Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gece yatmak bilmedim sabah kalkmak
Sabah 9da eşim uyandırdı beni ama bir türlü kafamı kaldıramadım artık nasıl sıkıntı yapıpta uyuduysam :26:

Aslında bugün eşimle birlikte gidecektim hastaneye ama eşim benim orada daha çok sıkıntı yapacağımı düşündüğü için sen halama git diye tutturdu ( davet etmişti sabah ama ben eşimle hastaneye gidiceğim diye ertelemeye kalkıştım )
Sonunda tamam dedim ve iyiki gitmişim yoksa vakit nasıl geçerdi bilmiyorum
Eşim EMGsini çektirmiş ve çok şükür sizlerinde dediği gibi boşuna evham yapmışım Nöropati değilmiş şükür ama işte çiş değil .... derler ya onun gibi bir şey oldu netice

Doktor sende nöropatiyle uzaktan yakından alakalı bir durum yok demiş ( test sonucunu görünce )
Huzursuz bacak sendromu varmış
Zaten milletimizin %15inde olan bir rahatsızlıkmış ve çok şükür en hafif derecedeymiş ağrıları kesilene kadar uzun bir zaman parkinson hastalarına verilen bir ilaçı kullanması gerekiyormuş
Bu rahatsızlık için net bir ilaç yokmuş ama o ilaç iyi geliyormuş ağrısını kesip en azından sabahları ağrı olmadan uyanmasını sağlayacakmış
Kan değerleri de çok yüksek çıkmış ve bundan dolayıda olabilir demiş doktor
İlk fırsatta bir dahiliyeye git ve değerleri düzenliyecek ilaçları sana verecek değerler normale döndüğünde de bu rahatsızlığın inşallah geçecektir demiş

Adamcağızın arada bir asabiyeti ve duygu değişimide bu yüzdenmiş :26:
Çok şükür hayatını etkileyecek bir hastalık çıkmadı ( nöropati kat kat daha kötü cünkü resmen süründüren bir rahatsızlık Rabbim kimseye vermesin Aminnnnnnnnnn )
Artık bundan sonra bende biraz daha dikkatli davranacağım çünkü nette okuduğuma göre sinirselde olabiliyormuş bu durum ve en azından ben üstüme düşeni yapıp eşimi her türlü stresten uzak tutmaya çalışacağım

Nasıl rahatladığımı size anlatamam
Sizlerdende Rabbim kat ve kat razı olsun desteğinizi yürekten hissettim
RAbbim gönlünüzdeki herşeyin çok daha güzellerini sizlere nasip etsin ve hepimize uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip etsin....Aminnnnnnnnnn

gecmis olsun.bosuna endise etmissin.allaha sukur iyiymis esin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmis olsun.bosuna endise etmissin.allaha sukur iyiymis esin

Şükürler olsun Rabbim beterinden saklasın Aminnnnnn
Rabbim kimseyi sevdiklerinin rahatsızlığıyla sınamasın...Aminnnnnnnnnnnn

Cecomm hadi gecmiss olsunn..bosu bosuna gerdin kendini..rabbim uzak etsinn..hicbirzaman hicbirseyi dert stres yapmayacaksinn..sagliktan otesii yokk..bole surumlarda farkina variyoruzz....stres yasak bundan sonra sizin eve...

Canim coj sevindim. Cok cok cok gecmis olsun. :)

Gecmisler olsun.
Allah biirdaha esinizi de sizi de boyle skntiya dusurmesin.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Merhaba arkadaşlar canımm hayırlısıyla inşallah güzel neticeler alacaksın
hamdüsenalar olsun Rabbimiz her şeyi bizim için en güzel şekilde şekillendirerek bizi koruyor

Soma için elimizden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka Rabbimiz Rahmetini diliyoruz.

Son düzenleme:

Ceco canım geçmiş olsunn Rabbimize şükürler olsunnn

Kizlarr niredesinizzz ??? Yarin bildirim var unutmayinn...

Sirinemm sende ice ugramaz oldun buralaraa...

Kizlar orucluydum bugun..iftarda..

1 kase cacikk..
3 kasik bulgur pilavi..
3..4 kasikda et sote
2 dilimde ekmekk..

Seftali yedim ..

Bide patlamiss misirr...misir yagli ve tuzluydu bu kotu oldu..

waw bende yemekten sonra halamin gonderdigi tabaga dayanamadim.6-7 sarma ve 1 dilim boregi luplettim:-\
pismanmiyim diilim sanirsam

gözünüz aydın olsun canım..artık en ufak şeylerden bile şüphelenir olduk.bundan sonrası rahatsınız inşallah...

sabah yumurtasız bir kahvaltı yaptım.canım hiç istemedi.bol peynir ceviz domates salatalık...
akşam taze fasülye çorba yoğurt yedim...

waw bende yemekten sonra halamin gonderdigi tabaga dayanamadim.6-7 sarma ve 1 dilim boregi luplettim:-\
pismanmiyim diilim sanirsam

Afiyet olsunn okadarciktann bisi olmazz yaa...

