarlusal ictim adet oldum..esimde eylulde tup bebek deyince..agustosu bos gecmek istemiyorum dedim ve kendim gidip oceanin kullandigi klomenle ayni icerik olan serophen aldim..gittim dr a 1 yumos var dedi..10 mm..2. Gittim buyumemis 11 mm..ignen varsa vurul 75 doz..gittimki benim dr yok nobetciye girdim.14 mm ama catlamisda olabilir dedi..agla agla kafayi yedimm..drum igne vurul o sekilsizlik catlama degil buyumedir dedi..1 gun sonra gittim 19m olmus..catlama ignesini aksama vur 1 gun sonrada gel dedi..ve asilama yaptircam diye gittigim hastanede 6 ay sonra asilama yaptirdimm..adetimin 19. Gunuydu..bilmiyorum yumos kaliyltelimiydi..esiminde spermlerde azalma vardii..simdi beklemedeyimm..hamile oldugumu sanmiyorumm..esimse bana hamile muamelesi yapiyorr..omrumden omur gidiyorr..

Bu kadar yazdimm...yazdimki sabirli ol diyeee..daha bizi neler bekliyorr bilmiyorumdaa...

kiloma gelince 75.2 di en son..ama bu hafta asilamadan aonra yattim..esimde yedirdi sabah 76.4 gordum yinee..

rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee...cokk dua ettim sirine..rabbim bunca duaya karsilik vermiyorsa vardir bi bildigii...

buralarda oll..ben encok senin icin giriyorum buraya ozletme kendini..

asilamayi mrk edersen onuda yazarimm..

Sabahtan beri ancak uğrayabildim :KK66: malum eşler evde olunca işler hiç bitmiyor :KK48:
Öğlende minik kuşumun bir elbisesi aklıma geldi onu giydireyim dedim ama nereye kaybolduysa bulamadım :KK48:

Kızkardeşime ödünç vermiştik acaba geri vermedide benmi unuttum diye onu bile aradım oda yok ben anneme geldiğimde getirmiştim çok oluyor sana geri vereli dedi :KK48:

Hadi neyse dedim kendimizi dışarı attık yeğenlere doğum günü hediyesi almak için :KK66:
İkisinede alt üst birer takım yaptım ve düşündüğümden biraz fazla para harçadım :KK48:
Eve gelince elbise arayışına devam ettim ama evin içinde bakmadığım yer kalmadı o_O kim bilir kimin evinde üstümüzü terledi diye değiştirdik de unuttuk :KK57:
Neyse elbet çıkar meydana hayır seneye yazada olmaz bari bu sene dilediği gibi giysim dedim oda olmadı :KK43:

Aslında doğum günleri iki gün sonra ama onlar tatile gideceğinden erken kutlayacağız bu sene :KK66:
Bugün kardeşimin eşinin doğum günü, yarın evlilik yıldönümleri bir sonraki günde çocukların doğum günleri :KK70:

Canım sende moralini bozma :KK66: Rabbim inşallah sanada ve tüm özlemini çeken bayanlarada en kısa zamanda mucizelerini gönderecektir....Aminnnn

İstagrama pcden de giriliyor ama sanırım oradan ancak takip edebiliyorsun hani resim yükleme olmuyor diye biliyorum hani varmış onada ek bir program ama ben yükleyip denemediğim için şudur diyemiyorum :KK66:
Tabi istersen sen yinede bir hesap aç bilgisayardan en azından bizi takip eder sohbetimize ara ara katılırsın bilgisayardanda olsa :KK66: sonuçta ille resim paylaşmak şart değil :KK66:
Ayy bende ole bisiyi arayip bulamayinca cildiriyorumm..aramayi birakinca cikar ortaya emin oll...

