- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudumama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım ohhh dünya varmış Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn
Bugün öğle yemeği derdim yokdün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz15ci sene giriyoruz
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedisıkıştırınca mecbur itiraf etti beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatınımeğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış yanında yemek falan yokmuş ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar
Yani karı koca 290 liraulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum yasırf manzarasını görüp dönsem yeter
Neyse nasip değilmiş diyelim
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi
Tabi çocuklar annemde kalacaklar
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar
Şükür bugün işim yokkeyif yapacağım şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat
Canım harikasınİnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın yada alırsanda çok az
Valla ben ikinci kuzumda 5 kg verdim ama 9 ay boyunca kendimi inanılmaz iyi hissettimhiç bir şeyden tiksinmedim, halsizlik yaşamadım ( doğuma gittiğim ana kadar sokaklardaydım millet artık sokakta doğuracaksın diyordu hatta doğumun olduğu gece gezmeden hastaneye geçtik kontrole diye ama sancımın olmayacağı belli olunca yine suni sancı olucak dedi doktor bende hadi gelmişken doğurayım bari demiştim doktorum tıp hayatımda senin gibi hastam olmadı demişti )
Büyük kızımda inanılmaz bulantı, kusma ve halsizlik yaşamıştım ( belkide psikolojikti bilmiyorum ) ama doğru dürüst yemek yemediğim ( daha doğrusu sırf zararlı olan turşu ve dondurmayla 9 ayı geçirdiğim için ) inanılmaz kilo aldım ama ikincide inan anam dünyayı yedin diyorlardıtabi hep ızgara ve salata ağırlıklıydı yediklerim sağlıklı, sık sık ve ufak öğünler yerdim ama millet ha bire birşeyler yediğimi görünce dünyayı yedin olurdu
Kesinlikle çok güzel bir hamilelik geçireceğini düşün ve sakın stres yapmabiliyorsun kuzucuk ne kadar stresten uzak geçirirse hamileliği, doğduğunda okadar sakin ve mutlu bir bebek olur
Ewettt kiz kulesi fiyatlarii oyleee😝😝😝😝acaba yemek yemeden gecilemiyormuuu...manzaraya bakar donersinizz....aman be cecom ordada ne manzarasi varki...bak ben sana baska yer tavsiye edeyimmmm....hatta iki yerr....
Ama bu yakata bu tarafa gecmeniz gerekecekk...
Biri uskudarda kiz kulesinin izlendigi yer varyaa...orda sahile sifir kizkulesi manzarali...filizler kofte....diye biyer varr...hemen netten gir bakkk..fiyatlar ve menu hosuna giderse yer ayirtt...arabayla gecmesenizde vapurla gecin vapurda bi cay keyfii..sonra elele kiz kulesine yuruyun cok mesafe yok biz ordan yuruyoruz hep...filizlerde romantik yemeginizi yiyinn...daha ileriye yuruyun..canli fasil yapan cafeler var guzell orda bi cay icin..kiz kulesini oturun seyredin..sonrada geri gelin...
Bir diger mekansa oda uskudarda...ig den resimlerini atarim..yeni acildi daha kesfi cok yapilmadi..manzara harikaa...vee fiyatlarda oyle...o manzaraya bu fiyat diyorsunn..cunku sosyal tesis...sgk nin sosyal tesisi...bakayim resmi varsa buraya atayimm..bakk resimde olan yerr..disarsi cay icolen yer hemen sag tarafta restorani varr..ust katlardada odalar var..bi gece kalabilirsiniz bilee..biz yakin oldugumuz halde bi gece orda kalmayi planliyoruzz..
Hele biyer dahada vardaaa...beykoz tesisleriii...ama ora biraz uzakk..iskudar size ozellikle vapurla cok yakin...
Resmini attigim yerr..uskudarda vapurdan inince hemen sol taraftaa 50 mt felann..cok yakin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.