Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İki gün aradan sonra tekrar merhabalarrrrrrrr
Anam iki gündür aklım buralardaydı ama maalesef fırsat olmadı hiç
cumartesi malum annemlere amcamlar gelicek diye öğlende ona gittik
gece geç saatte kadar oradaydık gelincede okadar yorulmuşum ki uyumuşum anından
Aslında cumartesi sabahı az bakacaktım sizlere ama sağ olsun eşim hadi ille bana yardım et diye tutturdu
tam öğlene doğru hazırlanır anneme geçeriz hem yardım ederdim diye düşünüyorken hafif bir birbirimize girdik yine
Bunun ablası yurtdışında ya pazarda dönüyorlarmış. Öncesinde bunlar eşinin memleketine gitmişlerdi ve pazartesi döndükleri halde eşime telefon acıpta kardeşim biz geldik görüşelim demediler
Sonrada eşime diyormuş ki yok efendim beni aramadın
eşimde ben sizi hala eniştemin memleketinde sanıyorum rahatsız etmek istemedim demiş. Bu mevzu aralarında perşembe günü geçiyor ve eşim gitmeden görüşelim bize buyrun gelin diyor tabi hanım kusura bakma çok yoğunuz cumartesi ancak çok az vaktimiz olur o zamanda ya siz bir yarım saat uğrarsınız ( oturacağımız süre bile önceden belirtiliyor
) yada biz fırsatımız olursa uğrarız diyor
Onada eyvallah dedik ama bu seferde cumartesi aradığında ne kendi evine kabul ediyor nede bize geliyorlar
neymiş efendim bir ara anannesine geçicekmişte o zaman ararmış gelir orada görüşürmüşüz :26:
Bilmiyorum benmi çok alınganım ama bana çok ters geldi sonuçta hangimiz sana gelmek istiyorum diyen misafire yaa ben fatmalara gideceğim sen iyisimi oraya gel derki heleki ertesi gün yurtdışına çıkıp uzun bir süre gelmeyeceksen
bende sinir oldum tabi sonuçta hem cumartesi anneme yardım etmem gerekiyordu hemde bütün gün onların keyfini mi bekleyeceğiz onlar ananneye gidecekte bizleri arayıp oraya çağıracaklar
Eşimede aynen o şekilde söyledim ama tabi biraz daha yumuşatarak
anam demez olaydım :26: yok efendim sen git anana yardım et zaten gitmemek için bahane arıyorsun işte ben tek giderim falan diye saydı durdu
İnadımdan anama yardımada gitmedim ve giyinip görümcenin keyfini bekledim
Eşim bir saatte kadar geçerler nasılsa hemen uğrar annene geçeriz oradan dedi ama baktı iki saat sonra arayan yok sen git annenlere ben ablamla görüşmeden gelmiyeceğim dedi
Ulen eşşek bunu her defasında yapıyorlar senin ailen zaten :26: ne zaman amcamlarla görüşsek ( kardeşimde olsun, bizde olsun yada annemlerde ) hep anası bir angarya çıkartır maksat sinir etmek :26:
Sabahtanda zaten aramıştı yok anannenin yatağının kenarı kırılmış gel tamir et diye bende o anda yanındaydım eşimde gelir bakarım diyince yaa aşkım yarın bakalım hem bende anannene istiyordum birlikte gideriz diye kıvırmaya çalıştım
hem bugün biliyorsun amcamlar gelicek dedim üstüne basa basa ki KVde nasılsa duymuştur
ordan fitili aldı ya beni sinirlendirecek bir yol geliştirip kızını araya sürdü
Neticede eşimde bir saat kadar evde bekledikten sonra arayan yok nasılsa diye geldi annemlere
Tam sofraya oturacağız ablası aramış ben ananneme geldim diye ( aradan tabi 3 saat geçti
