Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

iyi aksamlarrr

evde bahar temizligi vardi bugun.cok yoruldummm.sabah kahvaltida 1 ince dilim borekle 2 dilim tahilli ekmek peynir zeytin yedim.ara ogun falan yapmadan su an aksam yemegimi yiyorum.6 kucuk kofte elma dilim patatesle attim firina.kucuk kase corba ictim.ekmek falan yemedim.
yarin kuzenimi istemeye gelecekler.orda yemeden nasil durcam acaba

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiii

Anam öğlende bir attım kendimi sokağa daha yeni girdim eve
Havada çok güzel olunca daha bir zevkle çıktım
Minik kuşumun gözlüklerini almaya gittik AVMye ve tabiki istediğini yapıp birde kızlarla kahve içmeye gittik
Cİmcime frappecinosunu büyük bir zevkle içti hatta ben artık büyüdüm artık hep buraya gelmek lazım diyip durdu

Büyük kızda sever ama ufaklık daha bir ısrarcı olur hatta büyüğü diyor yandınız bu genç kız olunca artık cafelerden çıkmayacak diye
Hazır gözlükçüye gitmişken KVnin kırılan gözlüğünüde almıştım yanıma onada bir cerceve uyduralım derken şansa aynı çerceve varmış o an ( geçenlerde yoktu hatta kadın çok zor bulunur onlardan çünkü indirimdeydi demişti )
Anneler gününde almamıştık ona birşey eşimde hadi bu anneler günü hediyesi olsun parasını alma dedi alt tarafı 50 Lİra
Ordan İKeAya geçtik bir yarım saat cimcime top havuzunda oynadı sonrada eşimin anannesine gidip gözlükleri verelim dedim
Eşimde oraya gelince hadi çay faslı falan derken bu saat oldu ancak geldik

KV bu ara eminim şaşırıyordur benim davranışlarıma normalde hiç aramam ama sırf eşimin hatırı için geçenlerde hatır sormak için aramıştım birde perşembe günü için organızasyon yaptım uyuz görümceye gitmek için kadın diyordur ulen ölecekmiyim yoksa bu gelin bana niye bukadar yakın davranıyor diye
Ama mecburen biraz daha dikkatli davranmam gerekiyor sonuçta olan eşime oluyor huzursuz bacak sendromunun başlıca nedenide stresmiş nette yazdığına göre eeee adamı madem stresten uzak tutmaya kendi kendime söz verdim bari en büyük stres nedenini ortadan kaldırayım dedim
Sonuçta seneler geçince insan herşeye biraz daha farklı bakıyor varsın o anlamasın ben üstüme düşeni yapayımda yarın öbür gün benimde evlatlarım var ( gelin almayacak olsamda iki damat olucak sonra damatlar bana cadı kaynana demesinler )
İki üç gündür eşiminde morali çok düzeldi Annesini aramam bile onun için çok büyük birşey sonuçta senelerdir hiç aramıyordum
Heee tek inat ettiğim nokta Anne demek istemem ( eşime açıkca demiyorum tabi de yinede fark ediyor ) yinede sağ olsun ya deme Anne ama yeterki iyi olun diyor KV zaten farkında ama umursamıyor o yüzden o konuda da sorun yok
Belki ileride oda bana karşı biraz daha farklı davranırsa içimden gelirde yine Anne derim ama şu anda ben elimden geleni yapayımda ( eşimin hatrına ) gerisini zaman göstericektir nasılsa

cankuş cum ben de evdeyim..kızımla biraz parka gittik.yazın kızkardeşimin düğünü var onun hazırlıkları içindeyiz..elişine merak sardım bu aralar...elimden bırakasım gelmiyor

sabah kızım patates kızartması istedi birazcık ondan yedimpeynir domates ceviz..
akşam taze fasülye kavurması yoğurt salata...

Kizlarrrr bennn geldimmmmm.....oldumm bittimm..sabahtan beri hangi tasi kaldirsanizz ben cikardimmm....

Simdi evimdeyimm...

Diyete gelince.....diyetmiii...o nee...o neymiss yaaa

Hicc duymadimm oylee bisiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[table="width: 300, class: grid"]

[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr] [td]73,3[/td]
[td]oceanshıne[/td]
[td]73,3[/td]
[td]---[/td]
[td]72,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,5[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]67,4[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]95[/td]
[td]sarraf[/td]
[td]78,8[/td]
[td]78,2[/td]
[td]77,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr] [td]75[/td]
[td]yagmurlu[/td]
[td]72,4[/td]
[td]70,9[/td]
[td]---[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]108[/td]
[td]cankuş[/td]
[td]107,3[/td]
[td]106,5[/td]
[td]106,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]76,1[/td]
[td]72,7[/td]
[td]71,1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,2[/td]
[td]73,6[/td]
[td]73,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,6[/td]
[td]79[/td]
[td]78,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]117[/td]
[td]123[/td]
[td]121[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]93,3[/td]
[td]91,8[/td]
[td]---[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

kızlarrr anca ekleyebildim kusura bakmayınnn...

