Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Ewettt kiz kulesi fiyatlarii oyleee😝😝😝😝acaba yemek yemeden gecilemiyormuuu...manzaraya bakar donersinizz....aman be cecom ordada ne manzarasi varki...bak ben sana baska yer tavsiye edeyimmmm....hatta iki yerr....

Ama bu yakata bu tarafa gecmeniz gerekecekk...

Biri uskudarda kiz kulesinin izlendigi yer varyaa...orda sahile sifir kizkulesi manzarali...filizler kofte....diye biyer varr...hemen netten gir bakkk..fiyatlar ve menu hosuna giderse yer ayirtt...arabayla gecmesenizde vapurla gecin vapurda bi cay keyfii..sonra elele kiz kulesine yuruyun cok mesafe yok biz ordan yuruyoruz hep...filizlerde romantik yemeginizi yiyinn...daha ileriye yuruyun..canli fasil yapan cafeler var guzell orda bi cay icin..kiz kulesini oturun seyredin..sonrada geri gelin...

Bir diger mekansa oda uskudarda...ig den resimlerini atarim..yeni acildi daha kesfi cok yapilmadi..manzara harikaa...vee fiyatlarda oyle...o manzaraya bu fiyat diyorsunn..cunku sosyal tesis...sgk nin sosyal tesisi...bakayim resmi varsa buraya atayimm..bakk resimde olan yerr..disarsi cay icolen yer hemen sag tarafta restorani varr..ust katlardada odalar var..bi gece kalabilirsiniz bilee..biz yakin oldugumuz halde bi gece orda kalmayi planliyoruzz..

Hele biyer dahada vardaaa...beykoz tesisleriii...ama ora biraz uzakk..iskudar size ozellikle vapurla cok yakin...

Resmini attigim yerr..uskudarda vapurdan inince hemen sol taraftaa 50 mt felann..cok yakin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407420254120.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 28
Boyle guzel mekanlar benim cok hosuma gidiyor.

Yaklasik yarim saat once falan burdada bir seldir koptu gitti. Rabbim hayirli rahmetler versin.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Boyle guzel mekanlar benim cok hosuma gidiyor.

Yaklasik yarim saat once falan burdada bir seldir koptu gitti. Rabbim hayirli rahmetler versin.

Canim sen hangi sehirdeydinn...

Pek girmiyorum ig de takiliyorumm..iyiymissiniz cok sukurr..kiloda iyi gidiyorr..kucagina almayida nasip etsin...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay iki dakika koltuğa uzandım uyuya kalmışım
Gün içinde nasıl yorulduysam ( şu salon ve balkondaki sızan suları temizlemek ) baygın düşmüşüm 1 saat uyumak ne iyi geldi bilemezsiniz

Bugün büyük kız çok sıkıldım diye tutturunca yarın öğlende kızkardeşime kahve içmeye gideceğimize söz verdim
Artık gitmeden biraz erken çıkıp kuaförde kaşlarımı aldırırım
Hala yarın ne giyerim diye karar veremedim
Sabah artık olmadı dolabı indiririm kardeşime gitmeden belirleyeyimde dönüşte direk çocukları anneme bırakıp eşimle buluşuruz

Bakalım yarın eşime söylerim bakalım ne diyecek
Biz Floryadaki Belediye Tesislerine gitmeyi düşünüyorduk

Bak burası Deniz manzarası süper hatta havaalanına inen uçakları okadar yakın geçiyorlar ki gerçekten müthiş havaalanına yakın olmasına rağmen çok fazla gürültü yok

Bakalım kısmet artık kesin kararımızı yarın veririz

Ooooo orayi bilmemmi yaaaa....orasida superr...uzun vakitte gecirebilirsinizz...yemek cay...tatli yersen volkanik ye 😂😂😂 oneriye bak yaa....yarin bende cikicam..balik tercih etmeyi dusunuyorumm 😭😭😭

Yok kız volkanik yemem benim büyük kız çok sever onu ama bana ağır gibi geliyor hem evlilik yıldönümü diye çılkını çıkarmıyayım

Canim sen hangi sehirdeydinn...

Pek girmiyorum ig de takiliyorumm..iyiymissiniz cok sukurr..kiloda iyi gidiyorr..kucagina almayida nasip etsin...

