Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

evet canım bir buçuk senedir karatay yapıyorum..ilk zamanlar üç öğün yiyordum.kilo vermem durunca iki öğüne düşürdüm..iki öüğün arası gerçekten birşey yemiyorum. akşam geç saat acıkırsam kuruyemiş yiyorum ya da süt içiyorum..arada meyve yemeni tavsiye etmem daha çok acıkırsın.kahvaltıda ye meyveyi..
zaten arada birşey yemiyeceksinki leptin hormonun çalışsın ve yağlar parçalansın..

Son düzenleme:
kilo bildirimim...
başlangıç kilo:95
geçen hafta: 78,2
bu hafta: 77,9
fark: -300 gr

Çok geçmiş olsun canim birkaç gün hassas olur Miden dikkat et....
Ohhh ne güzel kilo veriyosunuz bende kendimi toplar toplamaz doncem araniza

hayırlı cumalar kızlar, bugünkü bildirimim 68,6
haftaya belki bildirim yapamayabilirim evde olamayacağım haftaya cuma

Hayirli cumalar.
Bende bu hafta hep oruc tuttugum icin yuruyuslerimi yapamadim.
Bu hafta en az iki kg vermeyi hedefledim. En az miii:)
Kg bildirimim

Baslangic: 108
Gecen hafta:106.5
Bu hafta 106.1

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

gunaydinnn

bildirim gunu bugun:)

baslangic 9mayis cuma 73.3
bugun 72.3
1 kilom gitmis bileee:)

Canim supersinn..boyle gidersee 3 aya tamamdirr.....baksana ne sorucamm..ogunler arasi 4 saat olmasi gerek diyorlarr..tahmini ne kadar aralarla yiyorsunnn??

Superr canimm...kacamaklara ragmen harikaa...

Woowww...kuzumm ne oluyorr bolee bi toparlayamadin senn...bole durumlarda buyukler sorar hep adaginizmi varr diyee...ole bisi varmi..yerine getirmedigin bi adakk..yoksada herseye ragmen basimin gozumun sadakasi diye cikartin elinizden bi miktar guvendiginiz bildiginiz bi hayir kurumunaa...

Rabbim sifalar versinn..dikkat et kendinee...kizz orda yediginiz tavuktanmiymiss.??? Gidip soyleseydiniz bole bole diye..
Gecmis olsun canim

Kg verrn.arkadaslari tebrik ediyorum

Hayirli cumalar
Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzummm hanii bildirimmmm....???bildirim bekliyorum sende listeye eklicemmm...

Bu ara keyifsizz goruyorumm senii...rabbim gonlune gore versinn herseyii...

Cecommmmmmm....harikasinnnnn...superr yaa..hadii bakalimm bombaa gibiii dondukkk....aynennn devammmm..

kilo bildirimim...
başlangıç kilo:95
geçen hafta: 78,2
bu hafta: 77,9
fark: -300 gr

Olsunn gramlada olsa gidecekk o kilolarrrrr.....nasil yapiyorsunn 4 saat sonrami yiyor sun..5. Saatte..??

Çok geçmiş olsun canim birkaç gün hassas olur Miden dikkat et....
Ohhh ne güzel kilo veriyosunuz bende kendimi toplar toplamaz doncem araniza

Canimm sen kendine iyi bakk..iyi oll sonrasi kolay veririz yine kilolariiii...biz burdayi hepp...

Hayirli cumalar.
Bende bu hafta hep oruc tuttugum icin yuruyuslerimi yapamadim.
Bu hafta en az iki kg vermeyi hedefledim. En az miii:)
Kg bildirimim

Baslangic: 108
Gecen hafta:106.5
Bu hafta 106.1

Suratttt asmakk yokk...gramlada olsa vericezzzz bu kilolarrr gidecekk..pes etmekk yokk...orucunda etkisi varr...

hayırlı cumalar kızlar, bugünkü bildirimim 68,6
haftaya belki bildirim yapamayabilirim evde olamayacağım haftaya cuma

Tamamm canimm..bildirimm yok diye kacamakk yapma cokkk

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Öğlende hesapta iş yapacaktım ama minik kuşum anneciğim parka gitseydik ben çok mutlu olardım diyince dayanamadım ve kardeşimide arayıp hadi parkta buluşalım dedim
Onunda hali yokmuş hadi ben seni almaya geleyim o zaman dedim
Çocuklar bir güzel parkta eğlendiler bizde biraz peşlerinde koştuk birazda keyif yapıp oturduk

Dönüşte hadi annemlere geçelim dedim aslında daha bir gün önce kızkardeşim oradaydı ve ikizler babamı çıldırtmış ama bizi kapı önünde gördüğünde bende gırgır olsun diye hasretimize dayanamamışsın duyguk geldik diyince gülmeye başladı
Bİrlikte kahve içip sohbet ettik sonrada tabi Allah ne verdiyse yeriz diyip yemeğede kaldık

Pazar günü annemle babam sapancaya gezmeye gideceklermiş bir tanıdığın düzenlediği turla bende sırf kızdırmak için aaa ben orayı pek merak ediyordum kız bizdemi gitsek bunlarla diye kardeşime şakasına takılınca babam anında anammm 3 canavarlamı geleceksiniz ben vazgeçtim gitmiyorum dedi tabi o işin şakası ama o halini görünce çok hoşuma gitti o yüzden ısrarla aaaa sen otobüsle git ne olucak bizi yanında almazsan bizde arabayla önden gider gideceğiniz yere vardığındada elimizi kaldırıp babaaaa bu taraftayız gelll diye sesleniriz dedikce adamcağız yok anam yok ben vazgeçtim gitmiyorum diyip durdu .60:
Evlendirdim yine kurtulamadım sizden bu seferde sabilerinizle takılacaksınız peşimize bir düşün peşimizdende ananızla başbaşa kalayım demezmi ay akşam akşam iyi güldüm valla bugün

Hadi neyse bu seferlik git bari dedimde anneme göz kırpıp oh be kurtulduk bunlardan diyor bide

Kizcelerimmmm....benn geldimmm...karsidaydimmm...bildirimler harikaaa...pc acincaa ciElgeyii yayinlicammmm...

