slm kızlar,
dün yazdıklarım gelmemiş
neyse
beni listeye eklemenize gerek yok ama ben yinde gevezelik edeyim
geçen hafta bugün
73.5 olan ben hafta sonu arkadaş toplantısı ve annemler sayesinde 1.5 kg almıştım.pztesi tartıda görünce şok olmuştum. yeniden sahalara döndüm hem diuyet hemde spor yapıyorum. ev işleriyle de ayrıca enerji hacıyorum. iyi oldu kendime getirdi. bu sabah tartıda 74 gördüm ama sanırım sindirim problemim var. hayırlısı 8 ay önce yine bu tarihlerde gaza gelmiştim. ozman 74.4 ile başlamıştım. şimdi de 75 ile başladım hadi bakalım inşallah bu sefer kesin olur kilolar gide bebekler gelir
QUOTE=ceco34;34838915]Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ay sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı
Uyanır uyanmaz lavaboya gittikten sonra tartıya çıkayım dedim hani 100 gr da olsa fark varmı diye ammaaaaa ne göreyim
120.7 çıktım resmen
Kafayı yiyeceğim resmen ben diyet moduna girdikçe artı görüyorum
Yinede pes etmiyorum ödem vardır diye düşünerek ve karataya devam
Bakalım belki haftaya daha güzel bir sonuç görürüm
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor artık mecbur
ama inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç görürüm
İki gündür suyumu eksik içiyorum yine sanırım sebebi o
Bugün marketten kendime 1.5 luk bir şişe su alayım da boşaldıkça onu doldurur 3 litreye tamamlarım günlük su tüketimimi
Aramıza hoşgeldin
Canım umutsuzluğa kapılma çok şükür çokta fazla bir kilon yok
bende evlenirken 52 kgdum ama şu anda maalesef 120yi gördüm
Tabi tek suçlu pco değil bende agobun kazı gibi hem sağlıksız hemde deli gibi besleniyordum bir dönem girdiğim bunalımdan dolayı :26: ne güzel bir ara 95e kadar düşmüştüm ( ki ona bile şimdi razıyım
) ama tekrar antidepresanlar falan derken yine maf oldum
Tamam kilo tabiki verilmeli ama pco olsun kilo olsun hamileliğe engel değil
Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok
ben ikinci kızıma pcoya rağmen doktorların asla çocuğun olmaz bir daha demelerine rağmen hamile kalmıştım üstelik 108 kgdum o zaman :26:
Hamileliğimde hatta 5 kg verdim
hiç perhiz yapmadığım halde
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir ama sen o arada tabiki doktorların tavsiyesine uyup biraz kilo vermeye çalış
Karatay yapmaya başladım bu ara ve gayet tok tutuyor
istersen bir incele
sana uygun geliyorsa bir dene belki faydası olur millet çok güzel kilolar veriyor karatayla
Allah razı olsun canım
Sorma valla o günden beri aklım çıkıyor yine çocuğun bir yeri çıkacak diye
çocuğu kolundan tutarken bile kırılabilecek bir şey tutuyormuş gibi dikkatliyim
Eşimde dedi dikkat et çıkık tekrarlanabilir diye
Bu arada sanada tekrar tekrar geçmiş olsun
RAbbim bir daha yaşatmasın öyle bir durumu
Belki regl tarihine geldiğin için kanaman çoğalmıştır
Sanırım doktorada gittin bile
inşallah önemli bir şey değildirde bir kaç aya kendini toparlar sonrada yine Rabbime sığınır mucizeni beklersin
İnan daha dün gece buradaki tüm kızlar için dua ettim Rabbim mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinize mucizelerini göndersin diye
inşallah kabul olur ...Aminnnn[/QUOTE]
ceco bence stres yapıyorsun ondan vücudun suyu tutuyor. şişe mevzusuna gelince ben öle yapıyorum. 1.5 lt lik şişem var onu doldurup doldurup içiyorum. iyi olyor ne kadar içtiğimi biliyorum.
bu arada dün gelmeyen yazımda küçük cadıya geçmiş olsun dilemiştim
Rabbim tekrar yaşatmasın. yalnız sana moral vermesi de büyük incelik ve ankayış takdir ettim doğrusu maşallah.
Kizlar hepinizi birer birer selamliyor hepinizi opuyorum. bende PCO hastasiyim. hamile kalmam icin zayiflamam gerek benim evlenmeden once 55 kg olan ben simdi 70 kgyim. cok korkunc durumdayim zayiflamak istiyorum ama malasef yapamiyorum doktorlarda bana en az 10 kq zayiflamalisin diyorlar. cook kotu durumdayim😔😔😔 lutfen bana da yol gosterin artik bende bebis istiyorum tam 4 yildir evliyim ama olmuyor.😢😢😢
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hg geldin aramıza geçmiş olsun diyemicem maalesef pko nun geçtiğini duymadım.ama en büyük düşmanı kg. dr banada 8 ay önce 15 kg vermelisin dedi. böylece hamilelikde en fazla şuanki kg na çıkma şansın olurdedi. ama ben süreki kgalıp verdiğim için muhtemelen pko da ilerleiştir NEyse ilaç verdimi dr