Yesil bursa:)

Ya biz oraya gittigimizde yer bulamiyoruz arabayi park edecek

hayirli olsun tedavin.puregon mu gonalf mi vuruluyorsun?
teşekkür ederimm menegon sonrada çatlatma iğnesi vurulacakmışım ama Endometrium şuan 4 yumoşlar küçük 4 iğne kullandım hadi hayırlısı ile inşallah

Hadi bakalim hayirlisi olsun..su onumizdeki aylarda guzel bi haber verelimm..morele ihtiyacimizz varr..rabbim kaderimize yazmistir insallah...

inşallah hayırlısıyla olur wawcım inşallah güzel haberler verelim Allah nasip eder inşallah

Allah razı olsun inşallah ceco wawa ve tüm isteyen arkadaşlara hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin öyle müjdeli haberlerle gelelim inşallah
maşallahın var ne güzel paylaşmışsın baktım da ben sana kıyasla fazla yemişim bu hafta ya iştahımda arttı frenlesemde iğne yapıyor olabilir mi
tatlı eğilimim yine arttı glucophageyi 1000 e çıkarttım bende biraz keser belki iştahımı
ah ne var bande bu pkos olduğunu ilk öğrendiğim 2011 de başlasaymışım 6 inci vardı hiç böyle çoğalmazdı neyse Allah bundan daha iyi etsin yavrularımız gelsin de hayırlısıyla
gençler şimdi çok anlayışlı çocuklar bile kocaman insan gibi konuşuyor maşallah canım eminim seninkilerle de güzel günler yaşayacaksınız inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür topiğe girebildim
İki gündür sinir oluyorum. Cuma zaten giremedim Evlilik yıldönümü yüzünden sonrada ne yaptıysam girmedi
Sistem yeniliyormuş felan
Özledim valla sizleri

Beslenme şükür iyi gidiyor kaçamaklardan uzak duruyorum tabiki.
Umarım önümüzdeki haftada güzel bir kilo kaybı görürüm okadar dikkat ediyorum sonuçta

Geçmişi zar zor okudum ama alıntı yapamadım dün artık bundan sonraki sohbete yetişirim

Ya biz oraya gittigimizde yer bulamiyoruz arabayi park edecek

Canım bizde 1 saat kadar bekledik
En güzeli gitmeden evvel rezervasyon yaptırmak eşim bir dahakine öyle yaparız dedi

Hemen aklımdayken 3 günlük menümüde paylaşayım

Cumadan hemen başlıyorum

Cumartesi yediklerim tabi baştan söylim öğle yemeğim biraz fazla kaçtı sanırım ama akşam dengelemek adına sırf yoğurt yedim nasılsa saat 16:00 gibi ancak yedik öğlenlik ve nasıl olduysa KV ısmarladı ( bütün gün bizimleydi desem yeridir babasının mezarına gidip bir iki halledilmesi gereken işte vardı yani hem ziyaret hem ticaret oldu bizimkisi )

Pazar yani bugün Geç kahvaltı edince öğlenle bir gibi oldu zaten karatay sağ olsun hiç acıktırmadı

Yarından itibaren yine erken kalkıp günde 3 öğün yaparım ( tabi acıkırsam öğlende )

Artık pek kimse uğramıyor ama yinede yediklerimi paylaşayım

Kahvaltıda 1 dilim hindi füme vardı ama yarısını küçük cadı yedi :)

Öğlenki zeytinyağlı patlıycanın yarısını yiyemedim bile

Akşamda bamya vardı menüde bugün biraz sebze ağırlıklı oldu ama inşallah yarın protein ağrılıklı olur

Sormaa cecomm yaaa..instagrama gireli burayi biraktimm birazda bu mevzulardan uzaklasmak istedimm..

Sirinemmmmmm....seni mrk ediyorummm...ne alemmdesin asilama oldumuu...bi sen instagram acmadinn..niye acmiyorsunnn..gelsene oraya endee....

Aynen WAWcığım instagram çok daha rahat oldu bizim için tabi buradaki diğer kızları merak ettiğimden girip bakıyorum arada
Habersiz bırakmayın bizi kızlarrrrrrrrrr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam sabahtan beri yine koşturmaktan totom yer görmedi
Daha doğrusu bir ara yer gördü ama o aradada içim geçmiş
Bugün eşimin şirketteki meşhur sekretere yemeğe davetliyiz
İki gün ısrarla işte gelin hepbirlikte yemek yer sohbet ederiz demiş eşime bende ne gerek var zahmet etmesin diye kaytarmaya çalıştım ama sonunda hadi madem çok ısrar etti gidelim bari demek zorunda kaldım.
Sabahta eşimin amcası yarın pikniğe gidelim diye telefon açınca eşim ille yarın kahvaltıda gözleme yapalım diye tutturunca mecbur mutfağa attım kendimi bari iç harçlarını hazırlıyayımda gece gelince hemen hazır yufkayla gözlemeleri yapar kapalı birşeye koyarım dedim
Baya erken çıkacağız sabahın 6sında kalkıp onla uğraşmım dedim
Artık gece gelincede onları düzene sokar sepetimi hazırlarımki sabah ay bunu unuttum şunu unuttum olmasın