Kardesininde onemli gunler super denk gelmisss..hepsini 1 gunde cikariversinler aradann

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK73::KK73:

Eşim sabah erkenden arkadaşıyla bir iş için evden çıkınca az daha uyuyayım dedim ama sağ olsun küçük cadı 9da hortladı ve benide rahat bırakmadı :KK48::KK48::KK48:
İnatla yatakta dönüp durdum 1 saat oda inatla 2 dakika arayla gelip anne çizgi film açsana, anne internet olmuyor ( tabletinden çizgi film izlemek istemiş açılmamış sayfa oda internet koptu sanmış :KK48: ), anne tuvaletteyim gel popomu sil.... diye diye beni deli etti :KK70:
En sonunda pes ettim ve yataktan çıktım :KK66:
Biraz etrafı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım dedim o arada eşim bilgisayarda birşeye bakmamı isteyince başına oturmuşken sizlerede bir selam vereyim dedim :KK66:

Hesapta erken kalkacaktım ama sabah 4e kadar yine sıcaktan uyuyamayınca yalan oldu erken kalkmak :KK43:
Bu gün kafaya koydum akşam erken yatacağım uyuyamasamda dönüp durucağım :KK48: öbür türlü TV izliyeyim az derken bazende birşeylere dalip iyice uykum kaçıyor o_O
Erken kalkmam şartttttttttttt :KK12:

Neyse yataktan çıktığımdan beri şaban gibi su içip durdum metabolizmam çalışsın diye bari kahvaltımı ( öğlenle bir ) yapayım da kalan işlerimi bitireyim eşim bir iki saate kadar gelir nasılsa :KK66:

Yaaa sirinee butunn aklim fikrimm sendeydii yaa..nerdesin boyle merakta biraktinn benii....

canim hic uzme kendinii...bu bunye isi bi ay oluyor bi ay olmuyorrr...bak ben kac aydir igne kullaniyorum..puregon...75 doz kullandim ilk ay..yumos oldu dogal deneyin dedi..

2. Ay 14 m de kaldi dozu yukseltmedi 14. Gun kaliteai bozulmistur dedi birakti..

1 ay ara verdik...yine basladim 100 dozla..ilk k

1 ay ara verdik...yine basladim 100 dozla..ilk kontrolde yumos var kucuk dedi 2. De 15 tane yumos vardi igneyi kesti..3 yumos buyudu biri 13 mm de catlayinca digerlerine zedelendi asilama yine iptaldi..

sonra dediki femara diye bi ilac var onu kullanalim..ondada buyumedi 14 mm felan kaldi...

ama olmadi tarlusal ictim adet oldum..esimde eylulde tup bebek deyince..agustosu bos gecmek istemiyorum dedim ve kendim gidip oceanin kullandigi klomenle ayni icerik olan serophen aldim..gittim dr a 1 yumos var dedi..10 mm..2. Gittim buyumemis 11 mm..ignen varsa vurul 75 doz..gittimki benim dr yok nobetciye girdim.14 mm ama catlamisda olabilir dedi..agla agla kafayi yedimm..drum igne vurul o sekilsizlik catlama degil buyumedir dedi..1 gun sonra gittim 19m olmus..catlama ignesini aksama vur 1 gun sonrada gel dedi..ve asilama yaptircam diye gittigim hastanede 6 ay sonra asilama yaptirdimm..adetimin 19. Gunuydu..bilmiyorum yumos kaliyltelimiydi..esiminde spermlerde azalma vardii..simdi beklemedeyimm..hamile oldugumu sanmiyorumm..esimse bana hamile muamelesi yapiyorr..omrumden omur gidiyorr..

Bu kadar yazdimm...yazdimki sabirli ol diyeee..daha bizi neler bekliyorr bilmiyorumdaa...

kiloma gelince 75.2 di en son..ama bu hafta asilamadan aonra yattim..esimde yedirdi sabah 76.4 gordum yinee..

rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee...cokk dua ettim sirine..rabbim bunca duaya karsilik vermiyorsa vardir bi bildigii...

Ayy bende ole bisiyi arayip bulamayinca cildiriyorumm..aramayi birakinca cikar ortaya emin oll...