yalnııız formumu da koruyorum ha, pek istikrarlıyım sanki, şu boğazıma sahip olabilsem bir şeyler değişecek de belki, tutamıyorum kendimi

Kizlarrr nirdesinizzzz??? Ahh bu haftasonlarii diye agit yakiyorummm...disardaydik bugundee...yeni geldikk...ne guzel 78 i gormustum duzenli bi hafta olmustu...

Haftasonu yogundu...onumdeki haftada yogun birazz...yarin karsiya gecicemm..evlenen kardesim vardi yaa umreye gidiyorrr..teyzem ve kuzenimde..onlarii yolculucamm..sali donerim ancaa..tayzemin ufak oglunuda ben emanet aliuorum bende kalacak 15 gun..degisik gunler beni bekliyorr ...

Vee birde sinavlar var 2 hafta sonra onlarada odaklanmaliyim...

iyi akşamlar

benim de kuzenimin isteme ve nişanı vardı üst katımda oraya çıktık.tabi ikramlar sebebiyle hiç dikkat etmedim bugün.sarma,su böreği hüplettimakşam yemeği yemeyeceğim.12 eylülde düğünümüz var o zamana fit olmam gerek

az önce tartıldım.üzerimdekilerle 72.8 geldim.demekki bir farkım yok

sınavlaarrr.daha kitap açmadım bende..
canım 78 i gördün sebat et lütfen..o eşine söyle seni kışkırtmasınn

az önce tartıldım.üzerimdekilerle 72.8 geldim.demekki bir farkım yok

Vardir vardirrr..daha dr gitmene daha varr...

Ama benim bu hafta karisik biraz cumaya umidim yokk..

sınavlaarrr.daha kitap açmadım bende..
canım 78 i gördün sebat et lütfen..o eşine söyle seni kışkırtmasınn

Sormaa yaaa..esim beni mahfediyor mahfediyorr...cumartesi sirkete goturdu teknisyenin isi var diye gitmis sicak ekmek ve kahvaltilik almis bi kahvalti bi kahvalti..

Ordan ciktikk..adalara gittikkk..orda dersennnn..yee askim bisi olmaz..yee askim bisi olmazz..ha yedirdi..bugunuyse hic sormaaa:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Kizcelerim ben geldimmm...anamm kacc saattir mutfaktayimm..acik kardeslerimin yanina acma yapayim dedim..otel yemekli amaa yerlesene kadar olan vakitte atistirirlar diyee..anammm...anamm...

Ee kardesime acik yaptimm.teyzemle kuzenede yapayimm....eee koktu acikda kv ye...ee koktu acikta eltiye veriririmm...ee annemede ugrucamm acikda onaa veririm...4 kilo undann yap yap bitmedii :sly::sly::sly::sly::sly:

Ama cabuk gitti bitti gitti mutfagimida temizledim simdi rahatimm..

Tebi arada huplettiklerimde olduu

Simdiden allah kabul etsin.
Oglan kac yasinda
Sizin icin farkli bir deneyim olucak :)

Waw ya su esini al karsina konus nerelerden geldin bu kg ya
Azicik destek olsun
Ya da cikma haftasonu disariya 1 kere olsun bozma bak nasil farketcek
Ben esimi degil annemleri kiramiyorum.

herkese selamlar kızlar...
sabah kahvaltıda iki yumurta peynir domates salatalık ceviz kızıma yaptığım tosttan iki lokma...tatillerde kızımın hergün ayrı bir isteği oluyor.yapsam birtürlü yapmasam birtürlü..

akşama mercimek çorbası biber dolması..bir de salata yaparım bugünü de böylece kapatırım

selam kızlar

kimsecikler uğramamış

bugünkü yediklerim

sabah
1 tahıllı simit,1 tahıllı galeta,küçük dilim tahıllı ekmek(abarttım)
soğan kavurması(bunu çok seviyorum arada yaparım.normal soğanı yemeklik doğrayıp az yağ ve salça ile kavurup baharat koyuyorum.)
peynir
zeytin

akşam
et şiş
salata
ayran
2 dilim kızarmış ekmek
dondurma

az önce de şekersiz türk kahvesi içtim.2 gündür çok dikkat etmedim ama ne yapayım buna da şükür

Hayirli aksamlaaar
Bende kahvaltida iki yumurtadan omlet
Domates salatalik
Peynir ve zeytin yedim birkac tane.