Ben bildirim yapmamistimm
pazartesi karatay vari bisiye baslamistimm yaa...gun cuma sonuc harikaa...ama pazartesiye ne olur bilememm...

Gecen hafta..79.6

Ve bu hafta...

Eklentiler

• $1400266695442.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 37
waw canim 3 ara ogunum var.sabah 8:30-9:00 arasi kahvalti 10:30 ilk ara 12:30 13:00 ogle yemegi 15:30-16:30 ara aksam 19:30-20:00 yemek 22:00 ara.
benim gunluk yasamima gore boyle ayarladi.bankada calistigim icin zaman kavrami pek islemio:)

merhaba insülin direnci ile ilaç kullanmadan başedebilen var mı.......

waw canim 3 ara ogunum var.sabah 8:30-9:00 arasi kahvalti 10:30 ilk ara 12:30 13:00 ogle yemegi 15:30-16:30 ara aksam 19:30-20:00 yemek 22:00 ara.
benim gunluk yasamima gore boyle ayarladi.bankada calistigim icin zaman kavrami pek islemio:)

Yaww beni. Listekerde hepp aynii..ama bu karatay hep kafami karistirdiij....

merhaba insülin direnci ile ilaç kullanmadan başedebilen var mı.......

Bilmiyorum canimm..biz genelde gilukofen kullaniyoruz ve turevlerini..

Ewett kizlarr kacamaklarrbasladii farkindaysanizz yemek redimlerimde yok...

Aksam 2 dilim su boregi yedimm..

Bide simdi esim bimd3n pudik almiss buyuk tabakda onu acmis gelmisd..ondan yedikk mutsuzummm...

canım lütfen eşine biri dur desinbenim de yanımda biri yerse dayanamam anlıyorum seni..ne güzel kilo da vermişsin..önce yanımızdakileri diyete alıştırmamız lazım galiba..geçen kp geldi su böreği yaptım ama eşimi bir görsen sanki hayatında ilk defa börek yiyoröyle yağma yok canım ben rejimdeysem o da katlanacak bizahmet..

öğün aralarını sormuşsun canım..ben genelde 5 saat ara veriyorum leptinim çalışsın diye ara öğün yok yersem açlık krizi geçiriyorum resmen...

Son düzenleme:

Öyle derler ama yine de torunlarsız yapamazlır dimi. Demek benim memleketime geliyorlar gezmeye. Hava da şanslarına güzel olur inşallah güzel bir gün geçirirler.

Guyaa bu hafta oda diyet yaptii..ben bir haftadir nezleydim..simdi iyiyim bi oksuruk kaldii..simdi esim nezle oluyor..o benim tersimdir hasta olunca hep yer...

Yemeyi oda sever..kilo sorunumuz olmasa paso yerdikk..yiyici aileyiz yani..

Ama dikkat ediyoruzz...bu dikkat etmis halimizz..oda 96 dan 88 felan inmisti bu ara 92 olmus yine..

Kizlar pc acamadimmm . esim rahatsizdi onunla ilgilendimm...

Artik esim cumartesileride calisiyorr..yarimgun..saat 1 e kadar...

Sabah benimle gel dedi birlikte kahvalti yapalimm..borek alirim pogca alirimm felann...

Basta azim sulandii sonra allah askina yapma dedim..sen seviyordun diye aaskim ddedi..seviyorum ama yemiyelim dedim.bben sana hazirlarim sirkette zeyrin peynir yeriz dedin kacamksa gider sicak ekmek alirsin dedim guluyorr :) ? Nee yani boredge bakaraktan sicak ekmwk daha masumm

Diyet yapmiyorumki aksine yemege verdim kendimi
1.5 kg aldim.
Diyet yapmadigkm icin yazmana gerek yk kuzum.
Zor bi donemecden geciyoruz. Allah im insallah kolaylikla tez vakitte ustesinden gelmemizi nasip eder.
Gelip size bakiyorum.
Ben galiba insulin direncimu dusurdum. Tm bilmiyorum durumlar duzelsin test yaptiricam. Soran bi arkadas olmus. Kg verdikce fazlaliklardan saglikli bir sekilde kurtuldukca insulin direnci sorunu da cozumlenmis oluyo dr ole demisti.

Tamamm canimm..bildirimm yok diye kacamakk yapma cokkk

İnşaallah canım, sınav dönemim olacak, sınav dönemimde bazen kaçamakların alasını yaptığım oluyor bazen de kflex yatip artıyor bakalım bu sefer ne olacak

Selam arkadaslar
Herkes gezmelerde galiba kimsecikler ugramamis.
Bir ben evdeyim sanirim:)
Esim yok sehir disina cikti. Bende kahvaltimi cok abartmadan yaptim. Evi supurdum toparladim.
Biraz meyve atistirdim.
Simdi oturuyorum. Hep bakiyorum ama yeni bisey yazan yok. Neyse herkes aksam eve gelsinde yorgunluktan uzanirken yazarsiniz belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…