Esas simdi haftasonu geliyorr..esimm ee nereye gidiyoruzz ne yiyoruz haftasonu dedi bilee...kabusum oldu hafta sonlarii...

sabah yumurtasız bir kahvaltı yaptım.canım hiç istemedi.bol peynir ceviz domates salatalık...
akşam taze fasülye çorba yoğurt yedim...

Supersinnn....ama bisi sorucamm..sen karatay yapiyordun galiba..sadece bunlarimi yedin gun icindee...2 ogun...aralarda hicbisi yokk...iste ben o arada acikiyorummm mecbur meyve yiyorumm...

gunaydinnn

bildirim gunu bugun:)

baslangic 9mayis cuma 73.3
bugun 72.3
1 kilom gitmis bileee:)

HEPİNİZE HAYIRLI SABAHLAR VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...

ilk bildirim benden gelsin bakalım..kaçamaklı ve sporsuz bir hafta geçirdim ayrıca regl gecikti sonuç benim için iyi

başlangıç: 93
geçen hafta: 73.6
bu hafta: 73.8
hedef: 67

diyet moduna tekrardan girmişsin canım karşıya geçmek dengeni bozuyor ama aynen devamm..
ayrıca bende progestan kullanmıştım..birde benden söylemesi gün aşırı ilişki zaten biliyorsun ama dikkat et..

Günaydın kızlarr

Dün başıma gelmeyen kalmadı. Sabah hiçbirşeyim yoktu neyse arkadaşlar geldi kahvaltıya ben yine de ödün vermedim. Dikkat ettim.
Dışarıya çıktık. Ben gittiğimiz yerde tavuk ızgaralı bir menü yedim. Aman Allahım olanlar oldu zaten. Bir karın ağrısı ölüyorum sandım.
Hastaneye zor yetiştik. Gıda zehirlenmesi dedi doktor. Serum taktı 2 saat de zor bitti. Tabi eşime haber vermişler. O da bir panik.
Düşükle alakalı birşey oldu sanmış. Korkmuş canım halini görmeniz lazımdı. Allaha şükür şuan çok iyiyim.

Kilo Bildirimiiii.

Başlangıç :76,1

Geçin hafta :72,7

Bu hafta :71,1

Bu hafta giden : 1,6

Dün sabah tartıldığım kilodayım. Serum etkiler mi ya hiç vermemişim dünden beri.

Gecmis olsun canim

Kg verrn.arkadaslari tebrik ediyorum

Hayirli cumalar
Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Çok şükür bu sabah hem çok dinç hemde rahatlamış bir şekilde uyandım
Sanırım iki gündür stresten dolayı derin bir uyku bile çekememiştim

Malum uzun zamandır 123ü görüp duruyordum ve aklımı kilolarımla bozmuştum
Son 4 gündür sıvı besleniyordum ( tabi iki kere akşam eşimle az da olsa yemek yedim )
Sanırım biraz rahatlattı beni ve şimdilik bir müddet daha devam etmeyi düşünüyorum En azından bir 3 - 4 kilo daha giderse motive olur ona göre devam ederim

Hazır aklımdayken haftalar sonra ilk bildirimimi yapayım

Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 123
Bu hafta; 121 kg
Fark; - 2 kg
Hedef; şimdilik 90 ( fazla yüksek tutmayayımda ulaştıkça aşağı çekerim nasılsa )

Spor; yapmadım gibi birşey ama bol bol dışarıya attım kendimi
İnşallah sporuda dahil edeceğim pürelere geçince

Allah razı olsun canım
Dediğin gibi bundan sonra bizim ev stresten arıtılmış bölge
Anam halimi bir gör dünden beri adam ne dese peki kocacığım modundayım
Oda benden birşey isterken çekiniyor hani bu saatte iş çıkardın başıma dersem diye ama yok annemmmm gece yarısı kek istiyorum dese kalkar yaparım artık bu hastalığın ilerlemesi birazda strese bağlıymış çünkü Allah korusun

Canim coj sevindim. Cok cok cok gecmis olsun. :)

Gecmisler olsun.
Allah biirdaha esinizi de sizi de boyle skntiya dusurmesin.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ceco canım geçmiş olsunn Rabbimize şükürler olsunnn

gözünüz aydın olsun canım..artık en ufak şeylerden bile şüphelenir olduk.bundan sonrası rahatsınız inşallah...

Allah hepinizden razı olsun
İnanın okadar çok rahatladım ki ilaçlarınıda içerse inşallah ağrılarıda geçecek varsın yatağın içinde ayaklarını biraz fazla oynatsın
Aslında bende kendimden kıllanmadım değil bende senelerce yatarken istem dışı ayaklarımda kasılmalar olur hatta hep eşim yeni evlendiğimizden beri şikayet eder ulen ne irkilip duruyorsun diye ama ağrım yok çok şükür o yüzden olmadığını düşünüyorum

EMGde de resmen elektrik veriliyormuş
Eşim hatta zor dayandım diyor ( adamcağız ne zaman bir test olmak zorunda kalsa cin işkencesi görmüş gibi oluyor )

Canım sana çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin Aminnnnnnnnnnnn
Bu arada güzel kilo vermişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…