Ikindi gibi de izgara tavuk yedik.

Aksam da biraz dondurmaa...

Bakalim yarina Allah kerim.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Gayet guzel bir menu olmus canim
Hic cis yok dondurma da olabilir bu durumda tebrikler tatlim
Darisi basima

Kizlar bende bir guzel 2.5 kg aldim son bildirimden sonra
Ufak ufak dikkat etmeye basliycam
Uzul uzul.nereye kadar ne olacaksa o oluyo
Rabbim.herseyin hayirlisini versin

Bugun yaklasik 50 dk spor yaptim
Kahvalti
1 nektari
1 pogaca (haftasonu misafirlerim.geldi dunyanin keki pogacasi kaldi )
Orta sekerli turk kahvesi

Bakalim.nasil.olucak bu sefer

Canim surekli turk kahvesi istiyor.:)

Kahvaltimi da yaptim.
Peynir zeutin
Domates salatalik
Iki dlm tb ekmegi.

Herkese kolayliklaaaar:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Kayıp balık ceco geldiiii

Anam iki gündür gezmekten bir hal oldum
Bu sabah gözümü yorgunluktan okadar zor açtım ki anlatamam hatta sabah 9da eşim aradı cebe yetişemedim ( yattığım yerden uzanmak zor geldi ) evi aradı ona kalkıp bakmadım bile
Küçük kuzumda çok yorulmuş iki gün peş peşe temiz havayı görünce ve oda bir baktım yanıma yatmış anne telefonu sustur diyor
Neyse eşimle konuştuktan sonra bir 10 dakika daha yatayım derken bir baktım kalktığımda saat 10 buçuk
Ana kız 10 dakika derken 1.5 saat uyumuşuz

Pazar günü annemlerin Sakarya turu ertelenince ( daha doğrusu babam tek erkek olduğu için hatunlar babamı istememiş turu düzenleyende 30 senelik aile dostumuz olunca ya başka zaman erkeklerinde olduğu bir geziye çağırsam olmazmı diyince onlarda aman boşver demişler ) Zaten annem uzun yola gelemez kadıncağız kara kara nasıl gideceğim o kadar yolu diye düşünüp duruyormuş
Bizde hesapta VİaLanddeki canlı müzeye gidecektik ama onlarınki iptal olunca hadi sizi pikniğe götürelim dedik ( babam gezmeyi çok sever ve çok heveslenmişti yeşillik bir yerlere gideceğiz diye ) Bari babamın gönlü olsun dedik
Öğlende bir gittik akşam 9a kadar
Çocuklar gönüllerince top oynadılar koşturup durdular çocuk parkıda vardı yakınımızda oturduğumuz yerden onları takip ettik onlarda doyasıya kaydılar ve sallandılar

Dünde eşimin halası, yengesi, kuzeni ve benim çakma eltiyle Çatalca tarafına gittim ( yine yeşil alan )
Sabah erkenden çıktık yola ve şansımıza yollar açıktıda 45 dakikada gideceğimiz yere vardık
Köyün biraz dışında koca bir bahcesi olan tek katlı mütevazi bir köy evinde oturuyormuş Yengemin yeğeni ( uzun zamandır davet ediyordu )
Girişteki balkonunu pimapenle kış bahçesi yapmış ve hepimiz bayıldık oralara
Akşama kadar benim küçük kuzu dışarda oynadı yine
BOl bol sohbet ettik ve temiz havada oturduk
Ev sahibi sağ olsun dönerken hepimize bahçeden bol bol taze nane ve marul verdi en organiğinden

İki gün boyunca bol bol gezdim ama şu anda inanılmaz yorgunum
Tam size yazarkende komşu ablam kahve içmeye gelince yazım öğlene kaldı birazdanda salonu süpürüp annemle alışverişe gideceğiz evde bir kaç eksiğimiz var ille gel birlikte gidelim diye telefon açınca mecbur onada tamam dedim
Anam evde oturmayı özledim hayır benim sıvı beslenmede iki gündür baltalandı hatta tartıda anında 700 gr artı gördüm neyse artık cumaya kadar telafi etmeye çalışacağım ( perşembede görümceme gidiceğiz oradada kesin baltalanacak )
Zararlı birşey yemesemde denge bozulduğu için anında tartıda fark oluyor ama bunada şükür

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Hakkını helal et uğraştın okadar
Bakalım inşallah cuma az da olsa eksi görürüm artı görmesemde razı geliceğim sonuçta iki gündür fazla yemesemde düzenimi bozdum

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin ...aminnnn
İkramlarda hüpletilmeyecek gibi değilmiş ben olsam bende hüpletirdim sıkıntı yapma cumaya kadar eksi bile görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…