Kardesininde onemli gunler super denk gelmisss..hepsini 1 gunde cikariversinler aradann

ontrolde yumos var kucuk dedi 2. De 15 tane yumos vardi igneyi kesti..3 yumos buyudu biri 13 mm de catlayinca digerlerine zedelendi asilama yine iptaldi..

canım benim Allah razı olsun ben de en çok senin için buradayımm senin güzel haberlerini de alacağım inşallahhhhhhhhhh
her şeyi detaylı anlatmışsınn
yazdıklarını hem okudum hem ağladımm en sona demişsin yaa Rabbim çok dua ettim bunca duaya karşılık vermiyorsa vardır bir bildiği...
yani benimde içim kötü yine bu günlerde çok tövbe ediyorum lakin gücüm yetmiyor bu çaresizliğimi canım bende menos75 yedim hemde 16 tane ona rağmen büyümedi yani yapmam gereken ilaç dua araştırma istirahat her şeyi yaptım :(:KK34::KK42:
en son baktı ben iyi değilim eşimde Allah razı olsun bana moral vermeye çalışıyor iyi olmam için söylediiği her söz bıcak gibi kalbime saplanıyor :KK42::cry:

Allahımm inşallah senin eşinin sana hamile gibi davranmasını gerçekten hamileliğin ve bebişinizi kucağınıza alıp büyütmenize kavuştursun aminnnnnnnnnnnnnnn:KK19: canım sana yumoşun tutunması için ilaçta verdi değil mi
yorma kendinii inşallah güzel haber alacağız sendennn

kilocuklar maşallah gidiyor sende
o iğne yumoşumu büyütmedi lakin azcık göbek yaptı yine :KK62: sanki görevi oydu
bende iyice kıstım ekmeği şekeri bu hafta alkali su yaptm içiyorum yürüyüşte yapcam zaten artık ayın 3ü adet olacam olmazsam en kısa sürede başka doktora serophen bende denemedim hiç aslında hep aklımda oceanden sonra ; ama doktor görmeden içmeye korkardım sanada kıyamıyordum aman waw doktorsuz alma diyordum lakin bende düşünüyorum artık
evet aşılama da nasıl oldu neler yaptı yani ya bende hsg çok fenaydı ona benzemiyor dimi
bir de özelde mi yaptırdın devlette mi ?
ve sorması ayıp ne kadara ?
tüp bebek aklımda hep çok korksam da yani benden bunca haber bekleyen dua eden varken benim için
ne yapayım Allahım hep doğal olsun istiyorum Sen bilirsin...:KK42:

Aslında doğum günleri iki gün sonra ama onlar tatile gideceğinden erken kutlayacağız bu sene :KK66:

Canım sende moralini bozma :KK66: Rabbim inşallah sanada ve tüm özlemini çeken bayanlarada en kısa zamanda mucizelerini gönderecektir....Aminnnn

İstagrama pcden de giriliyor ama sanırım oradan ancak takip edebiliyorsun hani resim yükleme olmuyor diye biliyorum hani varmış onada ek bir program ama ben yükleyip denemediğim için şudur diyemiyorum :KK66:
Tabi istersen sen yinede bir hesap aç bilgisayardan en azından bizi takip eder sohbetimize ara ara katılırsın bilgisayardanda olsa :KK66: sonuçta ille resim paylaşmak şart değil :KK66:
Allah razı olsun canım inşallahhhhh aminn
maşallah senin kardeşinin ne güzel olmuş öyle :) Nasip
Allah mesut etsin
bende baktım şimdi kaydolacağım. girebilirsem eklerim sizi de

canım benim Allah razı olsun ben de en çok senin için buradayımm senin güzel haberlerini de alacağım inşallahhhhhhhhhh
her şeyi detaylı anlatmışsınn
yazdıklarını hem okudum hem ağladımm en sona demişsin yaa Rabbim çok dua ettim bunca duaya karşılık vermiyorsa vardır bir bildiği...
yani benimde içim kötü yine bu günlerde çok tövbe ediyorum lakin gücüm yetmiyor bu çaresizliğimi canım bende menos75 yedim hemde 16 tane ona rağmen büyümedi yani yapmam gereken ilaç dua araştırma istirahat her şeyi yaptım :KK43::KK34::KK42:
en son baktı ben iyi değilim eşimde Allah razı olsun bana moral vermeye çalışıyor iyi olmam için söylediiği her söz bıcak gibi kalbime saplanıyor :KK42::cry:

