Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kızlar ben uc gündür yulaf ezmeli yoğurt yiyorum bol su iciyorum günde bir saat kosu bandında yürüyüş yapıyorum sabah normal kahvaltımı yapıyorum beyaz ekmek hariç aksam salata sadece bugun mesela tavuk göğsünü başladım salatama karıştırıp yiyeceğim çok güzel oluyor bir kılo vermis im bile artık kesin katrilyon birakmiyoum Bebegim icin bes aya kadar 15 20 kılo vermem gerek kızlar yulaf ezmesini şiddetle tavsiye ediyorum acayip yok tutuyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kaza zede ceco geldiiiiiii

Bugün öğleden sonra kendimi dışarı attım
Annem ille senin büyük kıza tshirt falan alalım dedi ve Defactoya gittik. Arabayı bir yere park edip baya yürüdük ama mağazaya varana kadar pek yorulduğum söylenemez ancak daha mağazaya adımımı attığım anda nasıl olduysa sol bacağım kalcadan bir takıldı öyle böyle değil
Çığlığı basmamak için kendimi zor tuttum birazdan geçer diye düşündüm ama bir türlü geçmedi ve resmen topallayarak dolandım baya uzun süre biraz yürürsem geçer diye bir mağazaya daha uğramak için baya bir yürüdüm ama geçeceğine çok daha beter oldu ve arabayla çok zor döndüm

Eve geldiğimden beri ağrım geçmedi. Allahtan akşam yemeğimi yapmıştım daha evvelde gelince biraz uzandım. Tabi sağ sola dönmek ne mümkün eşim gelince az ovalıyayım dedi ama nafile çığlık atmamak için kendimi zor tuttum
İnşallah yarına kadar birşeyim kalmaz ama şu anda lavaboya bile giderken eşim yardım etmek zorunda
TAm salona girdik bari bilgisayarın yanında beni bırakta kafam dağılsın dedim de kendimi buraya attım

Yarında geçmezse artık mecbur doktora gideceğim

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah çok daha güzel kilolar verirsin de mucizen bir an önce sana gelir
Bu arada buraya tabiki yazmaya devam edeceğiz ama bir kaç arkadaş instagramada dadandık
Eğer kullanıyor ve arzu edersen sende bizlere katılabilirsin
Her gün yediklerimizin resmini çekip birbirimizi motive ediyoruz ve tabiki yanlış birşey varsa uyarıyoruz birbirimizi
İnstagramla uğraşamam dersende biz burayada her daim yazıyoruz
Yediklerini ve yaptığın sporları bizimle paylaşırsan seviniriz

Alkali su kullanan var mı ??

Benim bildiğim alkali su kullanan yok buradaki arkadaşlardan ama faydalı birşeyse ( ki öyle olduğunu okumuştum fazla derinlemesine girmesemde ) eminim kızlarda faydalanmak ister

İstersen burayada yaz sen edindiğin bilgileri
Faydalı bir bilgiyi paylaşmak bile sevaptır benim bildiğim

merhaba arkadaslar
yav bu sıte yenılenmesı yuzunden kac gundur telefonumdan gıremıyorum sıteye. evde ınternetımız yok bızım. telefonla ıdare edıyorum. ınstagramıda sevdım aslında ama acayıp ınternet yıyıyor:) arada bakıp hemen cıkıyorum. neyse sımdı bır fırsatını bulabıldım de gırdım.
ceco gecmısler olsun. umarım sımdı ıyısındır.
bız cuma gunu doktora gıttık. baya buyumus yavrus:) su anda hersey ıyı cok sukur. hatta doktorda bır kg eksık cıktım. aslında evde aynıyım yanı. neyse vermesem bıle aynı kalmam bıle cok buyuk bır sey benım ıcın:)
sarraf sen nerelerdesın nasılsın??
umarım en yakın zamanda teldekı sıte olurda yıne gırebılırım.
Allah a emanet olun.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Şükür ağrılarım biraz azaldı ve ufak ufak ayağımın üzerine basabiliyorum
Bugün sağ olsun büyük kızım bütün evle ilgilendi ( en azından denedi diyelim )
Kahvaltı ve öğlenlik o hazırladı akşamlıkta sağ olsun eşim tembel işi yaptı ama karnımız doydu şükür

Yarın daha iyi olursam anneme gidiceğim biraz
Kızkardeşimde oraya gelecekmiş bari onda kalır biraz dinlenirim akşamda büyük ihtimal yemeğe kalırız

Selamımı kızlar. Şuan Güney Afrikada yim yerleşim şükür. Hep aklımdan öpüyorum hepinizi

Aleyküm selam canım

Özlettin kendini Şükür yerleşmişsin İNşallah çok mutlu ve huzurlu olursun oralarda

Çok teşekkür ederim canım şu anda çok daha iyiyim
Bu arada senin adınada sevindim çok şükür kuzu iyimiş Umarım hiç kilo almadan hamileliğini bitirirsin
Sitenin yeni halini bende pek sevmedim ama alışmaya başladım sanırım
Cepten bir müddet girilemiyecekmiş ama inşallah oda düzelirde daha sık girebilirsin

Kendinede yeğenimizede çok çok iyi bak
Allaha emanetsiniz

Bugun aksam bol salata tavuk haslamasi yedim ekmek yoktu menümde

tebrikler canim aynen devam et....biz burda ara verdik ama devam ediyoruzz instagramda daha kolay oluyor diye genelde orada paylasimlarimiz instagrama gelmek istersen veririm hesabi..

sizde allaha emanet olun kuzumm..siteyi sorma alisamadim bu hale hala...sukur iyiymissinizz..kilo almamissinizz..kizin ve sen dua et..bugun asilamamm tapildiii...