) eşimde masaya oturmak üzereyken ben gidiyorum demezmi
ay çıldırdım resmen ulen misafirlere ayıp nereye gidiyorsun bari yemeğini ye öyle git sonuçta kaçmıyorlar ya :26:
Benim fena bozulduğumu görünce sen karar ver ne yapayım dedi bende tabiki önce yemeğimizi yiyelim öyle git madem dedim
anam adam okadar acele yemek yedi ki onları bekletmemek için herkes şaşırdı hani kalmasaymış daha iyimiş :26:
Benim büyük kızda kuzenini bırakıp takıldımı peşine iyice cin ifrit oldum
ulen yeğenim diyipte bir kere bile aramayan, hatrını sormayan hatta bir kere bile sarılıp öpmeyen hatuna koştur koştur gitti :26:
Tamam tabiki büyüklerini saysın ama bunlar iki senede görmeseler hiç beyzacığım seni çok özledik nasılsın demezler ana kız
eşimin halaları desen aksine 3 gün sesimizi duymasınlar ararlar iyimisiniz özledik hadi haftasonu gelin diye
Ayyyy alt tarafı iki günümün özetini geçecektim ama maşallah yine çenem düştü ve ben destan yazdım sadece bir gün için
Pazarı çok kısa özetliyeyim
adam kahvaltıdan sonra çocuk odasına bir girişti tabi bende diğer işlerle uğraştım derken akşamı yaptık ama her fırsatta ben içeride uğraşıyorum siz ne yapıyorsunuz diye söylenip durdu ( sanki ben afrodit gibi koltuğa uzanmış TV seyrediyormuşum gibi ) Ulen mutfakla boğuştum kaç posta çamaşır yıkayıp astım, kızın ingilizce performans ödeviyle uğraştım ( benim cadıda gitmiş en kazık bölümü seçmiş iyi not alsın diye
) etrafı toparladım, akşamlık pazı sarma yaptım, bulaşık yıkadım, çocuk odasının camını sildim birde balkonu düzenleyip toparladım
Tam tableti elime aldım ( saat 22:30 o arada
) başladı söylenmeye yok efendim ben interletle kafayı yemişim, işte kendisi 10 saat çocuğun odasıyla boğuşmuşta ben ne yapmışım bütün gün falan diye başladımı
Anam ölürmüsün öldürürmüsün :26: tableti aldığım gibi onun yanına koltuğa sıpıttım al ne çok yersen ye ellemiyorum tabletinide dedim
( labtobuma kız el koymuştu ödevi için
)
Neymiş o evimiz toplu olun istiyormuş şu badana tadilatini toparlayıp bitirmek şartmış falan diye söylendi durdu bende bırak ben hallederim bir pazarım var onuda köle gibi çalıştırdın hala yaranamadım diye ben söylenmeye başladım bu sefer
Ulen sen çalışıyorsun akşam oldunmu paydoz ilan ediyorsun ben ne yapayım
evhanımı olunca akşam 6da ( onun gibi ) paydoz ilan edemiyorum aksine o saatten sonra daha çok iş çıkıyor bana :26:
Baktım küstü gitti yattı ve normalde her sabah 9buçukta en geç arar beni ama hala aramadı
sanırım benim aramamı bekliyor ama daha çok bekler
Bugün bende kızların odasının işlerini bitirip bir güzel silip süpüreceğim ve akşamda artık resti çekeceğim bundan sonra ben görevimi yaparım ama akşam 8den sonrada paydos ilan ederim kimse benden birşey istemesin diye
Ulen zaten bedava çalışıyorum ( üzerine maaş veren yok ) herkesin gönlünü yapmaya çalışıyorum ama 14 senedir yaranamıyorum
adamı hasta etmeyin ulennnnnnnn diye bağırasım geldi ( kendi kendini gaza getiren ceco
)
Bu arada sizinde başınızı ağrıttım ( tabi bukadar uzun yazıyı baştan sona okuyabilen olursa
tabi gelen biride olursa
)