Allahımm inşallah senin eşinin sana hamile gibi davranmasını gerçekten hamileliğin ve bebişinizi kucağınıza alıp büyütmenize kavuştursun aminnnnnnnnnnnnnnn:KK19: canım sana yumoşun tutunması için ilaçta verdi değil mi
yorma kendinii inşallah güzel haber alacağız sendennn

kilocuklar maşallah gidiyor sende
o iğne yumoşumu büyütmedi lakin azcık göbek yaptı yine :KK62: sanki görevi oydu
bende iyice kıstım ekmeği şekeri bu hafta alkali su yaptm içiyorum yürüyüşte yapcam zaten artık ayın 3ü adet olacam olmazsam en kısa sürede başka doktora serophen bende denemedim hiç aslında hep aklımda oceanden sonra ; ama doktor görmeden içmeye korkardım sanada kıyamıyordum aman waw doktorsuz alma diyordum lakin bende düşünüyorum artık
evet aşılama da nasıl oldu neler yaptı yani ya bende hsg çok fenaydı ona benzemiyor dimi
bir de özelde mi yaptırdın devlette mi ?
ve sorması ayıp ne kadara ?
tüp bebek aklımda hep çok korksam da yani benden bunca haber bekleyen dua eden varken benim için
ne yapayım Allahım hep doğal olsun istiyorum Sen bilirsin...:KK42:
Aynen oyle canimm..eger bu asilamam tutarsa sana bi dua daha soyleyecegimm..bakalim haftaya bugun tahlil veririm haftaya sali belli olur heralde..nekadar umitlenmicem desemde rabbim buyuk umitlerim ucsuz bucaksiz artiyorr...

Bak simdi yumos 19 mm di son puregon vurdurdu ve aksami catlama ignesi yaptirdi..36 saat sonra carsamba 11.30 da burda ol dedi...ama esin 9 da gelsin semen ornegini yikamaya versin dedi...
9 da esim gitti..11.30 ben gittim..labaratuardan bi siringa ve tup verdilerr..dr gittim dogumhaneye aldilar..bu arada siringa elimde kalacakmis hep sicak olsun diye..normal muayene gibi yattim ama catala..dr geldi..ben hic bakmadim..tavani izledim ama hsg gibi degil asla..yanimizda bi ebe 2 de hemsire vardi..vajinaya bisi yerlestirdi..azcik temislicem dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o arada kizlar ultrasonu getirdiler ebe gobegime ultrasonu koydu..sonra dr um ekrana baka baka bisiler dedi kizlara evet bakin rahime girdik dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o sirada elimdeki siringayi istedi..ben devamli dua ediyorumm..kizlarada dedim dua edin diye...

Hemen tamam bitti dedi...15 dk bile surmedi normal muayendde daha cok canim aciyorduu..

Yarim saat dinlen dedi..ebe sag bacagimi alip catalda sol bacagimin ustune koydu..ve ciktilar o arada bi aglamak geldi..esim gelebilirmi dedimm..cagirdilar iceri 40 dk kadar tattim..tek sorunumm..dr um asilama oncesi cok su icirtti..asilama boyunca feci tuvaletim geldii..kalkinca dr sordum hemen burda gidebilirsin dedi ve gittimm..

Kalkinca bi sivi gelecek heycanlanma dedi temixleme jeli o...bide heraksam progestan fitil verdi vajinadan...yarinda iliskiye girin dedi...bukadar oldu bitti yani...

Ozelde yaptirdimm canim...asilama 550..sperm yikama 150.. 700 tl verdik ilaclar haric...

Rabbim hakkimizda hayirlisini versinn...

Back