Selamımı kızlar. Şuan Güney Afrikada yim yerleşim şükür. Hep aklımdan öpüyorum hepinizi

yaaaaaa minimaxxxxx cook mrk ediyordum senii....nasilsinn..nasil oralar nasil bi yerde yasiyorsunuzz...merkezdemii...bizi unutmaa herseyii her yeri yazzz...biz bu ara yazamiyoruzz ama kizlar instagramdayizx...instagram hesabin varsa ekle bizi..diyet hesabi benimki...bu arada ani alinan bi kararla asilamam yapildi bugun..simdi beklicez 15 gun..hayirlisi hakkimizdaa...

SIRINEEEEE...NERELERDESINN...SENI MERAKK EDIYORUMM..GELINCE YAZ MUHAKKAK BISILERR...

Kizlar yumos buyumemistii..sonanda buyudugunu gorunce dr hemen asilama dedi ve bugun yaptikk..simdi 15 gun sabirla beklicezz nasip kismet bundan sonrasi...

Canım merhabalar...
ara ara gelip bakıyorum siteye ben de hepinizi merak ediyorum...malesef diyet yok bende şimdiden 2kilo aldiım ondan yazamadım buraya....şükür sorunsuz gidiyoruz bakalım hayırlısı..sen de kendine dikkat et...

Kizlar yumos buyumemistii..sonanda buyudugunu gorunce dr hemen asilama dedi ve bugun yaptikk..simdi 15 gun sabirla beklicezz nasip kismet bundan sonrasi...
canım çoookk sevindim inşallah emeğinin karşılığını alırsın..bizleri habersiz bırakma bol bol yusuf ve taha suresini oku..ben de bütün kalbimle dua ediyorum sana...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah geç uyandım sonrada kahvaltı falan diyene kadar öğleni yaptık kızçelerimle
Anneme geçtim ve birlikte sarma sardık
Hazır gitmişken tabi akşam yemeğine de kaldım

Kızkardeşime ısrar ettiğimiz halde kalmadı cadı yemeğe tabi cumartesi akşamı çocukların doğum günü var pazarteside tatile çıkacaklar ve daha yapılacak bir sürü işi varmış
Bu arada tatilden söz açılınca benim yine bu sene tatile doyamadığımla ilgili serzenişlerimi dinlediler
Kızkardeşimde ulen millet sezonluk ev kiralıyor bizde kiralasak ya seneye diye vergi gazı bana
Eşim gelir gelmez bende konuyu açtım bak baldızınla çılgın bir projemiz var diye ( çılgın çünkü onun ikizleriyle benim ufaklık bir araya gelince paso kavga ederler ve biz buna rağmen 2 ay bir yerlerde ev kiralıyalım diyoruz )
Tabi eşim hemen ben seni bilmediğim yerde bırakmam diye tutturdu
Ancak halamların o tarafa Akçaya tamam derseniz olur dedi tabi kız kardeşim büyük ihtimal orayı istemeyecek ama acıkcası zaten onunla 2 ay orada kalma ithimalimiz çok zayıf sonuçta onun eşide büyük ihtimal izin vermez Bakalım ilk fırsatta onlarla da bir araya geldiğimizde bu konuyu konuşuruz çünkü artık her sene sadece 14 gün tatil beni kesmiyor isyan bayrağını açtıracaklar bana

merhaba hanımlar pko teşhisi koymak için kilo artışı olması şart mı başka belirtileri de var mı?

Merhaba
Canım PKO maalesef sırf kilo artışıyla belli etmek kendini
Kıllanma sorunu
Adet düzensizliği
Saç dökülmesi
Tırnakların yavaş uzaması gibi bir sürü yan etkileri var Kilo artışıda PKOdan dolayı oluyor ama çoğu zaman insülin direncini tetikliyor ve asıl kilo yapıp vermeyi engelleyen olayda o direnç tek çareside kilo vermek ama maalesef normal insanlar haftada rahat 1 kg hatta 1.5 kg verebilirken biz PKOlular insülin direncide işin içine girince haftada 500 gr versek ters parende atacak duruma geliyoruz en azından bende öyle yani

bu belirtilerden sadece bir tanesi olsa pko lu diyemeyiz o zaman değil mi? birden çok belirti olması lazım?

Fazla kaptırmışım bir daha aynısını yayınladım

bu belirtilerden sadece bir tanesi olsa pko lu diyemeyiz o zaman değil mi? birden çok belirti olması lazım?

Canım bunun cevabını sana en güzel Kadın doktorun verecektir
Ben senelerce farkında olmadan pkoyla yaşamamışım kıllanma konusunda da hep Allah bol vermiş diye düşünüyordum tabi sonradan çoğalmasınıda yaptığım ağdaya bağlıyordum ( yüzüme bile yapıyordum düşün artık )
Eğer bekarsanda sorun olmaz çünkü ultrasonla bakıyorlar ( yani en azından benimki öyle yapmıştı )

anladım teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…