Hesapta bugün Bakırköye gitmişken ( hatun orada oturuyor ) bir kaç saat erken gidip mağazaları bir dolaşayım diyordum ama okadar sıcakki kan ter içinde kalırım sonrada ter kokarım diye vazgeçtim
Havanın biraz daha serin olduğu bir zaman giderim hem kendime hemde kıza birşeyler almak için

Dolapta ıspanağım vardı onuda pişirdim iyice salmadan kendini artık onuda yarın akşam piknikten dönünce yeriz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir gün aradan sonra yine gelebildim şükür
Dün sabah erkenden kalkıp pikniğe gittik eşimin amcası ve bizim çakma eltilerle
Şansımıza hava biraz serindi ama benim hoşuma gitti en azından aman başımıza güneş geçecek diye tedirgin olmadık
Büyük minibüs ayarlamıştı eşimin amcası ve yol baya eğlenceli geçti

Eşim sağ olsun yine herşeyi üstlendi ( mangal faslı falan ) tabi şöförlüğüde o yapınca zavallım baya bir yoruldu
Benim küçük çakma pek memnun kalmamış hatuna hiç bir şey yaptırmadık hatta dönüşte yolda hep söylendi durdu yok işte deymezmiş bukadar yol gelmeye, işte neymiş geldiğimiz yer hiç güzel değilmiş ( aslında başka bir yere gidecektik kocaman yeşillik bir alandı eşimin ailesine ait ama oraya ortak olan uzak akrabalar orayı bizimkilerden habersiz biçtikleri için başka bir yere geçtik ama yinede güzeldi )
Birde kendine yancı aramak için bana dimi ama sencede öyle değilmi diye sorup durdu bende yooo bence buranın havası bile yeter üstelik çokda eğlendik diyince bozuldu

Hatunu belki tanıdıkça severim diye uğraşıyordum uzun zamandır ama gerçekten ben böyle birini hayatımda ilk kez gördüm bazen bakıyorsun çok cana yakın davranmaya çalışıyor ama sonra diğer insanlara tavrını görünce yok abi ya böyle birşey olmaz diyor insan.
11 kişi olduğumuz için mecbur arka kısmına battaniye yaydık ve amcacocuklarıyla benim kızlar arkada sehyat etmek zorunda kaldılar anam yeni çakma gelin söylendi durdu kocası rahat edemiyormuş falan diye ulen ne kıymetli kocan var adam rahattım dedikçe ay işte niye eşimi arkaya attınız diye söylendi durdu giderkende gelirkende hani ben desem arkaya ben geçeyim kocan yanına otursun diye anında kabul edecek

Yol boyunca doğru dürüst konuşmadı bizimle hatta arabada bir arkadaşıyla konuştu telefonda ( kız sanırım biriyle görüşüyormuş ) bizim çakma da ona akıl veriyor kız istediğini almıyorsa bas tekmeyi, yok efendim senin onunla evlenmeye niyetin varmı senin yerinde olsam öylesini kabul etmem, yok efendim mecbur isteklerini alıcak anası sakın taviz verme işte baştan taviz verirsen tepene çıkarlar falan diye
Ulen hemen önünce kayınvaliden kayınpederin oturuyor, yanında ben ve büyük eltisi üstelik herkes duyuyor konuşmalarını nasıl bir insan arkadaşına gaz verir kötü yönde heleki bizlerinde duyabileceğini bile bile

Bende bir ara lafı öyle bir yere getirdim ki bazı insanlara herşeyi hazır sunmak hiç iyi olmuyor emek sarf etmeden birşeyleri elde edince kedini bir ...ok zannediyor üstelik alınanın değerini bilimiyor dedim
Döndü bana cins cins baktı ne bakıyorsun yalanmı sonuçta emeksiz alınan şey çoğu insana önemsiz gelir üstelik herşeyi dört dörtlükte yapılsa bazı kadınlar nankörlük yapar yine her fırsatta edepsizlik yapar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…